Koselig helg

Denne helgen har jeg faktisk ikke vært utenfor døren. Skikkelig deilig i grunnen, bare roe seg helt hjemme og gjøre koselige ting:) Søndagen ble satt av til pepperkakebaking, det må vi sette av en hel dag til. Vi startet ikke akkurat dagen tidlig. Her var det rolig i huset helt frem til klokka var 11 og vi voksne skjønte ingenting da vi våknet så sent:p Er det mulig liksom?? Jeg tar det som et tegn på at vi var slitne og trengte en slik morgen;)

Litt småstressa blir vi jo når vi kommer i gang så sent. Men vi hadde det i grunnen ikke travelt. Det eneste vi skulle rekke var pepperkakebakingen:) Vi har bakt og koste oss med ungene. Karina sviktet oss litt da vi kjevlet ut pepperkakene, men kom sterkere tilbake senere. Normalt pleier jo vi å være 5 barn (store og små barn) og noen ganger Ida, og denne gangen var det bare de tre minste som var med og kjevlet ut pepperkakene. Litt rart…… Men det er jo den veien det går fremover…… *Get use to it*


Mats var ivrig i kjevlingen og var med nesten helt til alle pepperkakene var laget;)

Crazy family:p

Sjefen for pepperkakepyntingen:)

Pyntingen sto ungene for;)

Mange pepperkaker å pynte:)

Neste helg blir satt av til ikke så hyggelige førjulsforberedelser, da skal det vaskes litt mer….. Noen rister litt på hodet over at jeg gidder å stresse med slike ting før jul, men tro meg, det trengs for å si det slik. Kjøkken og bad må tas skikkelig og da synes jeg at det er bedre å ta det nå som vi er så godt i gang, enn å ta det når det er lysere ute og vi har lyst til å kose oss ute i stedet. Jeg kunne jo også tatt det etter jul, men da kommer det bursdager på løpende bånd. Så dette passer oss best! Og det er godt å glede seg til romjulen og mer kos når man har stått på ekstra i tiden før. Slik tenker jeg;)

Siden vi også feirer julaften hjemme blir det jo litt ekstra å styre med. Det blir litt annerledes om man drar bort julaften. Det er mye som skal i hus, både mat, drikke og kos. Mye å tenke på og mye å gjøre. Men igjen, da er det ekstra deilig med rolige dager. Jeg setter ekstra stor pris på noe når jeg har jobbet ekstra i tiden før;) Slik er jeg skrudd sammen!


Fineste pusen<3

Nok en dag er over og nok en vakker solnedgang lyste opp himmelen<3

8 kommentarer
  1. Det er godt å bli ferdig med vasketing mens man likevel er i gang, enn å stoppe opp å ta det igjen etter jul. 🙂 Så kosligt med en gjeng så baker sammen, Karina sviktet litt under kjevlingen, men kom sterkere tilbake senere ja. 🙂 Hihi, det blir nok mindre og mindre barn rundt bakebordet etter hvert så di blir eldre ja. 🙂 Mange pepperkaker å pynte ja… 😉 Lager dere doble oppskrifter når dere baker slikt eller? 🙂
   Synest dere er flinke eg. 🙂
   Fine bilder. 🙂
   Håper dere får en fine dag imorgen å koser dere kjempe masse alle sammen. 🙂
   Klem<3 🙂

  2. Janne: Den pepperkakeoppskriften jeg bruker er den oppskriften vi alltid har brukt i familien. Mulig den er doblet opp før jeg skrev den opp, den er ganske stor ja:)
   Vasking er kjedelig, men det er greit å bli ferdig med. Etter jul er det mange bursdager:p
   Klem<3

  3. Jeg var ikke uttafor døra på søndag,bare slappa av og så på serier og leste.
   Her blir det ikke no pepperkakebaking,tror ungene gjør det hos besteforeldra sine(foreldra til R.)De har iallfall gjort det hvert år før.
   Blir godt med juleferie,men blir stusselig når ungene drar til R onsdagen i romjula.Alle er opptatte med sitt og da sitter jeg alene.Godt jeg har tv og bøker:)
   Klem

  4. Lager du pepperkake deig selv? Ååå, nostalgi😍 Vet om en til som gjør det, ellers tror jeg alle kjøper ferdig deig.
   Så flink du er😊

  5. Jeg lager også pepperkakedeigen selv.Har gjort det siden eldstemann på 26 år var liten,og gjør det ennå!:) De beste pepperkakene ever,hihi:):)

  6. Nina: Pepperkaker må vi lage hvert år. Det gjorde jeg da jeg bodde hjemme og det er en fin tradisjon:) Ingen jul uten!!!
   Skulle ønske at jeg også fikk juleferie. Men det blir uansett roligere dager og det gleder jeg meg masse til:)
   Klem

  7. Linn: Ja, jeg må lage pepperkakedeigen selv!! Det er oppskriften fra mamma og den er supergod. Eldstemann fikk ikke vært med på pepperkakebakingen i år og han savnet prøvesmakingen av deigen:o
   Tusen takk!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg