Skikkelig innevær

I dag har vi bare vært inne og kost oss. Det har blitt satt opp diverse ting som ungene fikk i julegaver. De julegavene som var mest stas i år var bilbane og fotballspill som Elias fikk, ipad som Sander fikk, iphone som Karina fikk og Mats har lekt med bilene som han fikk.

Vi har laget ribbemiddag og vi har virkelig kost oss med julemiddag og dessert:) Det var deilig med en slik hjemmedag. I morgen får vi gjester og jeg har ordnet i stand til det. Og når jeg først var i gnag med å stryke duk til i morgen så fortsatte jeg liksågodt….. Jeg hadde nemlig hatt et aldri så lite ryddekick her og ryddet i julegaver og vasket nytt sengetøy og handkler. Og da hadde jeg selvfølgelig vasket alle skjortene som gutta hadde på seg i går. Så nå er alle skjortene vasket og strøket og sengetøyet som Sander og Mats fikk er også ferdig vasket og strøket. Så var det gjort=/ Noen ganger så lurer jeg litt på meg selv. Hva med å sette seg ned før klokka er natta liksom da????? Men da blir det mindre å gjøre i morgen og det er jo greit. Vi skal nok fylle dagen i morgen også:)

Nå er de minste i seng og ute herjer stormen. Kanskje vi får flere trær ned i hagen vår i løpet av kvelden…. Det river godt i trærne bak huset iallefall. Nå tar vinden helt av her. Forter meg å poste jeg før strømmen går;) Ha en fin og stormfull kveld/natt alle sammen;)

10 kommentarer
  1. Hva fikk kim-andrè ? Og hva syntes han om at sander og karina fikk gaver til 5000 hver?

  2. Spørsmålstegnet…: Kim-André fikk mest klær og penger. Og så fikk han spillet han ønsket seg. Kim-André har hjulpet både Karina og Sander med å få i gang ipad og iphone, så han er helt fornøyd han. Karina fikk endelig en ny telefon etter at den hun hadde arvet etter Kim-André ikke har fungert de siste ukene/mnd. Og iphonen kostet IKKE 5000 kroner, men abonementet koster jo penger hver mnd. Men det betaler vi jo for Kim-Andrè også (han har også iphone) Alle ungene våre får julegaver som koster ca likt. Men selvfølgelig så kan det hende at en av gavene koster litt mer enn en annen sin. Men slik er det. Men alt i alt så blir det ganske likt.
   Historien med Sander sin ipad er som følger: Når ungene har døpt seg så har de fått penger. De pengene har stått på konto. Når jeg ble garvid med Mats så gruet jeg meg til å fortelle spesielt Kim-André og Karina det. De hadde vel ikke akkurat ønsket seg flere små søsken. Men som en liten trøst så “frigjorde” vi pengene fra dåpen deres og lot de kjøpe seg en ting de hadde lyst til. Som en liten oppmuntring. Kim-André kjøpte seg tv og Karina kjøpte seg pc. Sander og Elias fikk ikke bruke pengene sine enda siden de var litt små og vi ikke så at det var noe fornuftig de skulle bruke pengene sine på. Men nå så synes vi at tiden var inne for at Sander skulle få bruke pengene sine på en ipad eller pc siden han stadig vil låne vår bærbare pc. Så da fikk han den summen vi kjøper julepresang til ipad og så brukte han sine egne penger til å betale resten selv. Dette visste han ikke selv, men vi har fortalt han det senere og alle er veldig fornøyde. Så slik er det med den saken=) Alle er fornøyde og vi har ikke forskjellsbehandlet ungene.
   Men alt kan faktisk ikke være likt. Vi betaler abonement på mob til både Kim-André og Karina. Sander har kontantkort (som også Kim-André og Karina måtte ha i førsten) og det fyller farmor på. Elias og Mats får selvsagt ikke det samme beløpet hver mnd, men det får de helt sikkert når de blir store. Når man har 5 barn som strekker seg fra 1-16 år så blir det jo litt vanskelig at alt skal være likt. Men vi gir de det de trenger og det er jo ikke slik at alle kan få likt hele tiden.
   Elias får ikke bruke pengene fra dåpen enda. Det får komme den dagen behovet dukker opp. Og grunnen for at de får bruke pengen fra dåpen er for at vi sparer penger hver mnd som de skal få når de flytter hjemmenfra. Så vet du det=)

  3. Mamma til en liten prins: Tusen takk, snille deg;) Når vi er ferdige med morgendagen så tenker jeg at alt roer seg betraktelig:) Etter det så har jeg tenkt til å være skikkelig lat et par dager=D Hihi
   Det var kjempestas med bilbane, for både liten og stor:)

  4. Spørsmålstegnet…: Det går bra. Jeg ville bare forklare hvordan det er med 5 barn og at alt ikke kan være helt likt hele tiden når det er 15 års forskjell på den yngste og den eldste:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg