Årets Halloweenfeiring

Da var Halloween ferdig for i år. Elias har våget seg ut for første gang. Han har syntes at denne dagen har vært litt i overkant skummel, men i år så var han litt tøffere og ville være med å gå:) Og det var en stolt liten gutt som kom hjem med bøtta full av godteri:) Sander skulle hjem til en kamerat etter de hadde fylt opp bøttene sine. Elias plasserte seg godt til rette i sofaen med en film. Snakk om å kose seg.

Karina har hatt besøk av en venninne og de har delt ut godteri her og da det ble litt stille her så tok de seg like godt en tur ut på en tiggerunde de også. Så alle er fornøyde og de sovnet med en overdose med sukker i magene sine….

I morgen må jeg finne ut av hva ungene skal ha på seg til helga. Mats skal ta 1 års bilder hos fotografen og da skal vi ta søskenbilde samtidig. Og det er jammen ikke lett å finne ut hva de skal ha på seg. De skal jo stå i stil til hverandre. Og når det er fem barn så begynner det å bli vanskelig. Jeg har kjøpt inn noe, men vi får se hva det blir til. Guttene skal ha på seg olabukser iallefall.

Så var jeg jo veldig spent om Mats kom til å fortsette trenden med å sove hele natten i natt også. Men det gjorde han altså ikke. I skrivende stund så står han og hyler i senga si….. Men han kommer ikke opp. Jeg krysser fingrene for at han griner fra seg nå og roer seg resten av natten:) Man kan jo alltids håpe=)    (det ble rolig veldig fort så det spørs om han ikke har begynt å lære…)

Gjett hva….

Denne lille karen sov i heeele natt:) Tenk det da. Kanskje han fikk med seg at Ole og jeg snakket sammen og avtalte at vi ikke skulle ta han opp av sengen…. Ikke vet jeg, men han sov fra 20-630:D Vår første hele natt uten avbrytelse i søvnen. Aaaah, jeg kan venne meg til det ja<3

Jeg elsker denne bloggen

Jordmoren

Jeg er jo innom mange blogger i løpet av dagen. Men det er spesielt en blogg jeg koser meg veldig med å lese. Og det er jordmoren. Her kan man lese om hverdagen til en jordmor, fødselshistorier og så legges det ut videoer. Det er også lærerikt å lese denne bloggen. Jeg kunne ønske at det hadde vært en slik blogg jeg kunne ha fulgt når jeg gikk gravid med førstemann. Da var jeg jo helt grønn og visste jo ikke hva jeg gikk til.

Nå er jeg med i en konkurranse og jeg har delt min fødselshistorie (Mats) med leserne der. Jeg valgte Mats sin fødselshistorie fordi jeg synes at det ble en spesiell opplevelse i og med at jeg fødte i vann. Kanskje du har lyst til å dele din fødselshistorie?

Slutt på pupp…. etter leggetid

Her er det ingen spennende nyheter. Alt er som det pleier, Mats holder et lurveleven om natten og jeg er trøtt og ganske lei. Og dere begynner vel å bli lei av å høre om at vi har urolige netter. Men nå er det jammen nok. I går kveld så våknet Mats og da vi la oss så falt jeg for fristelsen og tok han opp i senga og lot han få pupp…. Ja, jeg vet at jeg er dum!!!! Men da legger han seg i sengen sin etterpå og vi kan sove litt. Men han våknet igjen etter en stund og da fikk han ikke komme opp. Og herregud for et leven han lager=/ Han vekker hele huset og holder det gående leeeeenge.

Men etter en stund så sovnet han, men bare for en kort stund. Så var han i gang igjen….. Men nå er det slutt på pupp etter leggetid. Hadde han bare våknet litt tidlig liksom, da hadde det jo vært greit. Men nå i det siste så har han som regel våknet før vi har lagt oss, og enda en gang eller to til før en ny dag starter. Vi kan jo bare ikke fortsette slik.

Så nå skal han bare få grine til han sovner i senga si. Vi får bare holde ut. Og i dag så har vi ryddet rommet hans så nå er vi i gang. Men det blir spennende å se når han kommer på eget rom for da ligger han i samme etg som Kim-André. Vi får se hvordan det går.

Ellers så merkes det at det er mørke lange dager, og i kombinasjon med lite søvn så blir humøret deretter om dagen. Lunta er kort om dagen for å si det slik. Jeg synes noen ganger at verden er urettferdig mot meg og mine inimellom og jeg blir veldig frustrert…. Og det får jo utløp i diverse utblåsninger fra min side.

Jeg vet vel ganske sikkert at vi får en drittnatt i natt også. Men vi får bare håpe og tro at det blir bedre bare vi er flinke og ikke faller for fristelsen og tar han opp noe mer. I have to be strong=/

Men vi hadde en vakker himmel i kveld da:) Vi må ta med oss det positive;)

Vakkert, ikke sant?

Nå skal en ny annonse ut på Finn. Det er bare å kvitte seg med ting man ikke har bruk for lenger=)

Inspirert

Jeg tittet akkurat innom en blogg jeg har på vennelista mi og hun ga oss noen detaljer om seg selv og lurte på hvem vi var som leste innleggene hennes og jeg skrev ned noen stikkord som beskrev meg.

Men vet dere hvem jeg egentlig er? Her kommer noen detaljer om meg:

* Jeg lever og ånder for barna mine<3

* Mannen min er den mest tålmodige mann man kan ønske seg<3

* Jeg elsker dyr og spesielt katter<3

* Pappa er faktisk veldig lik mannen min. Han er snill, rolig og tålmodig<3

* Mamma er verdens snilleste og jeg virkelig hater at mennesker ikke har vett i hue til å sette pris på all hjelp de har fått av henne<3

* Jeg håper og tror at jeg er en god datter=)

* Jeg har en søster og to brødre,  jeg er “minstemann” 😉

* Jeg liker absolutt ikke disse politikerne som skal bestemme hva som er best for småbarnsforeldre=/

* Jeg har fått såpass mange år på baken at jeg ikke er redd for å si min mening høyt og tydelig:D

* Jeg angrer på at jeg ikke skaffet meg utdannelse før jeg fikk barn. Jeg hadde nok trivdes som barnepleier på en fødeavdeling eller som fotograf=D

* Hver jul så lager jeg pakkekalender til ungene mine. I år skal jeg kjøpe inn og pakke inn 24×5 kalendergaver. Det vil si at jeg skal pakke inn 120 gaver før 1. desember…..

* Det har vært én mann i mitt liv og han er jeg gift med<3

* Jeg har ikke klippet håret mitt på over 1 år nå……=/ Kanskje på tide igjen?

* I mine yngre dager så kunne man ofte observere meg dansende på et bord i de sene nattestimer. Og jeg fikk faktisk lov av vaktene……

* Jeg var 23 år da jeg fikk Kim-André og sa at jeg ikke skulle få barn etter jeg fylte 30…… Bomma stort der ja:) Men det kommer helt sikkert ikke flere barn nå:)

* Jeg gleder meg til å bli bestemor, men håper at ungene tar seg en skikkelig utdannelse først:)

* Jeg nyter virkelig dagene med små barn og hektiske dager, men jeg ser også frem til den dagen Ole og jeg står mer i fokus igjen og vi kan unne oss ting uten å få dårlig samvittighet=)

* Da Kim-André var 8 mnd så ble jeg veldig dårlig og hadde en grusom angst i kroppen som jeg måtte slite med i mange år=/

* Jeg kan være aktiv og stå på hele dagen, men når kvelden kommer så skal det mye til for å få meg ut av sofaen:)

* Jeg er nok veldig ryddig av meg og rydder alltid leker før jeg setter meg ned for kvelden=)

* Jeg er nok en veldig tankefull person:)

* Jeg har ammet i 53 mnd av livet mitt:) And still going strong…..

Tja, det var jo noen detaljer om meg. Noe du lurer på?

Er det mulig da?????

I dag har vi i grunn hatt en rolig dag. Kim-André har spilt kamp og Ole har stått og tatt inngangspenger. Mats tullet litt når han skulle sove luren sin i dag så jeg gikk meg en tur med han for å få han til å sove.

Etter Ole og Kim-André kom hjem igjen så spiste vi lunch. Og det var da vi kom inn på overskriften på innlegget. For nå har Kim-André blitt høyere enn meg. Lille gutten min har virkelig blitt stor. Meeen så sier han at han er 1.78 cm høy. Men det kunne jo ikke stemme. For det er jo jeg!!!!! Men vi målte og kom frem til at han virkelig var 1.78 cm høy. Hæææææ……. Jeg er jo lavere enn det han er. Og da vi målte meg så var jeg 1.72 cm høy…… WTF!!!!!!! Har jeg krympa???????? Går det an? Jeg er vel ikke så gammel at jeg har begynt å krympe, er jeg det da? Nei, vi har nok bare målt feil. Kim-André er høyere enn det vi målte han til i dag og jeg er fortsatt 1.78 cm høy!!!!! Slik er det bare=D

 

Ellers så har vi vært en liten tur hos søstra til Ole. Bare for å hjelpe og flytte et par møbler. Men hun bor på Jeløya og der vokste jeg opp. Og Ole og jeg kjøpte vår første leilighet i samme borettslag som jeg vokste opp. Det er mange gode minner derfra. Så etter vi dro fra svigerinnen min så kjørte vi en liten tur nedom Refsnes. Verdens herligste sted. Der hadde vi gangavstand til stranda. Ååååå, som vi koste oss der<3 Vi bodde der frem til Kim-André var 1 1/2 år gammel. Hvis jeg er i skikkelig dårlig humør og jeg er ute og kjører alene så kjører jeg alltid nedom der.  Tenk der bodde vi i en leilighet, med ett barn og synes at vi hadde det travelt. Lattelig:)=)=D Hehe. Good old times<3 

Nå skal resten av kvelden nytes foran tv’n. Her går det i Skal vi danse og God kveld Norge. I morgen skal vi kanskje prøve å starte på rommet til Mats. Jeg må sortere leker og en seng må pakkes bort. Hvis vi skal få tatt det før jul så må vi bare se å komme i gang. Jeg har lyst til å bestille noen wallstickers. Noen gode forslag til hvor de har noen søte wallstickers til gutterom?


Det er jo på høy tid at Mats får eget rom å sove på nå=D

 

Det går bedre og bedre dag for dag

I dag har Elias vært i barnehagen igjen:) Det var godt for han å få noen timer hvor han lekte med vennene sine igjen. Karina er fortsatt litt tufs og det mangler litt på formen hennes. Men jeg håper at hun er på vei til å bli bra. Formen min begynte ikke så bra, men den kom seg utover dagen. Mats hoster fortsatt litt og vi må nok tørke nesa titt og ofte. Men jeg tror vel egentlig at formen hans er ganske bra. Men å sove på natten mangler vi fortsatt MYE på:(  Natten i natt var en gedigen nedtur og Mats har holdt et lurveleven=/ Men man må jo bare leve i håpet. En gang må han vel bli lei av å stå der i mørket i senga si og være sinna…..

Sander tyvstartet Halloween med å gå i Halloweenbursdag i dag. Og det var veldig stas:) Han koste seg max og det var veldig spennende med spøkelseshistorier:) Og Sander var jo skummel i nytt kostyme;)

Elias og Mats koste seg hjemme og lekte mens Sander var i bursdag. Det er ikke så ofte at Elias har tid til å leke med Mats, men mens Sander var borte så lekte de sammen. Så søte atte<3

Nå er Mats, Elias og Sander i drømmeland=) Og Karina koser seg med Idol og ostepop. Det er jo et tegn på at formen er på vei tilbake. Snart er det Senkveld og helgen er virkelig i gang:) Deilig<3 Kanskje jeg kan fortsette med litt av det jeg begynte på forrige helg. Da kom jeg litt i gang med slike ting som skulle vært gjort, men som godt kan vente litt til….

God helg til kjente og ukjente =D

 

Vi er klare for helga

I dag har huset blitt shinet opp. Så nå er vi klare for helgen. Nå håper jeg bare at alle mann blir friske så vi kan kose oss. Karina er hjemme fra skolen igjen i dag. Formen er ikke så god, vond hals og null matlyst. Mats kommer seg, litt mindre snørr og han hoster nesten ikke. Og i natt har vi hatt en normal natt (tror jeg da…. Jeg husker i grunn ikke så mye, men jeg tror at jeg bare har vært oppe med han én gang) Elias er i form igjen, men han har vært hjemme fra barnehagen i dag også. Men i morgen er han klar for barnehagen igjen:)

Formen min er litt skrall. Alt har vært et ork i dag. Selvfølgelig så måtte det komme i dag som jeg skulle gjøre rent=/ Jeg har null overskudd og nå småfryser jeg…. Jeg håper ikke at det er noe forkjøelse på gang. Nå skal jeg bare pakke meg inn i et pledd  og få litt varme i kroppen. Jeg har oppdatert meg i bloggeverden, men jeg har ikke lagt igjen så mange spor etter meg. Men jeg har vært innom mine faste blogger som har kommet med nye innlegg. Nå skal jeg bare se torsdag kveld i Nydalen før jeg stuper i seng etter en hektisk dag:) Så håper jeg at jeg kan komme med et litt mer interressant innelgg i morgen:) Nå er jeg bare sliten=/ Jeg krysser fingrene for at Mats ikke flipper helt ut i natt. Jeg trenger en rolig natt<3