Hektisk helg

Etter en hektisk uke kom en hektisk helg…… Men en veldig koselig helg. Her har vi holdt på fra morgen til kveld. Lørdagen gikk med til å handle inn det siste før alle butikker stengte for noen dager. Litt dumt at pinsen kom rett før 17. mai, men deilig å bli ferdig med planlegging og handling;) Etter maten var i hus dro mamma og jeg og handlet inn uteblomster. Jeg har gledet meg veldig til å plante uteblomster i år siden vi ikke gjorde det i fjor. Egentlig pleier jeg å vente med og plante ute til nærmere juni, men siden vi skal ha gjester 17. mai ville jeg gjøre det nå så det ble fint ute:D

Mamma og jeg snek inn en kjapp tur på et kjøpesenter innimellom blomsterhandling. Vi var bare innom to butikker og vi handlet begge to i begge butikkene:o Hihi, litt kos må man unne seg når dagene er så hektiske;) Etter blomstene var handlet inn dro jeg hjem og fikk skiftet gardinene i stua, ja og vasket vinduene også da, det må jo gjøres før sommergardinene kommer opp! Mannen i huset var skikkelig effektiv han også. Han og Mats var oppe tidlig og dro på fyllinga. En full henger sto klar og det var godt å få ryddet opp i alt som lå klart til kasting. Båten har blitt pusset på og polert i flere dager nå, og i dag var små og store med på å hente frem puter og alt som har vært vinterlagret inne og nå er skuta sjøsatt. Jippi, enda et prosjekt som tar tid er ferdig:D


Godt å få unna litt søppel:)

Den gamle sykkelen har gjort sitt…..

Bort med den!!!!

Skuta ble sjøsatt og gutta tok seg en bitteliten tur på fjorden:)

Svaner i bakgrunnen og greier:)

I dag klarte jeg ikke dy meg. Resten av vinduene ble pusset, det trengtes virkelig, og alle rommene fikk opp sommergardiner. Og det tok tid!!! 25 vinduer er pusset, 8 lange lengder, 19 korte lengder og to kapper med gardiner er vasket, brettet og lagt bort, og det samme antallet er strøket og hengt opp. Men, nå er alle vinduene nyvasket og sommergardinene er oppe!!! Det hadde jeg faktisk ikke trodd at jeg skulle få tid til i helgen! Mannen har puslet ute i dag. Mats og pappa har luket og ryddet ute. Mye småtterier som skulle vært gjort er blitt gjort i dag:) Og jeg fikk endelig plantet blomstene!!! Og nå er det sååå fint her!!! Og vi er praktisk talt klare til 17. mai:) En pavlova skal bakes, potetsalat skal lages og bord skal dekkes. Jeg skal på jobb i morgen, men jeg tror at vi har alt under kontroll:)


Mats har hjulpet til i hele dag. Det er koselig det, men jammen var det godt å få han i seng i kveld altså….. Skravla går og alt skal hjelpes til med…… Men veldig flink gutt!!

Vakker gutt og vakre blomster:)

video:img5081
 
6 kommentarer
  1. Etter en hektisk uke kom en hektisk helg ja. 😉 Lørdag handlet du inn siste rest før pinse å 17 mai ja, å etter at maten var i hus handlet du å mammaen din uteblomster. 🙂 Det er noe du har gledet deg mye til siden du ikke fikk gjort det i fjor ja. 🙂 Du pleier å vente til nærmere juni før du planter ute ja, men det er nå kjekt å ha det fint ute til 17 mai når dere skal ha gjester også. 🙂 Vi har fått fram ute figurene våre, å alle vannfallene, di pleier å komme opp før 17 mai, men i år var vi ekstra tidlige med å få det frem, til og med kjøpt 2 (3) nye figurer… 😛
   Du å mammaen din snek inn en kjapp tur innom et kjøpesenter innimellom blomsterhandlingen ja 😉 Dere gikk innom to butikker å handlet i begge to også ja 😉 Du fikk gjort den store jobben med gardinene også ja, å vasket vinduer. Ole har også vært skikkelig effektiv ja, han å Mats har vært på fyllinga med en full henger, båten har fått blitt klargjort til sjøsetting å i dag har store å små har vært med å hente frem puter å alt så har vært vinterlagret inne, å nå er båten kommet på sjøen ja. 🙂 Så kosligt. 🙂
   Den gamle sykkelen ble også kastet ja, “bort med den!!!” hihi…
   Guttene tok seg en bitteliten tur på fjorden også ja. 🙂
   Småtterier er også godt å få gjort, å det kan ta tid det også når det hoper seg opp. 🙂
   I morgen skal du på jobb, men du tror at du har alt under kontroll til 17 mai ja, å godt er det. 🙂
   Fine flinke Mats så hjelper til med forskjelligt. 🙂 Den filmsnutten var så herlige. 🙂 hihi…
   Fine bilder. 🙂
   Håper dere får en fine dag i morgen å koser dere kjempe masse alle sammen. 🙂
   Klem<3 🙂

  2. Den sykkelen så jo helt fin ut!Hvorfor solgte dere den ikke?
   Jeg har sett noen fine gardiner jeg har lyst på,skikkelig freshe.Venter bare på lønning nå!
   Helgen har det ikke skjedd så mye her(som vanlig.)Jobba i dag,og nå er vi klare for 17 mai.Ungene er lagt.Håper på bra vær og litt varme-hater å fryse!
   Ha en fin 17 mai!!Klem

  3. Nina: Hihi, nei den sykkelen var ikke mye fin lenger! Bremsene var ødelagte og den var gått i arv fra storebrødre. Så den hadde nok gjort jobben sin;)
   Denne helgen har vært hektisk. Nå gleder jeg meg allerede til neste helg. Da har jeg bare en eneste plan, slappe av:p Det gleder jeg meg til!!!!
   Jeg krysser fingrene for fint vær i morgen. Litt sommertemperaturer hadde ikke vært dumt;)
   Klem

  4. Janne: Nå har vi hatt hektiske dager altså. Neste helg skal jeg slappe av;)
   Nå krysser jeg fingrene for fint vær i morgen. Håper du får en fin dag;)
   Klem<3

  5. Må si dere er effektive å får ting unna, å så deilig når alt er gjordt:))
   Litt av en jobb med pussing av alle de vinduene og skifting av gardiner…
   Har også lyst å kjøpe sommerblomster, men det har vært såå kaldt her…men nå ser det ut som det blir varmere vær til helgen/uka:)
   Hvordan gikk 17. mai feiringen og hva gjorde dere?
   Dette blir heldigvis ei kort arbeidsuke, snart helg igjen;)
   Ha ei fin uke:))

  6. Eirin: Jeg håper sommerblomstene mine overlever frem til varmen kommer tilbake….
   17. mai var en fin dag, men slitsom:p Jeg er glad ting roer seg nå!
   Det er deilig at det allerede snart er helg:)
   En fin uke til deg også;)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg