Så og si i mål

Så var helgen over og vårt prosjekt er neeeesten ferdig. Mannen kastet inn håndkleet litt før han var i mål for han begynte og bli sliten og lei og det kunne jeg jo ikke si noe på. Jeg var ferdig med mitt prosjekt og hadde tatt med meg ungene ut og fikk luftet de litt. Det skal gjøres det også;)


Full fart på minsten=)


Jeg måtte bite i det sure eplet og gå inn og ta på meg vinterjakka for ute var det kaldt!

Det er veldig deilig at maleprosjektet er ferdig nå. Det gjenstår bare å male på veggene i trappoppgangen og det er plankekjøring. Det er bare litt høyt opp…… Men det fikser mannen så lett atte, hehe:) Hele helgen gikk med til å male og vi er nokså lei begge to. Det blir ikke så mye tid til kos akkurat=/ Neste helg er det bursdagsfeiring på gang og jeg blir vel å finne på kjøkkenet den helgen….. Forhåpentligvis så kan mannen stulle rundt og kanskje får klargjort bilen for salg *gleder seg*

Nå merkes det at våren virkelig er her. Kveldene blir lysere og i dag har solen skint igjen på ettermiddagen. Elias har lekt med venner både lørdag og søndag. På lørdag fartet han ut to ganger og kom ikke hjem før det var kveld. I dag har både Mats, Sander og Elias lekt med venner. Her popper folk frem etter vinteren. Veldig deilig;)

Nå er det bare å stålsette seg for morgendagen. Det blir en hektisk ettermiddag med tidlig trening på Sander, henting av kakebokser som vi må selge til inntekt for Polentur, levering av Kim-Andrè til kamp, henting av Sander og henting av Kim-Andrè. Og selvfølgelig så skal mannen jobbe overtid…… Lucky him=/ Og så har mmma’n min bursdag<3 Full rulle som vanlig på mandager;)

Ha en flott uke;)

11 kommentarer
  1. Helgen går fort over 😛 Skjer det noe kjekt så går den ekstra fort over også, ikke alltid like kjekt. :/ Så bra at prosjektet deres snart er ferdig 🙂 Hihi, Mats er så skjønn, lik sine søsken. 🙂 Du måtte bite i det sure eple ja 😉 (sure epler er best hihi) men så var det ikke snakk om slike epler 😉 vinterjakka på ja 😛
   Hehe, du mener at mannen fikser resten av malejobben fint litt opp i høyden. 😉 Han gjør nok det da 🙂 Det ble en malehelg på dere igjen ja. 🙂 Neste helg blir det andre boller tenke eg . 😉 Så kjekt at barna er begynt å leke sammen med venner ute igjen. 🙂
   Mats også ja, så kosligt 🙂
   Hektisk ettermiddag? hos dere? :/ mandagene føler eg er di dagane så det er mest kjøring hos dere, spesielt når mannen jobber overtid, men det er nok en del kjøring ellers også 😛 Du merker nok godt at eldsten har lappen (når han har bil å kjøre med da vel og merke). Tette bursdager på deg å mammaen din, å Elias da 😉 Ikke bare her der er flere bursdager på rekke rad da 😉 Det blir litt mange bursdager når et nytt år kommer synest eg :/ i alle fall 5 bursdager (5 uker mellom den første bursdagen til den neste, ellers er det dager og en uke mellom resten der ca :/ hehe)
   Fine bilder av barna og deg 🙂 Å for et nydligt natur bilde. Du Monica, du Monica 🙂
   Håper dere får en fine uke selv også 🙂 Og en fine dag i morgen å koser dere masse 🙂
   Klem<3 🙂

  2. Det er ganske så surt ute,så jeg bruker vinterjakka mi.
   I går jobbet jeg så da skjedde det lite her,Ben er syk med feber og hoste.Vært hjemme hos foreldra mine i dag.
   Ha en fin travel uke:)Ingen planer her som vanlig.
   Klem

  3. Janne: Ettermiddagen ble plutselig ikke så veldig hektisk allikevel. Sander sine mandagstreninger utgår visst nå som kampsesongen er over. Så da hentet Karina og jeg kakebokser rett etter middag og så tok Kim-Andre bilen til kamp. Så Mats og jeg fikk gått oss en tur før kvelden;) Deilig:)
   Klem<3

  4. Så flinke dere har vært til å male. Godt å se enden på slike prosjekt. Ser på bildet at Mats er ivrig med sparkesykkel. Fikser han å holde balansen på den med 2 hjul? Har litt lyst til å kjøpe en til han som snart er 3 år, men er litt i tvil om jeg skal kjøpe med 2 eller 3 hjul…

  5. Hanne: Om han kan ja!!! Hehe, Mats får like stor fart på sparksykkelen sin som storebrødrene sine. Han har blitt en skikkelig råkjører….. Men han fikk den jo i fjor og har trent en stund nå. I helgen hadde Mats besøk av en gutt som er en mnd yngre og han har en sparkesykkel med tre hjul. Jeg måtte le litt da han skulle prøve Mats sin…. Hihi, det gikk ikke så veldig unna=) Men jeg tipper at en treåring fort lærer seg å mestre en sparkesykkel med to hjul. Men det kommer kanskje litt an på hvor forsiktig barnet er….. Men det går så det suser med Mats;)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg