Koser oss på tur

Vi har kommet oss til Arendal og koser oss her i fint vær. Vi kom hit onsdag og blir her frem til lørdag. Fredag skal Elias på sykehuset og jeg krysser fingrene for at gipsen forsvinner for godt. Det er mildt sagt dritkjipt at Elias ikke kan bade!

Vi har hatt en fin tur nedover til Arendal og har så mye jeg vil dele. Men pc'en er ikke med så jeg deler bare litt med dere i dag. Vi lærer noe hver dag. Vi er jo tross alt nybegynnere..... Noen har hevet litt på brynene når de har hørt om hvor langt vi hadde planer om å dra. Kanskje vi var uvitende om turen vi bega oss ut på?? Sjøen utaskjærs kan være ganske heftig, men vi har da kommet oss ned til Arendal da, selv om den ene turen endte i oppkast på Mats:/ Nå har vi bare en etappe igjen, og vi ender nok opp i Lillesand i stedet for Kristiansand. Så siste etappe blir kortere enn vi så for oss. Vi velger dette fordi noen anbefalte det. Gjestehavna i Kristiansand er visst ikke så koselig...... Men vi skal i dyreparken, mest sannsynlig søndag og mandag, og på kvelden på mandag skal vi også på Sabeltann show:)

Nå har vi besøk av eldstemann, han kom på onsdag og blir her frem til lørdag. Da kjører vi ut fra gjestehavna og vender snuten mot Lillesand.

Følg meg gjerne på snap (fembarnsmamma), der legger jeg ut bilder og filmsnutter hver dag. Jeg kommer liksom ikke over hvor fantastisk fin skjærgård det er nedover her!!

6 kommentarer

Pernille

13.07.2017 kl.22:26

Ønsker dere en flott uke :) Kos dere masse med finværet, så håper vi det fortsetter.

fembarnsmamma

15.07.2017 kl.23:12

Pernille: Tuuusen takk, vi koser oss:)

Janne

14.07.2017 kl.01:18

Så kjekt å høre fra dere igjen. :D

Dere er kommet dere til Arendal å koser dere der i fin vær ja. :)

Dere kom dit på onsdag å blir der til lørdag ja, fredag (imorgen) skal Elias på sykehuset å du håper gipsen går av for godt da, det håper eg også, blir spennende å høre hvordan det gikk senere. :) Det er selvfølgelig veldig kjedligt at Elias ikke kan bade ja... :/

Dere har kommet dere til Arendal, men den ene turen endte i oppkast på Mats ja, men heldigvis så går det fort over. :)

Dere har en etappe igjen å det er Lillesand istedenfor Kristiansand ja, noe dere ble anbefalt, gjestehavna i Kristiansand var ikke så koslige nei... :P Men dere skal i dyreparken mest sannsynlig på søndag å mandag ja, å på sabeltann show på kvelden på mandagen. :) Det blir nok kjekt. :)

Dere har besøk av Kim-Andrè også nå ja, han kom på onsdag å blir der til lørdag ja, så kjekt. :D Lørdag kjører dere ut fra gjestehavna i Arendal ja å lot Lillesand. :) Kim-Andrè så skal kjøre dere til sykehuset imorgen da? :) Lykke til til Elias. :)

Eg ville gjerne følgt deg på snap, hadde eg bare hatt det :P Å fått sitt flere bilder å filmklipp fra turen deres. :) Men satser på det ordner seg en dag. :)

Fine bilder, ser ut så dere koser dere selv om ikke Elias kan bade. :)

Håper dere får en fine dag imorgen å koser dere masse i morgen også. :)

Klem<3 :)

fembarnsmamma

15.07.2017 kl.23:19

Janne: Planen var at Kim-André skulle komme med bilen til Arendal så vi kunne kjøre til sykehuset. Men så fant vi ut at det var gangavstand til sykehuset så vi gikk dit i stedet. Men Kim-André ville uansett komme på besøk, så da ble det slik. Gipsen ble tatt av og nå kan Elias bade igjen:) Bruddet er på god vei til å gro og nå er to fingre "stripset" sammen.
Nå er vi i Lillesand og på søndag og mandag skal vi i dyreparken:)
Klem<3

Nina

14.07.2017 kl.10:09

Jeg syns det høres litt "skummelt" ut med så lang båttur,men det er vel fordi jeg ikke liker og kjøre båt.Jeg hadde nok vært dårlig hele tiden,haha!!!!

Kos dere i dyreparken!!

Siste dag på jobb for meg i dag,men vi har ingen planer,badetur om været blir bra.Får høre hva ungene har lyst til:)

Klem

fembarnsmamma

15.07.2017 kl.23:22

Nina: Vi har begitt oss ut på en ganske lang tur, men det har gått veldig fint og vi har sett så mange fine steder:) Og nå er vi jo på en måte i mål, vi har jo kommet oss ned til Lillesand:)
Håper dere får en fin ferie:)
Klem

Skriv en ny kommentar

fembarnsmamma

fembarnsmamma

45, Rygge

Jeg heter Monica, jeg er gift og mamma til 5 barn. Dagene mine går stort sett med til å være mamma og jeg vil prøve å blogge om det. monikrist5@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits