Frustrasjon

Noen ganger blir jeg litt frustrert…… Her går dagene unna i et forrykende tempo. Det er lekser, aktiviteter, overtid, og alt det som skal til for å ha et ryddig og (litt) rent hjem. Her støvsuges det så og si hver dag, vi leser for Mats hver kveld, og Elias flere ganger i uken. Kveldsrutinene her er ikke unnagjort på 1-2-3. Og det sier seg selv at jeg bruker dobbelt så lang tid når Ole er borte. Og det er han jo titt og ofte. Jobber han ikke overtid på kontoret så er han ute og reiser…… Og når han først er hjemme så kan du banne på at det er et møte av et eller annet slag som han skal på=/

Slik var det i dag…… Det var et møte på innebandyen til Sander. Ole skal sitte i sekretariatet og det skulle være møte angående det i dag. Vi trodde begge to at det møtet skulle være fort gjort. Det begynte klokka 19, og jeg håpet at han skulle være hjemme til klokka 20 slik at jeg skulle få litt hjelp i innspurten av kvelden. Jeg hadde håpet at jeg kunne sette meg ned til 71 grader nord, men jammen dro ikke møtet ut i tid….. Og jeg løp rundt her med lekser og alt det andre helt alene…… igjen…… Og i morgen drar han til Danmark…… igjen…… Og jeg blir igjen her…… alene med hele dagen og kvelden…… *sukk* Noen ganger er jeg bare så lei……

Måtte bare skrive ned litt frustrasjon og få det ut;)

I dag har Mats blitt feiret i barnehagen. Han har fått krone på hodet, lunsjen fikk han være med å lage seg (brødskive trykket ut av pepperkakeformer og fruktspyd), det har vært fire rakettoppskytinger og de har ropt ut av døra at Mats har bursdag i dag. En veldig hyggelig feiring synes jeg og Mats var veldig fornøyd med dagen;)


Prinsen vår har blitt hele 4 år. Det er nesten alle fingrene på den ene handa, Mats må bare gjemme tommelen sin;)

Karina har vært hos reguleringstannlegen i dag og jeg håper at det snart nærmer seg slutten. Nå har hun snart hatt på reguleringen i 2 år….. Det har blitt noen besøk hos tannlegen og jeg kjører henne hver gang. Hehe, jeg tror at jeg er mer lei enn Karina…… Men tannlegen sier at det bare er småjusteringer igjen, jeg lurer bare på hvor mange ganger han skal “småjustere”…… Jeg hadde håpet at hun skulle bli ferdig til jul, men vet ikke helt om jeg får innfridd mitt ønske.

Nå har det roet seg i huset. Mannen har tuslet i seng, dagen hans begynner klokka 4 i natt=/ Da bærer det til Gardermoen (igjen) og ferden går til København, eller i nærheten der….. Heldigvis så kommer han hjem på onsdag igjen. Nå sitter jeg bare og nyter stillheten. Jeg har fyr i ovnen, ute er det kaldt. Det er deilig å kjenne litt på stillheten før det er natt. I morgen er det fridag på Mats og ingen store planer. Kanskje vi tar oss en sykkeltur hvis været er fint. Nå forsvinner høstfargene fort og jeg har ikke tatt noen høstbilder i år=/ Tiden strekker ikke til…… Jeg prioriterer fortsatt trimrundene mine høyt. Tre dager i uken prøver jeg å få til runden min;)
Dagens runde;) Jeg har et mål om å klare en snittfart på 7.5 km/t og er nesten i mål der. Jeg forbanner den siste “kneika” jeg må opp før jeg nesten er hjemme. Da er jeg så andpusten at jeg nesten ikke klarer å jogge den siste biten før jeg er i mål. Hadde det ikke vært for den så hadde jeg klart målsettingen min…… Noen ganger har jeg lyst til å “jukse” og stoppe Sportstrackeren før bakken begynner, hihi:0 Men jeg er sta og gir meg ikke før jeg klarer det! Runden jeg går/jogger har både oppoverbakker og nedoverbakker og noen er “seigere” enn andre. Jeg har ikke trent siden før jeg fikk Kim-Andrè tror jeg så det er ikke så dårlig av en sliten 42 åring å komme seg ut på trimtur, er det vel;)


Dagens solnedgang;)

10 kommentarer
  1. Kveldsrutinene er nok ikke gjort på 1-2-3 hos dere nei :/ Det blir heilt sikkert mer på deg når Ole er borte, men du kommer deg i mål tilslutt selv om du bruker mer tid på det di dagene, du er så flinke atte. 🙂 Kjedligt at det så si alltid er et møte eller noe ellers han må på da. :/ I morgen reiser han til Danmark igjen ja 😛
   Så kjekt å bli feiret i barnehagen i dag da, Mats koste seg heilt sikkert da 😀 Han fikk være med å lage lunsjen sin også ja. 🙂 Hørtes ut så en fin barnehage feiring for Matsen.
   Så fine krone han hadde på hode sitt da 🙂 Tenk at han alt er 4 år da 🙂
   Om 5 mnd. er eldste tanteungen min 10 år, kan ikke forstå det! 🙂 Men det er noen bursdager før den 10års feiringen 😉
   Karina har vært hos reguleringstannlegen i dag ja, så lenge den småjusteringen/finpussen skulle holde på da 😛 Håper hun snart får den av nå da 🙂 Hadde nok vært kjekt å fått den av til jul, vist det er finpuss så kan det kansje skje. 🙂
   Så godt at Ole kommer hjem igjen på onsdagen. 🙂 Tiden går nok fort til han er tilbake. Håper i alle fall det 😉 Mats har fri i morgen ja, dere finner nok på noe. 🙂 Håper dere får et greit vær så dere kansje kan få dere en sykkel tur da 🙂
   Du kommer deg nok opp i 7.5 km/t snart skal du se. 🙂 Eg har trua på at du gjør det. 😀
   Synest du er flinke eg da 🙂 Nydligt høst solnedgang bilde, og Mats bilde 😀 Flinke deg.
   Håper dere får en fine dag i morgen å koser dere kjempe masse alle sammen 🙂
   Klem<3 🙂

  2. Jeg synes du er kjempeflink som tar treningen din på alvor, på toppen av alt annet du har å gjøre, jeg er imponert! Vet hvor lang dørstokkmila kan være…….og så har du til og med en Mørdarbakke helt til slutt! Tror det er viktig for deg å komme deg ut av huset helt alene. Jeg heier på deg!

  3. Så flink du er!!Dårlig med trening på meg,og jeg som trente 3-5 dager i uka + kamper,hvor ble den tiden av??
   Så artig feiring av Mats da,morro med bursdag og krone.
   Jeg har hatt en travel dag på jobb-maraton!!!Jessica sover i senga mi og i morgen kommer lillebror:)
   Klem

  4. Du har god grunn te å få ut noke frustrasjon,e berre godt,flink du e å komma deg ut på tur:-) da trur eg e veldigt bra,eg merke ivertfall veldigt godt på meg sjøl visst eg e flink å gå tur:-) håpa da roa seg litt hos dåke snart.

  5. Janne: Mats var veldig fornøyd med feiingen i barnehagen og nå er det Sander som står for tur:)
   Vi får se om jeg kommer meg opp litt i tempo snart. Ikke bare bare å være 42 år og trimme for første gang på mange mange år;)
   Klem<3

  6. anonym: Noen ganger må man bare få ut litt frustrasjon;)
   Jeg merker veldig godt at formen er bedre. Spesielt så merker jeg at jeg får pulsen fortere ned igjen etter jeg har trimmet;)
   En gulrot venter der fremme om ikke så lenge……. Jeg gleder meg masse;)

  7. Godt å få ut frustrasjon, det letter på trykket på en måte :-).
   Jeg har også kommet igang med trimmingen igjen. Her en dagen lurte jeg på hva som var galt med magen min, gikk litt tid før jeg kom på at det nok kun var etter treningen dagen før. Målet mitt er å gå/jogge en mil til dagen, trene litt mage og rygg.
   Herlig med barnehage feiring, alltid like stas med krone på hode.
   Håper mann er hjemme i helgen slik at det blir litt roligere for deg.
   Ha en herlig helg.
   Klem <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg