Alle mann alle=)

For et påskevær vi har i år!! Solen skinner fra skyfri himmel hver dag, bare skjærtorsdag var dårlig. I dag tok vi turen il Alby, som veldig mange andre, og vi hadde pakket med oss mat og drikke. Det var nesten så vi måtte snu og dra et annet sted for da vi kom til parkeringsplassen så var det smekk fullt og biler sto i kø og skulle parkere. Men med litt flaks så kom det noen som skulle hjem og vi fikk en ledig plass:) Humøret til ungene var litt så som så, men etter litt tid så var de vel ganske greie i humøret igjen. Det er ikke bare bare å få dratt disse “gamingungene” ut av huset=/ Men når det er så fint vær som det er nå så er det ikke lov å sitte inne!!!

Vi har kost oss i dag. Sol fra skyfri himmel, grillpølser på engangsgrill, klatring i trær, kasting av stener i vannet, ja det må jo bare bli bra:) Da vi kom hjem igjen kastet ungene klærne og koste seg ute i finværet. Nå kom akkurat Kim-Andrè hjem igjen. De ville få med seg siste dag med solskinn før de dro hjem igjen og dro ganske sent fra hytta. Nå er vi fulltallige igjen og i morgen er siste dag med påskekos før det blir full fart igjen. Vi skal bare holde på hjemme, vi har visst en bil til overs som vi må få ut for salg;)


Ut på tur, aldri sur:)


Mats skulle absolutt ha på seg pannebånd……


Alltid like stas med en slik huske:)


Mats var ikke helt trygg og ville fort av:)


Tøff med solbriller:)


Pølsespising og soling på samme tid…..


Klatring:)


Mange stener fant veien ut i vannet……


Leter etter en perfekt sten å kaste:)


Møkkete barn er lykkelige barn;)


Da vi kom hjem kastet ungene klærne;)


En deilig dag<3

8 kommentarer
  1. Fint påske vær ja, her også 🙂
   Så kosligt med tur til Alby, med mat å drikke 🙂 Kjedligt at det tok litt tid med å finne parkering for dere, men godt dere fikk en til slutt. 🙂
   Godt dere har kost dere i dag i alle fall 🙂 Klatring i trær og stein kasting er noe barn liker ja. 🙂 Så kjekt at di koste seg ute etter at dere kom hjem også 🙂 hehe di kastet klærne ja 🙂 Så godt å få Kim-Andrè hjem igjen 🙂 di ville nok ha siste dagen med sol skinn dagen med seg 🙂 Det er nok ikke feil med en fri påske dag til før det blir fullt kjør for dere med skole, barnehage o.s.v. 🙂
   Så fine bilder fra turen. 🙂 Nydligt solnedgang bilde 🙂
   Håper dere får en fine dag i morgen å koser dere alle sammen 🙂
   Klem<3 🙂

  2. Det var mange fine bilder!!
   Er Alby et populært sted?
   Her har vi vært hjemme så og si hver dag,litt kjedelig men greit også.Jeg har finni på ting med ungene mens gubben har vært hjemme,vi har jo ingen felles venner…savner det.
   Kos dere med den siste fridagen:)
   Klem

  3. Nina: Alby er veldig populært sted. Har du ikke hørt om Albykringla?? Den er kjent for mange. Det er jo et veldig fin turområde og så viser de jo kunst der også. Kong Olav var på besøk der en gang da jeg var lita og jeg ble med på et bilde sammen med kongen i avisa=)
   Klem

  4. Janne: Jeg skulle ønske at ferien varte mye lenger…… Det er så mye vi skulle gjort og når hverdagen kommer så får vi ikke gjort noe=/ Uka som kommer blir travel og det skjer noe hver dag….. Jeg lengter etter sommerferien;)
   Klem<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg