Praktisk talt helg

Her skjer det ikke stort om dagen. Vi nyter lange late dager og gjør minst mulig. Mannen har vært på jobb i dag også, vi andre har vært hjemme og gjort minst mulig. Men jeg har da fått unna litt skittentøy og to bad har fått en liten runde med vaskekluten:) Hva kan man finne på da i dette været her? I dag har været riktignok vært ok, men det er bløtt og kaldt ute. Det frister ikke akkurat å gå ut=/ Og når Mats legger seg ut i vogna så blir jeg jo ganske låst. Til søndag er det meldt snø=) Jeg håper at det stemmer og det legger seg snø så vi kan ake og kose oss ute i snøen.

Mamma og pappa har begge to blitt smittet med omgangssyke:( Ikke noe koselig å ligge hele julen og være kvalm. Den smitten som går nå er utrolig langvarig. Man er jo kvalm i en hel evighet jo…… Så det skulle ikke forundre meg om nyttårsaften går fløyten for de. Planen er at de skal komme hit og spise kalkun, men akkurat nå så ser det ikke så bra ut=/


Mats fikk smake smoothie med blåbær i stad:) Nammis=D Vi har faktisk blåbær i fryseren fra i sommer enda. Karina lager seg titt og ofte, så vi var vel ganske flinke til å plukke i sommer:) Nå er Karina og Kim-André hos farmor og farfar og skal sove der til i morgen. Da skal de på varetelling i butikken til tante. Så da blir de opptatte med det i morgen. Det har blitt lange late dager for de nå så det er helt greit at de får noe og gjøre igjen:)


I kveld så fikk gutta boys bade alle sammen=) Mats liker ikke å bade i badekaret så han bader for seg selv i balja si. Men der går det til tider for seg kan man si=) Han er ikke så skvetten av seg egentlig.


Sander og Elias er nybada og fine i nye pyjamaser=) Deilig<3

Nå er det stille og rolig her hjemme. Jeg ser litt på Dirty Dancing<3 En klassiker som er like koselig å se på selv om jeg har sett den hundre ganger før=) Tror nok det er min største favoritt, masse bra musikk og dans=) Ole og jeg har akkurat spist mat fra Campino (halvinnbakt pizza med kebabkjøtt) Så nå er det bare å nyte stillheten. Ingen Karina skal mases i seng i dag=)  Det er ikke alltid det er like lett om dagen…. I morgen har Ole fri fra jobben igjen, så her er det praktisk talt helg=D

10 kommentarer
  1. God helg og håper foreldrene dine blir friske til nyttårsaften. Var litt av en runde som gikk/går med omgangssyke. Er veldig glad jeg slapp unna selv om både mann og barn hadde det her =)
   Får vel sveipe over badet her og.. Var SÅ motivert før i dag, men så satt jeg meg ned og der satt jeg gått gitt 😉

  2. Rebecca: Hehe, det er noe med det at man må gjøre ting når man er i farta. Har man satt seg ned så har man lett for å bli sittende=/ Men du skal jo slappe av du, ikke vaske bad!!!!! Spark gubben i gang med det du;)

  3. Gubben tar omtrent alt her, så litt må jeg gjøre 😉 Blir jo gal av å sitte på rumpa. Men badet ble ikke tatt, så får ta det i ettermiddag..

  4. Rebecca: Godt å høre at du kan delegere arbeidet hjemme;-) Men jeg skjønner jo at du blir litt lei av og ikke gjøre noe. Men nå er du snart i mål=D Tenker at det skal bli godt for deg å få de ut:) Jeg gleder meg til å få se bilde av de små=) Jeg har jo fulgt dere en stund nå, så det blir spennende å få se de til slutt:)
   Hold ut, rugetiden er snart slutt;)

  5. Late dager er herlig 🙂 Så fine bilder av guttene deres 😉 får håpe foreldrene dine blir friske til i morgen da 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg