Puslebitene begynner å falle på plass

Så var årets halloween over og godt er kanskje det:) Det har vært en lang dag her med fotballturnering på morgenkvisten og siden har det gått slag-i-slag. Det ble en lang lørdag, men en fin dag allikevel. Været har ikke akkurat vært noe å rope hurra for, så Elias og pappa dro på fotballturnering uten Mats og meg. Mats bestemte at vi skulle være hjemme, og det var vel greit på en måte. Jeg hadde lyst til å være med å se på, men siden det var ute turnering så var det like greit å bli hjemme, og inne;)

I kveld har jeg og Elias vært på halloween fest på skolen sammen med klassen til Elias. Foreldrene i klassen arrangerer fest i stedet for å gå fra dør til dør og tigge godteri. En veldig fin løsning synes de fleste tror jeg. Jeg har vært på kjøkkenet og hjulpet til der. Og jeg må si at det var futt og fart i barna til tross for at de startet lørdagen sin tidlig for å spille fotball. De var nok ikke veldig preget av at de hadde spilt turnering tidligere på dagen, de holdt koken allikevel!!!


Mats var Batman i dag og var veldig spent på denne dagen. Han skulle ikke ut og gå halloween, men vi håpet at det skulle ringe på døren noen ganger. Vi bor langt ned i gata, så det er ikke så veldig mange nedover her som ringer på, men noen kom og det var litt stas:)

Skumle karer;)

Resten av kvelden har storebror og lillebror kost seg sammen og spilt spill på PS. Noen ganger er faktisk storesøsknene ganske greie;)

Siden sist har jeg vært enda en tur på jobb og jeg føler at vi begynner og bli ganske godt kjent. Vi bruker litt tid på bare å prate og bli kjent, og vi har pratet litt mer om arbeidstider og hva jeg trenger av timer. Jeg er helt åpen på hva jeg ønsker og jeg merker at jeg senker skuldrene litt igjen. Det ser ut som om jeg kan få det jeg ønsker både av timer og når på dagen jeg vil jobbe. Jeg krysser fingrene for at jeg får kabalen min til å gå opp:)

Jeg har fått noen innspill på det at jeg skal ut i jobb og mange mener at det “bare” er å kjøre på. Ungene klarer seg selv, de må bli selvstendige, jeg må kunne jobbe som alle andre osv osv…… Joda, jeg er vel enig, jeg må vel få til det alle andre får til…… Men når jeg tenker litt tilbake i tid så har jeg faktisk jobbet etter jeg fikk barn. Da Kim-Andrè og Karina var små jobbet jeg på sykehuset her i byen. Jeg vasket inne på operasjonsavdelingen og jobbet dager, kvelder og helger. Ja, jeg jobbet vel netter også. Så jeg har fått det til jeg også. Etter Sander ble født jobbet jeg også på sykehuset. Jeg hadde en kort permisjon uten lønn fordi Ida flyttet inn, men jeg kom meg i gang igjen når vi hadde fått kontroll på hverdagen igjen.

Så jeg har fått det til en gang i tiden. Jeg jobbet også som personlig assistent etter Elias ble født. Jeg fikk til det også, så jeg skal få det til nå også. Men, det er et men her også!! Jeg har 5 barn dere, ikke 2 lenger. Og det er stor forskjell. Det er mange hensyn å ta! Jeg kan ikke bare låse døren og la ungene bare seile sin egen sjø til jeg kommer hjem. Jeg har mange hensyn å ta. Hverdagen her må gå opp på et vis. Men skole, skyss og alt det andre. 

Jeg vet at jeg skal få det til. Men da er jeg avhengig av litt hjelp av og til. Det største problemet er vel avstanden til skolen til Karina og at det ikke går noe buss hit. Joda, hun har sykkel, men har dere kjent hvor tunge sekkene på videregående er? Hvis ikke kan jeg opplyse at de veier bly!!!  Jeg får litt “hetta” når jeg tenker på hvor mange år til vi har barn som skal gå på videregående…… Men det blir vel en løsning på det. Jeg begynner å så puslebitene til å falle litt på plass:)


Ida ville klippe seg i helgen og jeg måtte stille opp som frisør:O

Så mye ville ho ta av….:o 

Og det ble jo fint, men jeg var litt nervøs om jeg klarte å få det rett…… Ida har så tykt hår=/ 

I morgen står dagen åpen. Bare eldstemann som har planer, og han ordner seg selv:) Vi andre kan lage dagen akkurat slik vi vil ha den. I den grad vi kan det med 4 barn i hus da;) 

8 kommentarer
  1. Vi var bare hjemme på Halloween.Jessica syns ikke det var hyggelig i det hele tatt med alle de skumle som kom på døra.De hadde snille kostymer på seg:)
   Håper det løser seg med jobbinga:)
   Klem

  2. Halloween er over å det er jaggu konserten også :/ det er godt at årets halloween er over, men eg er ikke så fornøyd med at dette årets siste konsert er over nå. 😉
   Det var fotballturnering på morgenkvisten på lørdag ja, å dagen gikk slag i slag for dere… Været er ikke noe å skryte av for tiden nei, vi måtte stå ute i nesten 1 time i små regn får å vente på sjåføren vår så ikke hadde fått meldingen fra oss… (meldingen mislykkes uten at noen av oss merka det, det var også dårlig dekning der inne)
   Det ble Elias og Ole så dro på fotballturneringen ja, mens du å Mats ble hjemme, Mats selv så bestemte at dere skulle være hjemme ja, å du synest det var greit. Kan forstå at du også kunne tenkt deg å sett på turneringen, men uteturnering i dårlig vær er ikke så kjekt heia vær å stå i, da er det kansje like greit å være inne. 😉 Hvordan gikk turneringen da? 🙂
   Du å Elias har vært på skolen på halloween fest sammen med klassen til Elias ja. 🙂 Foreldrene arrangerte fest istedenfor å gå fra dør til dør. Du har vært med å hjulpet til ja, hehe, det var nok futt å fart i barna ja 😉 selv om di hadde spilt fotball tidligere på dagen. 🙂 Barn er ikke som voksne 😉
   Så stilige skumle karer. 🙂
   Resten av kvelden har storebror og lillebror kost seg sammen å spilt spill på PS ja. Så kjekt at di finner på ting sammen med minste lillebror i blant. 🙂 Storesøsken kan være greie i blant ja. 🙂
   Så kjekt at det ser ut som om du kan få di timene du ønsker å arbeidstidene. 🙂 Håper det ordner seg for deg. 🙂
   Der er nok mange forskjellige meiningen om arbeidslivet fra forskjellige folk rundt. 🙂
   Vidergående sekkene er tunge ja, det vet eg, så å sykle med den kunne i alle fall ikke eg tenkt meg. 🙂 Du har fremdeles mange barn så skal på vidergående ja, dette er bare nr 2 så er nå. 😉 Men det går nok greit skal du se. 🙂
   Har Ida også vært hos dere i helgen ja, så kosligt. 🙂 Hun ville klippe seg i helga ja, å du måtte stille opp som frisør. Hun ville ta av så mye hår ja. :O Så langt hår hun hadde da.
   Ida passer jo så passa langt hår, hun er jo fin uansett da. 🙂 Du var litt nervøs om du klarte å klippe det beint ja, det kan eg godt forstå. Hun har tykt hår også ja, det hadde eg også før, nå pleier frisøren eg går til å tynne det litt ut hver gang, for eg er/var plaget av sår i hodebunn når det blir for tykt. 🙂
   I dag sto dagen deres åpen ja, bare eldste storebror så hadde planer, han ordner seg selv ja. 🙂 Håper dagen deres ble koslige selv med lite planer. 🙂
   Fine bilder. 🙂
   Håper dere får en fine dag i morgen å koser dere kjempe masse alle sammen. 🙂
   Klem<3 🙂

  3. Nina: Det går seg til med jobben. Men jammen blir det hektiske dager når jeg jobber…. Det er jo alltid noe som skjer og unger skal hit og dit. I dag måtte Ole komme hjem fra jobben, for Mats var ikke i form. Han hostet og ville ikke i barnehagen. Så Ole måtte snu i døra på jobben og komme hjem igjen så jeg kunne gå på jobb. Men slik er det jo, er ungene syke så må man jo være hjemme. Men Ole har sluppet veldig billig unna der siden jeg har vært hjemme. Heldigvis så kan Ole jobbe hjemmefra og det har han gjort i dag selv om han var hjemme med sykt barn. Han gikk bare glipp av ledermøte på jobben.
   Klem

  4. Janne: Turneringen på lørdag gikk så som så. Det ble noen tap, men humøret er som regel på topp:)
   Ida sitt hår er kjempe tykt, saksa gikk jo nesten ikke gjennom alt håret:O Men det ble vel bra til slutt, jeg har ikke fått noen klager;)
   Klem<3

  5. Kjekt me fotball og hallowen fest:-) synst du e kjempeflink eg,klart da e mykje som må klaffa når ein har 5 barn,men kjekt å høyra at da virka som at da går bra:-) ha ei fin veka vidare:-)

  6. Jeg har selv tre barn som bor hjemme. Selv om minstemann et 15 år syns jeg det er utrolig slitsomt å jobbe 100%. Bare gleder meg til det skal bli helg hele uka…hehe:)
   Skjønner godt d ikke er enkelt å få kabalen til å gå opp for deg. Så deilig det hadde vært å kunne få være hjemme, slippe alt stresset som fører med når hverdagen er travel…
   Ha en fin onsdag:)

  7. Anonym: Det går seg nok til etter hvert. Det er jo alltid slitsomt å komme i gang i jobb etter permisjon og hjemmetid synes jeg…….
   En fin uke til deg også:D

  8. Eirin: Helga er god å ha. Jeg ser også frem til den som regel:)
   Jeg skulle gjerne blitt hjemme et par år til så vi kunne bikke over sfo alder….. Men må man så må man=/
   En fin onsdag til deg også, det nærmer seg helg igjen;)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg