Familiedag

I dag har vi hatt gjester:) Foreldre, svigerforeldre og to søstre har besøkt oss i dag. Vi har spist koldtbord som Ole og jeg laget til og så har vi tatt knekken på noen julekaker:) Så dagen i dag har vært litt hektisk igjen=/ Men nå slapper vi av og ser Hjemme alene. Veldig deilig. Og i dag satt jeg meg ned i sofaen klokka 20=) Det kan jeg ikke huske sist jeg gjorde. En aldri så liten høneblund har jeg fått meg også. Det er jo veldig koselig med gjester, men jammen blir det hektisk.

I morgen skal jeg ut for å bytte noen julegaver. Det er jo slik at når man har 5 barn så blir det litt bytting. Slik er det bare. Men nå gleder jeg meg til å gå litt rundt i butikker og titte på ting uten å stresse. Ole har fri i morgen og Sander og Elias skal til farmor og farfar og overnatte der. Så det ligger an til en koselig dag i morgen uten stress og mas.

Nå har vi ikke så mange plander før nyttårsaften. Ole skal jobbe onsdag og torsdag så da blir jeg hjemme med ungene alene. Da skal vi bare kose oss her hjemme og se på tv og surre rundt og gjøre alt og ingenting. Det er lenge siden sist jeg hadde så få planer. Kim-André og Karina skal sove hos farmor og farfar fra torsdag til fredag og på fredag skal de alle sammen på varetelling i butikken til tante. Så de neste dagene så blir vi jo redusert i antall personer i huset.

Jeg kunne jo ønske at det var kommet litt snø ute jeg da. Da kunne vi ha akt og kost oss ute. Nå blåser vi nesten bort når vi stikker nesen utenfor døren. Det er vått og klinete ute og ungene gidder ikke å gå ut for det er jo ikke noe å finne på=/ Men vi får leve i håpet om at snøen kommer. Det er jo ingen vinter uten snø, er det vel???

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg