Intens dag

Dagen i dag ble jammen en maraton dag….. Mats vekket meg i halv seks tiden og var ganske så bestemt på at han skulle se på barne tv…… Haha, mor var enda mer bestemt på at de ikke kom til å skje og fikk “lurt” han opp i senga og vi sovnet godt helt frem til klokka ringte i 8 tiden. Sander skulle spille kamp i dag og det var bare å komme i gang med dagen:)

Mats fikk presangen sin fra oss og var storfornøyd med den. Han fikk nettbrett, så nå kan storebror få igjen sin iPad. For den har Mats lånt flittig i det siste. Så dro Mats og pappa og så på kampen til Sander mens vi andre ble igjen hjemme og jeg ordnet til bursdagen til Mats senere på dagen.


En veldig fornøyd gutt:)

Mats rakk akkurat å komme seg hjem igjen før vi måtte farte ut igjen. For Mats skulle i barnebursdag til en venn i barnehagen som også hadde bursdag i dag:) Dette var første gang Mats var i barnebursdag og det gikk veldig fint. Han var litt skeptisk til å være der alene, men ingen andre mammaer eller pappaer var der så jeg klarte å snike meg unna til slutt. Det var gutter fra barnehagen der så det hadde gått veldig fint:)

Karina skulle selge kakebokser i dag så Ole leverte ho og fikk dratt og kjøpt både nytt dekk til sykkelen til Mats og overtrekk til Sander så han har noe å ha på seg til og fra kamper. Vi kom omtrent samtidig hjem og jeg avleverte Mats før jeg føk ut for å handle inn til godteposer til barnebursdagen i morgen. Ole ble hjemme og foret noen barn og dekket bord til bursdagen senere. Jeg plukket med meg Karina på veien hjem og jeg rakk akkurat å få unna husmoroppgavene mine på vaskerommet og skifte litt før gjestene kom. Snakk om timing;) Vi ble ikke så mange, bare min side av familie dukket opp i dag. Ole sin familie hadde dratt på ferie og så var det sykdom. Kjedelig at vi ble så få, men da var det plass til alle rundt ett bord og det var veldig koselig det også:)


Enda en gave som falt i smak:)

Yeeey, en fjernstyrt traktor=)

Veeeldig fornøyd gutt;)

4 lys for vår fine lille gutt som begynner å bli stor:)

Gutta krutt:)

Hva skal man si…….

Og kaka smakte godt denne gangen også:)

En hektisk og fin dag er over. I morgen venter barnebursdag og vi gleder oss til det. 8 4-årige gutter skal fylle huset med liv og røre. Jeg tipper at de tar den utfordringen på strak arm:) Nuh må ho mor gjøre i stand godteposene før Karina skal hentes hjem fra bursdag. Er vi riktig heldige skal storebror hjem på samme tid og kan ta henne med på veien. Det er lov å håpe;)

6 kommentarer
  1. Hurra for Mats!!!Så fine gaver:):)
   Fine bilder av gutta,likt kledd og greier.Benjamin var også i bursdagsselskap for første gang i dag(noe jeg gikk glipp av siden de var hos Roger og jeg på jobb,sukk…)
   De vokser til disse små,rart så fort tiden går,jeg har jo fulgt bloggen din lenge nå.
   Lykke til med barneselskap i morgen:)
   Klem

  2. Nina: Så dumt at du gikk glipp av det=
   De vokser opp veldig fort. Spesielt babytiden gikk alt for fort synes jeg…..
   Jeg gleder meg til Mats sitt første barneselskap;)
   Klem

  3. Halv 6 var nå tidligt å stå opp da, godt du klarte å “lurt” han i seng igjen til klokka ringte 8 tiden. 🙂 Sander skulle spille kamp i dag ja, da måtte dere komme dere opp ja.
   Så bra at Mats ble storfornøyd med gaven fra dere 🙂 Nettbrett ja, heldige Mats. 🙂 Da kan nok storebror få tilbake ipaden sin ja. 🙂
   Så kjekt at Mats fikk være med pappaen å se på kampen til Sander så mamma Monica fikk gjort litt klart til selskapet senere på dagen i fred. 🙂
   Se på den fornøyde å blide, skjønne 4 åringen da 🙂
   Travel dag for Matsen da i dag 🙂 hihi, godt at det gikk bra med Mats i barneselskapet hos kameraten hans. Spennende når det er første gang. 🙂 Hehe, god timing i dag på deg da ja. 🙂 Ikke verst. 🙂 Kjedligt at Ole sin familie ikke kunne komme da, pga sykdom og ferie tur, men slik skjer noen ganger. 🙂 Litt greit å få alle rundt et bord også. 🙂
   En fjernstyrt traktor ja, den falt nok i smak hos Matsen. 🙂
   Eg har en fjernstyrt Porsche bil, den har ikke blitt kjørt så mye, for minien skal alltid ha låne den da, det er ikke mange krasjene så skal til før det ene speilet faller av nå. 😉 hihi.
   Dere har så stort hus at han har god plass til å kjøre på inne 😉 Tipper den blir brukt da.
   Hihi så stiligt med like skjorter på guttene 🙂 Haha, “tullebilde” av Sander, Mats og Elias var jo bra da. Se på blikket til Elias, knall bra, hihi. 🙂
   Så godt at kaken smakte godt denne gangen også 😉 hihi. 🙂 Det var stiligt med marsipan blomster rundt fatet også.
   Dere må være glad i marsipankake, den blir i alle fall mye laget hos dere, det er god kake det. 🙂
   Blir spennende å høre hvordan barnebursdagen gikk etterpå, det blir nok spennende for dere også. 🙂 8 4-åringer på besøk ja 😀 Blir nok kjekt for Matsen. 🙂
   Godteposene må ordnes ja, best å få det i orden før selve selskapet er i gang. 😉 haha…
   Karina skal også hentes hjem fra bursdag ja 😛 Håper på at storebror skal hjem i den tiden å kan plukke opp Karina på hjemturen da. 🙂 Det er alltid lov å håpe 😉 Ingen kan ta fra oss håpa 😉 hehe… 🙂
   Kjempe fine bilder av gutta boys i samme klar og Matsen. 🙂
   Håper dere får en fine dag i morgen å koser dere kjempe masse både store å små 🙂
   Klem<3 🙂

  4. Gratulerer så masse med dagen til Mats:)) Så fine gaver, kan tro det var stas med eget nettbrett:)) Så fine gutta er i like klær, å må si du er flink med kaker, den var fiiin:)) Hvordan gikk det med kakebokssalget til Karina?? Tobias har også solgt kakebokser til inntekt for skoletur:) I dag skal vi i bursdag til tantejenta Iben som fyller 13 år. Der blir det servert både lapskaus og kaker:) Deilig og slippe middagslaging en dag;) Kos der masse med barnebursdagen til Mats i dag, blir nok både liv og røre;)

  5. Janne: Marsipankake lager jeg til alle bursdagsfeiringene, det har blitt en tradisjon:) Så varierer jeg med de andre kakene.
   Det ble Ole som måtte ut å kjøre i natten, så ryddet jeg det siste før det var natt;)
   Klem<3

  6. Eirin: Tusen takk, Mats har hatt en topp dag i dag også;)
   Det gikk visst ganske bra med kakebokssalget. De sto utenfor Rema 1000 og der er det jo mange mennesker. Pengene skal visst gå til å bygge skole, Karina har et valgfag som heter “innsats for andre”=)
   Så deilig å slippe middagslaging på en søndag:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg