Ny bil!!!!!

Der ble en pause på meg i går. Ungene dro til farmor og her ble dagen veldig rolig. Vi har fantastisk fint vær nå og jeg nøt litt tid i solveggen mens mannen i huset skiftet til sommerdekk på begge bilene. Det er virkelig deilig med barnefri av og til. Ingen unger som må det ene og der andre og ingen tider å forholde seg til. Ungene fikk tilbud om å få bli hos farmor frem til søndag, det vil si to dager;) To dager hvor vi kunne finne på hva vi ville….. Karina hadde besøk av en venninne så de to koste seg med sitt:)

Klar for tur til farmor=)

Det er deilig å våkne opp til rolig hus:) Bare oss to voksne til frokost (Karina står jo opp senere enn oss). Vi koste oss med lang frokost, så var det kos i solveggen. Det ble nesten for varmt… Litt konfirmasjonsplanlegging har det blitt i dag også, men det er bare hyggelig. Etter en rolig formiddag så dro vi for å se på bil. Jeg gledet meg veldig, bare mann og jeg på tur:) Og bilen var fin den….. Så fin at den ble med oss hjem:) Dette var noe vi ikke hadde sett for oss for ikke hadde vi ordnet med finansiering og ikke har vi lagt ut caravellen for salg. Men bilen var så fin og den hadde nok gått fra oss on vi ikke hadde kjøpt den i dag. Så etter noen tastetrykk på pc’n så var både lån og forsikring i orden:) For en fantastisk tid vi lever i;) Så nå er vi eiere av en 2011 modell Ford S Max. Den har mange fine (og kule) finesser og jeg er veldig fornøyd. Litt flaks at jeg tok med meg lommebok med førerkort, for det er noe jeg vurderte å la bli hjemme. Nå må vi bare få lagt ut caravellen for salg;) Bilparken her hjemme er litt for stor nå.

Kos i solveggen:)

Vår nye bil, hoho:)

På veien hjem ringer Sander og sier han vil hjem…. Det ble ingen stille og rolig kveld i dag slik som jeg så for meg= Siden Sander ville hjem så ble de med hjem alle tre…. Jaja, da var de på plass igjen. Nå skal jeg gjøre ferdig maten før jeg kræsjlander i sofaen. Det ble en lang dag på farta og jeg er i grunnen sliten. Sander har fartet videre og skulle sove hos en venn. Men han kommer ikke sent hjem for vennen skulle visst på trening klokka 11 i morgen formiddag. Slik er det å ha barn som er norgesmestere, hihi;) Vi tar oss kanskje en tur på Alby og koser oss i solen. Og så må visst mannen klargjøre en bil for salg;)

9 kommentarer
  1. Oooh,grattis med bil!!!Veldig fin!!
   Dere fikk jo litt barnefri da…
   Knallvær i dag altså-nydelig!!!To dager igjen så er det tilbake på jobb.Føler jeg har vært så daff og sløv i denne ferien…Kunne fint ha sovi til langt utpå dagen.
   Håper dere har en fin påskeaften og nyter ny bil:)
   Klem

  2. Hehe, det ble ikke 2 dager med barnefri nei 😛 men dere fikk nå en 🙂 Å så kjekt at dere fikk sett å kjøpt bilen mens dere var alene 🙂 Tipper det var godt med en tur bare deg å Ole 🙂 Gratulera med den nye bilen 🙂
   Kosligt for Karina med besøk av en venninne da, di koste seg nok kan eg tenke meg. 🙂
   Kosligt med en lang og rolig frokost bare dere to. 🙂 Karina sov nok lengre enn dere ja 🙂
   Bilen hadde nok blitt solgt hadde dere ikke kjøpt den nå ja :/ håper mannen får fikset den dere har nå da, så den kan bli lagt ut for salg 🙂 Flax at du tok med deg lommeboken med førerkortet oppi, det skulle tatt seg ut å blitt stoppet av politiet uten..
   Blir nok bedre for Kim-Andrè også å kjøre med den 🙂 Er 5 setters bil eller? 🙂
   Så kjedligt at Sander ringen å sier han vil hjem da :/ når “planen” var å ha barnefri i 2 dager. Like greit å ta med seg alle 3 da… Hihi, tenk hadde Elias og Mats fortsatt vært hos farmor nå, så hadde di vært borte, siden Sander overnatter hos en venn. 🙂 Det var nok godt å sette seg ned i sofaen etterpå ja 🙂 Vennen skulle på trening i morgen kl 11 på formiddagen ja, da blir han nok ikke sein hjem igjen 🙂 Norgesmestere hehe…
   Kosligt vist det blir en tur til Alby på dere da 🙂
   Eg var tidligere oppe i dag (for meg) får å være med å kjøre onkel til bussen så ble en lengre tur enn planlagt. 😛 Utenom kjøring å handling så har eg vært en tur ute på terrassen med kjekke folk i solen. 🙂 Hørte det skulle bli varmere i morgen… 😛
   Håper dere får en fine dag i morgen å koser dere kjempe masse alle sammen 🙂
   Klem<3 🙂

  3. Nina: Bilen er råfin:) Mange fine finesser og en drøm å kjøre:) Sååååå deilig med en mindre bil igjen=)
   Vi fikk jo et døgn uten barn, men da var vi på farta hele dagen=/ Vi hadde håpt på en gåtur bare vi to da men…… Det får bli en annen gang.
   Klem

  4. Janne: Bilen vi kjøpte har 7 seter, men de er veldig enkle å legge ned. Vi kan legge ned seter uavhengig av hverandre og velger selv hvor mange seter vi har oppe;) Bilen er virkelig fin, mange finesser og den er nøkkefri. Det vil si at nøkkelen kan ligge i veska og da bilen registrerer at jeg nærmer meg så kan jeg bare dra i handtaket så låser den seg opp. Så er det bare å trykke på en knapp så starter den. Nøkkelen må bare være i nærheten;) Og så kan Ole og jeg stille inn førersetet i den posisjonen som passer oss best og lagre den på vår egen nøkkel og da stiller setet seg automatisk inn i den posisjonen ut ifra hvilken nøkkel som kommer inn i bilen:) I’m in love:)
   Klem<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg