Jeg gir meg ikke

Noen ganger så får jeg små og store hint om at jeg er litt teit som blogger=/ Nå har jeg fått et hint til og jeg var klar for å takke for meg. Jeg skulle bare skrive innlegget…. Men så tenkte jeg litt mere over om hva jeg skulle gjøre og bestemte meg for at jeg vil fortsette. Hva andre mener driter jeg faktisk i nå. Noen mener at jeg nok er for gammel til å drive med dette.Og så er det nok noen som er veldig skeptisk til å legge ut bilder av ungene på nettet. Men jeg er ikke skeptisk jeg, og jeg ser ikke helt greia med at når prinsen eller prinsessen til mor og far kommer i avisen så er det bare stas, men å legge ut bilder selv er sååååå farlig.

 Jeg elsker å ta bilder og jeg viser stolt frem resultatet. Jeg er stolt av ungene og legger gjerne ut bilder av de. Og jeg legger ikke ut bilder av andre som jeg vet ikke vil på bloggen. Når det er selskap her så er jeg veldig bevisst på hvem jeg legger ut bilder av. Jeg har respekt for at andre ikke vil på bloggen min. Stort sett så har jeg respekt for andre mennesker.

Jeg lurer så veldig på hva jeg har gjort denne personen….. Hvorfor er det så viktig å ikke like meg?? Har jeg gjort denne personen noe? Jeg aner ikke altså, men jeg har fått kraftige hint om at meg skal denne personen ikke like=/ Har denne personen noen gang tenkt hvor sårende og trist det er å bli behandlet slik tro? Men jeg klarer meg fint jeg, for jeg har allerede flotte venner som er der for meg=) Vi deler sorger og gleder sammen og jeg er evig takknemlig for de vennene jeg har. Og jeg vil alltid ha plass til flere;)

 Hva så om det er noen som synes at det jeg driver med er teit. Hvor teit er ikke disse personene som mener ting om meg da??? Jeg legger ut bilder av ungene og skriver om hverdagen. Jeg lager minner som jeg skal kose meg med senere. Bilder er som små skatter for meg:) Jeg elsker å bevare minner, dyrbare minner! Og hvorfor er du som absolutt ikke liker meg her inne på bloggen i det hele tatt???? Har du et godt svar på det? Hold deg unna da vel!!! Det hadde vel vært en god idè. Eller er du så nyskjerrig at du ikke klarer å la være?

Nei, jeg gir meg ikke med bloggen! Den har lært meg så utrolig mye. Jeg har blitt flink til å kunne orientere meg inne på sider jeg ikke er kjent, jeg har fått opp skrivehastigheten min, jeg har lært å redigere bilder (selv om jeg har fortsatt en lang vei å gå akkurat der) og jeg har faktisk blitt “kjent” med herlige mennesker som har barn på alderen til mine barn:) Det er mange positive mennesker innom bloggen min og jeg har fått så mange fine kommentarer=) Vi har også vært i Oslo og besøkt Foreldre og barn, og vi har blitt intervjuvet av KK her hjemme. Dette er på grunn av bloggen. Det har også vært fine ting å ta med seg og ungene synes at det var stas å komme på trykk i ukeblad. Bloggen har gitt meg masse positivt:) Og det skal ingen få ta ifra meg!!!! Så det så

Her er dagens blinkskudd. Jeg viser de stolt frem=)

Da takker jeg for meg, men bare for i dag=D I morgen er jeg helt sikkert tilbake, så kan folk mene hva de vil!

 

En flott dag

Det ble en lang men fin dag i går. Dagen startet klokka 07 og da gikk det i ett frem til vi la oss klokka 04 natt til i dag. Vi trengte ikke så lang tid på å sovne for å si det slik. Men dagen og festen ble vellykket. Vi var ute av huset klokka 10 for å levere unger til besteforeldre. Og vi var hjemme igjen klokka 12 og da laget vi mat, pyntet og vasket. Vi lagde til koldtbord og maten fikk veldig mye skryt. Det var godt å bli ferdige med maten for etter det så slappet jeg mer av igjen:) Vi koste oss masse med de beste av de beste:) 


Slik ble bordet ferdig pyntet;)


Det gamle sterioanlegget ble hentet ned og tørket støv av. Og vi hørte på musikk gjennom wimp. Genialt opplegg:) Vi lagde oss noen spillelister og så fant vi frem sanger etter hvert som gjestene hadde ønsker:) Og den gamle sterioen gir fortsatt vanvittig bra lyd fra seg;)

Min bror og hans fantastiske flotte samboer:) I love her=D


Vårt enestående vennepar:) Hva skulle vi gjort uten disse fantastiske menneskene? Det er godt å ha slike venner. Vi deler hverandres gleder og sorger og vi unner hverandre kun det beste=) Det er deilig å vite at noen er der for oss uansett hva som skjer. Vi jentene har kjent hverandre siden vi var 16/17 år og guttene har kjent hverandre siden barndommen. I sommer skal vi kose oss sammen med ett vennepar til og vi skal til Skara:) Vi gleder oss masse. Og kanskje vi får til en lengre sommerferie sammen neste år;)

Ole koser seg;)

Min søster sammen med svigerinne:)

Min fantastiske svigerinne på Ole sin side=)

Den beste venninnen man kan ønske seg;) 

Det var selvfølgelig flere herlige venner på festen, men jeg legger jo selvfølgelig ikke ut bilder av de som er litt skeptiske til bilder av seg selv på bloggen:)Vi er godt i gang

Vi er godt i gang med forberedelsene. Vi har vært våkne siden klokka 07 og vi har klart å holde skjemaet frem til nå:) Nå lager vi mat, vasker, pynter og hører på musikk:) Vi glæææææder oss=D

Mats prøvde sine nye gummistøvler tidligere i dag;)

Her går det unna

Det blir litt hektisk nå som det er tid for fest i morgen. Jeg løper rundt og handler inn. Og i kveld har jeg hentet inn noen glass og diverse ting hos mamma og pappa. Det blir jo litt ekstra man trenger når man skal ha fest. Og så har jeg pakket litt til ungene. Det er jo en jobb det også. Været er jo ikke så stabilt så det blir litt pakking med forskjellige klær til forskjellig vær.

Nå er det mange sommerfugler i magen min. Jeg blir litt stressa når det gjeder maten. Vi må jo ut å levere unger først, og så må vi innom butikken før vi drar hjem for å gjøre i stand. Og festen begynner klokka 18 og tiden går fort når man skal lage mat, dekke bord og shine opp huset litt. Gosj, jeg håper ikke vi stresser så mye at vi blir slitne før festen begynner=/ Jeg gleder meg til å pynte bord. Jeg skulle jo ha det enkelt, men jeg har gått litt bananas denne gangen også og jeg håper jeg blir fornøyd;)

Nei, i dag er ikke hodet helt med merker jeg. Tusen tanker flyr rundt i hodet så jeg slenger med noen bilder fra dagen i dag og så får vi se hva som dukker opp i morgen. Jeg skal ta bilder gjennom dagen og jeg har mulighet til å blogge gjennom mobilen. Akkurat der er jeg litt skeprisk til, for etter hvert som humøret stiger utover kvelden så er jeg redd for at det blir litt for lett å slenge ut et innlegg med bilder fra festen….. Det er ikke sikkert jeg sitter igjen med samme mening dager derpå…. Jeg skal prøve å spare dere for meningsløse innlegg men jeg kan ikke love noe:/


Lillebøll koser seg med boka;)

Og Mats har akkurat blitt så stor at han klarer å komme opp på gyngehesten selv:)


Og så elsker jeg nærbilder<3

Mats har blitt riktig så ivrig på vaskerommet. Jeg henger opp tøyet og han tar det ned når han skal ha seg noen klyper=/ Nok en dør må lukkes til enhver tid;)

Nå skal jeg roe litt ned før jeg tar et siste skippertak før det er natt. Jeg har snakket med en venninne i kveld og vi gleder oss like mye til i morgen kveld. Jeg tror lattermusklene skal få trimmet seg litt;) Jeg gleder meg jaaaaaaa=D

Wish me luck:)

Smarting

 Jeg har funnet ut at jeg egentlig synes at kjøpesentere som har superlangdag er noe dritt=/ Jeg skulle handle mat i ettermiddag og så måtte jeg få kjøpt inn litt lys og pynt til lørdagen. Og da er det ikke noe særlig å ha med seg Matsen på tur. For da kan turen plutselig bli veldig kort….. Og mann skulle vaske gulv, så da ventet jeg med å dra til Ole var ferdig siden det var superlangdag på det ene senteret i nærheten her. Så mann vasket noen gulv og jeg hjalp til med lekser og lekte med Mats. Karina skulle møte ekstra tidlig på dans i dag siden de skal ha oppvisning til lørdag (selvfølgelig den ene dagen vi ikke kan komme å se på…) så jeg kjørte henne dit. Så dro jeg på senteret klokka 1830, og det var det jammen mange andre som hadde funnet veien dit=/ Guuuuuud så mange mennesker. Jeg blir smårar av å gå i store menneskemengder når jeg egentlig trenger å tenke litt klart…. Jeg tror heller at jeg hadde foretrukket å ha med meg Mats. 

Da jeg kom til senteret så var selvfølgelig parkeringsplassen full, det var bare 1 plass som var ledig. Det var nok fordi den var full av vann. Men jeg kjørte bilen til Ole og den er ikke så stor, så jeg kjørte bilen langt frem så jeg kunne gå tørrskodd ut av bilen:) Jepp jepp, det var bare det at jeg kom tilbake med en handlevogn full av matvarer og diverse annet=/ Og jeg kunne ikke akkurat ta med meg posene inn førerdøren….. Jaja, så ble jeg bløt på bena da=/ Hehe, takk deg selv liksom;)

Som sagt så har det vært full fart her i dag. Dagen startet slik for Mats:Med denne Petter Smart maskinen tar bonden opp gress rett nedenfor kjøkkenvinduet vårt:) Og Mats ser med store øyne på den store farkosten som spytter ut paller med mange ruller med gress. Det er ganske imponerende å se på faktisk;)


Etter jeg var ferdig med å gjøre rent så sto katta bare og ventet på at jeg skulle sette meg ned så vi kunne kose litt:) Snakk om kosepus da<3


Og når pusen var ferdig med kosen sin så var det jammen på tide å ta opp Mats fra vogna si, og da var det tid for mer kos. Så det var bare å legge seg ned på sofaen og kooooose mer. Deilig=D


Hihi, Mats ler seg skakk=D


Mer lek og gøy;) Mats følger nøye med når Elias leker med Bay bladen sin;)

Og man må konsentrere seg veldig for å få klossene ned i rette hull i lokket. Noen ganger er det enklere å ta hele lokket av og hive alle klossene oppi=/

Og slik var nå dagen vår:) Kort oppsummert: rengjøring, kos, middag, lek, handlig, rydding. Skjønner ikke hvorfor jeg skriver så mye når jeg kan fatte meg i korthet…. Hihi, det hadde kanskje blitt litt vel kjedelig;)

Lange armer

Da var harryturen unnagjort og vi kommer stadig nærmere målet vårt, nemlig festen:) Det meste av maten er handlet inn og jeg føler vel at vi har kontroll. Men jeg er sliten i hodet i dag for det har gått i ett i hele dag.


Frokost;) Mats er så glad i mais=)

 Vi leverte Elias i barnehagen og satte kursen mot Sverige. Så plukket vi opp Elias på vei hjem, så det passet fint:) Mats har oppført seg fint på handleturen. Vi kjørte til Strømstad først og farnt et polutsalg:) Og dere skal ikke se bort ifra at vi tok med bittelitt over kvoten i dag. Men det går fint, for vi handler så og si aldri med oss alkohol hjem fra Sverige. Så litt må man jo ta igjen;)

Etter vi var ferdige med å handle inn dyrbare dråper så ventet Nordbysenteret. Jeg satt meg bak i bilen på vei dit og ga Mats litt mat (snakk om effektivitet da….) og når vi kom frem så sovnet han i vogna si:) Det var gutten sin det! Så Ole og jeg fikk handlet inn i fred og ro. Vi tenkte at vi skulle få spist litt mat også før lillemann våknet, men så heldige var vi ikke=/ Men det gikk fint, for Mats satt pent og spiste litt mat han fikk av oss:)


Småtten koser seg på cafè=)

Etter middag så fartet jeg ut igjen og handlet inn litt diverse, servietter, lys og småtterier:) Jeg klarte nok en gang å prestere å gå inn i matbutikken uten handlekurv, for jeg skulle bare ha tomater og agurk….. Jaaaa, så kom jeg på at jeg skulle bake foccocia brød og da trengte jeg hvetemel, gjær, tre forskjellige glass med krydder, soltørkede tomater i olje, olivenolje, havsalt og sjokoladepålegg….. Litt lang i armene når jeg kom til kassa ja=/ Jeg fikk et rart blikk av dama i kassa…. Jaja, nuh er jeg trøtt og sliten og i dag SKAL jeg jammen komme meg i seng før onsdag blir til torsdag;) Nok en hektisk dag venter i morgen. Da skal jeg shine opp huset og det blir nok ikke noe slaraffenliv i morgen heller=/

Pleier du å gå i samme felle som meg å gå inn i butikken uten handlekurv fordi du bare skal ha et par ting?

Det holder nesten med to…..

Endelig litt alenetid for mor i husen. Mann er fortsatt på jobb og da går det litt unna her på kvelden. Det har vært fint vær her og da er det ikke så lett å få unger inn på kvelden. Men lekser må fortsatt gjøret uansett hvor fint været er=/ Jeg har også hatt henne jeg er støttekontakt til og da går tiden fort. Men nå er endelig unger i seng, kjøkken er ryddet, gulvene er støvsugd og vasken er brettet,ryddet bort og ny maskin står og går:) Elias og Mats har begge to vært en del våkne i natt så de var trøtte og sovnet nesten med èn gang jeg la de. Elias har hatt voksesmerter i benet sitt igjen og Mats har vært tett i nesa og da går det ikke så bra å ha smokken i munnen=/ 


Det var litt kaldt da vi gikk til barnehagen i dag, men det ble deilig på ettermiddagen=)

Mats datt i en vanndam på verandaen og fikk like greit et klesskift ute og det var deilig og varmt i solveggen;)

Ikke helt sommer, men jammen ser det slik ut:)

Men vi fikk på Mats noen klær og det var litt kjølig i skyggen bak huset, men det var jammen ikke verst allikevel;)

Søskenkjærlighet<3


Mats sitter omterent 5 sekunder på huska før han hopper ned fra den…=/

I morgen tar mann og jeg turen til Sverige for å handle inn:) Mats henger jo på, men ellers så er unger på skole og i barnehage;) Vi får bare håpe at turboen vår holder seg sånn nogenlunde i skinnet slik at vi klarer å tenke litt klart. Vi skal handle inn til festen på lørdag og da er det jo kjekt å ta turen over grensen. Det er jo en del å huske på så jeg tror jeg får skrive en lapp. Det er alltid greit å ha med seg i butikken synes jeg. Hvis ikke jeg har det så kommer jeg hjem med alt annet enn det jeg skulle ha….

Det spørs om vi ikke må ta turen innom systembolaget også og kjøpe et par cider til meg=) Det er ikke så ofte jeg nyter alkohol så det holder nesten med bare et par også, hihi jeg er billig i drift der=D Ellers så skal vi handle inn til koldtbord. Og da trenger vi jo litt av hvert. Jeg gleder meg til vi er ferdige med maten og det bare er resten av festen igjen:) Det surrer en del tanker oppi hodet mitt om dagen, jeg er livredd for at jeg skal glemme noe. Men drikkevarer har vi en god del av, så vi skal ikke gå tomme der tror jeg=)

Og slik så himmelen ut i kveld:) Man får virkelig ro i sjelen når man får se slike solnedganger. Nesten terapi;)

Han får nok fin pels….

Det ble tid til en liten shoppingtur i dag:) Men jeg fikk litt liten tid og må nok ut en ettermiddag til. Men jeg har sett meg ut noe som jeg ikke rakk å prøve, så da skal det går fort tenker jeg. Jeg må jo ha noe nytt til festen til lørdag synes jeg. Nå er gjestelisten komplett. Jeg fikk det siste svaret i dag og det var ingen stor overrasskelse at antallet gjester ikke forandret seg fra i går….  Ole og jeg gleder oss veldig nå og det ryktes at flere gjør det=)

Været ble faktisk bra i dag:) Kim-Andrè har vært hjemme fra skolen siden han har vondt i halsen og er rød på begge øynene. I morgen har han tentamen igjen og da får han komme seg på skolen tenker jeg. Det er mange prøver i tiden fremover for Kim-Andrè. Det blir en hektisk avslutning på ungdomsskolen. Nå skal han ha den siste tentamen i morgen, men etter det så venter muntlige prøver og etter hvert blir det jo eksamen. Det blir spennende å få høre resultatene av prøvene=)

Matsen har fått helt dilla på katta sin tørrfòr om dagen…. Jeg fortalte Ole det når vi spiste middag i dag og da kommer det tørt fra han: Han får vel fin pels da….. Men seriøst…. er det virkelig godt da??? Han illskriker når jeg plukker det ut av munnen på han=/ Her om dagen så var skålen med tørrfòr tom….. Djiiiisessss, det kan da ikke være bra=/ Nå lukker jeg døra inn til kjøkkenet og når jeg er på kjøkkenet så tar jeg maten bort. Men du kan ta deg faen på at da sitter katta der med store “hardutattframegmaten” øyne=/

 

Mats har blitt så flink til å prate nå og prøver seg stadig på nye ord. Gakk gakk er det nye nå og han er så stolt når vi ber han si det:) Og han er virkelig en raser til å sparke fortball. Kanskje jeg skal legge ut en filmsnutt en dag?

Bedre vær mottas med takk

Tusen takk til alle som sendte inn spørsmål på det forring innlegget:) Jammen er dere flinke til å gruble ut spennende spørsmål og jammen tok det tid å svare=/ Hehe, men nå er de altså lagt ut. Ungene svarte etter beste evne, men noen ganger hjalp jeg de litt på vei;) Og i dag har det vært grått og trist vær så da passet det å svare på noen spørsmål;) Bra timet!!

I dag har altså været vært grått og supertrist=/ Så vi har holdt oss inne i hele dag=/ Men Ole og jeg har planlagt litt fest i dag. Nå har vi gjestelisten neeesten på plass og da er det lettere å legge planer. I morgen får vi det siste svaret. Svarfristen var egentlig på lørdag, men det ser ut som om postgangen sviktet oss litt og en person fikk innbydelsen litt sent. Men det er jo ikke noe vi kan gjøre noe med…. Til onsdag skal Ole og jeg handle inn sammen og kanskje det blir en Sverige tur på oss. Jeg håper at han kan ta seg fri på onsdag og da har vi god tid på oss til å ta oss en tur. Jeg merker nå at vi nærmer oss veldig. Jeg gleder meg så vanvittig mye til å få besøk av så mange fine mennesker, men så gruer jeg meg litt i og med at vi skal lage all maten selv=/ Men jeg håper at det blir bra:)


Mats hoster og harker om dagen og han våknet like godt klokka 6 i dag=/ Aaaaalt for tidlig på en søndag spør du meg….. Det ble en lang frokost i dag siden været var dårlig. Men det er så godt å sitte ved frokostborden uten å ha det travelt:)


Siden vi har bare vært inne i dag så har vi fått gjort flere småting som vi skulle gjort lenge. Vi har blandt annet fått skrudd fra hverandre sengen til Mats som har stått på soverommet vårt. Den blir ikke brukt noe lenger og da var det godt å få den bort;)


Shari pusen får en god kos av Mats:) Jeg tenker hun var glad for den….


Kanskje litt kjedelig med regnvær=/


Mats er jo ikke helt i slaget om dagen og i dag måtte vi ty til både smokk, mobiltelefon og fjernkontroll for å få litt fred rundt ørene=/


Og det var godt når klokka ble så mye at det var tid for kveldsstellet=D Men jeg har pakket bort himmelen som vi har hatt over senga hans i dag og det var nok litt rart å legge seg uten den lune himmelen over seg=/ Litt sinna gutt var nok ikke helt enig i det valget….

I morgen er det fridag i barnehagen. Jeg håper at regnet blir borte i løpet av natten slik at vi kan være litt ute. Og så har jeg et lite ønske om at Kim-Andrè ikke skal på trening for da kan jeg snike meg bort i morgen ettermiddag så jeg kan kjøpe meg noe fint for bursdagspengene jeg fikk til bursdagen min:) Jeg krysser fingrene=/