Hvilehelg!!

Det var så deilig når fredagskvelden var her. Sliten var vel bare fornavnet på hvordan jeg følte meg…… Og da var det så deilig å tenke på at helgen var helt uten planer. Eneste plan var å slappe av!! Litt dumt at solen forsvant, men slappe av kan man gjøre like godt inne som ute;)


Mats var litt sliten etter barnehagen på fredag han også…..

Helgen startet ikke helt som jeg hadde tenkt. Mannen sin rygg slo seg vrang og Mats la seg med voksesmerter=/ Og da vet jeg at det blir en tur eller to som vi må opp å trøste i løpet av natten. Jeg er så lei av voksesmerter!!!!! Heldigvis ble det med en tur opp i løpet av natten, og ryggen til mannen begynner å gå seg til:)

Mats var ganske tidlig oppe i dag, men han setter seg og titter litt på nettbrettet når han står opp og når han har kost seg en stund med det tar han seg en tur ut på kjøkkenet og henter seg en yoghurt og et beger med fruktpurè i kjøleskapet før han slår på tv’n og ser litt på barnetv. Hihi, slik blir det når barna begynner å bli store og klarer seg litt mer selv. Og så har vi soverom i samme etg. som stua og kjøkkenet, det hjelper jo også. Vi kan da ligge og våkne litt før vi starter dagen;)


Å våkne opp og føle at man har god tid…….

Etter en lang frokost flyttet jeg meg videre inn i stua…..:o

Så ble det en is og litt tv:p Det er leeeenge siden jeg har hatt så lite å gjøre:o


Litt lek på snap ble det også:D

Men det tok ikke så lang tid før tankene gikk i retning på hva jeg skulle gjort…… En shoppingtur med Karina er jo ikke det verste jeg kunne gjøre på “fridagen” min……. Så da tok mor og datter seg en tur. Karina har jobbet bra med lekser og prøvelesing i det siste. Langhelgen som kom da det var kristi himmelfartsdag ble viet til lesing for hennes del. Hun hadde fått beskjed om at bare en 6’er på mandagens prøve ville redde henne fra en 3’er på vitnemålet i geografi. Litt strengt av denne læreren synes nå jeg da. Snittet av prøver viste et snitt på nesten 4, og da er det veldig strengt å forlange en 6’er for og ikke å falle ned på en 3’er!!! Og skikkelig dustete å legge en prøve til dagen etter en langhelg!!!! Karina satt torsdag, fredag, lørdag og søndag og leste og jobbet med geografi…… Og fikk 5+ på prøven…… Jeg er spent på hva standpunkt karakteren blir……Men jeg lovet Karina en shoppingtur fordi hun var så flink til å lese. Og i dag shoppet hun virkelig:o Pengene fløy fort, men nå er hun sommerklar. Men hun sikler fortsatt på et par med sko, og jeg lurer på en jakke til henne…… Det var kanskje like greit at senteret stengte slik at vi ikke fikk tid til mer?


Mor må bare smøre seg med tålmodighet når jenta prøver klær…… Det ble masse fint med hjem, både topper, cardigans, kjoler og bikinier. Heldige frøkena altså!!!!

I morgen venter nok en dag uten så mange planer. Vi får se hvor lenge jeg holder ut uten å gjøre noe…… Jeg skulle bestilt fotobøker fra fotoknudsen. Jeg tror jeg har 8 fotobøker jeg har laget, men ikke bestilt:o Og nå skal visst et nytt system i gang hos de og alle prosjekter som er laget må bestilles før de går i gang med noe nytt fra 1. juni….. Men nå har jo vi brukt opp alle pengene på sommerklær:p Vi får se hva det blir til. Hvis ikke jeg bestiller bøkene jeg har laget er løpet kjørt. Jeg lager ikke de på nytt, og da bestiller jeg heller ikke flere=/ Dilemma…… What to do what to do…… Jeg elsker jo fotobøker, men å bestille hele 8 stk. på en gang er så dyrt……


Endelig fikk jeg tid til å finne noen liljekonvall, men nå var de allerede begynt å visne…… Men jeg fikk noen greie bilder da;)

Til uka kommer visst sommeren igjen. Juuuhuuu, jeg gleder meg;)

8 kommentarer
  1. Hihi, det var nok godt når fredagskvelden kom, å du endelig kunne slappe av 🙂 Mats var også litt sliten etter barnehagen på fredag ja. 😛
   Helgen startet ikke slik du håpet nei, Ole hadde en rygg som var vrang å Mats la seg med voksesmerter ja :/ kor stor skal den gutten bli da… 😉 Det ble bare en tur opp for å trøste på natta ja. 🙂 å ryggen til Ole er blitt bedre, godt er det. 🙂
   Mats var tidlig oppe i dag, men han setter seg å titter på nettbrettet sitt, en stund etter henter han seg en yoghurt å en fruktpurrè i kjøleskapet ja, før han slår på tv å ser på barnetv. 🙂 Hehe, du lika å leka deg på snap chat. 😉
   Du å Karina tok dere en shopping tur ja, det er jo bare kosligt. 🙂 Å bare dere to. 🙂
   Karina har jobbet bra med lekser å prøvelesing i det siste ja. Det var nå litt strengt av læreren å si slik da synest eg og. Karina satt å leste å jobbet med geografi både torsdag, fredag, lørdag å søndag ja :/ å fikk 5+ ja. 🙂
   Karina fortjente denne shoppingturen når hun var så flink å lese di dagene, å lese å øve til en prøve er drit kjedligt… 😛 Nå er hun sommer klar ja. 😉 Pengene går fort når man shopper, hihi. 😉 Hun sikler på et par med sko, å du lurer på en jakke til henne. 😛 Kansje godt at ikke sentrer har døgn åpent 😉 hehe
   I morgen venter nok en dag uten planer, du skulle ha bestilt fotobøker hos fotoknutsen ja, du trur du har 8 bøker der så du har laget, men ikke bestilt ja 😛 å nå skal et nytt system i gang hos di ja, å alt så er lagret må bestilles før di går i gang med noe nytt fra 1 juni ja… Men nå har du brukt opp pengene på sommerklær ja, å det er veldig kjedlig å lage 8 fotobøker på nytt :/ Men som du sier å bestille 8 bøker på en gang blir dyrt… Håper det ordner seg for deg på et vis, du har litt over 1 uke på deg til 1 juni. 🙂
   Så fine bilder. 🙂
   Til uka kommer sommeren igjen ja, ser slik ut her også. 🙂
   Håper dere får en fine dag i morgen å koser dere kjempe masse alle sammen. 🙂
   Klem<3 🙂

  2. Det så ut som en deilig helg!! Og sånne dager er absolutt ikke bortkastet etter det megatempoet dere har hatt:):) Fortsett å nyt helga,imorgen er det på’n igjen… Klem:)

  3. Shopping er alltid gøy,men penga flyr ja!!
   Hva gjør du med fotobøkene?Jeg har ingen prosjekter der inne,har fremkalt vanlige bilder i det siste,syns det er bedre jeg.
   Nå må vi få tatt en frappe snart.Jeg har masse flextimer så jeg kan ta meg fri eller vi kan treffes en lørdag-hadde vært koselig!!
   Klem

  4. Nina: Jeg er veldig i tvil om hva jeg gjør. Jeg har begynt å gå gjennom fotobøkene og legge di i handlevogna. En bok koster 600 kroner….. Har ikke bestemt meg enda….. Men veldig synd å gi seg nå. Jeg har jo vært flink i over 20 år nå!
   Ja, vi må det!!!! Jeg er bare så pysete med å kjøre steder jeg ikke er kjent:p
   Klem

  5. Janne: Det blir mye penger om jeg skal bestille alle fotobøkene….. Men jeg har så lyst!!! Jeg må legge de i handlevogna og se hvor dyrt det blir…..
   Klem<3

  6. Ungene våre har slitt mye med voksesmerter gjennom årene. Vi ble tipset av en lege å ta Selen (vitamintilskudd med Selen), og det hjalp en god del! 🙂
   Ellers har varme alltid vært en slager mot voksesmertene (i tillegg til nok søvn, lite søvn er garanterte voksesmerter), enten i form av varmeputer eller elektrisk varmemadrass i senga. 🙂 Da sov de stort sett gjennom og våknet smertefri dagen etter.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg