Ut på tur

I dag har vi gått oss en tur. Vi skulle gå til et vann hvor det var båter man kunne låne. Vi skulle ikke ut i noen båt for i dag har det blåst mye, men vi måtte jo ha et sted å gå. Og vi gikk i 45 minutter før vi var fremme. Og det var masse oppoverbakker. Kim-André tok føringen med vognen og føk opp bakkene….. Og vi andre kom pesende bak =/

Elias var veldig flink til å gå. Han klaget bare bittelitt når vi skulle begynne å gå igjen etter rasten vår. Men han gikk og gikk, og i slutten så løp han til bilen. Det var jo en ganske lang tur med mange bakker for en 5-åring:) Men det var godt å få luftet seg litt. Det blir litt lenge å være inne en hel dag på en hytte med 5 barn. Det blir jo litt krangling da….

Men vi kom oss ut på tur. Det har blåst mye i dag og det var bare 7 grader ute, så vi måtte kle godt på oss. Jeg er glad for at vi var på Langedrag i går og ikke i dag.

Det var litt grisete med vann og gjørme på veien. I natt har det regnet masse.

Endelig fremme. Men vi måtte bare snu og gå inn i skogen igjen for vi blåste nesten bort ved vannet =/

En liten pause måtte vi jo ha:) Kjeks og kvikk lunch fant veien ned i magen før vi gikk videre =)

Flinkingen vår<3

Mats sov seg gjennom hele turen. Han var vel utslitt etter natten…..

Da vi kom tilbake til hytten så ble det spill for noen….

Mens andre la seg ned for å lese (bibelen faktisk) Kim-André begynte å lese bibelen for ett år siden. Han og en kamerat begynte å lese den i forbindelse med konfirmantundervisning. Presten slang seg også med. Nå mangler Kim-André bare 30 sider før han er ferdig. Det høres jo ikke mye ut, men én side i bibelen er myyyyye. Kim-André har vel lest så og si hver dag i ett år nå…..

Resten av dagen i dag ble det innekos. Det blåser masse ute og det har kommet noen regnskur. Nå er det bare 2 grader ute. Kaldt med andre ord. Kanskje vi må skrape is av bilen i morgen før vi reiser hjem?

8 kommentarer
  1. mammantiljessicaogbenjamin: Det er skikkelig guffent ute nå =/ Vi hadde flaks med været i går. Godt at vi ikke skulle i parken i dag når det blåste få fælt:)

  2. Kjempe fine bilder av dere 🙂
   Kjekt å se så mangen bilder som Kim Andre var med på igjen 🙂
   Han har en nydlig brun farge<3 🙂
   I bibelen er det mye tekst på 1 side ja, det er ikke så lite å lese der. Har også lest i bibelen får noen år siden, er litt spennende også, synest han er flink jeg 🙂 (så så kosligt ut der han lå å leste)
   Godt med en tur ja, jeg å mamma går rundt et vann som heter Aurei vatne her på Karmøy når vi finner på det, er et stykke å gå, tar vell nesten rundt om 2 timer, men det er godt etterpå. 🙂
   Synest den lua til Kim Andre paste til jakka hans 😀 stiligt 🙂
   God tur hjem, kos dere. Klem<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg