Så deilig med vår!

En deilig helg er over, solen har endelig skint og jeg har fått skikkelig vårfølelse. Helgen begynte ikke så veldig bra for vår del, Mats kastet opp fredag morgen og formen var pjusk. Vi hadde allerede bestemt oss for at det ikke ble noe barnehage på han på fredagen, så mannen var hjemme med han mens jeg dro på jobb. Formen hans har vært litt av og på i helgen, men nå i dag har den vært bare bra. Nå håper jeg at  han fortsetter med en stigende kurve, det får være bra nå synes jeg. Vi er veldig avhengige av at han skal i barnehagen i morgen. Både mann og jeg skal på møte, han på jobben og jeg skal på et jobbrelatert møte. Da passer det veldig dårlig med sykt barn. Jeg føler at det møtet jeg skal på er veldig viktig, og mannen skal vel på noe ledermøte eller noe…..


Liten pjusk gutt…..

Ikke greit å være syk……=/

Denne helgen har vært deilig! Ja bortsett fra at formen til Mats har vært litt dårlig da…… Lørdagen dro vi ut og handlet inn både ny trampoline og en benk til å ha utenfor inngangsdøra. Jeg har savnet noe å sitte på der lenge. Trampolina ble satt opp da vi kom hjem og nå er ungene opptatte der en stund. Det er alltid stas å få opp trampolina igjen. Og ekstra stas er det å få opp en helt ny trampoline;)


Bilen ble veldig full på vei hjem etter handleturen, det var godt vi bare hadde med oss Mats:o

I dag dro vi en tur på Alby. Solen skinte og jeg ville prøve å ta noen fine macrobilder av blåveisen før den forsvinner. Vi pakket med oss både rudstykker, kakao, appelsin og kvikk lunsj. Det er alltid godt å ha noe å se frem til når man er ute og går;) Vi tuslet av sted og jeg virkelig nøt vårværet og tok bilder på veien. Bare Elias og Mats ble med denne gangen, så det ble en rolig tur. Gutta utforsket skogen mens jeg tok bilder, så idyllisk atte:D Vel fremme på stranden fikk vi plass på et grillsted og koste oss der med mat og drikke. Ungene koste seg i sola og det er så deilig og endelig få litt sol igjen!
Det er vååååår dere:D

Litt kos på turen må man ha;)

Endelig frisk nok til å holde ut hele dagen;)

Veldig greit å være to;)

Uka som kommer er full av planer. Det er mye som skjer og mye å følge med på. Mannen har et par dager hvor han ikke kommer hjem rett etter vanlig arbeidstid, men det er jo i og for seg ikke noe nytt. Jeg gleder meg til morgendagen er over. Jeg skal på møte før jobben igjen og det blir hektisk. Jeg skal være på møtet klokka halv ni, det vil si at morgenen blir hektisk. Jeg leverer Karina på skolen til klokka 8 og så må jeg forte meg hjem og plukke opp Mats før jeg må forte meg å levere han i barnehagen. Jeg må nok dra før Elias går til skolen, og det pleier jeg aldri…. Det går helt fint altså, jeg vet det, men det blir veldig hektisk morgen…… Altså, det er ikke så tidlig å skulle være på et møte klokka halv ni, men det er alt som skal gjøres før dette møtet da…… Jeg får bare pelle meg i seng;)

Ha en fin uke dere;)

8 kommentarer
  1. Alltid kjipt når de små e syk… :/ Krysser fingrene får at han e bedre i morgen.. :))) Så fine herlige bilder… <3 Skikkelige sjarmører du har :)))
   Såååå herlig når våren e kommet ja <3 Vi har kost oss mye ute i finværet og :))
   Natta

  2. Helgen går alltid så fort, ikke alltid like kjekt det. 😛 Kjekt med noe fint vær da 🙂 Solen har skint her også. 🙂 I dag var vi på stranda å grillet, å eg å minien vasset litt, hadde eg hatt badeklær på meg, hadde eg kansje badet også. 🙂 Vi får se hvor lenge det går før årets første bad blir tatt. 🙂
   Helgen begynte ikke bra for deres del nei, Mats kastet opp, å var pjusk i formen. :/ Stakkars, ikke kjekt når barn (eller vi voksne for den saks skyld) er syke. 🙁 Ole ble hjemme med han på fredag ja, mens du dro på jobb. Håper Mats sin form bare blir bedre å bedre nå, å at han holder seg frisk en stund. 🙂
   Dere er veldig avhengige av at han kommer seg i barnehagen i morgen ja, siden både du å Ole skal på møter. Håper dere begge kommer dere på møte å Mats i barnehagen da. 🙂 Lørdag tok dere turen for å kjøpe ny trampoline å benk til å ha utenfor inngangsdøra ja. 🙂 Det er kosligt å ha noe å sitte på utenfor. 🙂 Trampolina ble satt opp da dere kom hjem ja. Kjekt for di små med trampoline 😉 kansje noen voksne også 😛
   Minien har en stor trampoline utenfor her også, den fikk hun av pappaen sin, heldiggrisen. 🙂 Hun bruker den en del, men vil helst ha en (eller flere) av oss også oppå.
   Bilen ble full etter handleturen deres ja 😉 Godt at bare Mats var med da ja. 🙂
   i dag fikk dere dere en tur til Alby ja. 🙂 Så kosligt. 🙂 Solen skinte å du ville prøve å ta noen microbilder ja. 🙂 Rundstykker, kakao, appelsin å kvikk lunsj ble med på turen ja.
   Det er godt å ha med noe å spise på når man er på tur ja. 🙂 Maten smaker mye bedre da, hihi. 🙂 Bare Elias og Mats ble med på tur ja, guttene utforsket skogen mens du tok bilder ja. 🙂 Uka så kommer eg full av planer ja. Du skal på møte før jobben i morgen ja, å skal være på møte kl. halv 9, da blir det nok litt hektisk ja. 😛 Du leverer Karina på skolen kl. 8, å må skynde deg hjem å plukke opp Mats å levere han i barnehagen. Du må nok dra før Elias går til skolen også ja 😛 Det går nok bra, men det er nok uvant for deg. Det blir nok godt når mandags kvelden kommer for din del da. 🙂
   Så nydligt sol bilde, eg liiiiiiker slike bilder<3 🙂 Kjempe fine bilder. 🙂
   Håper dere får en fine dag i morgen å koser dere kjempe masse alle sammen. 🙂
   Klem<3 🙂

  3. Sykdom er kjedelig!Jeg tar det med ro hjemme et par dager da jeg har fått ørebetennelse,og det er ikke godt.
   Håper Mats er i farta i dag?!
   Nå er det vår!Gleder meg til det blir litt lunere ute,syns det var surt i helga.
   Jeg kjeder meg nesten allerede,og jeg trenger en frappe;)Klem

  4. Nydelige bilde du tar:-) godt at mats e på bedringens vei,her og har vore flott ver i helga og ser ut som da ska vara ei stund:-) ha ei fin veke 🙂

  5. Janne: Man vet det er vår når trampolinene popper opp overalt:) Mats har hoppet i dag etter barnehagen og koser seg veldig der.
   Vi får nyte finværet mens vi enda har det, snart kommer regnet og tar oss igjen:p
   Klem<3

  6. Anonym: Tusen takk:) Jeg kunne godt ha tatt bilder i flere timer…… Det er så gøy!
   Her ventes vel regnet om noen dager, så vi får være ute og nyte været mens vi kan;)
   En fin uke til deg også;)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg