Vel overstått

Da var bursdagen min vel overstått. Jeg fikk gave på sengen av mann og barn og dagen har vært fin. Solen har strålt i hele dag. Jeg skulle ønske at vi hadde hatt tid til å nyte noen solstråler på verandaen, men vi mistet fort en time på morgenen etter klokken ble stilt i natt, så da gikk tiden fort for oss i dag. Gjestene skulle komme klokka 16 og timene frem til det går jo veldig fort. I kjent stil så løp vi rundt hverandre den siste timen før gjestene kom. Jeg valgte litt enke løsninger i dag og prioriterte litt pustetid med sol på verandaen før gjestene kom i stedet for å stå inne og piske krem og pynte litt ekstra på marsipankaka og stryke duker. Men kaka ble like god uten ekstra krem rundt kanten og bordene ble helt greie med papirduk:)


Jeg fikk selvfølgelig litt hjelp til å pakke opp gaven min;)


Bildet jeg ønsket meg<3

Jeg skulle egentlig ha bildet på soverommet, men så synes jeg at det er så fint at det er litt dumt å “gjemme” det bort på et soverom. Hva synes dere? Passer det best på et soverom eller går det greit å ha det i stuen???? Det var visst litt større når det kom i hus også enn det så ut i butikken:0

Siden Elias har bursdag til fredag så har vi feiret han også i dag. Til helgen skal han ha barnebursdagen sin. Han har med andre ord mer å glede seg til. Jeg gleder meg også til å gi han gaven fra oss for jeg vet at han ønsker seg akurat det. Og han tror ikke at han får det:) Han får gaven på bursdagen sin på fredag;)


Måtte bare nyte litt sol før jeg måtte gjøre i stand det siste…..


Dette var bursdagsværet sitt;)


I farta=)


Klar for gaver;)

Elias fikk penger, DC sko, to Bjørn Borg boxere, fotballmål, fotball og stilig skjorte med hette på:) Jeg fikk penger, gavekort på fotpleie, to Finn Schjøll blomstervaser, blomter og en blomsterkrukke til å ha ved inngangsparitiet som det står velkommen på;)


Hele 8 lys på kaka:)


Og vips så var helgen og bursdagen min over;)

Uka som kommer blir hekisk. Her står tre utviklingssamtaler på timeplaen og selvfølgelig så kom alle tre på de dagene Mats har fri i barnehagen……. Karina skal på øvelse i kirken og Sander skal ta bilder på fotballen. Og dette kommer i tillegg til det vanlige…… Puh, det er bare å henge med og planlegge dag for dag;)

10 kommentarer
  1. Hihi, så kosligt å få pakke av mann og barn på senga i dag 🙂 Vi også har hatt sol, i allefall en stund, før skodda kom… Vi var hos pappa en tur i dag og der var det fortsatt litt sol da, men var ikke lenge før skodda kom dit også (bor ca 7-8 min unna med bil)
   Papir duk kan være like greit det, søler di så skal den jo kastes likevel 🙂 Det gikk nok bra med mindre pynt på kaka enn hva du hadde tenkt. Den ble nok god uansett 🙂
   Hihi, så heldige du var så fikk hjelp til å pakke opp pakken din 😉 Så kjekt du fikk bilde du ønsket deg 🙂 Ikke alltid like lett å finne ut hvilket rom man skal ha forskjellige bilder i. :/ Spørs kansje litt på hvilken farge det er på veggen i det rommet, ikke alle farger så er like fine til fargene på bildene, vist du forstår hvordan eg mener. 😛 Men du finner nok en plass skal du se 🙂 Hihi, man kan merke forskjell på syørrelsen på slikt på butikken og når det kom i hus ja 😛
   Elias gleder seg nok til barneselakapet også ja 🙂 Det blir nok kjekt å se reaksjon på han når han åpner gaven fra dere ja 🙂 Godt du vet at han ønsker seg det, litt kjekt at han ikke tror at han får det også 🙂 Gleder meg til å få vite hva det er 🙂 spennende 🙂
   Fine bilder, stilige Mats i farta var da på bilde med en storebror så snur seg bort 🙂
   hele 8 lys på kaka ja 🙂 Elias er i en alder mellom min storesøsters (tanteunger) unger han da… (7 og 9) Du hadde ikke en kake med kake lys til din alder på dagen din altså?
   hehe. 😉 Nydligt solnedgang bilde, og fine gutter (og annet) på bildene. 🙂
   Så kjedligt at alle di tre samtalene kom på di dagene Mats er hjemme da :/ det det ordner seg for snille jenter sies det så 🙂 Sander skal ta bilder på fotballen?
   Dette i tillegg til det vanlige ja, travelt :/ men du/dere kommer nok gennom dette også skal du se, så flinke så dere er. 🙂
   Håper dere får en fin siste dag i mars å koser dere masse alle sammen 🙂
   Klem<3 🙂

  2. Gratulerer med vel overstått! Godt å se at du kan ta noen enkle løsninget, det er jo ikke så farlig, viktigste er å kose seg en sånn dag. 🙂 Dette bildet ville jeg hengt på stua hvis jeg hadde plass, det er jo superfint!

  3. Håper du hadde en super bursdag!!Fine gaver du fikk også,og flott vær,hva mer kan man ønske seg,fnis…
   Snart er det min tur,men om jeg får noen gaver det vet jeg ikke.Jessica sier hun skal kjøpe sykkel til meg,hihi:)
   Klem

  4. Hurra for deg som fyller år også videre 🙂
   Helt greit å ta noen enkle løsningerm det viktigste er å kose seg
   Nå har vi hatt noen herlige dager og ser ut til at det blir noen fler av de også.
   Klem

  5. Janne: Hehe, nei jeg gadd ikke å telle så mange lys som jeg er i år så det ble med 8 lys til Elias;) Dessuten så er det jo jeg som baker og det blir liksom litt feil å lage en kake til seg selv…..
   I dag var dage ganske rolig, men i morgen blir det full fart;)
   Klem<3

  6. wendysinfamilie: Hihi, tusen takk=) Det var helt greit å ta et par enke løsninger så jeg fikk nyte litt sol. Jeg mistet jo en hel time av bursdagen min siden vi stilte klokka;)
   Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg