Klarte ikke å la være…..

Nei, i dag klarte vi ikke å la båten stå på land. Vi våknet opp til strålende sol og da måtte vi bare ta en siste tur. Men nå er det slutt på båtsesongen. Neste helg er det avslutningscup for fotballen på lørdag, og på søndag er det familiedag på skolen til Sander og Elias med natursti og kos. Jeg er med i FAU og skal være med å arrangere. Og helgen etter det er siste helg i september og da begynner nok høsten å melde seg for alvor. Vi merker jo godt at høsten er på vei nå også, for det er kaldt så fort det er et lite drag i lufta eller en pitteliten sky er foran sola. Men i dag har jeg virkelig kost meg……. Som i går valgte både Sander, Karina og Kim-Andrè å bli hjemme, og Mats og Elias ble med oss på tur.


Svanefamilien kom på besøk til oss i dag og de fikk litt mat. De bittesmå grå svaneungene vi møtte i våres har blitt så store og fine:)


Elias fikk napp flere ganger i dag. Ikke all fisk var like store, hihi:)

Denne var hakket større enn den på bildet over. Den siste fisken han fikk var enda større, men den tok vi ikke bilde av……


Mor har storkost seg i solen mens Mats har holdt på med sitt:)


Og vi har alle sammen badet i dag. Temperaturen viste 16 grader, omtrent den samme som det var når vi badet for første gang i år:)


Tommelen opp for sol og sommer;)


Og vips så var båtsesongen over og vi går mørkere tider i møte. Måtte vi bare være så heldige å få en så fin sommer igjen neste år=)

Nå skal de neste helgene brukes til å holde på her hjemme. Ja, de helgene det ikke skjer noe annet spesielt da. Vi har jo snart et bursdagsbarn i hus…… Men vi skal få ned noen trær på tomta, båten skal klargjøres for vinterlagring og mannen i huset skal lage et etterlengtet gjerde inn mot en nabo. Jeg gleder meg til å få pyntet opp litt på tomten vår. Det skal bli såååååå fint;)

11 kommentarer
  1. Hadde jeg hatt en båt hadde jeg brukt den i dag helt klart, men det har jeg ikke 🙂
   Dagen deres ser jo ut som en “sommerferie “dag og det er jo supert..høst og vinter varer lenge nok uansett… Ha ei fin kommende uke 🙂

  2. Hihi, dere klarte ikke å holde dere hjemme nei 😉 Kjekt å få vært ute mens der er fin vær.
   Håper dette fin været holder seg noen uker til eg da 🙂 hehe… Det er fortsatt varmt når solen står på, spiller vollyball i kun te-skjorte så si alle sammen. 🙂 Hæ, er det bare 2 helger igjen av september… (“sjekker”) hmm, ja vist. Hørt det skulle bli bra til oktober eg da, men det vil vise seg 🙂 Håper de er greit vær ei god stund til, eg vil ikke legge fra meg volleyballen for høsten å vinteren enda på en stund. :/ ja, så står det ikke bare på været, vi må også ha nok folk med. 😛
   Det ble bare Mats og Elias så ble med på tur i dag også ja, er det feil “årstid” med båttur for di andre 3 eller 😛
   Svaner er så fine, herlige svane familie dere traff på. 🙂 Svaneungene er blitt store ja, nesten like store så mammaen og pappaen sin nå… 🙂
   Åh, det såg kjekt ut å bade, 16 grader ja, ikke verst 🙂 Nesten så eg kunne tenkt meg det sjøl, bare i sjøen da. 🙂 Se på det lyse håret til Mats da 😀
   Snart et bursdagsbarn i hus igjen? 😛 Hjemmelaget gjerde da eller? 🙂 Flinke Ole mann. 🙂
   Tipper dere kommer til å få det fint til slutt ja. 🙂 Tviler ikke på det. 🙂 Kjempe fine bilder.
   Håper dere får en fine dag i morgen å kos dere kjempe masse i morgen alle sammen. 🙂
   Klem<3 😀

  3. annebe: Og finværet bare fortsetter;) Hadde jeg hatt mulighet så hadde jeg dratt ut med båten i dag også. Solen skinner og det er nydelig ute. Jeg håper at været holder seg til over helgen:)
   Ha en fin uke;)

  4. Janne: Det var litt kaldt å dukke under, men når jeg først hadde klart det så var jeg uti vannet en stund. Ole bestemte seg først etter jeg hadde dukket under at han også skulle bade. Og da måtte jeg jo vente på han….
   Ole skal lage gjerde selv ja. Tomten er ikke helt flat så han skal tilpasse gjerdet i terrenget så det blir like høyt bortover. Så har vi litt fjell som stikker opp der gjerde skal stå også, så det er nok best å lage selv. Jeg gleder meg masse til vi kommer i gang. Det kommer til å bli såååå fint;)
   Ja nå er det under 1 mnd til Mats fyller 4 år. Rart å tenke på at jeg gikk gravid for bare 4 år siden. Jeg synes tiden har gått så fort, samtidig som jeg synes at det er så lenge siden jeg gikk gravid…..
   Klem<3

  5. Også kommer snart vi på besøk,hihi:)
   Så deilig med lang sommer,koser meg med varmen og lyset.Men det er noen tøffe dager nå,men i dag har det i grunn gått fint,og i morgen skal jeg hente Jessica på skolen,Ben kommer på onsdag:)
   Meldt fint vær resten av uka også.
   Klem

  6. Hihi, det er stiligt med hjemme laget gjerdet da, Ole er flinke då. 🙂 Gleder meg til å se det når det er kommet opp vist du legger det ut da. 😛 Her har vi mye fjell, får se om eg legger ut noen bilder av hvordan det er her en dag/gang. 🙂
   Mats 4 år ja, skal si han er blitt stor 🙂 Det så sjokkerer meg er jo at Mats var ikke store gutten når er begynte å lese her, å nå er han snart 4 år? 😛 hmm, det går fort ja… 🙂
   Klem<3 🙂

  7. Nina: Det er deilige dager, håper det varer evig. Kan ikke si jeg gleder meg til regnvær… Men om høsten blir slik som den er nå så synes jeg høsten er en fin årstid. Jeg håper at vi kommer oss på en hyttetur med et vennepar før vinteren kommer på fjellet, men det spørs. Har ikke akkurat flust med barnevakter om dagen=
   Ikke lenge til dere kommer nå, jeg gleder meg til å skravle;)
   Klem

  8. Kan godt forstå at dere reiser ut i båten når vi fortsatt har slik en flott sommer, men i morgen skal det snu her sies det. Så jeg går fortsatt i skjorts, for å prise siste rest av sommeren.
   Her har vi enda ikke fått internett, så blir lite på nett for tiden, men kommer nok sterkere tilbake snart.
   Ha en nydelig helg.
   Klem

  9. 4barns mamma: Her skal visst sommeren fortsette litt til. Vi tar imot og takker og bukker;)
   Blir lite blogging her også. Statistikken daler og da daler også motivasjonen…. Får se om jeg ikke kommer med et innlegg i morgen;)
   God helg!
   Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg