Hjemme igjen

Da var vi på plass igjen:) Det er deilig å være litt borte, men det er jammen godt å komme hjem igjen også. Og her går det unna. Vi kom hjem klokka 16 og Karina har allerede rukket å få besøk (10 minutter etter vi kom hjem) og nå har hun blitt med besøket hjem og skal overnatte der. Kim-André har vært og spilt treningskamp. Vi rakk akkurat hjem før vi måtte kjøre han ut igjen. Og vi har pakket ut til den store gullmedalje. Vaskemaskinen har gått siden vi kom hjem og jeg må nok vaske mange maskiner i morgen også =/

Det bllir litt styr når man skal ha med seg 5 barn på tur. Det er godt at vi har stor bil for vi har hatt med oss masse:) Det er mye man kanskje trenger på fjelltur på høsten. Det kan jo være grisekaldt og det kan jo være litt varmt om solen titter frem. Så jeg pakket med litt av hvert. Nå er vi ferdig med å pakke ut og tingene er på plass igjen. Deilig<3 Og i natt skal vi sove i en god seng. Sengene i hytta var vel ikke av de godeste…. De pleier vel som regel ikke være det og denne gangen var ingen unntak.

Siste kvelden på hytta koste vi oss med spill. Det enkleste spillet kan jo bli det morsomste…. Hehe, vi fikk trimmet lattermusklene litt ja =) Elias og Ole spilte et spill først, og slik ser Elias ut  når han vinner:

Mats måtte nøye seg med å se litt på før han måtte legge seg for kvelden<3

I dag så spiste vi bare frokost før vi satte kursen hjemover. Vi passer på å kjøre når Mats skal sove for da kan vi kjøre en stund før vi må stoppe. Og det klaffet bra i dag også og vi kjørte i hele 3 1/2 time før vi stoppet. Og da var vi jo nesten hjemme. Den eneste grunnen til at vi stoppet da var for at vi ville spise så vi kunne tømme bilen og rydde før vi måtte lage mat:) Det er godt å få tingene på plass synes jeg =)

Karina og Elias skrev i hytteboken før vi dro hjem:)

Mats tok noen skritt i dag helt av seg selv. Han  ble så stolt av seg selv<3 

Nå har ungene funnet veien under dynene sine og vi slapper av foran tv’n. Borte bra, men hjemme best =)

17 kommentarer

Siste innlegg