Julekvelden

Første juledag er hellig for oss. Da er vi hjemme, bare oss. Ingen får komme på besøk og vi går ikke utenfor dørene. Da skal vi bare slappe av, leke med nye leker og kose oss. Nå skal jeg steke ribbe og vi skal ha vår julemiddag hjemme. Det blir godt. Nå er julestresset over. Jaja, vi skal riktignok ha gjester i morgen og det blir jo alltid litt styr. Men det blir på en annen måte;)
Her kommer noen bilder fra kvelden i går:
 


Det var to ivrige gutter som hjalp nissen med å lese hvem pakkene var til=)

Mats var ikke så veldig skeptisk=)

Slipset på snei=)


Bleieskift ble stadig avbrutt…..

En veldig vellykket kveld. Ungene oppførte seg eksemplarisk og det er jo alltid godt. Jeg skal skrive litt mer om hva de fikk senere. Jeg må bare få litt mer oversikt selv først=)

 
Mats var veldig opptatt med å sparke ballong. Små barn, små gleder…. Han var så søt der han gikk rundt i nikkers og sparket=D
video:073

 

15 kommentarer
  1. Det så ut som alle koste seg på julaften :-)-og det er jo det viktigste! Enig med deg i at 1.juledag er en dag til å være familien og ikke gå ut eller ha venner på besøk..Sånn hadde vi det alltid hjemme da jeg vokste opp også. Så spiste vi laaang lunch og kunne spise så mye vi ville hele dagen..Det var ikke hverdagskost når man var 6 barn og bare en inntekt…..

  2. så mange fine bilder av en hærlig ungeflokk, ser ut som dere koste dere alle sammen 🙂 vi har også en slik hjemme dag på 1 dag bare oss, deilig og leke i fred og ro med alt det nye og bare slappe av i joggedressen 🙂

  3. Det er bra at di skjønne små (og store) er fornødd med gavene 🙂 Kos dere imorgen (senere idag) 🙂

  4. Såå flotte barn!! 🙂 og Mats var bare råstilig i de klærne 🙂 Virker som dere hadde en fin dag og kosa dere masse 🙂 Det er bra!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg