Slutt

Da var påsken over og i morgen kommer hverdagen og henter oss inn igjen=/ Vet ikke helt om jeg liker det, men det er jo ikke akkurat slik at jeg har noe jeg skulle sagt der…… I morgen er det hverdag igjen, klar eller ikke klar. Vi starter med to overtidsdager, så er det dugnad på torsdag, fredag er det avslutningscup på innebandyen, lørdag skal vi i 85 års lag og søndag er det fotballcup på Elias. Så skulle jeg hatt frøken M innimellom der. Og dress til Kim-Andrè skulle vi også kjøpt…… Er det rart jeg ikke er helt klar for hverdagen igjen???

Jeg elsker fridager hvor vi kan få gjort litt her hjemme. I dag har jo solen strålt som det gjør på en deilig sommerdag og vi har fått pakket frem verandamøblene. Vi har grillet middag og spist den ute, helt uten å fryse. Det er ikke alltid vi gjør midt på sommeren en gang. Ikke uten å hakke tenner iallfall;) Ungene har kost seg ute i bare shorts og t-skjorte. Mann har fått shinet opp bilen og den er nå nesten klar for salg. Må bare få fikset på en ting først. Den må jo være helt i orden når vi selger den;) Jeg gleder meg til vi får den bort. Jeg blir litt stressa av at vi kjøpte bil før vi solgte den gamle…..


Verandakos med mammas solbriller;)


På vei hjem fra besøk;)

Elias og Sander har fartet litt i dag og Mats har hjulpet til med bilvask. Karina og jeg tok livet litt med ro på verandaen med en kald smoothie. Livet kan være ganske greit når man har ferie;) Men i morgen henter virkeligheten oss inn igjen;) Liker ikke…….

8 kommentarer
  1. Jobb og bhg på oss i morgen også,blir litt godt,vært alt for sløv.men deilig å sløve i finværet!!
   Skal si dere har det travelt.Vi har null planer.Jessica skal på besøk på SFO på fredag,det blir spennende,men ingen planer ellers.
   Mange tanker i hodet mitt for tiden,vi har jo chatta litt så du vet jo ståa…
   Nå skal jeg sove,ha en fin kveld da!!Klemmer

  2. Det er travelt når hverdagen kommer igjen, men på en måte så er det godt også.
   I morgen starter det med frisørbesøk for meg og på kvelden ender det med 17. mai komiteemøte, så dagen blir lang.
   Håper du klarer å koble av innimellom.
   Klemmer

  3. Monica da! Haha, det var 2 ting så slo meg i tankene med den overskriften din!
   Det ene var: hva? skal hun slutte å blogge… :/ Den andre var mer rett 😉 slutt på påske ferien 🙂 hmm…
   Påskeferien er slutt om vi vil eller ikke, der har vi ikke noe valg lengre… Noen kunne tenkt seg lengre ferie andre er glad for at den er over nå 🙂
   Like greit å bli ferdige med overtidsdagene di første dagene. Så er det jo bare 4 arbeids dager og skoledager før helg igjen 🙂 Avslutningscup for innebandyen ja, spennende. 85 års lag på lørdag ja 🙂 Det er en del så skjer da ja 😛 Kjøpe ny dress til Kim-Andrè også ja 🙂 Den går vel på et vis denne uka også skal du se 🙂
   Det er greit med fridager, men eg liker ikke så godt røde dager, eg liker når butikker har åpent, så vi kan handle. 😛 hehe…
   Så kjekt at dere også har hatt sol i dag 🙂 Det er jo reine skjære sommeren nå i april 🙂
   Så bra at Ole har kommet i gang med bilen å gjort den klar for salg 🙂 Ikke verst å nesten være ferdig for å legge den ut for salg 🙂 Hehe, blir nok bedre når dere får solgt den “gamle” bilen da 🙂 Håper ikke det tar så lang tid før den blir solgt etter at den er blitt lagt ut da 🙂 Fine Mats så koser seg ute på verandaen med mammas solbriller på 🙂 Så kosligt bilde av Elias og Mats 🙂 Så kjekt for Elias og Sander å få fartet litt rundt i dag.
   Mats ble med på å vaske bil ja 😉 flinke 🙂 Så kosligt å slappe av på verandaen med en kald smoothie for deg å Karina 🙂 Noen vet å kose seg 😉 hihi…
   Her har det vært noe å tenke på store deler av påsken, det har til å med skjedd noe så vi har vært litt “irriterte” på så skjedde på lørdags kveld, så ikke skulle ha skjedd… Men vi har også hatt noen gode dager i påsken. 🙂
   I dag har vi (eg, lillesøster å kjæresten til lillebror å minien) en tur hos pappa på grilling 🙂 og der var der 20,4 grader, å ikke vind :/ (der er alltid varmere der enn hjemme hos oss) Det var varmt, stolene var varme, brusen ble fort varm 😛 hehe… Men det var ganske kosligt for det. 🙂 Gikk også å sa til farmor (som bor bak huset til pappa) om at vi var der, så at hun også fikk sett oss mens vi var der… 🙂 Før vi for til pappa så var onkel å sønn hans på besøk her. 🙂 Kan vel si at dette har vært en koslig dag 🙂 I morgen skulle det vist bli enda varmere etter så en venn av meg sa i dag 😛 hehe, da har eg IKKE planer om å være på terrassen til pappa! Haha… 😉
   Håper dere får en fine dag i morgen å koser dere kjempe masse i fin været selv om hverdagen er på plass igjen. 🙂
   Klem<3 🙂

  4. Kan godt forstå du kunne tenkt deg litt fleire fri dagar me da tempoe dåke begynna veko med:-)men høyrest ut som ei fin påske og da har me og hatt men mann fekk skikkeleg ryggavondt dei siste dagane så da va dumt,ha ei fin veke og måtte berre finveret vara leeenge:-)

  5. Nina: I dag gikk dagen i ett. Satt meg ikke ned før halv ti og da fikk jeg besøk på døra….. Så skulle klær henges opp og vips så var klokka elleve. Nå venter jeg bare på siste vaskemaskin så jeg får hengt den opp før jeg kyper under dyna;)
   Håper at du får sortert tankene snart……
   Klem

  6. 4 barns mamma: I dag fikk jeg skiftet gardiner i alle rommene i huset (og vasket vinduene da selvfølgelig) Det ble en hektisk dag, men så godt å få det unna;) Da får jeg kanskje tid til å gå en tur i morgen;)
   Klem=)

  7. Janne: Jeg er veeeeeldig glad i røde dager. I dag gikk det i ett og kvelden ble så rotete….. Ikke noe tid til å blogge i dag…..
   I dag har det vært nok en deilig sommerdag her. Og jeg har bare holdt på inne=/ Jeg håper at det blir mer utetid i morgen:)
   Klem<3

  8. anonym: Det været her er jo nesten for godt il å være sant…. I dag har vi hatt en deilig sommerdag. Og vi er bare i april….. Jeg håper at vi får slikt vær i sommerferien også;)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg