Ny vognpose

Her ser dere Mats sin nye vinterpose:) Nå har jeg vurdert lenge frem og tilbake om jeg skulle bestille eller ikke, og nå er jo vinteren snart over….. Men Mats kommer helt sikkert til å sove i vogna si neste vinter også, så den blir helt sikkert brukt av Mats. Og når vi er ferdige å bruke den så legger jeg den bort og sparer den til barnebarn;)

Det er fleece inni og ull utenpå så jeg regner med at denne posen tåler en norsk vinter:)

 

Jeg gleder meg til jeg får den:) Ble den ikke fin?

Greit med litt barnepass

I dag så forsov vår lille turbogutt seg gitt. Det vil si at han var våken klokka 6 og fikk komme opp til meg og fikk en liten dråpe melk. Hehe, han må jobbe for den altså siden meieriet neeesten er tomt. Men jeg la han opp i senga vi har til Mats på rommet vårt og da sovnet han etter noen små protester. Og vips så sovnet jeg også:) Og jeg sov sååå godt. Men jeg klarte å snike meg ut av rommet og fikk dusjet mens Mats sov. Og det er ikke galt det;)


Mats ble vekkat av kameraet i dag:)

I dag har vi virkelig merket av vi har to store barn. For etter Karina og Sander kom hjem fra skolen i dag så dro jeg for å skriver under på en arbeidsavtale. Mats sov i vogna da jeg dro, men våknet like etter jeg hadde dratt. Så Karina og Sander lekte med han mens jeg var borte. Jeg fikk snakket litt om jobben i fred og ro uten Mats fresende rundt. Hadde han vært med så hadde jeg fort blitt svett og tenkt uklart. Veldig greit å klare å tenke uten at det skjer maasse annet rundt meg. En kjapp tur innom butikken ble det også og så hentet jeg Elias på veien hjem:) Man får gjort mye på kort tid uten han turbo som farer rundt=D

Elias hadde hatt bade dag i barnehagen i dag og de hadde kost seg veldig:) De hadde “flydd” til syden og greier. Drink med paraply hadde de også fått=) Deilig med slike dager som det skjer noe spesielt. Elias var sliten på ettermiddagen i dag.

Etter ungene var i seng i dag så gikk Ole og jeg oss en power walk=D Nok en gang så sov minsten (og de to andre) så da er det jo bare det at noen er her når vi går en tur. Og Karina og Kim-Andrè ringer jo om det er noe mens vi er borte:)

Nok en dag med herlige temperaturer ute har det vært i dag=D Men det er litt vanskelig når jeg legger ut Mats. For det er ganske kaldt når jeg legger han ut og så stiger temperaturen mens han sover. I dag var han litt svett i håret da han våknet. Og da ser vi at krøllene stikker frem:) Jeg håper at han får fine røller i håret sitt;)


Hvis man legger go-viljen til så ser men små krøller i nakken;)

Og så hadde jeg tenkt til å legge inn bilde av vognposen jeg har kjøpt til Mats (en som syr på bestilling) Men hun har ikke lagt ut bilde av den enda=/ Jeg har ikke sett den enda, men jeg har valgt ut stoffer selv og jeg gleder meg til å se den:) Jeg legger ut bilde av den senere hvis hun legger det ut snart:)

For godt til å være sant

Da ble det ny jobb på meg i dag:) Jeg føler virkelig at jeg kan bidra til å gjøre en hverdag litt lettere. Og det er jo et bra utgangspunkt:) Nå skal jeg bare skrive under på en arbeidsavtale og skaffe meg en vandelsattest, så er jeg i gang. Jeg har snakket litt med de to største ungene om hva jeg skal så de vet litt. Men jeg kan ikke skrive så mye på bloggen i og med at jeg har taushetsplikt. Men jeg skal være støttekontakt til en jente som blir 12 år snart. Det blir veldig hyggelig og jeg håper at vi kan finne på mye fint sammen=)

Været her har vært helt strålende. Skulle tro at vi var i slutten av april jo=) Solen skinner og gradestokken kryper over ti grader. Det er nesten for godt til å være sant. Elias var full av sand da jeg hentet han i barnehagen i stad. Det er så klinete ute nå som all is og snø smelter. Men ungene koser seg med sand og gørre. Herlig=/


Det er jammen ikke lett å kle på ungene om dagen. Det er jo litt kaldt på morgenen, så da tok vi på ullbukse og boblejakke. Mats og jeg skulle en tur i butikken etter vi hadde levert Elias i barnehgen så vi skulle jo ikke være ute så mye.

Etter Mats hadde sovet så hadde solen virkelig varmet opp:) Mats luftet seg litt i sola på verandaen før vi skulle kjøre Karina og en venninne hjem og hente Elias i barnehagen. Vi tok bare på en tynn fleecedress, men da vi kom i barnehagen så angret jeg litt for det var møkkete barn over alt og Mats ville leke….

Etter middag så gikk Mats og jeg ut en tur mens Elias var på barneidretten. Vi tok på en dress så han kunne gå litt selv. Vi fikk gått en fin tur og Mats fikk gått litt og så satt han i vogna litt. Hehe, det tar litt tid å gå når Mats skal titte på alt han kommer over.

I morgen så er det vel meldt litt skyet vær, men det er meldt godt og varmt. Det er jo nesten for godt til å være sant. Det skulle ikke forundre meg om det kom en vending til med snø egentlig….=/

Lille bøllefrø på tokt

Da er vi i gang igjen etter vinterferien. Elias har hatt fri fra barnehagen, men de andre har vært på skolen i dag. Så her hjemme har det vært stille og rolig i dag. Det er godt å få litt fred rundt ørene av og til. Elias er ikke den som bråker mest når han er alene hjemme sammen med meg. Mats sover jo ute og da leker Elias oppe;)

Lille bøllefrø har vært på tokt i dag også:


Mens jeg dusjet så klarte Mats å få tak i potetmelet som jeg har i skuffen i stellebordet. Det bruker jeg når han er sår i stumpen i stedet for salver. Billig og utrolig bra!!  Men nå ble det plutselig tomt gitt=/

Jeg kan jo takke meg selv for at jeg ikke setter han i lekegrinda, men jeg tar heller en liten ryddejobb enn å høre på vræling mens jeg dusjer;) Slik er det bare!

Hmmm, alt som var oppi pakke er plutselig på gulvet….. Pussig=/

Etter middagen i dag så fikk ungene ta seg en risbolle. De har vi hatt siden jul og det blir jo ikke spist. Det er ikke veldig ofte de får slike ting på hverdagen, men i dag så sa jeg ja når de spurte;)

Nå har jeg begynt å skjære brødskiva til Mats i fire og så spiser han selv. Da spiser han mye mer:) Mer klin blir det, men han er veldig flink:)

I morgen skal jeg ringe kommunen. Jeg er litt spent. Kanskje jeg skal begynne allerede denne uka. Jeg må snakke litt mer med han på kommunen om forholdene rundt oppdraget, men jeg tror at det blir veldig bra:) Flere barn, flere gleder:) Hihi

Ny spennende uke

Da var helgen og vinterferien over=/ Ungene synes godt at ferien kunne vart litt lenger (eller myyyyye lenger) Men mor og far savner å få unger i seng før vi legger oss selv, så det skal bli litt godt å komme i gang igjen. De siste kveldene har vi hatt unger oppe helt frem til vi har lagt oss selv. Så det skal bli litt godt at vi kan jage de i seng og fortsatt ha litt tid for oss selv før det er natt:)

I dag har vi vært på besøk til ungene sin tante som har flyttet og det var stas. Ida ville også bli med så vi måtte kjøre to biler=/ Så vi møtte mannsterke opp og vi fikk testet ut hvordan leiligheten  fungerte med 6 barn og tre voksne. Og det gikk fint. Mats hadde noen raptusser og vi måtte følge fotfølge han til tider, men vi fikk kost oss med vafler og kaffe:)


På vei til tante=)

Ida er merket i ansiktet etter besøket hos oss denne gangen. Mats klorte henne først. Og så klarte Sander å miste???? fjernkontrollen til tv’n da han skulle gi den til henne og den traff henne under øyet. Jeg frykter at den fjernkontrollen kom i hundreoghelvette før han glapp den og traff henne under øyet=/ Så var det det å høre hva jeg sier og ta det litt med ro da….


Her sitter enlebarna rolig mens vi er inne og kjøper blomst;)

Mobil er morsomt=D

Nå er Ida levert og de tre minste er i seng. Jeg jobber med å få nr 4 på badet=/ I går så våknet Mats litt før klokka tolv og han holdt seg våken i over to timer…. Jøss, jeg trodde aldri han skulle sovne igjen. Men litt etter to så hørte jeg at han suttet på smokken sin og da fikk jeg listet meg inn og lagt han under dyna si før jeg stupte i seng selv. Jeg hadde skikkelig trua på at han kom til å sove litt lenger i dag siden han hadde vært så mye våken, men der tok jeg feil! Klokka 8 var han klar for en ny dag, og jeg var klar for å sove litt lenger….. Men gutta sto opp så jeg fikk sove enda lenger:)

I helga har vi søkt om barnehageplass til Mats. Vi søkte om plass i samme barnehage som Elias går i nå. Jeg er jo som kjent ikke helt på talefot med styreren i barnehagen, men jeg må ta hensyn til hva som er best for Mats. Og det er jo best at han går i barnehagen som hører til nærmiljøet her. Elias kjenner jo mange han kommer til å begynne i klassen til og det er så fint. Så jeg må gjøre det som er best for Mats, og jeg er jo veldig fornøyd med barnehagens ansatte bortsett fra han ene…. Så jeg skal vel holde ut=/ Men det gjenstår å se om vi takker ja hvis vi får plass. Nå har jo Norges kvinne- og familieforbund gått ut og sagt at de skal ta opp kampen for de som allerede har fått innvilget kontantstøtte. De skal snakke med advokat til uken forsto jeg. Og hvis det er slik at vi får beholde kontantstøtten så er jeg ikke i tvil om hva vi gjør=)

Vi har nå hatt en vinterferie med masse fint påskevær. Jeg lurer på hvordan påsken kommer til å bli. Vi har jo hatt vinter i bare noen få uker denne sesongen og jeg synes nesten at det er rart om våren har kommet for å bli. Jeg tror vel at det kommer et værskifte om en stund og at vi kan få mere snø enda. Det er jo ikke mars enda engang. Vi får se hva som kommer, men det kan bli en lang vår om vi får beholde dette fantastiske været=D Det hadde jo vært deilig det da *nikker*

Til tirsdag skal jeg ringe kommunen for å høre om jeg skal begynne og jobbe som støttekontakt. Det blir veldig spennende. Jeg kjenner at jeg synes at det er en viktig jobb og en riktig jobb for meg:) Så får vi se hva jenta som skal være støttekontakt for har bestemt seg for da;)

Våren har kommet for å bli?

Det virker nesten som om våren har kommet for å bli her hos oss. I dag har solen skint og det har vært godt og varmt. Det virker som om vinteren har forlatt oss for denne gang:) Men det har blåst litt i dag også, så det er litt guffent i vinden=/ Men Ole tok med seg trion vår på en liten gå tur i dag. De gikk til et utkikkstårn i nærheten. En grei gåtur for noen korte barne ben. Jeg ble hjemme siden Mats sov i vogna si og dette var ikke noe vei for en barnevogn. Karina skulle være sammen med en venninne så hun ble ikke med. Og Kim-André var opptatt med skihopp=/

Her er de på plass i utkikkstårnet=) I bakgrunnen ser vi Vestfold. I dag var det jo godt utsikt=) Litt kaldt ble det høyt der oppe som vinden blåste bra. Men de satt seg ned og spiste matpakka og koste seg:)


På gå turen var det masse is som ungene sklei på=)

Etter de kom hjem igjen så hadde Mats våknet og jeg ga han litt mat før vi tok på oss og fikk litt frisk luft:) Jeg satt og ryddet opp i bilder og slettet en hel haug med bilder vi ikke skal fremkalle. Det er en stor jobb siden jeg tar bilder så og si hver dag. Mange bilder blir bra, men enda fler er det bare å slette. Og når jeg ikke er flink til og gjøre dette ofte, så blir det en stor jobb når jeg først gidder å sette meg ned med det. Jeg ryddet opp i tre mnd i stad, bare seks mnd igjen….=/ I desember så hadde jeg tatt 320 bilder og de fikk jeg skrumpet inn til 123 bilder…. Det tar tid=/ Så det var godt å komme seg ut i solen litt;)


Shari er som vanlig på plass når vi går ut. Ho er så rar=) Ho følger oss et stykke når vi går tur og så stopper ho på samme plass hver gang. Hit men ikke lenger…. Men det er vel innenfor hennes område tenker jeg=) Rare dyr=D

Vi møtte flere katter på tur. Dette er katten til noen venner av ungene:) Mats ville ha kos, og det fikk han=)

Vi kom ikke så langt før Karina ringte og spurte om vi kunne hente de på et kjøpesenter. Så da gikk vi hjem og var ute sammen med Ida, Sander og Elias mens Ole kjørte og hentet de. Venninnen til Karina ble med henne hjem og da var vi plutselig 7 barn til kvelds…=) Men det gikk bra, jeg hadde planer om å lage pizza i dag og da ble det mer enn nok mat til alle. Det eneste er at det blir litt trangt rundt bordet. Men det går det også=D Det er koslig med besøk;)

I morgen skal vi på besøk til svigerinna mi. Jeg gruer meg nesten alt nå med tanke på Mats…. Jeg synes jeg ser han går på tokt i leiligheten og tar alt han kommer over=/ Tror jeg må ta med bånd så jeg kan holde han igjen…. Hihi=D

Sol ute, sol inne

Da var det jammen fredag igjen og vinterferien til ungene er over for denne gang. Men vi har en rolig helg igjen før det blir full fart igjen da. Her har vi ingen store planer. Ungene har fri fra aktiviteter og da skal vi bruke helgen til å lade opp til uka som kommer. Til uka så skal jeg ringe kommunen og høre hvordan det blir med jobben som støttekontakt. Det blir jo spennende:)

Elias har hatt fri fra barnehagen i dag siden Ida er her. Så de (Sander, Elias og Ida) har lekt litt både inne og ute. Karina har også lekt litt sammen med de. Stort mer har det egentlig ikke skjedd her på dagen i dag. Det har vært en rolig og avslappende dag. Bare bittelitt husarbeid før helgen=) Så jag har hatt god tid til å ta bilder i dag. Og nå som det er så lyst og fint så er det morsomt å ta bilder igjen=) Og Mats er jo den som protesterer minst når jeg henter frem kamera, så det blir jo flest bilder av han=D


Vi leker en del på gulvet om dagen. Da er det gøy å leke med leker i stedet for å gjøre alt annet som han ikke får lov til=)

Skatten min<3

Sol ute, sol inne….:)

Mats har fått smaken på slike squeezy drikker. De finnes jo i mange varianter og Mats får en slik til dessert etter middagen sin. Jeg har pleid å gitt han en slik fruktpuré i beger, men dette må da være et bra alternativ. Det står at den ikke er tilsatt sukker så da regner jeg med at disse er ganske sunne;) Og så drikker han av den selv og det frigjør jo meg slik at jeg kan gjøre andre ting mens han drikker den opp=D


Mammam, slurp;)

Godt ja=)

Mats vil ha mer:-)


Og her har vi gjengen. Der sitter de og venter på middag…..;)

Etter middag så gikk vi ut og luftet oss litt. Det er jo så fint vær om dagen. Bortsett fra litt vind så er det bare fint vær:)


Ut på tur;)

Mats er flink til å gå, men det tar jo litt tid da=)

Så vi tok i bruk vogna litt så vi kom oss av gårde:)

Jeg var sikker på at skøyteisen hadde smeltet bort jeg, men det hadde den ikke. Det har jo vært sol og nesten 10 grader så jeg ble veldig overrasket at den var der enda. Men hvor er alle barna som skal bruke den da? Den ligger midt i et boligfelt med masse unger rundtt omkring og det var ikke en unge å se…..

Det ble mørkt før vi kom oss hjem igjen og da hadde det blitt ganske kaldt igjen. Deilig å komme inn igjen da:)

Nå skal snart Sander, Ida og Elias i seng og så skal vi nyte resten av fredagen foran tv’n. Nå har vi sett på the voice og senere venter Senkveld. Det er jammen deilig med fredag=D

Tårer

I dag startet dagen med at Mats våknet før klokka var 6=/ Og det er for tidlig for meg altså. Slik er det bare!! Men han kom opp i senga sammen med meg og koste sog med en liten skvett melk (jada, han får en liten morgentår av meg enda) Og etter han hadde sparket meg i nesten 1 time så la jeg han i senga  hans som vi har på rommet vårt. Og jammen sovnet han=) Jaaaa, det var deilig. Og vips så sovnet jeg også igjen:) Og han sov helt til klokka var 9, det vil si at da måtte jeg gå i dusjen. Og da våknet han da jeg var ferdig:) Perfekt timing:) Jeg tenkte at vi måtte jo nesten være i barnehagen til klokka var 10. Det er jo vinterferie og det skulle jo ikke skje noe spesielt. Men hva skjer’a. Joda, de hadde gått på tur……. Det sto en lapp på døra at de var gått seg en tur. Ingen telefonnr eller beskjed om hvor de hadde gått…. Jada, skal liksom ikke skje noe spesielt nei=/ Jeg kjente at jeg ble vel ganske oppgitt. Men jeg gidder ikke si mer om det=/ Elias var så heldig at han fikk låne iPaden til en søt assistent som jeg snakket med:) Så da ble Elias i barnehagen. Jeg var på nippet til å ta han med hjem.

Men det var dagens frustrasjon. Det har jo ikke skjedd så mye mer i dag. Jeg har surret rundt her hjemme og ungene nyter late dager. Ida er på plass og blir frem til søndag. Mats har stullet rundt og vært ganske snill gutt i dag. Det vil si at jeg har fulgt han med argusøyne og han har ikke hatt mulighet til å ødelegge eller knuse noe i dag (han knuste noe i går da…) Bortsett fra at han har stoppet vaskemaskinen én gang så har han vært ganske snill:)

Til frokosten i dag så var han sinna for et eller annet. Jeg jobbet vel for sent med grøten eller noe….. Men da kom det noen sinna tårer og mor måtte knipse litt. Jeg elsker bilder av tårer:)


Det er ikke så langt mellom tårer og latter<3

Litt betenkt<3

Undrende<3

Blidgutten<3

Morskeegutten<3


Så har vi fått skrudd sammen det nye klorestativet til Shari. Hun ser ut som skikkelig sjef der hun sitter, hihi;)

Nuh ble det servert et pizza stykke til meg:) Jupp jupp, da var det kveld=D

Guuuudameg…..

Nå er det bare to dager igjen av vinterferien og Elias har vært i barnehagen i dag. Han går bare etter Sander og tuller og holder det gående så da var det jo greit med en dag i barnehagen. Og så skulle de jo bade i dag….. Uuuups, det stemt jo ikke=/ Jeg fikk feil beskjed og det er ikke badedag før neste onsdag. Og det forklarer jo en hel del:) Hehe, det var en litt betutta mamma som ringte meg rett etter levering i dag og begynte samtalen med unnskyld, unnskyld, unnskyld=) Menmen, slik skjer. Hun var veldig lei seg for at hun hadde gitt meg feil beskjed=/ Men Elias skulle jo i barnehagen uansett så det var jo greit:)

Vi hadde en liten plan for ettermiddagen i dag. Vi skulle ta en tur til svigerinnen min å se på den nye leiligheten hennes, men så skulle hun klippe seg og da må vi ta det en annen dag. Men så måtte vi få “luftet” ungene litt. Været er dårlig og de har bare vært inne i dag. Så vi skulle ta turen til Mosseporten. Ole skulle kjøpe seg noen nye bukser og da er det veldig greit å ta det i ferien hvor det ikke skjer så mye annet. Ellers så har vi faktisk ikke noe ledig tid for slike ting. Lekser og aktiviteter tar opp all tid egentlig.

Men for å få med oss alle sammen så fristet vi med middag på Mc Donalds. Så da troppet vi opp alle sammen på Mosseporten. Vi møtte Ole der etter jobben. Og det byr jo på sine utfordringer med 5 barn på tur. Alle vil egentlig forskjellige ting…. Og Mats vil ingen ting=/ OMG, denne gutten lider av ADHD tror jeg. Jeg ble helt svett jeg. Han satt rolig så lenge vi fóret han med pommes frites. Og så fikk han litt drikke av meg. Veeeldig stas så lenge han fikk noe i seg, og desto mindre stas da det var tomt. VRÆÆÆLLLLL. Men så gikk vi litt og da var det mye nytt å se på. So far so good=) Mann fikk kjøpt seg et par bukser og turen gikk til lekekroken de har på Mosseporten. Mats fikk løpe litt og han koste seg veldig. Men så har de mange veggleker som de kan bevege og flytte pa ting, og Mats ble rasende for at han ikke fikk de løs………..


Venter på mat:)

Mammam, godt med milk shake=)

Karina og jeg tittet i butikkene som ligger rundt lekehjørnet og vi fant en flott dun kåpe som det var 70 % på. Kjempefin vinterjakke til 240 kroner. Et skikkelig kupp=D Og en ny utt lue til Mats ble det også. Man kan aldri få nok luer;) Så skulle vi gå videre….. Nix, ikke aktuelt for Mats. Så vi leide en slik bil vogn. Og det var stas i ca 2 minutter=/ Hvis vi stoppet opp så stupte han nesten på haka ut av bilen…. Så det var bare å holde bilen i bevegelse. Og da de andre bare skulle titte litt på Space world så skulle jeg bare innom apoteket og matbutikken og tok med meg Mats og bil vognen. Herregud, for en unge!!! Til slutt så måtte jeg la han sitte på taket av bilen og bena ned der vi skal ha varer…. Med en hånd på han og trille med den andre så kom vi oss fremover=/ Og jeg kom meg helt frem til kassa i matbutikken før han slo seg vrang igjen. Og Karina hørte han helt til butikke de var i…… Guuuuuuudameg!!!! Svett ja!!!!


Full fart i bilen=)

Ny plan ble klekket. Ole tok den store bilen og tok med seg Mats, Kim-André, Sander og Elias hjem:) Puh, da var det Karina og meg igjen=D Deilig. Karina skulle titte litt i sine favoritt butikker. Det har jo kommet inn så mye fint nå og så hadde hun penger i lommeboka si. Så skulle ho ha seg en bukse…. Det var ikke lett nei. Men til slutt fant vi bukse og genser og topp hadde ho allerede kjøpt seg. Og endelig så spaserte vi ut i bilen klokka 1950…. Bilen ja, hvor hadde mannen parkert da??? Men det var ikke så mange biler igjen på parkeringsplassen så vi fant den ganske greit=)

Turboungen var i seng da vi kom hjem. Han var jo ganske sliten. Merkelig….=/ Det skal bli lenge til neste gang jeg tar med han på handletur for å si det slik=/ Jeg kan seriøst ikke tro hvor aktiv han er….. Seriøst, han må vel roe seg ned snart? Må han ikke det da????

Men vi fikk da shoppet litt: Katta fikk et nytt koseteppe til kurven sin siden hun spydde ned det gamle og så fikk hun et sårt etterlengtet klorebrett (det gamle er klort opp) Karina kjøpte seg dunjakke, genser og topp fra Vero Moda + neglelakk, bukse fra Cubus og Sims påbyggingspill. Sander kjøpte seg laser pistol og mappe til iPaden sin. Elias kjøpte seg laserpistol og Kim-André kjøpte seg et mappesett til sin iPad. Ole kjøpte seg 2 bukser og en genser og Mats fikk en lue:) Så vi fikk da gjort unna litt med 5 barn på slep…… Men det frister vel egentlig ikke til gjentagelse=/

Det gikk bra

Da var dagen over og vi har hatt besøk av KK. Det ble jo en litt hektisk start på dagen siden de skulle være her mellom 10 og 1030. Og jeg har jo drømt om møtet i natt….. Litt spent ja!!! Men det gikk såååå bra. Det kom to flinke damer og de virket profosjonelle helt ut i fingerspissene=D Hun ene tok bilder, maaaaaange bilder! Først så tok hun bilder av meg sammen med ungene og så tok hun bilder av bare meg=/ Hjelpes, jeg er ikke vandt til å få dyttet kamera i ansiktet og bli tatt mange bilder av. Og det var slik: opp med haka, ned med haka, ut med haka, breiere smil, se hit og dit og mange instrukser. Hehe, jeg følte meg skikkelig teit der jeg satt. Men det så veldig naturlig ut på bildene lovet forografen=D Og hun var bare så proff! Jeg gleder meg veldig til å få se bildene og jeg er bare såååååå spent. Jeg elsker jo bilder og jeg håper at det blir noen blinkskudd;) Men jeg får ikke se bildene før de kommer ut i bladet så jeg må bare smøre meg med tålmodighet=/

Etter vi var ferdige med bildene så snakket jeg med journalisten en god stund. Og hun hadde “100” spørsmål=D Og jeg svarte så godt jeg kunne. Jeg gleder meg masse til å få se resultatet. Men det virker sm om dette blir veldig bra:) Både journalisten og fotografen tok seg god tid og virket som om de virkelig ville ha et godt resultat. Og det er jo bra=D

Ungene oppførte seg også veldig bra i dag. De gjorde det de fikk beskjed om når de ble fotografert, og når jeg snakket med journalisten så var de stille og rolige og bråket ikke noe=) Snille englebarna mine<3 Det kunne nesten ikke ikke gått bedre i dag føler jeg:) Men nå har jeg bare meg selv å sammenligne med da, så det er jo mulig at de fra KK mener noe annet….. Men jeg håper ikke det.

Etter besøket av KK så spiste vi litt lunch før Elias fikk besøk av kameraten sin. Og han ble her frem til leggetid. Mats har vært usedvanelig grinete i kveld også og han la seg stuptrøtt før klokka var 1930. Og det er ikke ofte at han gjør. Da regner jeg med at han våkner samtidig som hanen galer i morgen……zzzzz…..


Lillegull ble tøff i olabukse og fin genser;)

Hosting og harking er han ikke helt ferdig med enda=/


I dag prøved vi sugerør for første gang. Det tok litt tid før Mats skjønte det, men plutselig så skjønte han at han måtte suge for å få drikke. Og da drakk han masse. Det var jo gøy=D

Ellers så føler vi at vi får hentet oss litt igjen nå som det er vinterferie:) Det er deilig med fri fra aktiviteter og lekser:) I morgen skal Ole på jobb igjen, men jeg håper at vi kan finne på noe sammen etter middag i morgen;) Vi får se va dagen bringer=D