Er det ikke den ene så er det den andre

I skrivende stund så er klokka snart 22 og Mats har fortsatt ikke sovnet=/ Gosj, jeg er blitt skikkelig lei av at han ikke legger seg til å sove på kvelden og sover til neste morgen. Jeg snakket litt med en ansatt i barnehagen i dag og jeg lurer på om Mats må korte ned luren sin på dagen enda mer. I dag så hadde han sovet fra 12-14 og det er tydligvis for lenge. Han har ikke virket trøtt i kveld en gang. Vi får vel prøve å la han sove frem til 1330 da så kanskje det holder. Men jeg tror ikke at han kan slutte å sove enda for da holder han nok ikke hele dagen ut…. Da blir det nok bare sutring og grining på ettermiddagen og det orker jeg ikke:) Og så innbiller jeg meg at det blir annerledes når vinteren er her og det er lange mørke ettermiddager….. Det gjenstår nå å se da men=/

I dag har solen virkelig velsignet oss med sitt nærvær=) Og det har til og med vært godt og varmt. Vi har vært ute i hele ettermiddag og kost oss i solen. Frøken M har vært her og vi gikk oss en tur sammen med Mats, Sander og Elias:) Ungene har fått bruke kroppen sin og de har klatret og svingt seg i trærne:) Nå virker det som om Mats har sovnet og Sander og Elias er akkurat puttet i seng:) Så nå bør det være rolig resten av kvelden i det minste….


Venter på at pappa skal komme hjem:)

Elias leker apekatt=)


Søteste turbogutt:)

Det skal bli godt med helg igjen nå merker jeg. Vi har ikke all verdens av planer, men litt småtterier har vi i bakhodet. Jeg håper at helgen blir like fin som denne dagen har vært:) Da skulle vi egentlig tatt en tur med båten, men jeg tror at det utgår. Sommeren er liksom over nå og i morgen begynner vi på den første høstmåneden:) Da er det høst på papiret også, men egentlig så har ikke hele august vært noe sommermåned da….. Nå i slutten av måneden så har det vært ganske kaldt selv om det har vært mye fint vær=/ Men vi er fornøyde med sol;)


Nå venter denne lille pusekatten på å få litt kos på fanget så da må pcen vike plass:) Hehe, er det ikke ungene så er det katta…..

God helg til store og små;)

Jeg gikk på en smell

Han Mats har virkelig vært på farten i dag. Og det har gått mest i rampestreker….. Han begynte dagen med å knuse glasset vi har tannbørster i på badet=/ Flott, det får vi sikkert ikke tak i mer. Og etter vi fikk ryddet opp i glass skår så har det gått i ett. Jeg har gjort rent og Mats har gjort fantestreker. Ikke så fin kombinasjon…. Han har nok blitt forkjølet også, nesa renner og tålmodighetet har ikke vært på topp i dag. Og kvelden i går snakker vi ikke om=/ Jeg vurderer å sette opp sprinkelsenga på soverommet vårt igjen for det er jo der han sover…. Men man kan jo alltids håpe at han blir flinkere til å sove snart….. Jeg skjønner ikke hvorfor han våkner på kvelden etter han har sovnet. Vi har faste rutiner nå og vi “leser” den samme boken hver kveld. Han er oppe tidlig og sover ikke etter klokka 14 lenger. Så da vet jeg ikke helt hva vi skal finne på…. Kanskje han får sove enda kortere lur på dagen. Men nå har han nok ikke vært helt i form og jeg velger å tro at det er det som har gjort at han har vært litt umulig de siste nettene….

Nå merkes det virkelig at hverdagen er godt i gang igjen. Det er full fart fra morgen til kveld og jeg merker at jeg allerede gleder meg til høstferie… Hihi, det går i ett med aktiviteter og lekser. Men jeg merker at nå som Mats har blitt barnehagegutt så har jeg mer tid til å stulle rundt for meg selv og holde på i fred og ro. Og det er så deilig. Og Mats stråler hver gang vi snakker om barnehagen=) Og det merkes at han trives med å være barnehagegutt;) Det er veldig godt for meg at han virker tilfreds med tingenes tilstand. Det var nok bra at vi lot han få begynne i barnehagen tror jeg=D

Siden det har vært så full fart i dag så har det blirr veldig dårlig med bilder  dag=/ Men vi fikk besøk av denne lille pippen etter middag i dag:


Det ble et uklart bilde, men en liten skjære ville inn og ta maten til Shari:) Hihi, ikke bare må hun dele maten sin med Mats men nå kommer det fugler og tar maten hennes også;) Det er et tøft liv=)


Lille Mats er så flink og gir Shari litt kos:) Rå kjøttdeig er godt……

I morgen er det barnehage igjen og da kan mor dra en tur ut og handle inn det siste til helgen. I dag var jeg en tur på Mosseproten og jeg skulle bare ha et par bukser til Sander som har strukket seg mye i det siste. Men der gikk jeg på en smell…. Det ble bukser og gensere til Sander og Elias. Så ble det en fleece dress til Mats + ulltøy. Gosj, pengene bare danset ut av kontoen min=/ Men gutta fikk mye fint og vi er litt  mer klare for høst og vinter.

Det skal bli godt med helg igjen nå merker jeg. Det er full fart og jeg er ute av huset klokka 8 hver dag for å følge Elias og Sander til skolen. Og det passer jo egentlig ikke meg, b-menneske som jeg er. Hehe, jeg må ta meg selv i nakken hver morgen for å komme meg opp. For jeg klarer ikke å komme meg i seng på kvelden *sukk* Men det er jo faktisk godt å gå sammen med de til skole og snakke om dagen sammen med de:) Når man først har kommet seg opp og ut så merker man at det er deilig å komme i gang og få noe ut av dagen;)
 Og så er det jo som regel litt sy klubb med mammaen til kameraten til Elias etter det har ringt inn:) Og det er jo ikke så veldig ofte jeg er sosial på fritiden (for jeg har ikke noe fritid….)

Så var det jammen på tide å finne puta igen da…. Haha, jeg går vel på en smell der også….. Nattinatt, sov godt og drøm lurt;)

Første fulle dag….

I dag har Mats hatt sin første fulle dag i barnehagen. Jeg leverte litt etter klokka 930 og så hentet jeg klokka 15. Men jeg fikk ikke snakket med nen av de ansatte for de virket opptatte. Men jeg går ut ifra at det har gått bra for han virket fornøyd. Mats har nok blitt litt forkjølet så han er ikke helt i slaget i kveld=/ Han var stuptrøtt i ettermiddag og sovnet ganske fort da jeg la han, men nå er han våken igjen…. Men nå i det siste så har han våknet i løpet av kvelden og blitt lagt i reisesenga på soverommet vårt. Men nå virker det som om han er i dårlig form=/ Ikke lovende for natta egentlig…..


Mats og jeg er veldig fornøyde med den nye vognen:)Høye svev på trampolina:)

 

Og slik er det når jeg lager middag om dagen=/ Jeg tar Mats ned fra bordet og han klatrer opp igjen…. Han er en liten klatremus om dagen og han kommer seg opp over alt. Ikke noe galt med motorikken til denne gutten nei:) I ettermiddag så har han liknet mest på en Duracell kanin…. Høyt og lavt hele tiden og han har vært skikkelig på hugget. Enten så har han ledd og løpt rundt eller så har han sutret…. Og da får vi ikke gjort så mye annet enn å løpe etter han=/

Ikke så mye annet å si i dag, nå skal jeg se på Dokument 2 på tv 2. det handler om 22. juli og jeg kjenner at den følelsen jeg fikk for litt over 1 år siden kommer frem=/ Uvirkelig og så ufattelig trist:( Måtte aldri noe slik skje igjen……. 

Familiefotokalender

Dere som følger bloggen min og har gjort det en stund vet at jeg er veldig glad i å bevare minner ved å ta bilder. Mange bilder;) Og jeg synes at det er så morro å ha slike minner. Helt siden Kim-Andrè ble født så har vi laget vår egen fotokalender. Da har vi laget med våre egne bilder og for hver måned så har vi satt inn bilder som passer til årstiden. Og på den måten så har du bilder av familien på veggen hele året. Og i slutten av måneden så gleder jeg meg til å bytte side for da dukker det opp et nytt bilde av ungene:) Ungene synes også at det er stas med sitt eget bilde på den måneden de har bursdag:) Da er det bare bilde av bursdagsbarnet. Jeg har flaks som ikke har flere bursdagsbarn i løpet av en kalendermåned=)

Nå i det siste så har mulighetene blitt så mange når det gjelder å lage sin egen familiefotokalender. Og det gleder meg. Nå kan man velge mellom mange fine design og man kan til og med ha flere bilder på samme kalendermåned. Og det er jo bra for de som har flere barn som er født på samme måned. Nå kan man jo leke seg med bilder, bytte ut og prøve seg frem. Da vi begynte å lage kalender for 16 år siden så måtte man velge ut bilder og så sende de inn med posten. Ett bilde for hver måned. Nå kan man prøve seg frem med ulike design og bilder. Jeg kan sitte ganske lenge før jeg blir fornøyd. Men det er lettere å bli fornøyd nå som man har så mange fine muligheter.

Et krav jeg har til en kalender er at man skal kunne skrive inne i feltet som viser datoen. Det er alltid noe som kommer på og da er det greit at det er et felt hvor man kan minne seg selv på frisøtime, tannlegetimer osv. Nå kan man til og med bestille kalender med skrift i datoene, foreksempel så kan man skrive inn bryllupsdato, bursdager osv. Og det er deilig å slippe å føre over alle bursdagsdatoene etter kalenderen er i hus. Jeg skirver opp alle våre viktige bursdager slik at vi ikke glemmer noen.

Vi har som regel gitt bort kalendere i julegave vi da:) Et flott gavetips;) Besteforeldre  og oldeforeldre liker slike gaver. Og her har det vært veldig populære gaver å få. Nå som man ikke er avhengig at kalenderåret skal gå fra januar til desember så kan man jo fint gi bort kalender i bursdagsgave også. En kalender kan godt gå fra for eksempel september til august:) Og jeg elsker å gi bort slike personlige gaver. Hvem bestemor eller bestefar vil ikke smelte helt når de får en kalender med det kjæreste de har? Jeg ville ihvertfall blitt kjempeglad om jeg hadde fått en slik kalender når jeg blir bestemor<3

Det var et gavetips fra meg. Og jeg kommer til å gi meg selv en slik gave i år også, for jeg bare må ha det. Fordi jeg fortjener det;)

                                                                                                                                                                                                                                                          Kjøp fotokalendere her

 

 

 

 

Ny vogn (igjen…)

Da var unger i seng og huset ryddet for leker:) Og det er så deilig når freden senker seg i huset. Jeg har styrt skuta i dag siden mannen har jobbet overtid. Og da blir det jo hektisk. Det er skikkelig høst ute i dag, vind og regn og mørke kvelder=/ Men det er jo kos med mørke kvelder også da:)

Men det er kaldt å være ute tidlig på dagen nå. Vi går til skolen klokka 8 og da er det rundt 10 grader her. Og det er stor forandring på bare et par dager. Nå må jakker på og enda så er det småkaldt….. Og i dag var Mats og jeg ute fra 8 og frem til klokka 915. Men da synes mor det var greit å komme seg inn. Og når man er inne så går tiden liksom saktere…. Det var jo en hel evighet til lunch jo=/ Vi er jo vandt til og bare være ute nå og da er det litt rart å gå inn og være inne…. Og Mats trives egentlig best ute, men vi koste oss inne også i dag. Han har jo hatt fri fra barnehagen i dag og vi har slappet av hjemme:) Det var godt å ha en slik dag=)

Det ble en lang og klinete lunch i dag på Mats. Nå kjører vi på med brødskiver og det blir jo mer klin enn når jeg gir han grøt…. Noe finner vel veien ned i magen, men han spiser nok mer når han får grøt. Men han blir vel flinkere etter hvert. I barnehagen får han jo brødskiver og de sier at det går greit=)

Mens Ole jobbet overtid så har mor vært inne på Finn og sett etter en trille som vi kan bruke frem og tilbake til skolen og barnehagen. Nå er det jo slik at vi har bare hatt en sovevogn og den står jo oppe på verandaen. Så jeg har måttet hente den (må gå bak og rundt hele huset) hver morgen når vi har gått til skolen. Og det har blitt så pes å tømme den for dyne, pute og stæsj før vi løper av gårde. Og når vi har kommet hjem så er det tilbake med dyne, pute og stæsj igjen….. Om att og om att…. Mats går jo, men han bruker litt lang tid og det er ikke alltid vi har tid til. Jeg bruker kanskje 10/12 minutter på å gå opp til skolen alene og når Mats går så bruker vi ihvertfall 20 minutter. Men han er veldig flink til å gå:) 

Men en trille som står i gangen har jeg ønsket meg nå. Vi hadde jo en Carena trille som vi har brukt når vi har vært på båtturer, men den er et helvete å trille=/ Så nå hadde jeg sett meg ut Simo (jeg sverger til Simo) reisetrille. Det ligger mange ute på Finn og jeg har endelig lært meg at man må bare prute. For jeg har jo hatt en del ute på Finn i det siste og folk pruter virkelig mye. Så jeg prutet på en vogn i går men fikk ikke prutet ned så mye som jeg ville. Og det var heller ikke fargen jeg hadde lyst på (brun) så da gikk jeg for en i Oslo som var blå;) Mye mer farge for meg=) Og den fikk jeg prutet ned ganske mye og nå står den her. Mannen fikk æren av å kjøre og hente den etter han var ferdig med å jobbe overtid:)

Og jeg er bare så superfornøyd. Den koster 2799 kroner ny og denne er lite brukt og den sto i utgangspunktet til 1800 kroner. Men den har stått en stund og da satt de den ned til 1350 kroner. Så fikk jeg prutet den ned til 1100 kroner:) Og den er virkelig en av de finere som ligger ute på Finn tror jeg=) Og i tillegg til fotposen så fulgte det med skikkelig regntrekk og myggnetting. Fotposen som er på det ene bildet er nok fòret litt for det var ganske tykk:) Og fargen er jeg osgså fornøyd med. Jeg var redd at den ble for “jentete” for den er en mellomting mellom blå og lilla, men den var nøytral og fin. Og mye finere enn brun synes jeg:) Og den er mange hakk bedre enn Carena vognen vi hadde (for den har jeg solgt, hehe) Så nå mangler vi bare en sovevogn som kan stå fast i barnehagen…..

Hehe, godt jeg har en forståelsesfull mann;) Men jeg følger med på Finn og har lyst på en Simo sportstrille som han kan ha fast i barnehagen. Den er lang og fin i ryggen og har fotbrett som kan justeres. Men jeg vil jo ikke ha et vrak, samtidig så er jeg jo litt tilbakeholden med å betale for mye for en vogn som skal stå i barnehagen:) Så jeg får fortsette ed å følge med selv om jeg har blitt litt lei etter å ha fulgt med en god stund nå=/ De fine og billige vognene går fort unna og jeg har vært for sen…. Og samtidig så har jeg jo vår Simo duo vogn liggenes ute på Finn og den har jeg ikke fått solgt enda. Fine vogne med masse utstyr…. Litt merkelig synes nå jeg for nå ligger den ute til 2000 kroner og da er det både dypvogn og sportsvogn. Og så følger det med Simo termopose, stelleveske og tre tepper. Ganske mye for pengene og jeg har vært så utrolig fornøyd med den vognen. Men den får bare ligge der så blir den vel solgt en gang:)


Slik lå gullet og sov for noen minutter siden og nå hyler han som en gal der nede=/ Reisesenga neste, der har han ligget de siste nettene og da blir det vel rolig igjen tenker jeg, eller håper jeg da….. Nå høres det ikke akkurat som han vil gi seg med det første=/

10 små grader….

Det var det vi ble møtt av da vi stakk nesetippen utenfor døren før vi skulle gå til skolen=/ Det var rett og slett kald høstluft…. Det er jo spådd at det skal bli en kald høst, så da får de sikkert rett i det. Men utover dagen så har det blitt ganske varmt:) Ikke slik at man måtte ha på kort tøy, men akkurat passe til å ha på seg langbukse og genser. Jakka kunne kastes utover dagen.

Mats ble levert i barnehagen etter vi hadde fulgt Elias til skolen. Klokka nærmet seg da 930 og jeg hentet han klokka 1430. Og i dag rakk han nesten ikke å begynne og gråte før han stoppet:) Han har hatt en fin dag i dag og jeg håper og tror at han har det bra i barnehagen. Jeg tror at vi valgte rett i å la han gå i barnehagen;) I morgen har han fri og vi skal kose oss hjemme:)

Jeg har også snakket med en mamma i barnehagen og hun jobber på et sted hvor det bor multihandikappede og de trengte voksne som kunne jobbe i helgene. Så det er bare å si ifra hvis det er noe jeg kan tenke meg:) Det hadde jo vært fint om jeg kunne jobbe et sted hvor jeg vet hvem noen andre er…. Jeg har jo ikke jobbet på en stund (jeg var jo personlig assistent men da jobber man jo bare sammen med en person….) så jeg merker at terskelen for å komme seg ut i jobb faktisk er ganske høy=/ Men nå vet jeg at jeg kan snakke med henne og kanskje få meg en jobb i helger;)

Ellers så skjer det ikke så mye spennende her. Jeg leverer på skole og i barnehage og henter på skolen og i barnehage. Og tiden går fort fra jeg har levert i barnehagen til jeg skal hente Elias klokka 1255… Svish, så m jeg hente på skolen;) Men når jeg har hentet Elias så har jeg jo god tid de dagene Mats er i barnehagen og da leker Elias og kameraten mens vi voksne skravler. Og i dag som det var så fint vær utover dagen så var det deilig å stå ute og kjenne høstluften:) Men jeg må nok få en oversikt over hva ungene trenger av høst tøy snart. Jeg tror at høsten plutselig er her med full styrke.


Mats fant seg sykkel før vi kom oss inn på avdelignen i dag. Og en vannpytt var så innbydende at han var våt før vi kom oss inn….

Lille klatregutt)

Blå og fin himmel over en blid og fin gutt=)

Huskegutt;)

Nå begynner ting å komme tilbake på tv skjermen og i kveld er det 71 grader nord som står på tv’n=) Fin natur er det og jeg følger alltid med på det programmet:) Har du noe favoritt som du venter på?

7 barn i hus

Nå synes jeg at vi nærmer oss normalen her hjemme igjen når det gjelder legging av barn:) Mats sov veldig lite i forhold til det han pleier i dag, men var allikevel ikke så skrekkelig trøtt når jeg la han i kveld. Men jeg kan legge han og gå igjen uten at han hyler så naboene lurer på hva som foregår…. Men han står opp noen ganger igjen da, men da går vi bare ned med han i senga igjen og vi står ikke ute på gangen og venter lenger. Og det er deilig=) Det hender at han kommer opp i løpet av natten også, men det er jo greit så lenge vi har reisesenga stående. Så kveldene og nettene er heldigvis rolige igjen:) Jeg håper at det holder seg slik og at jeg ikke skrøt for mye nå……. Sander og Elias kommer seg også i seng mye tidligere enn forrige uke og det er godt å få tilbake litt av kvelden sin igjen. Voksentid er godt!!

Dagen i dag har gått med til alt og ingenting. Vi har ordnet litt småting og både frøken M og Ida har vært her. Men det har vært veldig rolig her til at det har vært 7 barn i hus… De har vært opptatte med sitt og de har vært litt ute og litt inne. Været har vært skiftende og det er blitt litt høst. Det er kaldere i luften og nå ser jeg at det blir mer og mer gult løv på bjørka… Vet ikke helt om jeg er klar for høsten enda selv om jeg egentlig er glad i den årstiden også. Jeg skulle gjerne hatt litt mer sommer først, men jeg ser det at sommeren er over nå=/ Men en fin ting med høsten er at det blir mange fine solnedganger:


Det er jo bare vakkert da;)


En is må man ha siden det er helg;) Og hvem har sagt at man må begynne på toppen??

 


Mats har sneket seg opp mens mor var ute og tok bilder av solnedgangen…. Smokkene er med ser dere, hihi;)

I morgen er det hverdag igjen og unger skal på skolen og Mats skal i barnehagen. Jeg håper at det går like bra som det gjorde forrige uke:) Jeg skal prøve å komme i gang med og lime inn bilder i album. Jeg ligger langt etter nå og det er virkelig på tide at jeg kommer i gang igjen. Jeg skal nok klare å fylle dagene selv om Mats er i barnehagen. Så får vi se hva som dukker opp av jobb til meg etter hvert;)(Jeg aner ikke hva som går av pcen nå=/ Jeg ser at tekst og bilder legger seg akkurat som det vil, men jeg får ikke rettet det opp….. Nå gir jeg opp og det får bli som det blir. Det virker som om pcen har bestemt seg for hvordan det skal bli uansett hva jeg gjør=/)

Man merker at man ikke er 20 år lenger….

Dagen i går var hektisk=/ Jeg løp rundt hele dagen og det var nok ikke verdens beste utgangspunktet før en fest…. Men festen var gøy=) Og vi fikk feiret verdens beste Glenn<3 Vi fikk servert god mat og det smakte veldig bra etter en dag som man nesten ikke rakk og spise. Vi koste oss masse og ekstra gøy var det at en venn som vi ikke har sett på en stund også kom=) Det ble god stemning og det ble en fin kveld. Etter alle andre hadde dratt så fikk vi en liten stund sammen bare oss fire. Vibeke er jo i utgangspunktet min venninne og Glenn er Ole sin kamerat. Og vi fire har det så fint sammen. Vet ikke helt hva jeg skulle gjort uten de. Verdens beste vennepar som vi er så utrolig glad i<3

Jeg ble ganske trøtt og sliten i går og sovnet nesten på sofaen…. Vibeke pakket på meg pledd og da jeg inntok en god sovestilling i sofaen så merket jeg at jeg ikke var langt ifra drømmeland:) Hehe, man merker at man ikke er 20 år lenger. Uken var veldig hektisk og det merktes på slutten av kvelden=/ Det var godt å pakke seg under dynen da vi kom hjem. Jeg var lykkelig for at taxi turen hjem gikk bra… *kremt* Ikke verdens beste form…. Høhø, tåler ikke så mye lenger. Men det har jeg vel aldri gjort=/

Dagen i dag har gått med til å hente unger etter en litt sen frokost. Og vips så var det kveld. Mor og far synes at dagen har gått litt trått etter gårsdagens utskeielser…. Medaljens bakside…. Men det var jo gøy og da overlever vi litt skallebank=/ Men ungene hadde kost seg borte og det hadde gått så fint:) Men jeg er glad for at ting roer seg nå. Jeg synes at jeg har vært litt vel mye borte fra Matsen nå, jeg er ikke vandt til det…. De store er jo vandt til å være litt her og der og det blir litt anderledes;)


Blide små barn<3

Kveldsbadet var deilig, men så var det en trøtt Mats som var klar for sengen:)

Nå er vi alle samlet igjen og det er godt. Kim-Andrè var jo her hjemme i går så han har ikke sovet borte. Men det var godt å få alle sammen under samme tak igjen og vi har også Ida på pass. Og i morgen skal jeg hente frøken M igjen også:) Så da er vi fulltallige. Ja det er godt at ting roer seg nå…..

Håpløs mamma

Da er vi så og si klare til fest og morro. Dagen har gått i ett og som jeg trodde så ble det travelt. I dag så fikk Mats være i barnehagen fra 930 og frem til 14. Og han har klart seg veldig bra og har sjarmert de som jobber der. Mor er ikke sååå flink=/ I dag så begynte jeg å gråte før Mats når jeg skulle gå ifra han….. Baah, håpløs mamma=/ Men i dag var det tungt å levere han fra seg med tanke på at han skulle sove borte fra i dag til i morgen….

Men jeg fikk levert og med tårer rennende så løp jeg ut i bilen. Ikke noe særlig stolt av det, men i dag klarte jeg bare ikke…. Jeg vet han har det bra og alle de ansatte er så hyggelige og jeg er veldig fornøyd med avdelig og de som har med Mats og gjøre:) Meeeeen, det hjalp ikke i dag. Shit au, mandag må mor skjerpe seg!! Og jeg tror at det kommer til å gå bra til uka for da har ting roet seg her. Det ble litt mye i og med at Ole og jeg skal bort i kveld og måtte sette bort ungene. Men til uka så skal Mats bare være i barnehagen tre dager og det er godt:)


På vei til barnehagen;)

Elias var med og hentet i dag siden vi gikk dit rett etter jeg hadde hentet han:)

Sykkel er alltid populært=)

Og storebror måtte også ta seg en runde på sykkelen:)

Mor fikk handlet seg noen nye klær siden Mats var i barnehagen og det var godt jeg fikk tid til:) Er det ikke rart at jenter aldri har noe å ha på seg? Men jeg fikk handlet litt på Vero Moda og i dag er jeg burgunder og sennepsgul:) Det hørtes ikke så fint ut, men jeg tror jeg er fornøyd:) Men jeg har ikke gått ut av døra enda….. Hehe, jeg rekker å skifte et par ganger til før vi må løpe;) Men vi får se:)

Jaaa, det er fredag=) Ikke ofte at jeg er såååå lettet over å komme meg igjennom uka:) Halleluja I made it;)

Travelt

Så ble det en travel dag i dag også…. Elias skal følges til skolen og hentes, Mats skulle kjøres til farmor og farfar, jeg skulle en snartur innom Amfi, så var det lekser, middag og så skulle Sander spille kamp, Elias skulle til en venn, Mats skulle hentes og mann kom ikke rett hjem etter jobben….. Ikke kjedelig å være meg denne uka. Det har vel blitt en skikkelig pangstart etter ferien.

Nå har jeg akkurat farget håret, pakket til ungene og skvettet litt på det som er igjen av uteblomster:) I morgen skal vi i 40-års lag til verdens beste Glenn og det gleder vi oss til. Men det blir en hektisk dag i morgen også. Men vi skal på fest *smiiiiilllleeeffjæææææsssssss* og vi gleder oss så mye til å feire Glenn sin bursdag. Ungene skal litt hit og dit og mor og far får noen timer med fest og morro:) Jeg krysser fingrene for at været holder seg bra og at vi kan kose oss litt ute i frisk luft også. Frisk luft hjelper alltid å klare opp hjernen…. Høhø, jeg trenger nok litt frisk luft når jeg en sjelden gang skal hive meg over noen cider….

Og hurra, i dag fikk vi vår nye alarm=) Etter at alarmen gikk her en sen kveld så bestemte vi oss for at vi skulle oppgradere alarmen vår slik at vi ikke skulle få slike ubehagelige overraskelser på natten fordi batteriet var dårlig…. Og i dag kom en hyperaktiv montør og rev ned den gamle og satt opp en ny, fin alarm:) Så da er huset vårt godt bevoktet igjen=)

Mats koste seg veldig hos farmog og farfar i dag, men nå merker jeg at han har vært litt for mye borte fra meg denne uka=/ Han henger på meg som en klegg når vi er sammen og slipper meg nesten ikke av synet…. Og jeg merker at det begynner å bli litt sårt å levere han fra meg=/ Og i morgen må han nesten en tur i barnehagen så ikke det blir så lenge til neste gang. Og jeg må nok en gang løpe litt rundt å gjøre ca 100 små og store innkjøp så da er det egentlig godt for meg at jeg ikke må ta hensyn til soverutiner oppi det hele. Jeg merker at jeg gleder meg til neste uke, for da roer ting seg og da skal Mats i barnehagen bare annenhver dag:) Og tirsdag og torsdag skal han være hjemme hos meg!!!


Sander og Elias er så søte der de går og leier Mats på skoleveien:) I dag tok jeg ikke med vogna og Mats går og går=) Han er ikke lat iallefall;)


Hopp og sprett=) Mats har blitt superflink og hopper høyt og lenge før han gir seg;)

I morgen ser timeplanen min slik ut: levere Elias på skolen til klokka 830, levere Mats i barnehage, gjøre alle innkjøpene mine, så håper jeg å rekke litt lunch før jeg går og henter Elias. Så må jeg hente Mats så vi får en liten time sammen før jeg skal kjøre Mats og Karina til farmor og farfar. Mormor henter de andre så jeg slipper å kjøre de. Men Mats skal ha med seg reisesenga så han vil jeg levere selv=) Så må mor svinge seg rundt og kommeseg hjem, få dusjet av seg litt svette, stæsjet seg opp så godt det lar seg gjøre og så er det fest=) Det blir ikke en lat dag med andre ord;) Og er det noen minutter uten at det skjer noe så skal jeg nok klare å finne på noe da også;)