Trampolinen er på plass

Tja hva skal man fortelle i dag da mon tro?? Dagene går og vi nyter våren. Det er virkelig deilig at solen titter frem, man blir jo så mye gladere da:) Mats vil ut så fort han våkner og det er jo bare deilig å gå ut sammen med han når vi har så fine dager som vi har nå. Dagen i går var hektisk, derfor var det veldig godt å kunne ha en rolig morgen i dag før vi gikk ut. Jeg har fått farget håret og stullet litt rundt på formiddagen mens Mats har pludret rundt. Litt tv titting og litt lek…… Ingen malingsoppdrag som ventet. Hvor deilig er ikke det da;)

Mats skulle egentlig vært hos tannlegen i dag, men på morgenen i dag så fikk jeg telefon fra tannlegekontoret om at tannlegen var syk. Helt greit for meg. Vi fikk tatt en tur på XXL og kjøpt inn fotballsko til Elias. Laget hans skal spille treningskamp i morgen og han trengte nye fotballsko. Det ble fritidssko til både Sander og Mats også. Nå er det bare å få bort vinterskoene. Karina og jeg fikk også vært en tur ute og tittet litt etter konfirmasjonskjole. Hun fant ikke noe i dag=/ Jeg tror at hun har funnet ut at kjolen skal være hvit og lang…… Vi får bare følge med hva som kommer inn i butikker. Det er ikke akkurat flust av butikker som tar inn slike kjoler i grunnen. Hun hadde funnet en på nettet, men den er utsolgt nå=/ Typisk….


Vi har så mange vakre solnedganger om dagen<3

Man vet det er vår når trampolinene popper frem:) I ettermiddag fikk vi også opp vår trampoline til ungenes store begeistring. Veldig deilig at ungene har  mer å finne på ute. Det blir nok full fart på den noen uker fremover nå. Er det en ting som virkelig blir godt brukt så er det trampolinen. Nå medles det om masse fint vær, så det lover godt:) Det er bare å nyte været så lenge det varer. Plutselig så er det over;)

 

4 kommentarer
  1. Man blir gladere når der er sol ja. Kjekt du fikk tid til litt annet på formiddagen i dag så å farge håret ditt. 🙂
   Mats hadde tannlege time i dag ja, så det ikke ble noe av pga sykdom. Er det første gangen hans? Kjekt dere fikk kjøpt inn fotballsko til Elias å at Mats og Sander også fikk seg sko 🙂 Håper Karina finner seg en kjole hun er fornøyd med snart da 🙂 Kjekt at hun hadde funnet en på nettet, men så kjedligt at den var utsolgt nå :/ Det er typisk ja :S
   Nydlige solnedganger du har fått “fanget opp” 🙂 Var en fin solnedgang her også i dag, eller fargene var fine, men husene foran var ikke fult like fine 😉 hehe, ble ikke bilde….
   Har sett noen trampoliner så har vært ute en stund alt, når det var sterk storm her får en stund siden, hang jo trampoliner opp i strengene noen steder :/ skummelt… Men det er vel rundt nå “folk så tar di bort” setter di frem/opp igjen 🙂 Kjekt for barna 🙂
   Været kan fort endres :/ bare vi ikke får alt av sol nå, å ikke så mye i sommer 😛
   Kjempe fine bilder av barn, og natur/solnedganger 🙂 Men bilde av det nyfarga håret ditt da? 😉 hihi…
   Ikveld har eg kost meg sammen med tre andre kjekke folk i et av nabohusene. 🙂
   Bare eg fra dette huset, ikke ofte det skjer, men i kveld gjordet det. 😉 (slekt) å det skal gjentas med samme gjeng er vi enige om. 🙂 Ble kort spill, snakking og latter 🙂
   Håper dere får en fine dag i morgen å koser dere kjempe masse alle sammen 🙂
   Klem<3 🙂

  2. Og i dag er gråværet tilbake,men tror sola er tilbake i morgen.Her sitter vi inne uansett,bah!!Satser på at påsken blir bra!
   Trampolina skal fram her også,men det er litt snø her ennå.
   Klem

  3. Janne: Det er førte gang Mats skal til tannlegen ja. Han var med da Karina var hos tannlegen sist uke og fikk tittet litt. Håper at han ikke setter seg helt på bakbeina da han skal dit=/
   Hehe, glemte å ta bilde av fargen gitt. Ikke rare forandringen, jeg bare fikk freshet opp fargen litt og tatt etterveksten;)
   Klem<3

  4. Nina: Her har snøen vært borte lenge så det var på høy tid få tramplinn opp:) Ungene kommer nok til å hoppe en del fremover tenker jeg. Det er alltid stas når den kommer opp etter vinteren;)
   Jeg krysser fingrene for at påsken blir fin)
   Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg