Vi er på tur

Endelig er vi på plass på hytta. Og jammen ble det ikke stress for å komme oss av gårde. Det ble travelt i går siden jeg prioriterte å få opp nye gardiner. Men vi hadde det ikke så travelt i dag før vi skulle dra og planen var at jeg skulle pakke ferdig i dag før vi dro. Men gjett hvem som har vært klin umulig i natt da???????????????? Jo da, det var Mats det. Jeg blir seriøst snart gal av og ikke få sove i fred på natten. Det går i ett hele dagen og da trenger jeg søvnen min på natten. Det er vel ikke å forlange for mye det, er det? Så jeg fikk sove litt lenger i dag etter at Ole og Mats sto opp. Og da ble det jo litt travelt før vi kom oss ut av huset da…. Jeg vil at det skal se litt greit ut når vi kommer hjem og jeg ville gå over badene, litt støv og rydde ordentlig før vi dro. Men vi kom oss ut av huset selv om det ble senere enn planlagt.

Men vi klarte å holde Mats våken til vi dro og da sov Mats i 2 1/2 time mens vi kjørte og det er gull verdt. Han er en utålmodig sjel og har ikke ro i rompa til å sitte rolig så lenge. Men turen opp gikk fint. Nå som vi er på plass så håper jeg at vi finner hvilepulsen igjen:)

Det har ikke vært tid til å ta bilder i dag, men i morgen så skal vi på Langedrag og da skal dere få se bilder derfra. Vi har med 3 pc’er og bare ett mobilt bredbånd og må derfor dele…. Så i kveld har jeg lekt meg litt med bilder mens jeg har ventet på å få blogge. Slik ble resultatet:)

Det ble litt lyst ser jeg nå, men slik ble det. Litt morsomt synes jeg:)

Nå er de tre minste barna i seng og gjett hvem som våknet akkurat i det Sander og Elisa la seg da? Jo det var Mats det…. Men han roet seg så jeg håper at han sover godt her på fjellet (hehe, ja liksom at det skjer…)

Sweet dreams <3

 

 

11 kommentarer
  1. Det finnes få ting som er så deilig som å reise på hyttetur da :D! Årh! Herlig. Har dere høstferie nå da eller?.. Kan vi få se bilde av hytten også ? ‘
   Kos dere på Langedrag i morgen det blir nok stas for store og små.

  2. mammawesterheim: Ungene har høstferie nå ja. Da synes vi at det er deilig å finne på noe sammen. I fjor så ventet vi bare på at Mats skulle melde sin ankomst og da var vi bare hjemme:) Vi har vært her i høstferien før og koser oss på hytteferie. Ikke er det så dyrt heller:)
   Jeg skal ta bilder i morgen så dere får se hvordan det er her:)
   Tusen takk snille deg:)

  3. Huff,er så utrolig slitsomt når de små skal tulle sånn om natta,mamma’en trenger jo også litt søvn!Håper Dere får sove kjempe godt og lenge på fjellet,og at Mats plutselig finner ut at det er fullt mulig å sove hele natta! 😉 Krysser fingrene for at han finner det ut snart!God tur til Langedrag,kos Dere masse!Jeg gleder meg allerede til å få se bilder derfra,er så koselig å følge med Dere på bloggen! 🙂

  4. Moy sin..: Jeg bruker Photoshop Elements Editor. Jeg har mye å lære, men synes at det er gøy å holde på med. Men jeg skulle ønske at jeg kunne lære av noen:)

  5. Håper Mats sover fint inatt da 🙂
   Gleder meg til å se bilder og Kos dere imorgen da skjønnaser<3
   Håper både store å små koser seg kjempe masse di dagene dere er der oppe på fjellet<3 Klem til alle<33

  6. mammantiljessicaogbenjamin: Man kan jo bli smårar av mindre…=/
   Vi bare leier hytta. Men vi kjørte opp fra Nesbyen. Vi er nok et stykke fra Tunhovdfjorden. Det tar ca en halv time å kjøre til Langedrag fra hytta:)
   Skal Jessica på Langedrag også? Hvor lenge blir hun borte?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg