Byttedag

Da har mor i huset fått luftet seg helt alene. Og det var deilig. Bare surre rundt og ikke ha det travelt. Jeg har byttet litt klær og noen spill som ungene fikk. Det funker ikke så bra med PS3 spill når Sander har Wii… Det er jammen ikke bare bare å være besteforeldre i disse tider. Her i huset har Kim-André PS3, Karina har PS2, i loftstua har vi Wii og PS2, Sander har Nintendo DS + PSP og Elias har Nintendo DS…. Ja, også ønsker Karina seg som regel Sims til PC. Hehe, besteforeldra henger ikke alltid helt med og i år fikk Karina og Sander spill til PS3=/ En enkel løsning for besteforeldre, men det ble visst litt feil her hjemme. Men det gikk veldig greit å bytte. Jeg fikk til og med en tilgodelapp på 300 kroner=D Happy face=)

Ellers så blir man jo lett revet med nå som det er så mye salg. Men jeg klarte for det meste å holde meg selv i skinnet og kom hjem med mer penger på tilgodekort enn det jeg hadde brukt. Og det synes mannen i huset er veldig fint=) Nå har jeg byttet det jeg skulle bytte og det er deilig. Nå kan jeg bare gå rundt og kose meg og handle ting på salg om jeg er ute på raid=) Man må passe på når det er så billig som det er nå. Når man har 5 barn så er det nesten ikke noen gang som det ikke er en eller annen som trenger noe=/

Her hjemme så kommer hverdagen snikende i morgen. Da skal mannen på jobb. Kjedelig, men slik er det jo for de fleste. Sander og Elias sover borte i natt, så dagen i morgen blir jo roligere. Det blir litt godt at det er en helt vanlig dag uten planer. Etter Mats legger seg ut i vogna si i morgen så skal jeg krølle meg sammen i sofaen og lese julehefter. Så langt har jeg ikke kommet enda i julen. Man må jo lese om han 91 Stomperud. Da er det liksom jul.

Det blir ingen bilder i dag siden man ikke får lastet opp bilder. Jeg har lest at andre har hatt problemer med bilder, og når jeg prøvde så fikk jeg ikke lastet opp bilder=/ Jaja, nå skal ikke jeg skryte av at jeg hadde mange fine bilder og vise frem for jeg har ikke tatt et eneste bilde i dag. Hehe, flaks for meg at jeg ikke får lastet opp bilder uansett da *fnise*

Ha en fin kveld=D Nå skal jeg se om jeg ikke finner meg litt snop og julebrus. Det er jo fortsatt jul, er det ikke??? Eeeehh, samma det, jeg sniker uansett!!!

2 kommentarer
  1. Er nok godt med en handle tur uten barn med når dere er så mangen 😛
   Gost du fikk byttet noe av det du skulle da 😀
   Joda kos deg med snop å julebrus du, det er jo romjul enda 😉 hihi… mellom jul og nyttår 😀 Tror du forkjenner det 🙂
   Litt roligere i huset når dere er mindre folk da, kos dere masse skjønnasene… 🙂 Klem<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg