En dag foran skjema

Jaaaa, jeg ligger en hel dag foran skjema. I dag har jeg shinet opp her hjemme. Torsdag er jo egentlig den store rengjøringsdagen her, men da er det foreldremøte for klassen til Karina. Og det møtet må vi få med oss siden de snart drar på leirskole. Det blir stas tenker jeg.

Uff, nå skvatt jeg. Katta kom akkurat inn med en levense mus i munnen…… Og den pep…. stakkars liten:( Uff, jeg liker ikke å se det, men det er faktisk lenge siden hun har tatt med noe inn nå.

Men men, tilbake til dagen i dag. Jeg er altså ferdig med å gjøre rent og handle mat. Jeg hyret inn mamma som assistent når jeg skulle handle. Jeg ville nemlig kjøpe noen nye klær til Sander. Plutselig var det hull i både bukser og gensere…. Det er ikke bare bare å ha med seg Mats når man skal gå rundt å titte på klær. Så mamma fikk oppgaven med å holde Mats i sjakk, så jeg fikk tittet litt og handlet inn til Sander. Det ble litt klær på Elias også. Og Mats da…. De hadde fått inn noen stilige sko på H&M. Og Mats ble jo så stolt når han fikk de på:) Og så måtte jeg kjøpe noen klær som passet til skoene da….. Så det ble litt klær på han. En ny Høst/vinterjakke ble det også på han. Og til slutt fikk jeg handlet inn mat. Det er jo så deilig å ha med seg en som pakker mens jeg betaler. Siden jeg handler en del så kan det være litt stressende med en hylende Mats på armen mens jeg prøver å pakke mat for en hel uke….

Og jeg fikk kjøpt meg en ny stavmixer. Det er så greit å ha så jeg får most maten til Mats. Han brekker seg om det er noen klumper i maten. Vi hadde en stavmixer før, men på mystisk vis så forsvant den delen man putter maten oppi for å få den most…… Det var nok far i huset som ble litt ivrig når han skulle kaste en gammel miksmaster…. Mannfolk altså =/ Men nå er problemet løst og jeg har fått meg en ny fin stavmixer;)

Sander og Elias prøver nye klær. Begge var veldig fornøyde:) På kjøkkenbordet bak de ligger det en hel haug til Mats:) Det er alltid gøy å handle klær:)

Det blir så deilig å våkne opp i morgen og vite at jeg allerede er ferdig med rengjøring:) Det er ikke akkurat ukens høydepunkt for meg. Men det er veldig deilig når vi er ferdige da;) I morgen kommer også det nye Foreldre og barn ut. (selv om jeg har hørt at det er noen som allerede har kjøpt det) Vi er jo med selv om det står veldig lite egentlig. Men vi er da med. Jeg får lov til å vise bildene vi tok i morgen, så jeg skal vise de til dere i morgen eller fredag.

Jeg har jo også delt ut tre filmer etter jeg hadde konkurranse. Inger, Carina og Mina var så heldige å vinne Løvenes konge på dvd/blu-ray. Jeg vil minne dere på at de har en konkurranse på http://loveneskonge.no. Der kan dere lage egne ansiktsmalinger og vinne en familieweekend til København. Ta en titt da vel:)

Nå er det snart natt igjen og jeg er spent på om Mats er like flink som han var i natt. Med flink så mener jeg at han ikke vekket hele huset =/ Ellers så var han våken og fikk pupp en gang (husker ikke når) og så mente han bestemt at dagen begynte når klokka var 0600. Jeg var sterkt uenig, men tapte denne kampen også…..

Nattinatt

Da var det kveld igjen og Mats er jo så flink når jeg legger han. Han var våken når jeg la han og han bare snudde seg over på magen og la seg til å sove. Det er gutten sin det:) Hehe. Da gjenstår det å se hvordan natten blir. Han er fortsatt forkjølet, men han er vel på vei til å bli bedre. Men han har blitt hes i stemmen sin. Ikke så rart egentlig etter den natten han var igjennom. Det er trøkk i stemmen hans når han først setter i gang.

Formen min er litt så som så. Ikke helt på topp, men heller ikke heeelt ræva. Jeg har egentlig brukt dagen til å sove. Heldig jeg som ikke jobber enda. Vet ikke helt hvordan det skulle gått nå om dagen. Men den tid den sorg. Nå skal jeg bare nyte litt fred og ro før jeg hopper til køys.

Dere må gjerne ta meg med i aftenbønnen deres å be om at jeg får en fredelig natt. Nå er jeg villig til og gjøre nesten hva som helst for å få fred og ro:) Hehe

I mangel på noe fornuftig å gjøre så moret vi oss litt med å tegne i ansiktet på Mats:) Hihi, noe må man jo ta seg til =)

Søvnløs natt

Så trøtt blir man når man holder hele huset våkne på natten =/

Og såååå deilig er det å få kose seg i armene til mamman sin etter hun har vært sinna fordi hun vil sove på natten.

Så mine ønsker om en natt i fred og ro ble ikke innfridd. Mats holdt det gående fra jeg la meg og frem til klokka var 3. Da var jeg helt desperat og så sliten at jeg ikke så noe ende på det. Men endelig så sovnet han og sov to hele timer…… Og så var vi i gang igjen:( Nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre for å få han til og skjønne at han skal sove hele natten. Så dagen i dag har jeg brukt til å sove. Nå skal jeg gå meg en tur når jeg skel hente Elias i barnehagen så jeg kanskje våkner opp litt. For selv om jeg er våken store deler av natten så begynner dagen her klokka 7.

Slitsomme dager

Mats er fortsatt snørrete, jeg er i dårlig form, Karina og Kim-Andrè begynner å merke at de blir forkjølet og Ole er ikke helt i slaget….. Hehe, da mangler vi bare Sander og Elias da. Men Elias har allerede hatt en liten forkjølelse så jeg håper at han er ferdig for denne gang. Den som er i dårligst form tror jeg er Mats. I natt hostet han til han kastet opp. Han kastet opp i senga vår, nedover hele seg og meg:( Fysjameg. Håper på en bedre natt i natt. Jeg trenger litt søvn!!!

Ellers så går dagene unna igjen. I dag har Kim-Andrè vært på trening og Sander har spilt kamp. Og Sander har hatt lekser som har tatt sin tid. Så vi kom vel fort ned på jorda igjen etter ferien. Denne uka skal vi også på foreldremøte. Må få flettet det inn i alt det andre som skjer. Denne uka er det full fart med kveldsaktiviteter igjen også.

Det er jo helt umulig å ha dørene til verandaen åpne om dagen. Mats er der med en gang vi lufter og krabber ut i vannet….. Så nå setter vi noe foran døråpningen slik at vi kan få litt luft inn =/

Han har misforstått meningen med gå-stol…. Haha, her går det unna.

Nå skal skrotten få seg litt mat før jeg skal finne senga. Nok en gang krysser jeg fingrene for en fredelig natt:)

Forkjølelsen blomstrer

Da var minsten endelig i seng og jeg kan merke at en forkjølelse kommer snikende inn i kroppen min. Ikke så rart egentlig. Mats har nyst og siklet på meg, gitt meg våte klemmer og jeg har gitt han mat med mitt bestikk. Kjempelurt =/ I dag har formen hans faktisk blitt litt dårligere igjen. Han har begynt å hoste nå i tillegg til at nesen renner konstant. Ikke ble det noe særlig med søvn i natt heller. Men Mats og jeg tok oss en liten lur på sofaen i stad. Det er ikke rart jeg får gjort når jeg har en småsyk liten gutt som krever sitt. Men det er jo ikke noe krise for vi har ikke hatt så mange planer i helgen. Nå sover han i mellom hostekulene sine. I stad så var det rett før han kastet opp midt i en hostekule. Jeg håper at formen min ikke blir like dårlig som hans er.

Ole tok med seg ungene for å hente ved i stad. Så nå er vi klare for å fyre med ved på kalde dager. Det er jo sjarm det også. Jeg lengter etter sol og sommer. Jeg vil på båttur å koooose meg i varmen. Jeg kan liksom ikke huske at vi har ligget og solt oss og svettet i år….. Og nå er det klart for å fyre i ovnen. Det blir jo helt feil. I dag så har det vært skikkelig høstvær med masse vind og regn i strie strømmer. Høsten er virkelig kommet.

Neste år så tenker jeg at Mats også styrer rundt i garasjen og “hjelper” til med å få veden på plass =)

Men i år var det Sander og Kim-Andrè som hjalp mest til. Elias styret rundt med en fjernstyrt bil. Men det er god hjelp i to gutter som får veden på plass:)

Vinnerne av konkurransen

Da er konkurransen avsluttet og tre heldige vinnere er trukket. Vi gjorde det på den enkle måten og la lappene med navn i en bolle og trakk ut tre vinnere som får denne filmen.

  

Og de heldige vinnerne ble: * Carina    * Ingerslilleverden    * Mina       

Dere må sende meg adressen deres enten på mail eller i kommentarfeltet ( jeg må godkjenne kommentarer og publiserer selvfølgelig ikke adressen deres)

GRATULERER =)                     
                                                                                      

Høsten er her

Da var lørdagskosen godt i gang:) Mats er allerede i seng og har sovet i over en time alt. Sander og Elias sitter i loftstuen og skal snart pakke sammen og spyles av før de skal i seng. Mats har vært veldig forskjølet i dag også. Men nå kan jeg amme han igjen. I går så fikk han jo ikke puste når jeg ammet han. Stakkars lille, hver gang han lå og skulle suge frem melken så hev han etter pusten og gav opp. Selvfølgelig akkurat når melken kom da…. Typisk =/

I dag har jeg hatt en superlat dag. Her har det regnet og tordnet i dag og vi har holdt oss rundt dørene. Mats har krevd sitt i og med at han ikke er helt i slaget. Så det har gått med litt tid til kos på fanget. Det er utrolig hvor mye snørr en liten kropp kan produsere (håper ingen sarte sjeler mistet lysten på lørdagskosen nå) Jeg krysser fingrene for at han er enda litt bedre i morgen. Men jeg har jo ammet i dag og det er jo fremgang:)

Snørr og grøt i hele ansiktet. Deilig =)

Jeg har innsett at årets siste båttur allerede er tatt:( Jeg hadde håpet at vi skulle få tatt en siste tur før høsten kom og hentet oss inn, men nå er det bare å innse at sommeren virkelig er over. Nå har jeg kastet sommerblomster og høstlyngen pynter opp inngangspartiet vårt. Vakkert men litt vemodig i og med at sommeren ble så dårlig.

Husk at jeg har konkurranse gående frem til søndag kveld. Det skal deles ut tre filmer så det er bare å slenge seg med. Konkurransen finner du her

Ha en flott lørdagskveld <3

Vinn Løvenes konge på dvd/blu-ray

Har du lyst til å vinne Løvenes Konge på Dvd/blu-ray? Da må du melde deg på her. Jeg har fått forespørsel fra http://loveneskonge.no om jeg vil ha en konkurranse på bloggen min. Jeg skal dele ut 3 filmer og de er kombinert Dvd og Blu-ray.

 

 

Du melder deg på ved å skrive i kommentarfeltet. Da får du ett lodd. Hvis du ikke har blogg så legg igjen e-post  adressen din så jeg kan nå deg om du vinner. Om du linker til bloggen min i et innlegg på din blogg hvor du forteller om at du er med i konkurranse hvor du kan vinne Løvenes konge, så får du et ekstra lodd. Skriv i kommentarfeltet om du har gjort det. På søndag kveld trekker jeg tre vinnere som får hver sin film.

Om ikke du vinner og har lyst til å bestille din egen film så kan du gå inn her og bestille deg en.

http://loveneskonge.no har de også en konkurranse hvor du kan vinne en weekend i København.

Lykke til:)

Lang natt i vente

Mats har blitt forskjølet og er i dårlig form. I natt har han sutret mye og vi har vært mye våkne. Tror vel at vi får en slik natt i natt også. Nå la han seg for en liten stund siden og han har allerede sutret en gang. Han fikk ikke i seg noe pupp fordi han er tett i nesa. Nesa hans renner konstant og han sikler noe grusomt. Dette har vært en laaaang dag =/ Jeg håper det går seg til fort  igjen.

En snørrete og utålmodig liten gutt =/

Nå nærmer det seg at Foreldre og barn som vi er med i kommer ut for salg. Jeg mener at det er 1. september. Jeg har fått bladet i posten. Jeg må si at jeg ble litt skuffet. Hun som vi snakket med sendte meg en tekst som jeg godkjente, men det som står i bladet er bare bittelitt av den teksten hun sendte meg….. Vet ikke helt hva som har skjedd jeg. Men vi er nå der da og ungene syntes det var stas. En ting jeg hadde gledet meg til var at hun skulle få med blogg adressen min i bladet. Så nå gledet jeg meg til å kanskje få nye lesere og kanskje det hadde dukket opp noen som hadde like mange barn som meg som jeg også kunne følge. Men blogg adressen var ikke der heller:( Jaja, jeg klarer meg jo med de leserne jeg har jeg, men det hadde jo vært en gylden mulighet til å nå målgruppen min da…..

Jeg har o fått bildene vi tok, men de kan jeg ikke vise før bladet har kommet ut. Men til torsdag så kan jeg vise de frem:) Det var jo fint å få bilder av hele familien da. Det er jo ikke så ofte vi får tatt:)  Jeg tror at de som abonnerer på bladet allerede har fått det for det var en som jobber i barnehagen til Elias som hadde sett oss der.

Ellers så er det lite nytt herfra. Jeg har fått en henvendelse på mail om jeg kan ha en konkurranse på bloggen og dat kan jeg jo. Så den kommer etter hvert. Nå skal jeg nyte at jeg ikke har en snørrete, grinete liten Mats på fanget. Det er vel ikke så lenge før han våkner igjen tenker jeg =/