For en helg!!!

Det ble båttur på oss i helgen. Vi ble hjemme fredag, bare for roe litt ned. Det er så full fart hele uka, så det er godt å roe litt ned også. Da fikk vi også kjørt Karina litt hit og dit før vi dro på lørdag. Det er jo alltid noen som skal og kjøres…… Men lørdag formiddag dro vi på tur. Og for en helg vi har hatt!!!

Vi dro av sted lørdag formiddag og ganske deilig vær, litt skyer og nesten vindstille. Det er ikke så mange dagene denne sommeren det har vært vindstille. Vi lurte lenge på hva vi skulle prioritere denne helgen. Fotballskole for Mats eller båttur. Vi gamblet på at helgeværet skulle være greit, og det angrer vi ikke på! Denne helgen har det blåst usedvanlig lite. Det var så deilig å kjøre uten bølger. Mats sovnet som vanlig, det ser ganske deilig ut, ikke sant?

Vi hadde egentlig tenkt oss til Østre Bolærne. Der var vi første helgen vi var ute, rett etter drevet hadde blitt reparert. Dette er nok den siste helgen vi overnatter ute, de to neste helgene er vi opptatte. Det hadde vært litt koselig og avslutte det samme stedet vi begynte. Men der var det jammen helt fullt:p Så vi bestemte oss for å kjøre videre og prøve lykken på Hvasser. Og det anger vi ikke på! Det er litt lengre å kjøre, men der er det også veldig fint. Vi fikk plass der, og vi koste oss resten av dagen der. Vi kjøpte oss is og koste oss i båten. Ungene prøvde å fange fisk med hov og koste seg sammen mens vi voksne slappet av. Senere på kvelden spiste vi på restaurant, veldig deilig! Så må vi alltid gjennom noen runder med kortspill før det er natten:)

Ikke ofte mann og jeg tar en selfie, men her er vi. Helt uten sminke, glade og fornøyde på båttur:) 20 år som mann og kone;)

Søndag våknet vi opp til strålende sol, men det blåste sur nordavind…… Men heldigvis løyet vinden, akkurat som værmeldingen meldte:) Vi gikk og kjøpte oss is mens vi ventet på at vinden skulle løye. Da vi kom tilbake til båten løyet vinden og herregud, for en deilig dag det ble!!! Vi har kost oss så mye!!! Jeg har ligget på dekk og solt meg, ungene har badet og padlet rundt i båten og det har vært en sånn skikkelig deilig dag!

Jeg hadde absolutt ikke lyst til å dra hjem i dag….. Men vi måtte pakke sammen og kjøre hjem. Det ble en deilig tur hjem, det var havblikk hele veien hjem. Vi vekslet på med å kjøre litt stille og rolig og nyte skjærgården rundt oss, og kjøre i plan. For en helg vi har hatt:) Jeg poster mange bilder på Snap, dere har kanskje fått med dere det?

Nå venter en hektisk uke igjen med både skole og sfo. Mats var forresten på sfo på fredag og det gikk veldig fint. Han koste seg og gleder seg til å være der igjen. Det er både kamper og treninger på programmet til uka + mye mer. Uka kommer til å gå fort;)

6 kommentarer
  1. Det ble båttur på dokke i helga ja. 🙂 Dere ble hjemme på fredagen, å roet litt ned å kjørte Karina hit og dit før dere dro på båttur på lørdag ja. 🙂 Så kjekt at dokke fikk fint vær også da. 🙂 Det sto mellom fotball skole på Mats å båttur ja, å dere angrer ikke på at det ble tur. 🙂 Mats sovnet som vanligt ja, hihi…
   Det hadde vært kjekt å avsluttet båtturen der dere startet den første ja, men der var det fult… typisk. Så turer gikk videre til Hvasser ja, der fikk dere plass å koste dere der resten av dagen, kjøpte dere is å koste dere. 🙂 Ungene prøvde å fange fisk med hov ja, mens dere voksne slappet av i båten, så ble det på restaurant for å spise på kvelden ja. Så kosligt. 🙂 Søndag våknet dere opp til strålende sol, men der var en del nordavind ja :/ godt den roet seg etterhvert da. 🙂 Når vinden roet seg så solte du deg på dekk å solt deg ja, mens ungene badet, å padlet i båten ja. 🙂 Du hadde ikke lyst til å pakke sammen å dra hjem nei, men det måtte dere. 😉
   Du har lagt ut mange bilder på snap ja. Eg har også lyst på snap igjen, der er flere eg har lyst å følge der. :/ 🙂
   Så mange fine bilder. 🙂
   Så bra at det gikk kjempe fint på sfo på fredagen for Mats. 🙂 Godt han gleder seg til å fortsette der. 🙂
   Ukene går fort om man vil eller ikke. 🙂
   Håper dere får en fine dag imorgen å koser dere masse alle sammen.
   Klem<3 🙂

  2. And I’m back:)
   Vært mye fint vær i det siste og det skal visst komme mer sol og varme,liker!!
   Så bra Mats trives på sfo!!!
   Dagene går unna ja,hverdagen er i gang:)
   Klem

  3. Og vipps,så er det helg igjen,hihi:) Så bra at Mats trives på sfo! Og etter min mening tror jeg det må være den beste løsningen hos dere nå i forhold til jobbsituasjonen din… Klem:)

  4. Janne: Vi angrer ikke på at vi tok båttur i stedet for fotballskole. Vi storkoste oss!!
   Mats koser seg veldig på sfo, leker med venner og har det så fint:)
   Klem<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg