Dette er dagen jeg har ventet på

Ja for nå har det virkelig gått i ett siden fødselen til Mats. Sander hadde bursdag 1 mnd etter Mats ble født. Og etter det var vi liksom midt i julestria. Siden jeg har 4 barn som har pakkekalender så burde jeg jo ha vært ferdig med de før Mats ble født. Men jeg var sliten på slutten av svangerskapet og orket ikke å gå i så mange butikker. Så det måtte jeg gjøre etter fødselen. 104 gaver skulle kjøpes og pakkes før 1. desember. (Vi har datteren til søsteren min annenhver uke fra onsdag til søndag, så jeg måtte ha 8 gaver til henne også) Det ble litt travelt i år ja. Når jeg var ferdig med det, var det julegaver, baking og rengjøring som stod for tur. I romjulen slappet vi av før det var full fart med dåpsplanlegging på nyåret.

9. januar var dåpen til Mats og nå i helgen var det bursdagsfeiring. Nå er vi endelig i mål og det er ikke noe bursdag her i huset før slutten av mars og først i april. Så er det konfirmasjon i mai. Men nå er det en liten pause og vi skal få igjen hvilepulsen. Nå skal vi gå turer,  kose oss og nyte tiden.  Vi går en fin tid i møte nå med lysere dager og våren i sikte.


Sander og Mats <3

Også har vi Elias-gutten vår<3

Kim Andrè 15 år

Hurra for Kim-Andrè som fyller 15 år i dag. Tenk at vi har en 15 åring i huset. Om ett år så kan han øvelseskjøre. Sprøtt. Det blir ingen feiring i dag, det ble vi ferdige med i går. I dag er det skole, lekser og innebandy trening som står på programmet. Bursdagsbarnet får velge hva vi skal ha til middag.

Merkelig at Mats er  med på alle bildene vi tar om dagen…..

 

Bursdagsfeiring

Da er vi endelig i mål. Nå synes jeg det har gått i ett siden Mats ble født. Men nå har vi feiret bursdagen til Kim-Andrè, Karina og Ole i dag. Vi har spist kaker og kost oss sammen med familien. På fredag feiret Karina sammen med 6 venner, 4 av de overnattet. Det ble vel ikke stille på rommet før kl 01 natt til lørdag. Lørdagen gikk med til å gjøre ferdig kakene som skulle serveres i dag også rakk vi en liten tur i bursdag til niesa vår. Så det har gått i ett hele helgen.

Nå er det bare og trekke pusten og gjøre seg klare for en ny uke med skole, barnehage, innebandy, fotball. dans og ett par kamper til helgen. Så vi skal nok få tiden til å gå.

Bursdagsbarna

Kaka vi koste oss med

Karina-jenta vår<3

Søtnosen som elsker å se seg selv i speilet. Nå sover han søtt i sengen sin. Håper at han sover til morningen nå. Han har hatt to netter nå som han har tullet litt og vært ofte våken, men det har jo vært litt urolig i huset her nå i helgen. Nå roer ting seg og vi skal få tid til å kose oss litt igjen.

Monica

Når trollmor har lagt sine 8 små troll

Da er første del av bursdagen til Karina i boks. Alle jentene som skulle ligge over er nå i seng (2 måtte hjem p.g.a. kamp i morgen) Her har det vært høy fnisefaktor i kveld og alle har kost seg. De har spist pizza, brownies, smågodt og potetgull. Utrolig hvor mye de får i seg….. Nå ligger de og snakker i senga før de skal sove og mor og far har fått en liten rolig stund før det er natta. Mats har vært masete i kveld. Det har nok vært litt urolig for han. Men nå er alle barna i hver sin seng. Elias fikk sove hos farmor og farfar i natt og koser seg der.

Håper Mats har fått roet seg nå. Det har vært en masete dag for han. Normalt skal han sove hele natten nå. For 1 og1/2 uke siden begynt han og sove fra 22/23 til mellom 6 og 7. Men nå i det siste har han roet seg for kvelden i 21 tiden og sovet frem til ca 6. Det er jo veldig bra til å bare få pupp.

I morgen kommer mormor og skal trille litt hvis ikke det er for kaldt. Hvis det er for kaldt kommer ho kanskje og har han litt her mens jeg baker og gjør klart til familiebursdag på søndag. Får gjort så mye når jeg ikke blir avbrutt hele tiden.

Nattinatt fra Monica

 

Snart helg

Nå er vi snart klare for en bursdagshelg. I morgen skal Karina feire bursdagen sin med 6 jenter som skal overnatte til lørdag. Det blir gøy med mye tull og tøys. Lørdag skal jeg bake og gjøre klart til bursdag på søndag. Vi pleier å feire Kim-Andrè, Karina og Ole-Erik (mannen min)  sammen siden de har bursdag så tett. Kim-Andrè blir 15 år til mandag, Karina blir 12 år til tirsdag og mannen min hadde bursdag for 2 uker siden.

Ellers består familien av Sander 8 år, Elias 4 år og Mats 3 mnd. Også meg da…. Ja så må jeg ikke glemme Shari som er katten vår.

Nå er det på høy tid å legge seg. Tenker det blir en lang dag i morgen med 11 barn i huset<3

 

Slenger med et bilde av Mats. Her er han bare noen minutter gammel. En stor gutt som veide 4490 gr.

Monica

Prøver og feiler

Jeg prøver og feiler litt med design på bloggen. Jeg lærer og synes at det er litt gøy og litt frustrrerende når jeg ikke får det til. Etter hvert skal jeg lære meg hvordan jeg kan få bilder til innleggene mine. Nå er det en litt travel tid med to bursdagsbarn. Karina skal ha 6 jenter på overnattingsbursdag fra fredag til lørdag. Da blir det enda mer liv i heimen. Søndag er det tid for voksen-bursdag for begge to pluss Ole (mannen min). Han hadde bursdag for to uker siden. Så det blir ikke så mye tid til å sette seg inn i ting.

Nå klarte jeg faktisk å få med et bilde, men jeg må lære hvordan jeg plasserer det der jeg vil ha det. Bildet er tatt fra verandaen vår foe noen dager siden. Nå er det natta og jeg får se om det blir tid til å lære mer i morgen.