Snart jul

Nå er det snart jul, og godt er det! Desember er travel, hvordan unngår man det? Jeg klarer iallfall ikke å unngå at desember blir travel, uansett hvor tidlig jeg starter. Desember har vært preget av mye jobbing, lite søvn, innkjøp til jul og kos innimellom. Dette er første gang jeg jobber fast dagtid nesten hver dag før jul. Tidligere har jeg jobbet mindre og jobbet turnus. Når man ikke firer på kravene så blir det mye å gjøre før jul. Jeg har vel vært en snartur innom og snust litt på den berømte veggen, men nå er vi snart klare til jul og jeg gleder meg som et barn til romjul. Jeg skal bare jobbe to dager i romjulen og det skal bli såååå deilig med noen rolige dager hjemme. Det beste med julen er tiden man har sammen med familien!

Jeg som er et sovedyr trenger mer søvn enn 61/2 timers søvn på natten…….

Julebaksten er i boks, nå er det bare kosen igjen:) Gule bomber er kanskje favoritten min;)

Helgen som var dro vi til Gøteborg. Det har jeg gledet meg veldig til. En helg borte, bare kos og avslapping, det trengte jeg nå! Vi dro av sted i kaldt vær og kjøreforholdene var litt varierende. Men turen nedover gikk helt fint. Vi stoppet i Uddevalla og shoppet litt og gikk en liten tur innom systembolaget før vi kjørte videre. Så deilig og bare titte litt rundt uten å tenke julegaver. Men jeg shoppet ikke noe særlig, bare litt til ungene, det har lett for å bli litt til de:)

Da vi kom frem til Gøteborg slappet vi litt av på hotellrommet og tittet litt på utsikten. Vi bodde på Gothia Towers og bodde i 21 etg. Vi hadde god utsikt til Liseberg. Vi kledde godt på oss før vi gikk ut da det ble mørkt og var klare for litt ekstra julestemning på Liseberg. Vi tok pariserhjulet og tittet litt rundt. Men fy så mange mennesker!! Vi gikk og stampet borti folk hele tiden. Det var kø over alt, vi fikk ikke kjøpt oss kakao en gang:p Dette var første og siste gang vi drar på Liseberg en lørdag i desember. Om vi drar en gang til skal det bli på en fredag, da er det ikke så fullt der. I fjor var vi der på fredag og det var helt greit. I år….. tja…… Vi koste oss jo, men det var alt for mange mennesker inne på Liseberg!

Søndag sto vi opp og koste oss med frokost med utsikt. Vi spiste frokost i toppetg og det var ikke noe å si på utsikten. Vi slappet litt av og tittet litt rundt på hotellet før vi satte kursen hjemover igjen. Vi stoppet på grensa og handlet og spiste før vi dro hjem og så på håndballkamp. En veldig hyggelig og avslappende helg:)

Nå er det bare to dager til på jobb før det er jul. Jeg har bare småtterier igjen før vi er klare. Noen julegaver må pakkes inn, et julebesøk og pynting av juletreet. Bare hyggelige ting. Julen skal nytes med late morgener med god frokost og god tid. Vi skal se julefilmer, spille brettspill, spise snop og forhåpentligvis gå noen turer. Jeg er så klar:)

2 kommentarer
  1. Julaften nærmer seg med storm skritt nå. Så kjekt at du kun har 2 arbeidsdager i romjulen da. 🙂 ka er di gule bombene laget av da?? 🙂
   Kosligt med en Gøteborg tur da. Det er godt å komme seg bort litt av og til. 🙂 samme om det er ei eller flere netter. 🙂
   Fine bilder. 🙂
   Fikk med meg en julefilm idag eg, prøvde en gang tidligere i år også, men fikk ikke helt med meg begynnelsen å slutten den gangen.
   Vi blir nok ferdige til jul uansett både vi og dere til jul… 🙂
   Imorgen er planen krumkaker. 🙂
   Hvor mange julekake sorter pleier dere å ha??
   Håper dere får en fine dad imorgen, å koser dere masse alle sammebm
   Klem<3 🙂

  2. Janne: De gule bombene er som vanlig gul kake, mandelbunn og gul krem. Så dypper vi de i sjokolade:)
   Jeg pleier å lage is, sjokoladeboller, oreokuler, pepperkaker, gule bomber, karameller, krumkaker og kransekakestenger til jul. Ikke så mange av de tradisjonelle slagene, men det vi liker og som blir spist:)
   Klem<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg