Kinotur

Tja, hva skal man si om denne dagen da…. Den startet med regn=/ Bombe at vi ikke våknet til en deilig sommerdag… Mats var sur og lei og ville heller ut, men det plasket ned ute og vi ble inne frem til han skulle legge seg ut. Etter det så ble det mer og mer blå himmel og solen tittet frem:) Men varmt er det aldeles ikke. Vi er i slutten av juli og kan fint ha på langbukse selv om solen skinner….. Baaah, det er ikke slik det skal være!


Og slik er humøret til Mats når det er innevær…. Jeg fikk ikke ringt tannlegen min engang for de har telefontid mellom 10 og 12. Og ta en telefon med en grinete Mats hengende i bena er ikke så kult=/ Så det får bli i morgen… Tror jeg da;) Det er vel på tide at jeg bestiller ny time igjen. Det er vel bare å bli ferdig med, det går ikke bort selv om jeg prøver  fortrenge at jeg skal ned dit igjen.=/


Litt blid og litt sinna…..

Og så la Mats seg ut og mor kunne leke seg litt med redigering av bilder;) Samme bildet men to resultater;)

Før middag hentet jeg frøken M og etter det så gikk det i ett. Vi skulle jo på kino og vi rakk akkurat å hive i oss middag før vi løp ut av døren. Mats skulle få være sammen med mormor og morfar mens vi andre var på kino så vi måtte beregne litt god tid. Og nå var det lenge siden Mats har vært borte fra oss og det ble ikke særlig godt mottatt at han skulle være igjen der mens vi andre skulle dra. Han hadde vært sinna i 15 minutter før han ga seg og etter det så ble han plutselig blid igjen=) Nå er det snart barnehagestart på han så vi burde vel egentlig latt han være litt mer borte fra oss…

Men vi så på Istid 4 og den var morsom. Vi så den i 3D format og det var nytt for meg. Veldig fasinerende å se hvordag figurene svevde frtt foran nesen min;) Ungene synes at filmen var bra og de koste seg med popcorn og brus:) Men jammen koster det å ha med seg 4 barn på kino. 700 kroner ble det for oss, og da tok vi med to popcorn og ett pr med briller. Om noen uker kunne vi sikkert kjøpt filmen for en hundrelapp og sett den hjemme…. I dag så benyttet vi oss av 2for1 fordi både Karina og jeg har netcom abonnement. Hadde vi ikke hatt det så hadde denne turen kostet nesten 1000 kroner, og da hadde vi med brus hjemmenifra….. Ikke noe vi kan gjøre så veldig ofte med de prisene=/


Like oppgitt hver gang jeg tar bilde av henne…..

Elias er klar for 3D film=)

I morgen er det litt av hvert som står på timeplanen. Men det får dere lese om i morgen tenker jeg;) Men jeg gleder meg og er litt spent på morgendagen;)

Hverdag igjen

Da var vi i gang med hverdag igjen=/ Jeg savner ferien allerede…. Men vi kommer oss vel igjennom den første uken vel. Det er den som er værst etter ferien synes jeg=/ Etter det så er vi liksom inne i tralten igjen, og så er det ikke så mange andre som har ferie lenger heller…. Man blir jo itt misunnelig da=/ Men vi har vel igjen to uker vi da, så vi skal vel kanskje ta noen dager nå og da;) Det er godt  ha noe å se frem til=D

I dag så gikk dagen fort. Jeg har sittet utrolig mye i telefonen for det ble plutselig mange ting jeg skulle ordne opp i… Så jeg fikk ikke ringt til tannlegen….. Hehe, det ble kanskje ikke prioritert høyt nok????  *Kremt* Jeg får ringe i morgen selv om jeg aldeles ikke har lyst=/ Men må man så må man.

Ellers så har det skjedd nada her i dag. Ungene surrer rundt ute og inne. Været er så som så, men shortsen har vært på i dag også. Men varmen mangler=/ Jeg merker at jeg er i ferd med å miste håpet om at vi skal få noe som helst sommer i år. Nå er vi snart kommet til august….. Jeg ønsker meg sommer helt frem til september jeg nå, og så kan vi få en fin høst med mange friske og fine høstdager=D Jaaaaa takk!!!

I morgen skal jeg hente frøken M igjen og da er det full fart tenker jeg. Vi skal på kino og se istid 4 og den har jeg hørt at er morsom=) Har du sett den, er den så morsom at det er verdt å gå og se den? Jeg håper det for ungene gleder seg=)


Storebror og lillebror leker sammen:) Det ser vi oftere og oftere i det siste=)

Hehe, ser dere sanden som drysser nedover Mats? Hihi, han kastet det over seg i det jeg tok bildet:) Så det ble bading til kvelden på Mats=)

Arbeiderne=D

Sander og Karina har solt seg litt i dag:)

Titt titt;)

Middagen ble servert ute i dag og da måtte solbrillene på:)

Det ble etterlyst flere gullkorn og Sander er vel den som kommer med flest gullkorn nå om dagen. Ole skulle levere tven til Kim-Andrè til reperasjon i dag og da ble Elias og Sander med for de hadde lyst til å kjøpe seg EM fotballen. Inne i butikken så fant de først en EM ball til over 600 kroner. En som jobbet der fortalte at de hadde en EM ball til 99 kroner. Mannen fortalte i store ord om hva forskjellen på ballene var og Sander sto som et stort spørsmålstegn før han sa til mannen i butikken: “og det betyr?  På forståelig…….?????”  Hehe, spør og du får svar heter det jo=) *knise*

Instagram

Tenkte jeg skulle dele noen bilder som jeg har på instagram. Det hender jo at jeg legger ut bildene, men jeg har ikke gjort det nå i det siste tror jeg…. Bildene er jo like de jeg legger ut på bloggen men man får fine rammer på de og kan lage ganske fine bilder veldig enkelt:)

Har du instagram?

Siste dag før ferien er over

Da var ferien over og i morgen er det litt mer hverdag her i huset igjen=/ Kan ikke si at jeg gleder meg, men nå er ferien til Ole over. Kim-Andrè skal også være med på jobben til Ole i morgen, men jeg vet ikke hvor mange dager han skal jobbe enda. Ole må se hvor mye jobb det er til han før det blir bestemt. Så i morgen er jeg hjemme alene med ungene igjen=/ Det er alltid like kjedelig når ferien er over synes jeg. Kunne godt hatt to uker til, men da har vi jo ikke noe ferie igjen til senere…. Så det er bare å stålsette seg til hverdagen begynner igjen. Men resten av ungene har jo ferie, så vi skal fortsatt kose oss da:) Men jeg kunne ønske at det ble noen deilige sommerdager hvor vi kunne pakke og stå klare til båttur så fort arbeiderene kom hjem fra jobb *sukk*

Det har jo vært ganske bra vær i dag, men nå er ikke kravene så høye lenger da…. Vi har hatt litt sol og litt overskyet vær og det er jo kaldt så fort solen forsvinner. Men jeg har fått vasket opp nesten alt skittentøyet vi hadde med hjem fra ferie. Og det er deilig å være i rute igjen. Jeg er en racer til å få unne skittentøyet når vi kommer hjem fra ferie. Men jeg er jo avhengig av litt fint vær så tøyet tørker da=/ Men i dag så har det blåst litt og da har tøyet tørket ganske fort. Ole mente at han skulle tatt bilde av meg klokka halv to i natt. Da sto jeg oppå skittentøyet (vi har lite vaskerom…) og hang opp en ferdigvasket maskin med tøy mens tørketrommelen gikk… Snakk om å være iverig i tjenesten=/ Men nå er alt tøyet på plass i skapene igjen og det er sååå deilig;)

Ellers så har dagen gått med til alt og ingenting. Jeg har som sagt holdt på med tøy og så har jeg lekt gartner og stelt for blomstene mine. Vi har snust litt på sydenturer og vi har hatt siste sommerferiekramtpetrekning og vært på mc donalds og spist….. Egentlig skulle jeg vel hentet frøken M i dag, men i dag var det godt å bare surre rundt her hjemme og ikke ta inn noen ekstra barn….


Mats koser seg på mækkern:)

Så fornøyd når han fikk resten av milk shaken til mamma;)

Og for de som lurer på hvorfor jeg ikke legger ut så mange bilder av de to eldste så er svaret her:

Trenger jeg å si mer….?

Mor nyter noen solstråler<3

Man merker at vi kommer litt mer inn i hverdagen når det kommer innlegg fra meg før klokka er 22, hehe:) Nå er de tre minste i seng og jeg har allerede klart å snekre sammen et innlegg:) Hoho, her går det unna:)

Og så må jeg bare dele et gullkorn fra Sander i dag: Vi dro ut i stad for å spise og så skulle jeg innom Plantasjen for å kjøpe meg et par nye blomster. Og da jeg kom ut i bilen igjen så spurte jeg Ole om han hadde glemt å ta jakken til Sander ut av bilen etter ferieturen for det lå en jakke igjen bak i bilen da jeg satt fra meg blomstene. Nei, sier Ole det er nok jakken som Sander tok med seg og så spør Ole om han tok med seg jakke slik han fikk beskjed om. Og da svarer Sander: “ja jeg gadd ikke å krangle noe med deg så jeg tok med meg jakke og slang den bak i bilen”…… Hehe, egentlig så må vi krangle litt med han for å få han til og forstå at det faktisk kan bli litt kaldere mens vi er på farten og da er det greit å kunne ta på seg en jakke, noe han ikke helt er med på….. Men i dag gadd han ikke å krangle med oss…..

Ha en fin kveld, nå må jeg avslutte for nå ble jammen klokka 22 og jeg skulle jo poste før klokka ble så mye…..

Hjemme igjen

Da var jeg på plass hjemme igjen:) Det er alltid godt å komme hjem, men jeg skulle virkelig ønske at vi kunne blitt lenger. Vi har hatt det så utrolig fint. Det ble jo en litt dårlig start i og med at jeg måtte til tannlegen og jeg må si at jeg synes veldig syndt på meg selv en stund. Og det kom en tåre eller to når jeg satt meg i bilen og tok turen til tannlegen for andre gang på to dager=/ Og jeg visste at neste steg vår å rotfylle tannen og drepe nerven som gjorde at jeg hadde så vondt. Men det gikk jo bra og tannen har ikke plaget meg så veldig når vi har vært på tur. Bare litt…..

I går så var vi på campingen og nøt sol og sommer. Vi var på stranden og koste oss og det var nok en flott sommerdag. Ungene badet og koste seg og livet var ganske bra. Det var bare det fordømte tannen da…. Eller, jeg har nok hatt llitt betennelse der og jeg ble slapp og ute av form. Og da er det ikke så godt å være på stranden. Men jeg tok paracet og ibux og da ble det bra igjen:) Og etter det så har formen vært bra. Det har bare vært litt ømt der jeg har boret. Men det er jo helt normalt. Jeg fryktet at jeg måtte gå på antibiotika siden jeg ble i dårlig form i går. Men nå virker det som om ting retter seg. Og da er det bare resten igjen…. Til uka skal jeg ned til tannlegen for å fullføre rotfyllinga. Jeg krysser fingrene for at det går etter planen:)

Etter å ha kost oss på stranda i går så gikk vi ut for å spise. Og så gikk vi en tur i byen. Det vil si at vi måtte tilbake til hytta for å legge en trøtt Mats, men de andre gikk litt videre uten oss. Man føler jo litt på at vi har med oss hele 5 barn og de andre har med seg 3 og 1 barn….. Og da vår minste er under 2 år og de andre ikke har barn under 7 år så føler man at man hele tiden må holde de andre litt igjen… Men det gikk det jo veldig bra. Men det sier seg jo selv at når man har med seg 5 barn så er det mange hensyn man må ta. Og det er ikke alltid at jeg føler at vi henger helt med….. Men men, vi gjør så godt vi kan:)

I dag våknet vi opp til overskyet vær, og etter hvert begynte det å regne. Men det var først når vi skulle kjøre at det virkelig regnet skikkelig:) Snakk om å ha flaks med været på tur da:) Vi har hatt perfekt sommervær alle tre dagene vi har vært på tur:) Vi følte nesten at vi hadde kommet til syden på onsdag:) Da vi satte oss i bilen når vi dro var det overskyet og småkladt og da vi var fremme og gikk ut av bilen så ble vi møtt av en sommerglad venninne som mesket seg i solen i bare bikini:) Der satt hun og ventet liksom=) Guuuud så deilig å åpne døren i bilen og kjenne at varmen kom imot deg:) Vi har bare brukt sommerklær på tur:) Såååå utolig deilig;)

Den eneste nedturen ipå turen var at det var nok litt i overkant mange mygg ute på kvelden=/ Og jeg får de største sitkkene….. Dere skulle sett det ene stikket jeg har på armen. det har en diameter på 5/6 cm:) Haha, jeg klør meg ihjel over alt:) Jeg ser ikke ut=/ Men de går nå bort da så jeg skal vel ikke klage.

Vi var hjemme klokka 19 i dag. Vi var så dumme at vi tok turen innom Nordby kjøpesenter på grensen på vei hejm og det var tidenes dummeste handletur. Vi sto i kø på vei inn til senteret og inne var det ikke levelig. Mennesker over alt og det var ikke mulig å tenke klart. Så det ble en tur innom for å handle litt godteri og så var det å stille seg i kø for å komme seg ut fra parkeringsplassen….. Djiiiisess, for et kaos=/ Heldigvis så var vi innom polet før vi dro fra Lidkøping så da er jeg klar for fest i august=) Så noe fornuftig fikk vi handlet i dag, høhø:) Nå går vaskemaskin og tørketrommel for fullt og vaskerommet ser ikke ut=/ Her er det bare å svinge seg så vi får bukt med skittentøyet;) Det blir mye ekstra når man har vært på hyttetur.

Men vi har jo hatt en topp tur som dere skjønner og slik ser det ut i bilder:

Til uka begynner hverdagen igjen=/ Liker ikke, jeg vil ha mer ferie=/

Et lite pip

Internett tilgangen er veldig så som så her hvor vi bor. Og da er det ikke så lett å blogge. Man blir litt frustrert for man vil jo oppdatere seg litt både på nyheter og andre ting jeg er nyskjerrig på. Og når det ligger rett foran nesa på deg og du ikke kommer inn mer enn noen sekunder for nettet detter ut igjen så blir man litt frustrert…. Jeg klarer meg jo godt uten, men det hadde vært mye bedre om man ikke hadde hatt muligheten i det hele tatt. For da ville man slått seg til ro med det, skjønner?

Men nå har jeg fått låne mobilen og pc’en til mannen så da er jeg på igjen, men da får jeg ikke delt bilder:(  Det får jeg gjøre hvis nettet plutselig faller på plass i morgen kveld. Hvis ikke får jeg jo legge ut mange bilder til lørdag;) Meeeen, vi storkoser oss og vi har fortsatt syden følelse:) Solen skinner og vi bader i sol og glede=) I dag har vi vært på Skara Sommarland (sammen med 11 100 andre mennesker….) og vi har brukt hele dagen der. Siden det var så mange mennesker der så ble det til at vi måtte stå litt i kø…. Når vi skulle ha mat, på do, kjøre karuseller, you name it, vi måtte stå i kø=/ Men det har vært en topp dag. Alle ungene har gjort noe gøy og alle er fornøyde:) Kan ikke bli bedre enn det;)

Etter vi kom tilbake på campingplassen så har vi grillet og vært sosiale:) Masse prat og latter hører med når vi er på tur med gode venner. Nå har vi akkurat spylt av et tonn med svette på både barn og voksne og vi er klare for å lades opp til i morgen:) Jeg tror at det er meldt like godt vær. Vi skal tilbringe dagen her på campingplassen og det er masse å gjøre for ungene her. Det er strand, basseng, minigolf, sykler, fotballbane og masse aktiviteter;) Så vi skal klare å slå ihjel en dag her=)

Lørdag vender vi snuten hjem igjen=/ Vi kunne godt ha blitt lenger. Med dette været så har vi endelig fått sommerferiefølelse og ungene har fått mange myggestikk og Sander og Mats er snart helt hvite i håret:) Det var jammen på tide for til mandag er ferien over=/ Liker ikke…. Da blir det også en ny runde hos tannlegen for min del og jeg hører nesten pengene spaserer ut av kontoen min:( Men i dag har jeg tatt smertestillende bare 1 gang og det er jeg veldig glad for. Jeg liker ikke at jeg må ta smertestillende og det er ikke ofte jeg gjør det. Det hender at jeg tar når jeg har vondt i hodet, men da skal det være krise…. Men jeg er veldig glad for at det virker som om det var rett avgjørelse å ta bort nerven i tannen. Det hadde vært surt om det hadde fortsatt og gjøre vondt og vi hadde boret til ingen nytte. Jeg er i kontakt med tannlegen min på mail og han skulle legge en plan utifra tilbakemeldinger han fikk fra meg. Men det ser nå ut som om det blir “bare” å fullføre rotfyllinga. Merkelig å rotfylle en tann det ikke var hull i synes nå jeg da, men det må jo ha vært riktig….

Har sommeren kommet til deg? Jeg håper det for det er bare helt nydelig:) Jeg får oppdatere meg hos dere som har blogger når jeg kommer hjem. Jeg er jo en nyskjerrig person så jeg kommer nok til å lese flitting lørdags kveld=) Nå er det på høy tid å lade seg opp til nok en flott dag i morgen:)

Venner er den familien du velger sev<3 Og hva skulle man gjort uten venner;)

Rotfylling og ferie

Siden jeg lå våken hele natten i går så måtte jeg bare ta turen ned til tannlegen igjen i dag=/ Ikke gøy å starte den lille ferieturen vi skulle ha i år med et tannlegebesøk i grunn=/ Tannlegen ble veldig overrasket når han så meg på venterommet. Og etter å ha banket, tittet, skyllet med varmt vann og tatt nye bilder så var egentlig tannlegen veldig i tvil. Men vi bestemte oss for at han skulle rotfylle og kutte over nervene til tannen. Han sa etterpå at det ikke var noe galt med tannen og det var ikke hull i den. Så det må være åpne tannhalser som gjorde at jeg har hatt så vondt. Men han ble ikke så klok på tilfellet mitt…. Nå holder jeg smertene borte ved å knakse piller og det liker jeg ikke…. Men jeg håper at jeg får sove i natt for det har vært en lang dag i dag etter at jeg har bare sovet et par timer i natt. Jeg skal sende mail til tannlegen og fortelle hvordan smertene er og ut ifra det så skal vi legge en plan videre. Men jeg må uansett til tannlegen til uka å få gjort ferdig rotfyllingen. For den tas over flere ganger. Hvis jeg ikke blir smertefri nå snart så blir det antibiotikakur tror jeg=/ Tannlegen er litt rådløs over hvorfor jeg har hatt så vondt….

Vi kom oss av gårde et par timer forsinket. Og nå er vi på plass i Sverige og her er det sol og sommer. Nesten som å komme til syden=) Her har det vært 27 grader i skyggen og vi har kost oss masse. Jeg får komme med en bedre oppdatering senere siden jeg er sliten og trøtt og skal tidlig opp i morgen. Jeg håper at smertene holder seg borte i natt og at jeg får sove. For i morgen går turen til Skara sommarland=)


Deilig å lufte kroppen sin i det deilige været=)

Nå skal en sliten mamma legge seg. Det tar på å ha tannverk…. Nå synes jeg at jeg har fått dosen min med smerte, for det har virkelig gjort vondt=/ Men vi kom oss av gårde på ferieturen og så langt har det gått greit. Kryss fingrene for meg da dere;) Jeg vil sove i natt;)

Ps: det blir nok kanskje dårlig med tilbakemeldinger fra meg siden jeg ikke prioriterer å sitte på nettet når vi er sammen med venner:) Men jeg kommer sterkere tilbake, jeg lover;)

Tannverk

Jeg liker ikke å gå til tannelgen=/ Men i dag så måtte jeg bare ringe og be på mine knær om jeg kunne få en time i dag…. Jeg har fått vondt i den ene tanna mi og i morgen skal vi på en liten ferietur. Ikke gøy å dra på ferie med 5 barn og ha tannverk…. Jeg var så heldig at tannlegen min hadde fått en avbestilling og da fikk jeg den timen. Og da gikk jo dagen med til å grue seg da….

Jeg var sikker på at jeg hadde hull, men det var det ikke. Det er noen tannhalser som har blitt blottet og der er det mange nerver som ligger=/ Og det gjør vondt. Jeg har gått med dette leeeeenge, men sist tannlegen min tok bilder så sa han at det ikke var hull og da slo jeg meg til ro med det. Jeg har hatt litt vondt til og fra, men nå bare økte det på. Så tannlegen la på et lag med fylling der og da mente han at det skulle gå over. Meeeeen, nå har jeg vondere enn før jeg gikk til tannlegen….. Ugh, ikke gøy. Tannlegen sa at hvis det ikke gikk bort så måtte jeg si ifra og da måtte han rotfylle (drepe tanna og nervene rundt…) Har ikke videre lyst til det nei. Tenk å betale så mye penger for noe man ikke har lyst til da… Æsj, vil ikke vil ikke vil ikke!!! Håper at jeg klare å sove det bort…. Hvis ikke så må jeg til tannlegen før vi drar i morgen og det har jeg vikelig ikke lyst til:( Typisk når vi endelig skal bort….

Men i morgen så tar vi turen til Sverige og vi skal være sammen to vennepar. Og vi har jo gledet oss så veldig til det:) Bilen er pakket og vi er sånn nesten klare til tur med de beste:) Og da skal jeg ikke gå rundt å ha vondt i tenna mine=/ Vi har leid inn kattevakt og alarmen står på for de som lurte…. Og de som følger bloggen fikk jo kanskje med seg at alarmen virker….. Hehe, det gjorde iallefall vi som bor her=)

Jeg vil takke for alle de fine kommentarene jeg fikk i går og i dag=) Dere sto virkelig opp for meg og det er jeg veldig takknemlig for:) Men nå setter jeg en sluttstrek for denne “Anne”. Nok er nok og nå synes jeg at det er bra. Kommer det flere dumme kommentarer fra henne så kommer jeg til å slette kommentaren og eventuelt blokkere henne. Det får være måte på hva man skal ta imot av kritikk=/

Men jeg fikk bekreftet at jeg har de beste leserne man kan få. Dere er så positive og det er jeg så glad for:) Tusen takk alle sammen, I love you<3

Men nå skal jeg glemme at jeg har vondt og så skal jeg finne meg noe knask…. (ikke helt sikker på at det funker men…) Pc’n blir med på tur så jeg tror at det blir oppdateringer på turen, men jeg lover ikke. Vi skal på tur med veldig gode venner og det blir nok sene kvelder med latter og masse prat=) Jeg gleder meg som en unge. Været er spådd til å bli bra. Vi har leid campinghytte og det ene venneparet har med seg campingvogn. Vi skal kose oss og være sosiale. Ungene skal leke, vi skal grille, ungene skal bade i basseng og campingplassen har masse spennende aktiviteter=) Vi skal jo ikke på noe tur til savannen, men ungene gleder seg allikevel=) (Beklager, men jeg måtte bare….)


Det ble is i dag også, hihi:)

Mats har begynt å gå i skuffen og henter seg nudler og skje og så mener han at det er mat…. Han har for øvrig aldri smakt nudler….

Jaaaa, så klar;)

Ha en flott kveld/dag/ferie og hva det måtte være:) Jeg er verdens heldiste som har dere og jeg elsker livet mitt med mann, barn, familie og de beste venner man kan få<3 Jeg lever et godt liv jeg;)

Hahaha, kom igjen da gi meg tilbakemelding på denne

Som noen av dere så på mitt innlegg i går så fikk jeg en litt på kanten kommentar fra en Anne. Jeg ble litt provosert siden jeg mener at vi tar godt vare på barna våre og de mangler vel hverken kjærlighet eller materalistiske ting. Og nå tikket det jammen inn en ny kommentar fra denne personen og jeg må si at jeg lo så tårene trillet:) Og dette var kommentaren:

Jeg velger å tilgi deg at du har hengt meg ut på din egen blogg. Jeg har selv valgt og få fem barn (med samme mann). Vi har begge viktige jobber vi er begge advokater. Vi har ansatt 2 au pairer og en koordinator til å få alt til å gå rundt. Barna koster oss totalt 450 000 kroner i året. Jeg vet hvor mye som skal til når man må sammordne ting. Alle barna våre ligger langt over gjennomsnittet på skolen, alle reiser en måned på språkreise til England hvert år. Ved å ha så dårlig økonomi som dere tydeligvis har så burde dere ikke ha fått så mange barn. Men jeg forstår det dithen at du ikke har forståelse når folk faktisk prøver å HJELPE deg. Du burde få deg en utdannelse slik at du har noe å tilføre barna dine og det var siste gang du kommenterer meg på bloggen din makan til frekkhet.

Og selv om Anne synes at jeg var litt i overkant frekk siden jeg kopierte kommentaren (som alle i utgangspunktet kan) inn på et innlegg så gjør jeg det igjen jeg. Gal som jeg er=) Og her er svaret mitt til deg Anne:

Kjære kjære deg. Hvordan har du det, litt surrete oppi hodet kanskje??? For du kan umulig være ved dine fulle fem…. Men jeg skal forklare så godt jeg kan: Barna mine har det bra. De har klær i skapene sine, de har alltid mat i magen, de har venner, de har en flott familie og ikke minst så har de to foreldre som elsker de over alt på jord<3 Og de klarer seg ganske bra på skolen også. Mor og far hjelper til med lekser og eldstemann gikk ut med et snitt som lå over gjennomsnittet! Vi bor i et relativt stort hus, vi har katt, hage, venner og ikke minst så har de to foreldre som er her for de. Jeg har prioritert ungene før alt annet. Derfor så har jeg jobbet med litt alternative ting og vært her for ungene når de kommer hjem fra skolen. Og det er en ting jeg aldri har angret på. Vi er på ferier, vi koser oss på båtturer og vi finner på ting sammen. Jeg kunne aldri tenke meg å sende mine barn bort en hel måned. Og hvorfor får du barn når du allikevel er så opptatt med å jobbe? Hvordan får du sove om natten???? Det lurer jeg på. Når du ansetter to au pairer som tar seg av barna som du har satt til verden…. Burde ikke du tatt deg av de selv??? Makan til frekkhet å komme inn på min blogg og legge igjen en slik kommentar=/ Jeg klarer å ta meg av mine barn helt fint jeg. De får kanskje ikke dra på de mest fance feriereisene, men det er det jaggu ikke mange som kan.

Jeg vet ikke helt om jeg kan ta kommentaren din seriøst. Og hvis du virkelig la igjen den kommentaren for at du mente at du skulle hjelpe meg…. Er ikke det litt sent da? Jeg har allerede 5 barn jeg…. Skulle jeg gi de bort da?? Eller mener du at jeg skulle utdanne meg til advokat slik at jeg kunne gi de fancy ferier og en au pair som skulle overta mine oppgaver som mor. Er det virkelig det du mener er riktig?

Men kjære deg, slapp av. Jeg skal ut i jobb igjen. Men jeg vil jobbe når pappaen deres er hjemme slik at jeg kan slappe av når jeg er på jobb. Uten å tenke på hvordan de har det når de kommer hjem til tomt hus etter skolen. Jeg har nemlig en plan. Så jeg skal nok tjene penger jeg også. For jeg er nemlig flink med mennesker og har mye å gi. Derfor vil jeg jobbe med noe som har med mennesker og gjøre. Men jeg trenger ikke noe lang utdannelse forde. Jeg skal nok klare meg og det skal nok ungene også. Hvis du går rundt og tror at mine barn går rundt uten og gjøre alt det vennene deres gjør så er det heeelt feil. De går på aktiviteter og mor og far er ganske involvert der også.

Ingen andre skal komme her og fortelle meg at jeg gjør en dårlig jobb med mine barn. Ingen skal fortelle meg at vi ikke har kapasitet nok til å følge opp våre barn.

Vi gjør ting på vår måte og du Anne får gjøre ting på din måte. Og hvilken måte som er best for barna kan diskuteres!!! Jeg er ingen fan av din måte Anne. Så det så!!!

Og kjære dere som er innom bloggen min, gi meg litt respons nå:) Hva synes dere, har jeg virkelig fått for mange barn? Synes du at Anne er inne på noe? Om du aldri har lagt igjen kommentar før så vær så snill, gi meg din mening, så skal jeg svare for meg så godt jeg kan;)

Jeg merker at jeg ble mektig provosert nå…… Har jeg grunn til det eller var kommentaren til Anne helt på sin plass synes du?

Nordens Ark og tidenes dummeste kommentar

I dag tok vi turen til Sveriige og Nordens Ark. En liten dyrepark 1 times kjøring fra Svinesund. Det har jo vært overskyet i dag og da ville vi finne på noe:) Vi har tusslet rundt og sett på tiger, geiter, ugler, skilpadder og diverse andre dyr:) Parken kunne jo ikke sammenlignes med for eksempel Kristiansand dyrepark, men en helt grei park å slå ihjel noen timer i;) Litt kaldt var det i dag også=/ Enda vi hadde på oss langbukser…. Men jeg har blitt visket i øret at det skal bli varmt til tirsdag=) Jeg gleder meg=D


Vi tar det med ro på morgenene og ungene får leke litt i pyjamas før vi går på badet;)

Mats fant seg en sykkel i dyreparken og forelsket seg i den=)


Sander fikk lære litt om hvordan man hentet vann i gamle dager;)

En bitteliten traktor var også fin:)

Gøy på landet:)

Hønene fikk kjørt seg litt når Mats ønsket nærkontakt med de;)

Ulven tusslet fredelig rundt og vi fikk se de på nært hold:)

Og så ble det selvfølgelig en stoooor is på turen:)

Og Elias fikk klatre i edderkoppnett:)

Vi brukte noen timer på å gå igjennom parken:) Men det er nok ikke en park vi drar tilbake til. For all del, vi hadde en fin dag, men man fikk med seg det meste på den ene turen:) Og det var begrenset hvor mange spennende dyr det var der.

På turen hjem så fikk vi unna en liten Harryhandel=) Jaaaa, det var godt å få gjort=D Vi skal jo til Sverige til uka igjen, men da slipper vi å komme hjem fra ferietur med bilen full av matvarer som skal pakkes bort;)

I går rett før jeg skulle hoppe i seng så var jeg bare innom bloggen via mobilen min. Som regel så gjør jeg det før jeg skal legge meg, det er jo så enkelt når man har en iPhone:) Men da ser jeg at denne kommentaren har tikket inn:

Jeg synes det er galt av deg å få så mange barn. Du har jo ikke muligheten til å følge opp alle som du burde. Men du bruker tid på å blogge. Nei takke meg til sånne som deg burde ikke fått ytre seg da det kan skade barna.

Jeg må bare si til deg Anne: Takk for den og god bedring til deg;)

Og med det så takker jeg for meg i dag og kommer fortsatt til å fortsette med blogging. Og jeg kommer ikke til å miste noe nattesøvn selv om noen synes at jeg har fått for mange barn og ikke klarer å ta meg av de!!! Jeg gkunne laget et helt innlegg om hva jeg gjør for mine barn, men det gidder jeg ikke. De som følger bloggen min vet godt hvem jeg er og hva jeg gjør for mine barn;)

Sov søtt og drøm lurt<3