Hyttetur

Da var jeg på plass hjemme igjen. Vi har nemlig vært på hyttetur i helgen:) Jeg har gledet meg som en unge til denne helgen, men jeg ville ikke dele den med dere før den var over fordi Kim-Andrè og Karina skulle være hjemme alene. Og da ville jeg jo ikke reklamere for det på bloggen;)

Vi dro av sted på fredag etter unger var levert på skolen. Mats fikk fri fra barnehagen siden regnet pøste ned og det var iskaldt ute. Mamma og pappa skulle passe Elias og Mats så vi leverte Mats ut til de før vi satte kursen mot fjellet:) Vi dro sammen et vennepar og gjett om vi har kost oss. Da vi kom opp på hytta på fredag ettermiddag var det kommet litt snø og det var litt guffent og kaldt inne på hytta. Men vi fikk fyrt opp og vi fikk varmen i oss ganske fort. Resten av kvelden bare koste vi oss med god mat og noe godt i glasset. Vi var vel ganske slitne alle sammen så det ble ikke så sent før vi tuslet i seng. Deilig med en god natts søvn;)

På lørdag våknet vi opp til tåke og litt regn. Vi koste oss med en god frokost før vi pakket sekken og gikk oss en tur i tåka. Vi gikk opp siste del av en slalombakke, så vi fikk vel god trim av den turen. Jaggu var det bratt!! Da vi kom på toppen så vi ikke lenger enn nesa rakk. Men vi koste oss med en kopp kakao, litt kjeks og en kvikk lunsj før vi tok turen hjem til hytta igjen. Det var godt å komme inn igjen og resten av dagen ble bruk til brettspill, matlaging og masse kos og latter.

I dag skinte solen da vi sto opp og vi bestemte oss for å ta samme gå-tur igjen. Vi måtte jo se på utsikten. Og jammen var det god utsikt:) Det var deilig i lufta og det meste av snø hadde smeltet. Jammen var det bra, for det siste henget vi gikk opp var så bratt at det nesten ikke gikk å gå opp i snø….. Men i dag gikk det greit og vi koste oss med medbrakt niste og hadde en fin stund før vi måtte komme oss tilbake til hytta og pakke oss ut i bilen og ta turen hjem igjen.

Denne helgen trengte jeg virkelig. Nå har det gått i ett lenge og jeg var helt frynsete i kantene de siste dagene nå….. Og jeg tror alle har nikost seg denne helgen. Sander har kost seg sammen med Ida, Elias og Mats har hatt det fint hos mormor og morfar med bollebaking og kos. Karina har hatt sin bestevenninne hos seg hele helgen og Kim-Andrè har hatt en fredelig helg uten masse mas fra små søsken;) Og det beste av alt var vel nesten da jeg hentet Elias og Mats og så hvor mye de har kost seg i helgen. Mamma og pappa unnet virkelig Ole og meg denne helgen og da var det lettere å reise fra ungene en hel helg. Kan ikke huske sist Ole og jeg har hatt et lite pusterom……. Dette var balsam for oss begge!! Og det er så deilig at mamma og pappa stilte opp for oss denne gangen også=)


Ganske mye snø på første turen på lørdag:)
 
Vibeke og jeg på toppen:) Man ser ikke mye av utsikten der nei….


Vått og grått=/


I bakgrunnen skimter man skitrekket;)


Tåkeheimen…..


Ny dag og bedre vær, og verdens beste venner;)


Siste kneika opp. Her ser den ikke bratt ut, men jeg lover, den var bratt!!


Utsikten;)


Sporty par;)


Gruppeselfie;)


Kos i solen;)


Nydelig regnbue:)

Det var litt tåke som lå litt hist og her i dag og det blir det jo fine bilder av synes jeg;)
Trolsk stemning;)

Da var den helgen jeg har gått og gledet meg til over….. Vi er ladet batteriene litt ekstra og er klare for enda en ny uke. På tirsdag skal Karina på tur med skolen. De skal gå fra skolen og inn i skogen for å overnatte der. Det blir nok deilig…..?? Hva med å ta en slik tur på våren da??? Så kunne kanskje elevene tatt med seg noen gode minner og kanskje blitt litt inspirert til å ta slike turer senere i livet….. På tirsdag er det meldt regn. Jeg ser for meg at det er en og annen våt og kald sjel som lider seg gjennom natten….. De skal nemlig sove under åpen himmel! Bare en presenning skal gi de ly for vær og vind. Lykke til med å gi elevene en fin tur sier jeg bare;)

8 kommentarer
  1. Hadde en liten tanke om at det var denne helga dere skulle på hyttetur. 🙂 Tenkte det enda mer når det ikke kom noe innlegg i helga 🙂 (men forsto det heilt når bilde kom ut)
   4 uker (lørdagen) er dagen eg gleder meg til her. 🙂 Da er vi alt i november. 😛
   Karina og Kim-Andrè var hjemme alene ja, da forstår eg litt at du ikke ville dele noe før dere kom hjem igjen 🙂 Da var det nok kjekt at eldsten hadde lappen vist det var noe 😉
   Mats fikk fri fra barnehagen på fredag ja, han koste seg nok kos mormor og morfar noen timer før Elias var ferdig på skolen. 🙂 Det pleier ikke ta så lang tid før det begynner å komme litt varme i hyttene når man fyrer. =) Kjedligt at det var så mye tåke at dere ikke så noe på toppen av bakken da :/ men det var nok en koslige tur for det 🙂
   Hørtes ut så dere koste dere masse etter turen 🙂 Hihi, dere gikk samme turen igjen i dag ja 😛 Var nok kjekt å kunne se utsikten også 😉
   Sander har kost seg sammen med Ida ja, det var nok topp for han 🙂 Hørtes ut så alle sammen har kost seg i helgen da 🙂 Kim-Andrè nøt heilt sikkert helga uten noe bråk og mas. Kosligt for Karina med ei venninne på besøk hele helga da 🙂
   Det var nok lettere å reise fra ungene en hel helg når du/dere viste at foreldrene dine unte dere denne turen ja. 🙂 Snille foreldre du har 🙂 Så fine bilder fra helgen deres 🙂
   Karina skal på tur med skolen på tirsdag ja, fra skolen å inn i skogen ja, overnatte i skogen nå? på høsten? hm.. 😛 Di skal sove under åpen himmel også ja, med kun en presenning skal gi di ly for vær og vind. Å di har meldt regn 😛 Tipper det kan bli kaldt.
   Lykke til med å gi elevene en fin tur ja 😛 Jaja, mange galne folk, blant annet lærere der ute rundt om kring… 😛
   Håper dere får en fine dag i morgen å koser dere kjempe masse alle sammen 🙂
   Klem<3 🙂

  2. Så deilig at dere fikk en helg alene.Det har man alltid godt av.
   Så deilig ut i frisk luft!!
   Spennende for de store og være hjemme alene,husker selv hvor digg det var!!
   Jeg skal til venninna mi i Stavern fra lørdag til søndag,skal bli godt å skravle.
   Er så sliten i hodet i dag(nytt møte.)Nå er jeg faktisk sliten…
   Klem

  3. Så kjekt at dåke har kost dåke kjempemykje på tur:-) kjekt me goe venner:-) dåke må prøva igjen om Ikkje sååå alt for lenge;-)

  4. Så herlig at dere fikk være alene uten barna :-).
   Blir spennende for Karina å få sove ute på denne årstiden, gutten min gjorde det for et par uker siden,. De storkoste seg.
   Ha en fin uke.
   Klem 🙂

  5. Janne: Denne helgen har jeg sett veldig frem til. Og jeg tror at alle nøt den like mye. Karina og Kim-Andre nøt stillheten hjemme, Sander hadde en topp helg med Ida og Elias og Mats koste seg hos mormor og morfar. Og Ole og jeg hadde en topp helg;)
   Nå er det bursdagen til Sander som er neste begivenhet her:)
   Turen til Karina ble utsatt for det er meldt så mye regn….
   Klem<3

  6. Nina: Denne helgen trengte jeg sååååå…. Vet ikke hvor lenge jeg hadde holdt ut om vi ikke hadde fått til den helgen= Det var godt å kunne bare kose seg et par dager, men jammen blir det mye styr å få plassert bort unger hit og dit også…. I dag har jeg vasket tøy og kommer A jour igjen;)
   Godt at du kommer deg bort litt nå du også;)
   Klem

  7. 4 barns mamma: Helgen var balsam for sjelen. Vi må bli flinkere til å sette av tid til bare Ole og meg!
   Turen til Karina ble utsatt for det er meldt regnvær. Ikke så hyggelig å overnatte under åpen himmel i regnvær på denne årstiden….
   Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg