Båtferie del 4

På kvelden tok vi fatt på turen fra Lillesand til Arendal. Grunnen til at vi ville tilbake til Arendal var fordi vi dro på kvelden og da var vi ganske sikre på at vi ville få plass i gjestehavnen i Arendal. De har en ganske stor gjestehavn. Turen til Arendal gikk som en drøm. Det å dra på kvelden skulle vise seg at var ganske lurt. Det var stille på vannet og turen gikk fort og greit. Vi kjørte fra Lillesand klokka åtte på kvelden og klokka ti på kvelden var vi på plass i Arendal. En flott tur med deilig solnedgang og helt blikk stille vann, selv utaskjærs:)

Det var ikke så god plass i Arendal som vi hadde håpet på, men vi tok en plass på utsiden av ytterste uteligger og der lå vi ganske rolig og var veldig fornøyde med det. Så var det bare å finne frem kortstokken igjen og spille et par runder med kort før det var natt. Ingen kveld uten kortspill på tur…… Det var godt å være kjent i havnen siden vi kom så sent, da visste hvor ting var og det gjør ting enklere:)

Torsdag våknet vi opp til strålende sol og det var så deilig! Vi spiste frokost i båten og så på rushet utenfor gjestehavnen. Det var kø av båter som ville ha en plass så de kunne nyte solen. Det ble til tider litt ampert utpå der da en av båtene tok seg litt vel til rette og snek i køen:p Oh lord, da ble det haraball utpå der, hihi. Makan til renn av båter altså, jeg er glad vi ikke lå i den køen;)

Vi pakket med oss ting til stranda og gikk for å kose oss i solen. Ungene bada og koste seg. Det blåste egentlig ganske mye, men stranda lå i le. Sist vi var i Arendal blåste det rett inn:p Vi badet og spiste is før vi gikk opp i byen og koste oss med litt shopping. Vi visste at det var meldt regnvær dagen etter, så det var bare å nyte dagen så godt vi kunne!

Siden det blåste litt og det var kø av båter som ville inn så fikk vi sneket båten vår innenfor to uteliggere. Normalt er det plass til to båter der, men båten innenfor oss var type stooor. Men med litt godvilje og samarbeid så fikk vi plass til begge båtene. Men da var det trangt for å si det slik. Det var akkurat plass til fenderne våre, og da lå båtene rolig for å si det slik:o

Fredag kom regnværet, akkurat som det var meldt. På uteliggeren der vi la oss da vi ankom Arendal lå det plutselig tre seilbåter utenfor hverandre. Det var mange som ville søke til havn i drittværet. Planen vår var at vi skulle videre den dagen, men det regnet ikke bare litt….. Regnet høljet ned og det var lite fristende å kjøre båt da. Vi klarte nesten ikke å se ut av båten for det var så fuktig inne hos oss og det dugget på vinduene. Vi brukte dagen til å slappe av og så gikk vi til et kjøpesenter og tittet litt bare for å få dagen til å gå. Jeg sendte de andre tilbake til båten og fikk shoppet litt på sommersalget helt alene, det var i grunnen ganske deilig:) Senere gikk vi ut for å spise middag. Vi ble søkk våte på turen bort til Peppes, men det var uansett deilig å lufte seg litt:)

Lørdag var været med oss igjen og vi skulle kjøre videre igjen. Denne turen gleder jeg meg til å dele med dere. Det blir nok mange bilder på det innlegget så jeg sparer det til neste innlegg;)

4 kommentarer
  1. Så bra at turen fra Lillesand til Arendal gikk så en drøm da. 🙂 Det er best å kjøre når det er stillest mulig på havet. 🙂 Det var ikke så god plass i Arendal så håpet på nei, men dere fant dere en plass på utsiden av den ytterste uteligger ja, å der lå dere roligt. 🙂 Da fant dere fram kortstokken å spilte noen runder med kort før dere tok kveld. 🙂 Torsdag våknet dere opp til strålende sol, spiste frokost i båten å såg på rushet utenfor gjestehavna ja. 😉 Pakket sammen å dro til stranden får å nyte fin været ja, ungene badet å koste seg, spiste is før dere dro opp til byen på shopping ja. 🙂 Dagen etter hadde di meldt regn ja, da var det nok best å nyte været godt. 🙂 Planen deres var at dere skulle videre idag ja, det er ikke kjekt å kjøre i pøs regn heller :/ iallefall ikke når det dogger. på vinduene. 😛 Dere brukte heller dagen på å slappe av å ta en tur på et kjøpesenter får å kikke litt ja, å få tiden til å gå. 🙂 Du sendte i andre til båten å fikk shoppet litt på sommersalget alene ja, hihi… 😉 Senere gikk dere ut får å spise middag, men dere ble søkk våte på turen bort til peppes ja, :/ men det var godt med litt frisk luft ja. 🙂
   Lørdag var været med dere igjen, å dere skulle videre, denne turen gleder du deg til å dele med oss lesere ja, å eg er veldig spent på fortsettelsen 😀 Det blir nok mange bilder ja, dette kan bli kjekt å se. 🙂 Gleder meg 😀
   Håper dere får en fine dag imorgen å koser dere masse alle sammen. 🙂
   Klem<3 🙂

  2. Fine bilder!!
   Syns det er så lenge siden vi hadde en god og varm dag.Hvor ble sommern av??
   Fikk jo så mange snapper av deg fra turen deres,så jeg var jo nesten med,haha!!!
   Ha en fin kveld!Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg