Hvor godt kjenner du meg tror du?

Kjenner du deg selv godt? Jeg innbiller meg at jeg kjenner meg selv ganske godt. Jeg har gode og dårlige sider. Jeg vet jeg kan misforstås av andre, men det er jo ikke mitt problem……  Jeg har selv tatt feil av personer selv jeg altså, ikke det at jeg har dømt noen nedenom og hjem uten at jeg kjenner de godt, men noen ganger har jeg sett for meg hvordan personer er uten å kjenne de. Og man kan bli veldig overrasket……

Hvor godt tror du at du kjenner meg? Det er nok fort gjort å tro at du kjenner meg i og med at du er innom her og leser. Men det skjuler seg masse som jeg ikke deler….. Jeg har gode sider og dårlige sider. Jeg har mine sære sider, jeg er en person med mange tanker, jeg har mine problemer, det er masse jeg frykter og det er mange drømmer i hodet mitt. Jeg tenkte kanskje at jeg skulle dele noen sære sider med dere, for de har jeg noen av:p

Visste du for eksempel at:

1. Jeg spiser helst frukt uten skall. Det vil si at om jeg skal spise et eple så liker jeg å skrelle det først. Og den uvanen har jeg overført til ungene (ja dumt, men det har bare blitt slik) Nå mener jeg at det er bedre å spise eple uten skall enn og ikke spise eple i det hele tatt:p Meeen, jeg spiser selvfølgelig eple med skall også altså:)

2. Når vi først er inne på mat….. Når jeg er alene og spiser brødskive, så ligger det som regel en skorpe igjen på asjetten når jeg er ferdig med å spise:O

3. Når jeg skal kose meg ekstra (som regel til helgefrokosten) så kan jeg “drikke” et helt glass med o’boy med en skje……. Og da uten å røre ut o’boyen føst, haha:)

4. Jeg elsker ostepop, men den skal helst ligge i et døgn i åpen pose, for da er den best! Hjemme hos mamma og pappa ble ostepopen tatt opp i en bolle og satt et skap som mamma absolutt ikke ville ha noe lukt fra ostepop:o Nå har jeg vel egentlig lagt bort den uvanen, men jeg synes fortsatt at ostepop er best dagen etter den ble tatt opp i bollen;)

5. Jeg hater prislapper!!!! Står det en prislapp på en matvare så tar jeg den av. Det samme med strekkoder som er satt på…….

6. Jeg hater å legge sammen støvsugerslangen etter jeg har støvsugd. Noe som resulterer i at jeg lar den ligge i håp om at Ole tar den.

Har du noen sære ting du tør å dele med meg?

Kom gjerne med tips på lignende innlegg som du vil jeg skal dele;)

8 kommentarer
  1. Jeg tar aldri bladbøker som står fremst,tar alltid midt i..med ostepopp er jeg stikk imot deg,liker den ikke dagen etter. Må alltid røre rundt i syltetøyet før jeg tar av det:)).kaster alltid første skiva av osten og skal jeg ha vann skyller jeg alltid glasset først,både 1 og 2 ganger!!!hvorfor aner jeg ikke..vi mennesker er noen rare men hærlige skapninger:))))

  2. Ann kristin: Hihi, det med bladet tror jeg mange kjenner seg igjen i. Jeg må også røre rundt i syltetøyet før jeg tar av det og eldstemann i huset kaster også første skiva av osten.
   Ja, vi er noen rare skapninger.
   Takk for at du delte;)

  3. Så kjekt å lese litt annet om deg, dette likte eg. 🙂
   Får prøve å få med noe eg og da siden eg alltid kommenterer. 😉 Men det blir litt blanding av før og nå:
   1. Tar aldri den øverste kluten eller handkle i skapet (vet kas eg vil ha). 😛
   2. Pleier ikke å ta det øverste pålegget i en åpen pakke. 😛
   3. Kan være skeptiske på nye mat ting, kan og si at eg ikke liker før eg har smakt. 😛
   4. Sa så si aldri “nei” på ungdomsskolen vist noen spurte om noe, selv om det var noe eg ikke hadde lyst til.
   5. Beit druene i to får å ta ut steinene. (di med steiner vel og merke)
   6. Nekta å være med på ludo vist eg fikk være blå, eller spille junior Buzz på play station med di faste folka vist eg ikke fikk være grønn. 😛 (kunne være litt bestemt der)
   7. Ble tatt ut på “lese og skrive kurs” på barneskolen, uten at eg hadde lese og skrive vansker, det har gjort meg litt usikker på noen ting i ettertid, å eg har ofte tenkt på koffer eg var der, mamma forstår heller ikke koffer eg var der når eg ikke hadde di “problemene”…
   Håper dere får en fine dag imoren å koser dere kjempe masse alle sammen. 🙂
   Klem<3 🙂

  4. Haha,så morsomt!!
   Jeg har nok endel sære ting jeg og,jeg er veldig redd for at mat skal bli gammel og dårlig,så mye går nok unødvendig i søpla.
   Ringer nok litt for mye til R for og høre om ting om ungene ang skole og bhg,må ha med meg alt som skjer vet du;)
   Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg