Endelig go-vær

Endelig så er været her fint. Det var jammen på tide! Nå har vi hatt mye vind og regn hele julen, så nå er det godt at kuldegradene kommer snikende. I dag har Ole fått tatt knekken på treet som hadde blåst ned i hagen vår. Og trampolina er tatt ned og ligger klar til å bli kastet på fyllinga:) Bedre sent enn aldri er det jo noe som heter=)


Viktig med verneutstyr=)

Etter Mats hadde lagt seg ut så dro jeg ut for å hande mat. Og i dag hadde jeg tid til og bare gå rundt og titte på tilbud=) Og jeg fant jeg fant=) Egentlig så skulle jeg til å gi opp jakten, men så tittet jeg innom Lindex. Og der fant jeg dette som det var 70% avslag på:

Skjørt til Karina, 60 kroner=)

Topp til Karina,  40 kroner

Hvit bukse til Karina som hun har ønsket seg lenge, 90 kroner=)

Lang skjorte til Karina, 120 kroner=)

Siden Mats knuser mine lysestaker om dagen så kjøpte jeg meg denne. 64 kroner er veldig greit for en tynn lommebok etter julen=)

Og så kjøpte jeg meg en skjorte på Cubus til 99 kroner=)

Ååååå, så deilig med salg. Man får jo litt for pengene da og da er det jo greit å småhandle litt selv om jeg ikke kjøper ting vi nødvendigvis trenger.

 

Nå er de minste puttet i seng. Jeg hører de enda, selv om jeg har sagt at det skal være rolig…. Hmfr, unger altså. Nå skal jeg mase Karina i seng og så er det rolig her igjen. I morgen er det jammen nyttårsaften=) Karina og Kim-André skal til tante og vi andre får besøk av mormor og morfar. Vi skal spise kalkun. Jeg gleder meg=)

7 kommentarer
  1. mammantiljessicaogbenjamin: Uff, da har du fått smitten du også:( Mamma og pappa var kvalme veldig lenge før de ble bra igjen. Jeg var bare kvalm én dag før det braket løs. Håper at det går fort over med deg.
   Godt nytt år til deg og dine=D

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg