Klare for bursdagsfeiring

Gurimalla så deilig vær vi har nå om dagen!! I dag har solen vært fremme hele dagen og det har vært null vind. Den kombinasjonen er vi ikke akkurat bortskjemte med. Jeg har holdt på med kakebaking i dag, men en liten tur på sykkel fikk jeg tid til, eller jeg tok meg tid til det. Jeg måtte bare ta noen bilder….. Hihi, man må benytte seg av muligheten når man får den;)

Karina har vært 4 timer i kirken i dag for  øve på noen sanger. Konfirmantene skal ha konsert neste helg og de har hatt sin første øvelse sammen i dag. Da jeg hentet henne så tok vi turen innom et kjøpesenter for jeg hadde fått en idè oppe i hodet mitt om at jeg ville ha et rosa skjørt til bursdagsfeiringen i morgen…… Fant jeg noe rosa skjørt da????? Hehe, jeg fant jo ett, men det var en del dyrere enn det jeg hadde tenkt meg så det fikk bli igjen i butikken. Så da får det bli et sort skjørt da=/ Ikke akkurat den fargen jeg liker å bruke når det er så fint vårvær=/

Nå er vi i rute til morgendagen tror jeg. Jeg har ikke snev av bursdagsfølelse i kroppen….. Men etter litt kløning på kjøkkenet så har jeg mekket sammen et par kaker, så tar mamma med seg et par og da kommer vi i mål denne gangen også;) Elias gleder seg til gaver og det er alltid stas å se barna når de åpner gavene sine. Så får vi se om det vanker en gave eller to på meg også;)


Ida skulle i bursdag i dag og pyntet seg til den. Og da måtte vi jo ta noen bilder i det fine været:)


Tror jeg falt for dette bildet…..


Sammen er de krutt!!!!


Is må til på slike fine dager;)


Mats har gått over til en større sykkel i dag og han freste av sted på den:)


Ser dere solen skinne i vannet? Bildet er tatt fra verandaen vår;)


Fra sykkelturen;)


Kaka til Elias:) Nå blir det et opphold på 6 mnd før neste marispankake skal pyntes:) Hehe, jeg er ikke så veldig glad i å pynte marsipankake=/ Blir aldri fornøyd. Jeg ønsker meg nytt kakepyntstæj;)

I morgen er det min dag….. Og på min dag så er det vel jeg som skal vaske klær, ordne i stand til gjester, krangle med barn, vaske bad, pynte litt mer på marsipanaken, rydde og ordne. Høhø, er det ikke slik det er å ha bursdag i voksen alder da;)

13 kommentarer
  1. Solen har vært her også i dag 🙂 Kosligt at du fikk tatt deg tid til en sykkeltur å få tatt noen bilder da 🙂 Du hadde nok litt godt av å komme deg litt ut fra kjøkken oppgavene.
   Karina i krirken i 4 timer i dag 😛 Skal konfirmantene ha konsert å øve på sanger, det har eg aldri hørt om før 😛 Du ville ha et rosa skjørt i morgen ja, hehe typisk at du ikke finner et til den prisen du hadde tenkt da 😛
   Hehe, du trur du er i rute til morgen dagen ja 😛 håper det ikke dukker opp noe nå da :/
   Kaker blir det nok nok av da ja, kan tenke meg Elias gleder seg til å få pakker i morgen 🙂 Håper du også får noen da 🙂 Fine Ida 🙂 Kjempe fine bilder, i så flink Mats er så er kommet seg på en større sykkel nå 🙂 Det er vel ikke lenge før han ferer uten støtte hjul nå 😉 hehe… Virker litt så at han lærer fort den gutten der 🙂
   Hmm det gikk litt i surr for meg da :S hehe.. Gratulera med dagen Monica 😉
   Hihi, du må nok gjøre en del selv om det er du så fyller år ja 😛
   Håper dere får en fine dag i morgen å koser dere kjempe masse alle sammen 🙂
   Klem<3 🙂

  2. Gratulerer så mye med dagen,håper du får en fin dag:)
   Tipper du får noen fine gaver:)
   Hvor stor er sykkelen til Mats,er det 12 ramme??Kan ikke kjøpe 16 ramme til Ben,det har jo Jessica.
   Fin gjeng du har der:)
   Klem

  3. Gratulera så masse me dagen:-)håpa den har vore fin:-)kjempefine bilder og flott kake:-)her e og et flott vårvær:-)

  4. Hei å Gratulerer så masse med dagen din i dag:) Jeg har også bursdag i dag, 43 år…puh som tiden går;) Bakte kake å den tok vi med å kjørte ti mil for å besøke foreldrene mine, ene broren min med fam. kom også:) Håper du også har hatt en flott dag:)) Kjempefin kake:) Baker du bunn selv og hva pleier du å ha som fyll? Er så lite glad i å lage kaker som jeg må dynke, er så redd de enten blir for bløte el. for tørre…;)

  5. Eirin: Gratulerer med dagen til deg også, håper at den har vært fin:)
   Jeg baker bunn selv ja. Jeg pleie å dele kaken i tre og har vaniljekrem i det ene laget og så blander jeg bringebærsyltetøy og krem og har i det andre laget:) Jeg har dynket kaken for mye noen ganger og det er lite gøy!!!! Men som regel går det bra og jeg pleier å få skryt for kaka mi;)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg