Ikke helt dagen

Dette var ikke min dag=/ Er det ikke rart at noen dager skal liksom ikke noe gå veien? Jeg startet med å prøve og lage karameller igjen. Det forrige resultatet ble godt, men karamellene ble litt for seige….. Det ville liksom bare blitt klin å pakke de inn=/ Så i dag lot jeg det koke litt lenger. Kanskje litt for lenge=/ I dag ble resultatet litt annet, litt hardere, men så virket det som om det hadde skilt seg litt…… Men på den andre side så virker det som om det ble mer likt slike store firkantete karameller som man får kjøpt i løsvekt…..?? Jaja, mannen får kose seg med de alene. De blir ikke servert til gjester iallfall!

I mange dager har jeg tenkt jeg skulle sjekke kalenderen om når jeg skulle nappe brynene mine. Jeg visste at timen nærmet seg for jeg skulle ha ha time før jul. Så har dagene gått og jeg har glemt å se på kalenderen hver gang jeg har vært i nærheten av den. Men da jeg kom på det til morgenen i dag så gikk jeg rett på kjøkkenet for å sjekke. Men der sto det ingenting….. Jeg får alltid med meg lapp hvor neste time står etter jeg har nappet brynene og da skriver jeg den nye timen på kalenderen med en gang jeg kommer hjem. Men nei, det sto ikke noe om ny time. Jeg ringte og spurte om de fant timen min, og den var selvfølgelig i går:o Typisk!!!! Pokker, at det går an å surre så mye som jeg gjør i desember=/

Klok av skade så ordnet jeg meg lunsj rett etter jeg var ferdig med å lage (eller prøve å lage…..) karameller i dag. Forrige uke drøyde jeg lunsjen litt for lenge og vips så skjedde det noe annet og jeg fikk ikke spist før alt for sent…. Jeg visste at Karina kom til å ringe meg for hun har hatt tentamen i dag. Så jeg stekte meg et rundstykke og gledet meg til mat. Og hva skjer når jeg skal til å smøre rundstykket??? Jo, da ringer Kim-Andrè for læreren i et fag dukket (nok en gang) ikke opp og han kunne dra hjem tidligere. Det er utrolig hvor mye selvlære de må drive med i det faget de har denne læreren=/

Så da var det bare å la rundstykket ligge og kjøre seg en tur….. Heldigvis så tok det ikke så lang tid og jeg fikk smurt maten min og satt meg ned innen rimelig tid. Og hvem tror dere ringer da??? Jo, selvfølgelig ringer Karina……. Men siden jeg skulle enda en tur ut for å hente frøkena i dag så fikk Kim-Andrè oppdraget med å hente Karina. jeg skulle spise!

Selvfølgelig så var det slik at det ikke passa frøkena å bli hentet i dag allikevel…… Hehe, hun hadde helt andre planer for kvelden og jeg skjønner jo det. Men jeg måtte allikevel kjøre ut for jeg måtte handle litt og det hadde jeg tenkt til å gjøre samtidig som jeg hentet henne…… Jaja, da ble planene for ettermiddagen litt andreledes. Slik er det jo når det skjer mye.

I dag så jeg virkelig frem til en rolig middag hvor alle var på plass. Mann kom rett hjem fra jobb og Elias skulle ikke spille fotballkamp i dag siden han er så forkjølet. Sander skulle på avslutning med innebandyen, men den var ikke før senere. Men så skjer det da….. Ole har misforstått meldingen om avslutning og Sander skal trene først….. Så da hadde vi det plutselig velig travelt igjen=/ Er det virkelig mulig?

Ellers så har Sander virkelig vært på krigsstien i dag (og mange andre dager). Alt skal gjøres om til en diskusjon og jeg blir smårar=/ Jeg merker at jeg er skikkelig lei…… Her går jeg og gjør alt jeg kan for ungene. Jeg vasker og gjør det fint til jul. Ungene har pakkekalendere og de har jeg brukt både tid og penger på som jeg godt kunne brukt til noe annet. Jeg styrer så ungene skal få akkurat det de ønsker seg til jul. Og hva får jeg igjen??? Not much, iallfall ikke i dag……. Men jeg har laget risboller til ungene i dag da, hehe…….

Og slik gikk nå dagen min. Måtte bare få litt ut her i dag……. Beklager, men noen dager……..

Og hva ønsker jeg meg aller mest til jul???? All I want for Christmas….. Jo det er et døgn (eller kanskje to) barnefri sammen med mannen. Bare tanken på oss to uten noen planer…… Det hadde vært den beste julegaven til meg nå;)


Litt herjing med stpresøster er alltid gøy;)

7 kommentarer
  1. Hehe, det er ikke bare bare med hjemmelagde karameller da, med andre ord. 😛
   Di firkantede karamellene i løs vekt så du skriver om er det di der fudge karamellene eller ka di heter du mener? 😛 Di er i alle fall gode 🙂 Sjekk disse da, hørtes ikke så vanskligt ut. 🙂 : http://slatersmatblogg.blogspot.no/2012/01/helgas-fristelse-salte-karameller-med.html
   Mannen får kose seg med di alene? Du hørtes litt små sur ut der 😛 Di er sikkert gode på smak for det da 🙂 Send noen du, så kan eg teste 😉
   Åhh, så typisk at timen din til å nappe brynene var i går. 😛
   Åhh, det hørtes godt ut med nystekt rundstykke :/ Karina hadde tentamen i dag ja, så viste at hun kom til å ringe deg. 🙂 Men så ringer Kim-Andrè når du skulle til å smøre på rundstykket ditt 😛 hihi, typisk. Det skjer noen ganger at noen ringer å skal hentes når du skal finne deg mat eller skal til å spise. 😛 Hørt den før den ja. 😉 Læreren til Kim-Andrè dukket ikke opp nei, ka er det med den læreren da… Like greit å komme hjem tidligere sikkert 😉
   Hehe, så ringer hun når du skal til å spise ja, det eg nettopp sa 😛 Du skulle hente frøken M også senere på dagen ja, så snill Kim-Andrè var så hentet Karina for deg, så du fikk spise maten din. 🙂 Det er nok kjekt med en stor gutt i hus med lappen…
   Det passet ikke at du skulle hente frøkna i dag nei. 😛 Så greit at du måtte ut alikevel 2 ting i en smekk er ikke dumt, men så ble det en da 😛 hehe.
   Rolig middag ja, det hadde nok vært noe for dere tenke eg 🙂 Men det skjedde da ikke hørest det ut så. kjedligt at Ole hadde misforstått meldingen om avslutningen da. :/ så dere fikk det travelt likevel. 😛 Kjedligt at Sander er kranglende nå for tiden, håper det blir bedre i morgen 🙂 Du har laget risboller ja, det trur eg mamma også skulle i dag etter planen, men så merka hun at hun ikke hadde muffinsformer 😛 hehe, men nå er det kjøpt inn, så kansje hun lager i morgen. 🙂
   Godt å få ut noe om slike dager også. 🙂
   Du ønsker deg et døgn eller to barnefri til jul, bare du og Ole uten planer ja 😉 Bare det ikke hadde dukket opp noe da, det er vel det så er typisk. 😛
   Litt herjing er gøy for di små med di så er større. 😛 Så herlige bilder av Karina og Mats.
   Håper dere får en fine dag i morgen å koser dere kjempe masse alle sammen. 🙂
   Klem<3 🙂

  2. Husker vi lagde hjemmelagde fløtekarameller som barn:) Husker ikke oppskriften men de måtte koke en stund. Vi testet om de var ferdige med å ta litt karamell på ei teskje å holde den under kaldt vann, når den stivnet å var hard å seig var den ferdig kokt, genialt, å de ble sååå gode:)) Her blir det gjordt litt juleforberedelser hver dag, alle julegavene er pakket inn å det er kommet opp litt julepynt her og der:) Er ferdig med å bake, skal bare lage noen risboller, og det er jo fort gjordt:) Ja er det ikke morro når ungene krangler og er på krigsstien, kjenner jeg nesten når kokepunktet….hehe;) Skjønner godt at du ønsker deg litt alenetid med gubben, med fem barn i hus er nok hverdagen både hektisk og ikke så lydløs….Her blir det julebord neste helg, da drar vi til Mo i Rana på fredag etter jobb og skal overnatte til lørdag. Blir sikkert koselig, men blir neppe noen sen kveld på meg på fredag etter ei lang uke med jobb….men gleder meg til en tur i byen på lørdag før vi kjører hjem igjen:)) Hvordan går det ellers med juleforberedelsene, er du ferdig med julegavene til alle ungene, og pleier dere å ha ekte eller kunstig juletre?? Ha en flott torsdag da:))

  3. Janne: Det er nok fudge jeg tenker på ja. Jeg får titte litt på oppskriften du linket til;) Jeg er egentlig ikke så glad i karameller…..
   Jeg har jo ikke noe tro på at vi får noe fri i julen=| Men det blir i det minste roligere dager;)
   Klem<3

  4. Eirin: Jeg er nesten ferdig med julegavene til ungene. Jeg skal på er senter i kveld, der er det langåpent og masse tilbud. Jeg vet en gave jeg skal kjøpe til Mats og da er det bare Elias igjen. Han har vi kjøpt en gave til, men mangler en til og har ikke peiling på hva jeg skal kjøpe. Han er i en vanskelig alder, litt stor for leker og litt liten til at han synes at det er gøy med klær….
   Jeg må ha ekte juletre. Må ha lukten i huset….. Men problemet er at jeg er så kreset, det skal helst se helt perfekt ut. Så jeg burde kjøpt meg er uekte….. Har dere ekte juletre?
   Jeg skal bake til helgen og få ut julekorta, og så er det mest kos igjen:)
   Ha en fin dag;)

  5. Ja ikke alltid like lett å vite hva man skal kjøpe til barna, skal jo liksom ikke ruinere seg heller:( Sånn er det med meg og, blir aldri helt fornøyd med juletreet, er sååå nøye på det….hehe;) Men er nok ikke stemning for noe kunstig nei:)

  6. Disse gavene er et styr,og ungene har fått så mye i det siste,blitt litt borskjemte i høst.
   Jeg er ikke ferdig med julegavene ennå,off….
   Syns du er flink som lager og ordner så mye.Men jammen har du det travelt!?Men går det ikke buss til dere?
   Klem

  7. Nina: Det går ikke buss så ofte hit….. Karina har skolebuss nå men Kim-Andre har ikke det. Hvis han skal ta buss så må han vente så lenge. Og noen ganger går bussen bare et stykke hit og da er det enda ca en halv time å gå= Vi bor litt utenfor…..
   Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg