Jeg klarte det

Juhuuuu, jeg klarte å nå målet mitt før helgen:) Hihi, ikke dårlig til å være meg. Det jeg snakker om er jo å klare en snittfart på 7.5 km/t på runden jeg går/jogger. Nå jogger jeg vel nesten like mye som jeg går og er veldig fornøyd med det. På onsdag klarte jeg å nå målet mitt og jeg er kjempeglad for at det går fremover:)


Beviset, hihi:)

I dag har det vært skikkelig guffent ute. Jeg sjekket ikke gradestokken før jeg skulle levere i barnehagen så jeg måtte hjem og hente tykkere votter til Mats. Her har det regnet/snødd i hele dag og det er skikkelig kaldt. Plutselig måtte vinterjakker og sko frem. Jeg hadde skikkelig flaks for Sander og Elias har vintersko fra i fjor. Jeg har ikke fått somlet meg til å kjøpe inn vintersko enda….. Må ta en runde på det til uka tenker jeg. Allerede til helgen er det meldt mye mildere vær så vi overlever vel uten nye vintersko litt til;)

Ellers så skjer det ikke veldig mye her, derfor er det litt stille fra meg. Dagene går og vips så er det snart helg igjen. Det liker vi:) Her er det meldt regnvær nesten hele helgen så det blir vel ikke så mye utetid på ungene=/ Det er vel ikke så lenge før vinteren setter inn for alvor får jeg håpe, for da kan ungene leke ute i snøen. Nå er det ikke veldig hyggelig å være ute…..


Shari liker ikke dette været så godt og det blir mye innetid på henne;)


Gutta krutt har klippet seg denne uke og har blitt tøffe gutter igjen;)

Det ble et veldig kjapt innlegg fra meg. Hvordan vær er det der du bor da?

10 kommentarer
  1. Hihi, så kjekt at du klarte å nå målet ditt før helgen 🙂 Flinke du er/var 🙂 Du jogger nesten like mye så du går nå ja. 🙂 Det går fremover nå. 😀 Bevis har du også ja 😉 hihi…
   Hørt at det har snødd litt rundt om nå for tiden, men ikke her 🙂 I dag har det vært sol å blå himmel her, men det er ikke akkurat den varmen, men eg synest heller ikke det er så stein kaldt ute, men litt kaldt det er det jo. 🙂 Varmegradene her denne uka viser 10-15 grader, men da er det stort sett regn da. 😛
   Eg liker at ukene går fort spesielt nå 😉 på lørdag er det kun 4 uker til 😀 (den 4 lørdagen skjer det) 🙂 Å da er det ikke mangen ukene før det er jul å nyttår. 😛 Hmm…
   Ikke kjekt å være ute i regn, da er det bedre med snø 🙂 Snø er kosligt, spesielt når det er med jul, da er det litt mer julestemning. 😀 Mye man kan finne på i snøen vist man bare vil 😉 Hihi, Shari liker nok heller ikke gråvær så godt nei, herligt bilde der hun sitter å ser ut vinduet. 🙂 Kattene her har ikke noe valg med å være inne 😉 Det hender di (noen i alle fall) får være inne i vinterstua litt noen ganger. 🙂 Men stort sett er di ute, vi har bare hatt utekatter, ja di har vært inne noen uker når di var små å kom i dette huset første gang da. 😛 (ikke disse så er her, du husker kansje når eg fortalte, men di andre 2 vi hadde før)
   Så tøff Elias ble på håret, di andre gutta ble nok også fine 🙂 Alle 3? (Elias, Sander og Kim-Andrè) 🙂 (Mats klippet seg jo for ikke så lenge siden)
   Yr melder dritvær (regn) hele uka, utenom på onsdag, da er det litt sol med hvit sky. I dag (fredag) har di også meldt greit vær 🙂 Fine bilder 🙂
   Håper dere får en fine dag i morgen å koser dere kjempe masse alle sammen 🙂
   Klem<3 🙂

  2. Kor flink du e:-) har gått tur 2gonger dinna veka men målet va meir;-) her har da vore fint ver dinna veko,kaldt om natta men fint haustver om dagen,men sku visst bli verskifte no,fine og nyklippte elias:-) ha ein fin fredag:-) og god helg:-)

  3. Her har det kommet snø,og det liker jeg ikke:(( men kan vel ikke annet vente da vi har kommet til Oktober.Må du og dine ha ei fin helg:))

  4. anonym: Det ble med to trimrunder på meg denne uka. I dag har det pøsregnet og vært iskaldt så det fristet ikke å gå ut= Heg får ta igjen til uka;)
   God helg:)

  5. Her er været like guffent,fryser som fy!!!
   Måtte finne fram sherrokser til ungene i dag,Jessicas passer men ikke lilebror sine.Så i morgen må vi handle inn litt(alltid noe.)
   Du er flink til å trimme:)!
   Ha en super helg;)Klem

  6. Her har det vært nydelig høstvær de siste dagene, med sol fra skyfri himmel:-) Er kaldt om morgenene så varme klær må på, men sola varmer godt på dagen:-) Ser at det er meldt masse regn framover nå, er vel helst det som er typisk her på sunnmøre 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg