Hurra for Elias

Hurra hurra, i dag har vi hatt bursdagsbarn i hus:) Elias har rukket å bli 10 år!!! Han har blitt feiret i helgen med familie, og selv om vi ikke var fulltallige så ble det en fin feiring. Kim-Andrè hadde lenge planlagt å gå på fotballkamp, og siden disse to lagene møtes i Oslo bare en gang i året (tror jeg da…..) så ble kampen prioritert. I tillegg hadde farmor og farfar andre planer. 

I dag ble bursdagsbarnet vekket med presang på senga, han har valgt middag og vi har kost oss med kake og is. En fin dag, men jeg synes at det er veldig uvant å jobbe på slike dager….. Jeg pleier å mimre veldig på slike dager, og det blir det ikke tid til når jeg er på jobb=/ Men jeg mimret litt i påsken, da så vi på en gammel film fra Elias var rundt ett år gammel og vi var på ferie i Bulgaria. Veldig gøy å se så langt tilbake i tid. Ungene har jo alle vokst veldig på ni år:o


En nokså fersk liten tass:)

En stolt storebror;)

Den dagen vi dro hjem og ble en samlet familie på 6……

Dåpsdagen i slutten av mai:)

En liten sjarmør:D

Kul i panna og like blid=)

Dette synet møtte oss i dag, katte og trøtt bursdagsgutt:)

I år ønsket Elias seg en skjerm til å ha i tillegg til pc-skjermen;)

Og han ble ganske fornøyd;)

Fra helgens feiring;)

Nå er vi snart i mål med bursdager for denne gang. På 6 mnd. har 7 små og store hatt bursdag, vi har feiret jul og nyttår, men nå blir det en pause. Elias skal riktignok feire bursdagen med noen venner på onsdag, men det blir plankekjøring:) Og jeg må si at det skal bli helt greit at ting roer seg litt igjen nå!

Gratulerer med dagen til den store fine gutten vår<3

12 kommentarer
  1. Hipp hipp hurra for Elias. 🙂 Gratulera med dagen (igjen).
   Dere ble ikke fulltallige på familie bursdagsfeiringen i helgen nei, Kim-Andrè hadde lenge planlagt å gå å se på fotballkamp, å siden di to lagene møttes i Oslo bare 1 gang i året så ble prioritert ja. Godt han koser seg, å gjør ting han vil han også. 🙂
   Farmor og farfar hadde også andre planer den dagen ja. 😛 Godt det ble en fin feiring uansett. 🙂 I dag ble han vekket med presang på senga ja, så kosligt. 🙂 Han har valgt middagen å dere har kost dere med kake å is ja. 🙂 Hihi, det er nok uvant for deg å jobbe på slike dager ja, du er ikke akkurat så vant med det. 🙂 Det ble nok ikke så mye mimring når du var på jobb nei, men kosligt at du fikk mimret litt når dere såg på film fra da Elias var rundt 1 år, å dere var på tur i Bulgaria da. 🙂 Det er ganske kosligt å se på filmer fra vi var små, eg har sett noen filmen hos søskenbarnet til mamma av oss før for noen år siden. 😛
   Alle ungene har vokst på di 9 årene ja. 🙂 Det er mye så har skjedd på disse 9 årene også hos dere. 😉 sååå mange herlige bilder av barna<3 Elias har også vært lys håret ja.
   Det siste bilde av når han var liten var kjempe skjønt da, inni den korga. 🙂
   Han ønsket seg en skjerm til å ha i tillegg til pc skjermen ja. 🙂 Godt han ble fornøyd. 🙂
   Elias skal feire bursdagen sin med noen venner på onsdag ja, det blir nok kosligt for han, tenke eg. 🙂
   Håper dere får en fine dag i morgen å koser dere kjempe masse alle sammen. 🙂
   Klem<3 🙂

  2. Gratulerer med ti åringen!!Håper dere hadde en fin dag.Her er det Benjamin som har bursdag snart,og det er pappauke:(Det blir utrolig tøft å ikke kunne vekke han den morgenen,gruer meg.Morro å se bilder fra da de var små-du har jo store barn:)
   Klem

  3. Gratulerer med 9 åring:) må si at på bilde nr 6 ser jeg en liten Mats,synes de var veldig like der.Ha en fin kveld:)

  4. Janne: Elias sitt hår ble veldig solbleket da han var liten. Nå er håret veldig tykt og det blir ikke like solbleket lenger.
   I morgen blir en travel dag. Jeg må på et møte før jobben, så blir det å haste av sted til jobb, hjem og lage middag og bursdagsfeiring på ettermiddagen. Jeg tenker at dagen kommer til å suse av sted;)
   Klem<3

  5. Nina: Ja, ungene blir store…… Og jeg liker det;) Det er veldig koselig å se på bilder og film fra ungene var små. Elias var veldig liten og tynn, og han lærte seg å gå senere enn de andre. Jeg kan nesten ikke huske at han var så liten…..
   Klem

  6. Ann kristin: Mats og Elias lignet nok veldig på hverandre når håret til Elias var solbleket;)
   Elias ble 10 år og ikke 9, hihi en viktig detalj for en stor gutt;)
   Nattinatt:D

  7. Gratulerer såå masse med 10 år’s dagen til fine Elias:) Hvordan gikk vennebursdagen da?
   Mats ligner veldig på Elias da han var liten, å så lyst hår han hadde:))
   I morgen er det endelig helg, kos dere masse:))

  8. Eirin: Tusen takk! Vennebursdagen var veldig fin. Alle gutta koste seg veldig:)
   Det skal bli godt med en helg uten så mange planer. Jeg håper på sol og deilig temperatur;)
   God helg;)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg