Namenam

I dag fikk vi uventet god tid etter middag og vi koste oss med en is. Mats tittet med store øyne så vi måtte jo la han også smake. Og det var jammen godt. Det kom noen koselyder og han sier nam. Tror jeg da. Hehe, han er glad i mat og lager ganske ofte kose lyder når han får mat.

 video:005

Nå er det jo praktisk talt helg igjen. Bare en dag til på skolen og så har de fri frem til mandag. Håper varmen kommer slik som de har lovet oss nå da. Vi trenger litt sol og varme nå igjen.

Jeg har fått inn en del spørsmål på spørsmålsrunden men tar gjerne imot flere. Så svarer jeg i morgen kveld eller senest på på torsdag.

Hoppe sa gåsa *video*

video:002

I dag har det regnet masse her og vi har bare vært inne. Mats koser ser i hoppehuska. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg ikke har tattt den frem før nå. Han storkoser seg i den.

Minner om spørsmålsrunden på innlegget under. Jeg svarer i morgen eller senest torsdag. Hadde vært hyggelig med maaange spørsmål:)

Spørsmålsrunde

Jeg har jo aldri hatt det før, Men er det noen som lurer på noe så er det jo bare å sende inn spørsmål. Jeg er jo litt usikker, kanskje jeg har gitt dere svarene allerede. Men er det noe dere lurer på så skal jeg svare så godt jeg kan. Eller om det er noe dere vil jeg skal skrive om. Jeg er åpen for forslag. Så får vi se da om det kommer noen spørsmål=)

En stykk sliten mamma som snart er klar for å ta kvelden.Gåstol

I dag har vi bare surret rundt her hjemme. Elias har fri fra barnehagen og Karina er hjemme fra skolen for hun er ikke helt i form. Jeg har rotet litt rundt i boden og fant frem gåstol og hoppehuske.

Så nå går det unna her. Hehe, det tok ikke lang tid før han skulle ta alt han kom i nærheten av. Nå må vi se og få satt opp en trappegrind så han ikke raser ned trappen i gåstolen. Det er fort gjort om man snur ryggen til i noen sekunder…

Vi blåser bort

Da har kvelden hentet oss inn og i dag har vi fått gjort masse små-ting. Deilig. Ungene har lekt inne og ute om hverandre ettersom hvordan været har vært. Det blåser friskt her om dagen. Elias og Sander har hentet inn forsterkninger og har kost seg sammen med besøket sitt. Vi har endelig fått bestilt takkekort og bilder. Men det skal ikke være så lett i disse data tider. Det er alltid noe nytt når man skal bestille noe og man sitter og klør seg i hodt litt før det er i boks. Men nå er over 500 bilder på vei til oss og da har jo jeg litt å gjøre en stund igjen.

Endelig så har Ole begynt med vår pussen på båten og da er vi snart klare for deilige turer på vannet. Nå skal det bli godt med litt varme igjen. De sier jo at varmen kommer til uka igjen. Vi får håpe at det stemmer.

Ellers så er det ikke så mye nytt her. Til uka blir det full fart, men det er jo fri på torsdag og så har ungene har fri fra skolen på fredag. Så det blir en kort uke.

Sander tar salto på trampolina så det står etter om dagen.

Sjekk den magen da…. Tykk er han iallefall ikke. Hehe

Syriner = duften av sommer<3

Kjekken ser seg selv i speilet. Han bare digger å se seg selv<3

Nå skal litt av kvelden brukes til å få den gamle bilen ut på Finn. Må vel ha litt penger inn i kassa også vel. Det er litt mange biler her om dagen. Greit å få unna.

Regnværslørdag

Da var nok en lørdag snart over og her kom regnet i ett-tiden og siden har det regnet. Vi har vært i bursdag og kost oss med mat og kaker. Ungene oppførte seg bra og det er deilig.

Mats sjarmerte alle tantene i rommet. Alle dullet og dallet og han fikk masse oppmersomhet. Det liker han=)

Elias koser seg med jordbær. Gleder meg til jordbærsesonger er her igjen<3 Men med det været her så er det vel august før jordbærene er røde…. Sukk

Gutta boys. Ikke hver gang vi er borte som de oppfører seg så bra. Men jeg tror vi dro i grevens tid.

Ellers så har jeg ENDELIG fått lastet opp en video da…. Og det tok jo en hel evighet av tid før den var ferdig. Det var jo ikke vanskelig, men jeg måtte bare være tålmodig og vente…… og vente…. for så og vente litt til. Og vips så var den der. Haha. Det er jo gøy når man får det til. Ikke den mest morsomme videoen, men nå vet jeg hvordan jeg gjør det. Så da kan jeg jo filme litt innimellom. Så det var kvelden her. Nå skal pc’n legges litt til side og jeg skal titte litt på tv’n før det er natt.

Håper regnet har reist videre til i morgen så vi kan kose oss litt ute. Nattinatt alle sammen;-)Man skal tidlig krøkes om man en god hopper skal bli

I dag blåser det igjen og vi venter regn når som helst. Derfor passeer jeg på å mase litt på at ungene skal komme seg ut før regne kommer å tar oss. Vi skal snart i bursdag nå. Men Mats fikk komme en liten tur opp på trampolinen. Han synes det var kjempegøy. Både å hoppe og se på de andre som hoppet. Tenker Han har mange timer foran seg der.

 

Shari likte seg ikke på trampolinen. Men hun vil liksom være der vi er hun også.

Trampolinen er det noa av det smarteste vi har kjøpt til ungene. Den blir brukt masse. Vi har nok av leker som ikke blir brukt. Alle ungene koser seg der og det er jo litt trim også.Motstander av nye ting

Ååååååå. Jeg blir gal. Alle disse nye duppedingsene altså. Nå har jo læringskurven min gått ganske mye opp i det siste. Etter jeg begynte å blogge så har jeg jo lært myyyyye nytt. Men det er fortsatt mye jeg har lyst til å lære. Blant annet en underskrift på innleggene, mange har bilder som er laget mindre (ikke bare krympet ved å høyreklikke, skjønner?) og så har jeg lyst til å kunne legge ut videoer.

Jeg fikk jo nytt kamera til bursdagen min og på det kan jeg også filme. Nå er det slik at når jeg får nye ting så må jeg venne meg litt til de. Så jeg hiver meg ikke over de nye tingene kan man si. Jeg lærer litt etter litt. Må la det synke inn. Så her om dagen så filmet jeg litt med kameraet mitt. Men vi fikk ikke videoen inn på pc’n min. Men nå har jeg fått meg ny pc. Jeg har hatt en slik liten mini pc, men nå har jeg en større som jeg kan redigere og ordne litt med bilder. Så skulle jeg laste inn bilder på den nye pc’n og da plutselig fikk jeg lastet inn videoen. Jippi.

Men lykken var kortvarig når jeg ikke fikk lastet den inn på bloggen. Så var jeg like langt igjen da. ÅÅÅÅÅåååååååååååå, jeg blir gal. Men men, nå har jeg satt mannen i huset på saken og jeg fant min lille, trygge pc.

Her sitter vi da med hver vår pc. Hehe, verden er ikke hva den en gang var. Men nå er de 4 minste i seng og nå håper jeg det roer seg. Det har egentlig vært en masete kveld. Ikke lenge etter jeg satt meg ned så var en maskin med tøy ferdig. Så prøvde jeg meg igjen, så kom katta og ville ha kos. Og der fant jeg en flått. Så var det å komme seg opp av sofaen igjen og få tatt den ut, gre pels og klippe litt klumper i pelsen (de popper frem når det er vått ute) og så var det mat til ho. Så var hun ferdig stelt. Så har Ole og jeg prøvd å sette oss inn i min nye pc. Alltid ting som man ikke helt får til. Nå har jeg akkurat vært inne hos Mats og jeg håper at han roer seg igjen og jeg slipper å amme han. Puh, for en kveld.

Søtnosen sover sin søte søvn<3 Håper at han sover helt til i morgen tidlig. Ønsketenking:)

Ellers så har dagen i dag vært stille og rolig. Elias har vært med en venn hjem fra barnehagen. Pappa’n er politi og Elias forteller ivrig om politibil og motorsykkel. Stas:) Jeg har vært en liten tur på shopping alene uten Mats. Det skjer jo ikke så ofte. Jeg luftet den gamle bilen vår siden vi ikke har fått lagt den ut for salg enda. Det er jo ikke så bra at den står så lenge uten å bli brukt. Nå virket den plutselig liten å kjøre i forhold til Caravellen.

Nå skal jeg få en time i fred og ro (håper jeg) før vi finner sengen. Det blir veldig oppstykket søvn på nettene og det er sjelden jeg sover en hel natt uten å amme. Merker at jeg er litt trøtt om dagen. I morgen skal vi i bursdag alle sammen. Det blir koselig.

Så får vi se da om jeg lærer noe nytt og får ut en video i løpet av helga. Jeg må si at tanken på å legge ned bloggen har vært innom hodet mitt noen ganger nå. Vet ikke helt hva jeg vil. Det er jo gøy også, men jeg synes at det er litt vanskelig å få lesere. Jeg er jo ikke akkurat innenfor den store gruppen av bloggere. Ikke er jeg ung og ikke er jeg gravid…. Vi får se etter hvert hva jeg bestemmer meg for.