Luksusproblem

Da var faktisk høstferien ferdig for vår del=/ Litt kjedelig å tenke på, men det skal vel bli helt greit å få alle ungene ut av huset og få litt ro rundt ørene igjen;) Ungene har i grunnen vært flinke til  være ute i ferien, det har jo vært så fint vær. Men alle er jo ikke ute samtidig…… Og så har jo både jeg og ungene hatt en del besøk;)

I dag kom Nina og ungene igjen og vi har hatt en topp dag i dag også. Været har vært litt så som så, men ungene har lekt inne og litt ute. Det har i grunnen vært full fart på de i dag også og de har lekt veldig fint sammen. I dag har Karina hatt besøk av en venninne så Jessica har vært litt mer sammen med oss. Men hun fikk kose seg sammen med de store jentene litt i dag også;) Vi har hatt to flotte dager sammen og det var veldig trist å vinke da de dro. Skulle ønske at vi ikke hadde så lang vei til hverandre. Ettermiddagsbesøk hadde vært helt topp….. Men vi får ta turen til hverandre innimellom;)


Vi spite lunsj sammen og koste oss rundt bordet;)


Full fart i gata i dag også. Benjamin i bilen, Mats på sykkelen og Jessica løpende nedover gata. Kanskje ikke så rart at de ble litt slitne;)

En liten hvilestund:)

Huske er gøy=) Endelig så har Mats lært seg å ta i fart selv;)


Jessica og Mats sier hade bra;)

I helgen har vi ingen store planer. Ole skal vel fortsette på gjerdet vårt. Hvis ikke været blir dårlig så fyker vel unger hit og dit. Kim-Andrè kommer hjem fra fjellet i morgen, han nyter vel stillheten der oppe så lenge som mulig. Jeg har i grunnen ikke peiling på hva jeg skal….. Luksusproblem;)

God helg=)

8 kommentarer
  1. annebe: Vi er en fin gjeng ja. Vi trives veldig godt sammen;)
   Det er deilig med et avbrekk i hverdagen, men så er det godt å komme tilbake til normalen igjen;)

  2. Så bra dere har hatt mye fint vær i ferien og at ungene har vært mye ute. 🙂 Kosligt at Nina og skjønnene kom i dag også, før di dro hjemover. 🙂 Så kjekt at di leker ganske fint sammen. 🙂 Karina har hatt besøk av ei venninna i dag ja, så kosligt at Jessica fikk være med di store jentene litt uansett. 🙂 Snille Karina 🙂 Hihi, dere får ta turen til hverandre i blant ja. Vi to bor enda lengre fra en an, enn hva du og Nina tenke eg. 😛
   Så kosligt å spise lunsj sammen i dag. 🙂 Hihi, sykling, kjøring og løping ja 😉 Di er så herlige di små 🙂 Hvilebildet av Jessica var jo nydligt 😀 Flinke du er til å ta bilder Monica. Åhh, så skjønt “hade bra” bilde av Jessica og Mats<3 🙂
   Så kjekt med en helg uten noen store planer da 🙂 Ole jobber kansje mer med gjerdet ja. Blir nok godt når det er ferdig og komt på plass 🙂 Kim-Andrè kommer hjem fra fjellet i morgen ja, viste ikke han var foren en gang eg da, hihi. Han har nok kost seg i fred og ro ja. 🙂 Blir nok kjekt å få han hjem igjen også tenke eg 🙂
   Du finner nok på noe å gjøre på i helgen skal du se 😉 Luxus problem ja 😉 hehe 🙂
   Kjempe fine bilder av di herlige små. 🙂 (små og små)
   Håper dere får en fine dag i morgen å koser dere kjempe masse alle sammen 🙂
   God helg til dere alle<3 🙂
   Klem<3 🙂

  3. Takk for oss,vi har kost oss!Og ungene leika så fint sammen,ingen krangling.
   Vi må ikke la det gå et år nå da,må prøve å sees før.
   Da er det siste fridager her og,litt greit samtidig som det er godt å sløve.
   Ha en fin helg!!
   Klem

  4. Ser ut til at det har vært en fin ferie,morsomt å møtes igjen da:) fine bilder av mange fine barn.Nyt siste rest av helga:)

  5. Janne: Hehe, jeg har kanskje ikke nevnt at Kim-Andre skulle på fjellet…… Han dro på torsdag og kom hjem i dag;)
   Nå er det snart full fart igjen, vet ikke helt om jeg liker det…. Men snart er det hyttetur. Gudene skal vite at den turen trenger vi!
   Klem<3

  6. Nina: Nei det bør ikke hå et helt år til neste gang vi møtes. Vi koser oss jo så sammen:)
   Denne lørdagen har vært pyton. I går fikk jeg vondt i hodet og la meg tidlig. Og i dag… Tja, det får vi ta på privaten;) Jeg er så glad for at mamma, pappa og søstra mi hjelper til med ungene så Ole og jeg kommer bort en helg. Det trenger vi virkelig nå!
   Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg