Samlivsprogram på tv3

For noen dager siden så fikk jeg en mail fra tv3. Nå ser jeg at jeg har somlet litt vel mye, men jeg slenger ut en kopi av mailen så får dere se om dette kan være noe for dere:) Søknadsfristen er allerede i morgen så her er det bare å hoppe i det om du føler at dette er noe for deg:)

Hei J 

Jeg søker etter par til et nytt samlivsprogram for TV3 og jeg har lest litt på bloggen din og lurer på om du kunne ha  postet noe om dette. Jeg ser for meg at det sikkert er mange som leser bloggen din som opplever at hverdagens kjas og mas tar over for romantikken eller lidenskapen i forholdet og har lyst til å gjøre noe med dette. Eller kanskje du eller noen du kjenner kunne tenke seg å være med på et sånt prosjekt? Siden det ikke er et kjent programkonsept her i Norge ennå  prøver vi å nå ut til så mange som mulig på litt forskjellige måter, som blant annet og ta kontakt med folk som blogger om samliv. 🙂Vi er på jakt etter deltakere som ønsker å gjøre noe med at de har mistet litt gnisten i forholdet og søker folk som rett og slett er opptatt av å få et bedre samliv, bruke tid på hverandre og som er åpne for å utforske ulike aktiviteter. Vi blir veldig glad hvis du kan formidle vår forespørsel og tipse oss om du eventuelt kommer på noen par som du tenker vi burde ta en prat med, eller om du selv synes dette kunne vært interessant.De kan enten søke på TV3.no sine sider, der ligger det et skjema. Eventuelt så kan de ta direkte kontakt med meg på mailen min, [email protected]

Annonsen til programmet ligger ute på nettsidene til tv3. Jeg legger ved linken, promotekst og bilder som du eventuelt kan bruke i et blogginnlegg. 

 

http://www.tv3.no/casting/tv3-s%C3%B8ker-par-til-nytt-samlivsprogram

 

En våt opplevelse

I dag våknet vi opp til enda mere snø og det så veldig idyllisk ut ute:) Men jeg så at gradene steg fort og det begynte å regne:( Æsj, æsj og æsj!!!! Jeg hater slikt slapsevær=/ Men med godt mot så bestemte jeg meg for at vi skulle gå til skolen med Mats i vogna:) Og det ble tungt=/ Snøen var kram og la seg på hjulene….. Men vi kom oss frem til det ringte inn:)


Mats sitter godt pakket inn i pledd i vognen sin:)

Da vi kom hjem igjen så hentet jeg bare sekken til Mats før vi gikk videre til barnehagen:) Og gjett hvem som sovnet i vognen sin????? Jo det var jo Mats det…. I dag mente han at det var på tide å stå opp klokka 0515…… Aaaaaah, det er for tidlig!!! Men han skulle ikke sove mer nei. Jeg klarte å holde han i sengen sammen med meg frem til far i huset var ferdig i dusjen og da slapp jeg han “fri”. Og jeg snudde meg rundt og sov 1 time til:)


Det ble veldig rolig på Mats……

Men etter han fikk 5 minutter på øyet så var han klar for utelek i barnehagen:) De skulle ut på formiddagen så de fikk lekt litt i snøen før den regnet bort:)  Mats stullet rundt i snøen da jeg gikk hjem igjen:)


Det var skikkelig kladdeføre for trillebåren også i dag;)

Og jeg gikk hjem og holdt på med bildene….. Jeg skal spare dere for detaljer i dag, men jeg ser slutten på prosjektet:)

I kveld så har Sander og Elias gått Halloween:) Ute pøsregnet det og jeg ble den heldige som skulle følge de ut…. Druknet katt fikk en ny betydning…. Men de fikk da gått en runde og Sander ble med en kamerat hjem for å se på film etter bøttene var fulle av godterier:) Elias og jeg tusslet (løp) hjem og Elias koste seg litt mens jeg prøvde å få igjen varmen…..


Litt skumle gutter:)


Og en liten søt gutt:)

Mandag 5. november klokka 2130 så går “Brille” på Nrk. Det er et humoristisk vitenskapelig program med Harald Eia. Til mandg skal de snakke om mat-tabuer og jeg har gitt tillatelse for at de kan bruke bilde av Mats:) Det blir spennende å se hva de får ut av det;) Jeg har ikke sett det før, men jeg har hørt mye bra om programmet:) Til mandag må jeg jo se om de virkelig bruker bildet av Mats:) Det kan jo bli gøy:)

Jeg har også fått en mail med en forespørsel fra Tv3, men det tar jeg i et eget innlegg:) Kanskje noen av mine lesere blir å se på et nytt program de skal spille inn? Det hadde jo vært gøy:) Jeg skal se litt på det nå så kommer jeg tilbake om litt;)

Sliten…..

Popper bare innom for å si god natt….. Jeg er sliten og trøtt…. Dessuten så er det jo ikke så mye spennende å fortelle heller=/ Mann har jobbet overtid, jeg har limt bilder så fort jeg har hatt mulighet, Mats er trøtt og grinete på ettermiddagen fordi vi har stilt klokka til vintertid. Og da hjelper det ikke at jeg er alene hele dagen frem ungene er i seng=/ Etter lekser var gjort, unger var lagt og huset var ryddet og støvsugd så satt jeg meg ned med bilder igjen…. Noen ganger så har jeg ikke vett på å gi meg. Men det er så deilig å kunne sitte uten å bli avbrutt (kremt, bare av at oppvaskmaskinen ropte på å bli tømt og vaskemaskinen var ferdig….) Men nå har jeg klippet ferdig to konvolutter med bilder så de ligger klare til å bli limt inn i morgen. Det tar jammen tid å klippe rundt alle bildene=/ Tipper at det tar like lang tid som å lime de inn og skrive litt….. Men jeg må klippe rundt de så de får en hakkete kant. Nå er status at jeg har limt inn hele januar og klippet ferdig februar og mye av mars:) Og nå ser jeg enden på det, det er bare 5 mnd igjen:) Det går jo unna, men jammen bruker jeg mye tid på det også….

Men nå er det natt:) I morgen kommer en ny dag. Flere bilder skal inn i album…. Og så er det halloween:) Her skal Sander og Elias gå=/ Liker det egentlig ikke, ungene får nok godteri som det er synes nå jeg da…. Menmen, det er ikke jeg som bestemmer akkurat det da….

Store tykke framfor små tynne…..

Så fikk vi også litt snø i løpet av dagen:) Myyye bedre enn regnvær synes nå jeg da:) For her pøsregnet det på morgenen i dag=/ Og vi måtte kjøre til skolen til både Sander og Elias, og Kim-Andrè… Karina har vært pjusk i formen og ble hjemme i dag. Hun har hatt vond hals og vært snørrete…=/ Men i morgen blir det nok skole på alle mann igjen:)

I dag dro Ole klokka 05 på morgenen=/ Han skulle til Ålesund og han skulle ta fly fra Gardermoen. Så han forsvant ut av huset før vi andre sto opp=/ Men Mats våknet tidlig i dag og jeg kunne fremdeles se 4 tallet på klokka=/ Han har jo som regel våknet mellom klokka 530 og 6 i det siste og nå som vi har stilt klokka så var klokka ca 430 da han ville stå opp=/ Men jeg sto og hang opp tøy klokka 0030 før jeg endelig fikk stabbet meg i seng i går kveld (eller natt kan man vel si…)…. Og da er ikke mor noe særlig villig til å stå opp da klokka er halv fem på morgenen!!! Så jeg klarte å få han til å ligge rolig litt til:) Men så var det bare å komme seg opp så jeg rakk å få tre små klare til klokka var 740…..


Det ble visst forsinkelser på Gardemoen og flyet Ole var med i sto i kø for avising i nesten 2 timer….. Og da de endelig var ferdig med avising så måtte de vente på at brøytemannskapet skulle brøyte rullebanen=/ Hehe, og han kjørte hjemmenifra klokka 5 for å rekke flyet….

Årets første snø er spennende:) Jeg håper at den får ligge litt jeg da….. Det er klart at mange ting blir mer tungvindt, men det blir så mye lysere og finere ute med hvit snø;) Og så får ungene noe de kan gjøre når de er ute igjen:)

Og jeg har fått holde på med bilder i dag også:) Mats har jo vært i barnehagen og da fikk jeg litt tid mellom bringing og henting i dag:) Og jeg kommer stadig nærmere målet mitt. Nå har jeg kommet frem til desember og jeg er under 1 år på etterskudd:) Når jeg bikker over på nyåret så føler jeg at prosjketet nærmer seg slutten. Men det er fortsatt mange bilder igjen. Og jammen går det unna på album her. Til nå har jeg limt inn 4 fulle album…. Men det er jo forskjell på hvor store de er da…. Jeg har funnet ut at det helt klart må lønne seg å kjøpe store tykke album i stedet for å kjøpe små og tynne album. Til syvende og sist så sparer jeg nok på å kjøpe album som koster litt;) Jeg får fortsette i morgen, men jeg må nok kjøpe flere album…. Hmm, det blir penger ut av dette prosjektet=/ Men jeg vil bli ferdig så fort som mulig og kjører et hardt løp nå frem til jeg er ferdig;)

Har du fått snø i dag?

En fantastisk tur

Da var jeg tilbake til hverdagen igjen;) Det ble visst ikke noe innlegg i går…. Men vi har kost oss noe vanvittig på tur:) Vi har skravlet, ledd, badet, spist god mat, slappet av, shoppet, ja vi har hatt det topp fra vi dro i går til vi kom hjem i dag:) Skulle gjerne hatt et døgn til, tiden går jo så fort;) Men det får kanskje bli neste gang….. For dette skal vi få til igjen, og kanskje vi klarer å “lure” med oss et vennepar til;) De kunne ikke bli med denne gangen, men vi håper å få til en tur sammen en annen gang for dette ga mersmak:)

Vi har tilbragt mye tid på hotellrommet og skarvlet der:) Bare oss fire…. Og vi har ledd så det har gjort vondt i magen=D Vi har det så fint sammen og koser oss maks sammen med de beste venner man kan ha:)


Sjekk det fine kjøleskapet vårt da=D Hehe, det var ingen minibar på rommet og siden vi hadde vært innom systembolaget og handlet med oss drikke som vi kunne kose oss med på rommet så hang vi en pose med drikke utenfor vinduet:) Det var jo godt og kaldt ute så drikken ble kald og god:) Hihi, man må jo bruke fantasien….. Og dette ble den beste løsningen=D Vi fikk lukket vinduet selv om posen hang i handtaket så det gikk jo veldig bra;)

Meg og den beste venninnen….. I love her<3

Ungene har klart seg fint sammen med farmor og farfar:) De har jo vært her hjemme og de var glade for at mamma og pappa kom hjem:) Det er alltid godt å komme hjem, men i det vi tråkket over dørterskelen så var “ferien” over…. Da var det bare å pakke ut varer, få i gang vaskemaskinen, kose med barn, rydde, støvsuge osv sov….. Og siden vi har stilt klokka så fikk vi en smule trøtt og grinete unge i slutten av dagen….  

I morgen skal jeg være sjåfør…. Det er meldt regn og da har jeg ikke hjerte til å la Kim-Andrè sykle til skolen. Han pleier å bli kjørt av farfar, men han er opptatt på mandager og Ole skal til Ålesund i morgen så da kan ikke han ta han med seg heller. Så da får jeg bare komme meg opp slik at vi rekker å komme ut av døre kvart på åtte. Og da kjører jeg Kim-Andrè først og så håper jeg at postkontoret åpner klokka åtte for vi må få hentet en pakke der før den blir sendt tilbake. Så må vi rekke skolen til Elias og Sander klokka 830. Karina har blitt litt forkjøla og da får jeg ta turen hjem og plukke henne opp så jeg får henne til skolen til klokka 9. Og da er det bare å få levert Mats i barnehagen:) Så blir det noen timer fri før jeg må få alle hjem igjen…… Det blir ikke så mye tid til andre ting da, men noen timer blir det jo mellom levering og henting og da får jeg bare få satt meg ned med bilder igjen;)

Har dere hatt en fin helg?

Lille frøken morgenfugl

I dag så var timeplanen full og jeg visste ikke helt når jeg skulle få tid til å farge håret…. Og hvordan løser man det? Jo da står man opp litt tidligere enn man pleier og farger det før frokost…. Ja jeg, b-menneske som jeg er, sto opp tidligere enn det jeg pleier, for å farge håret:) Hehe, det skjer ikke ofte;) Men jeg kom meg opp og vi gikk til og med til skolen enda jeg skulle rett hjem for å kjøre Karina til skolen:) Litt stress ble det, men vi rakk det:)

I dag skulle jeg ha en ansiktsbehandling som jeg har gledet meg veldig til:) Og jeg synes at det var vanvittig deilig:) Ansiktet fikk “full pakke” og jeg nøt hvert sekund. Skuldre og nakke ble massert og bryn ble nappet og farget:) Aaaah, hvor deilig det var:) Skulle gjerne gjort det en gang i mnd, men det er ikke særlig aktuelt=/ Men jeg skal tilbake om 1 mnd for å nappe og farge bryn igjen:) Det koster 200 kroner og såpass må man vel kunne unne seg=)

Og slik ser en fornøyd mamma ut etter 1 time i himmelen;)

Men jammen ble jeg gåen i kroppen etter behandlignen. Jeg er jo helt svingstang jo….. Men her har det gått i ett resten av dagen så jeg har bare måttet holde det gående. Men en aldri så liten høneblund hadde gjort seg…. Men her har Ole jobbet litt overtid, jeg har hatt frøken M og jeg har kjørt Karina og en venninne til byen:) De skulle se en forestilling som en klassevenninne er med i:) Og jammen ble det tid til å lime inn noen bilder også=) Det skal ikke stå på innsatsen iallefall. Her brukes hver ledige stund til å lime bilder;)

Her går det i biler om dagen=) Ingenting er så gøy som å kjøre rundt på biler. På bordet, på sofaen, i senga, ja overalt finner jeg små biler…. Etter spatimen i dag så var jeg innom en skobutikk og kjøpte vintersko med ullfòr til Mats:) Jeg synes at det er så godt med ullfòr og det finner jeg ikke i alle skobutikker=/ Men disse blir nok deilige til vinteren;)

Nå skal jeg ha meg noen minutter på sofaen før jeg pakker til i morgen. Jeg tipper jeg sovner så fort jeg legger fra meg pc’n men akkurat nå måtte jeg bare ta meg noen minutter uten og gjøre noe annet enn å se på tv’n:) Det skal bli godt med litt fri i morgen:) Vi har vel drevet litt rovdrift på oss selv i det siste og det skal bli godt å bare være voksne… Vi skal kose oss sammen de beste:)

Så får vi se om det blir et blogginnlegg fra mobilen i morgen. Men det er aldeles ikke sikkert….. Hvis ikke det blir noe innlegg i løpet av dagen i morgen så er jeg plutselig tilbake på søndag:)

Tjohei og woopwopp fra meg=) Nå gleder mor seg til det blir lørdag;)

Abstinenser

I dag har jeg ikke limt inn et eneste bilde og jeg sitter her og har nesten abstinenser=/ Skulle veldig gjerne hatt tid til å komme meg nærmere målet, men dagen har gått i ett og det ble ikke noe tid til overs. Og nå er jeg i grunnen sliten…. Men jeg håper at jeg skal få bittelitt tid i morgen…. Men vi får se hva det blir tid til. For i morgen skal jeg ta ansiktsbehandling på Beautisenteret og det skal bli så godt:) Jeg ønsket meg gavekort der til bursdagen min og nå har jeg endelig fått ut fingeren og fått bestilt meg time:)

Og så skal jeg hente frøken M på ettermiddagen og da vet jeg jo at det blir full fart… Og jammen så tror jeg at mannen skal jobbe litt overtid også=/ Det blir ikke så mye som sist, men han blir nok et pra tre timer senere hjem=/ Og så er det helg=) Og vi skal bort:):):) Jaaaa, det blir braaaa=) Og det fortjener vi nå, så ingen flere basselusker skal komme inn i huset her!!!!! Så det så;)

I dag har vi fått en forsmak på vinteren. Det kom noen snøfnugg og det har vært bitende kaldt, 2 grader og vind… Til og med Mats ville inn, og da er det kaldt;) Vi våknet opp til tykk tåke og det ser jeg at mange andre også gjorde:) Hehe, hva gjorde man før Instagram??? Nå blir man jo oppdatert hvordan vær det er både her og der;) Men er det ikke noen av leserene mine som er på Instagram som bor litt andre steder da? Det hadde vært spennende å følge noen som bor i utlandet eller Svalbard;)


Lillegull sitter godt innpakket i teppe på vei til skolen;)


Så fikk Mats besøk av en pusekatt:) Ser dere den?

Elias er tilbake til normal form igjen og han har vært på skolen i dag:) I dag da jeg fulgte Sander og Elias på skolen så var jeg vitne til en artig samtale. Vi møtte en skolekamerat av Sander:

Gutten: hei Sander. Åååå, du har med deg gym bag du….. (Sander bærte på gymbagen sin)

Sander: Ja, har du glemt din??

Gutten: neeeeiiii, mamma skal komme med den. Jeg må bare ringe henne først:)

Hihi, men han hadde selvfølgelig ikke glemt den:)

Så dere forresten på Åndenes makt i dag? Det var fra Rygge storsenter og det er ikke langt fra der jeg bor:) Hun som eier veskebutikken er (eller var) mamma i klassen til Karina:) Spennende, jeg må få med meg resten (vi ser på det forsinket:)

 

Bilder bilder bilder…..

Elias har vært i dårlig form i dag=/ Stakkars, han lå i senga si og sov helt frem til klokka var 15. Og da hadde han sovet hele natten før…. Så han har jo ikke vært i form i dag=/ I går kveld så gikk jeg på badet med han for han måtte på do og da tenkte jeg at han skulle få legge seg opp på rommet sitt siden det virket som om han var litt bedre. Men da vi kom på badet så kastet han opp igjen. Samtidig så våknet Mats…. Typisk=/ Så da sto jeg der da med bøtte som Elias kastet opp i (mens han satt på do…) i den ene handa og Mats på hofta. Og jeg brekker meg så grusomt når jeg kjenner lukten av oppkast…. Jeg vet ikke hvem som brakk seg mest jeg, Elias eller jeg…. Hehe, jeg takler bare ikke omgangssyken=/

Ole hadde selvfølgelig ikke kommet hjem enda, for han skulle jobbe ekstra lenge i går…. Men når han jobber overtid lenger enn arbeidsagen egentlig er så begynner det å bli litt mye synes jeg=/ Klokka var 01 før han dukket opp…. Djiiiisess, det ble sent. Jeg satt oppe og ventet på han og spiste noen kjeks siden jeg ikke hadde fått noe særlig mat…. Jeg begynte å bli litt bekymret og var på nippet til å ringe han. Han pleier jo å komme hjem i halv ti tiden som regel på en vanlig “overtidskveld” men i går var det litt ekstra og jeg visste at han skulle jobbe ekstra lenge. Så da jobbet han overtid fra 1530 og frem til 24….. Og så er det nesten 1 times biltur hjem også da….. Hihi, han lengtet nok veldig hjem og det gikk nok litt i overkant fort for han ble stoppet av politiet=/ Godt at de ikke målte farten for å si det slik…. Men de lurte fælt på hvorfor han hadde det såå travelt….

I dag fikk jeg barnehagebildet til Mats:


Nå tok jeg bare bilde av bildet da, men slik ble det:) Jeg ble veldig fornøyd, men jeg kunne vel tatt et slikt bilde selv (mener ikke å være høy på pæra altså, men jeg tar jo mange bilder og noe som dette har jeg jo tatt mange ganger før….) Men jeg må jo bare ha bildet da for det er jo det første barnehagebildet av Mats:) Så nå er samlingen av det første barnehage/parkbildet komplett:) Jeg var på Fotolabben i stad og kjøpte rammer som jeg skal ha det første barnehage/parkbildet til alle ungene og de skal vi ha på soverommet:) Og de er så hyggelige og behjelpelige på fotolabben:) Jeg går bare dit når jeg skal ha noe til bildene:) Service er viktig og det har de forstått:)

 Det blir mange bilder av ungene og vi kan jo ikke ha alle sammen fremme. De fleste barnehage/skolebildene har blitt limt inn i album og så har jeg bare byttet ut med det neyste de har tatt:) Men nå skal jeg ramme inn det første barnehage/parkbildet og så skal jeg ha 7. klasse bildet på samme vegg:) 1.klasse bildene har vi rammet inn på veggen utenfor kjøkkenet og planen nå er å få en stor ramme som vi skal samle alle 1. klasse bildene i:) Men det blir jo noen år til:) Heldigvis………


Mats koste seg i barnehagen i dag og jeg er glad for at jeg leverte han der i dag. Jeg var litt i tvil siden han var så sutrete og så måtte jeg forte meg å levere han siden jeg måtte levere før Karina syklet til skolen så ikke Elias måtte være hjemme alene. Så jeg fikk liksom ikke sett an heller=/ Men han hadde vært i slaget i dag og han har nok kost seg mer der enn han hadde gjort hjemme sammen med meg som sitter med bilder hele tiden.

For i dag har jeg fått unna mange bilder:) Og jeg synes faktisk at det går ganske radig;) Nå har jeg sikkert limt inn godt over 1000 bilder og da er jeg jo nesten halveis;) Wiiii, det er gøy å se at jeg kommer nærmere målet:) Nå er jeg snart ferdig med september, og det vil si at jeg er “bare” ett år på etterskudd:) Jeg synes at det går overraskende fort fremover:) I morgen blir det en pause i bildeliming og fredag skal jeg jo ha ansiktsbehandlig så det ser ikke ut som om jeg får limt noe mer før til mandag igjen nå=/ Da er det godt at jeg fikk unna så mye i går og i dag:)

Nå venter visst en maskin med tøy som skal henges opp=/ Det bør vel ikke bli så sent før vi legger oss i kveld som det ble i går=/ Halv to blir litt sent når det er arbeidsdag dagen etter….

Mer sykdom i hus

Jaja, det måtte jo bare skje da=/ Elias har tatt over stafettpinnen etter Mats og kaster opp…. Jeg måtte hente han på skolen i dag (selvfølgelig etter Mats hadde lagt seg ut i vogna si…) Og Elias har ligget på sofaen siden han kom hjem. Stakkars, han har ynket seg i flere timer før han endelig kastet opp nå=/ Han har vært varm og hatt vondt i hodet og magen. Og Ole jobber selvfølgelig overtid og har ikke tenkt seg hjem riktig enda. Det blir lange dager på han. I går var han ikke hjemme før over 23 og klokka blir enda senere i dag=/

Jeg har vært superflink i dag og har limt inn over 200 bilder:) Hurra for meg!!! Jeg kan være utrolig sta, og når jeg setter meg mål så gjør jeg det jeg kan for at jeg skal nå de:) Bakdelen er at jeg er kanskje litt vel sta… Og i dag har jeg vel kanskje dratt strikken litt langt. Etter unger var i seng og jeg hadde limt inn over 150 bilder så satt jeg meg ned for å lime litt mer…. Jeg var faktisk akkurat ferdig til Elias begynte å kaste opp. Hehe, det var timingen sin det:) Jeg hadde vel tenkt til å klippe til bilder fra en konvolutt til før jeg ga meg, men vi får se om furnuften eller staheten seirer….

Planen videre var å lime inn masse bilder i morgen når Mats er i barnehagen, men Elias blir nok hjemme i morgen og da må jeg jo bare løsrive meg litt synes jeg. Mats har egentlig vært litt utilpass i kveld, men jeg vet ikke om han bare var trøtt eller om han brygger på noe=/ Jeg har allerede vært nede hos han og trøstet han 1 gang. Men jeg skal nok få limt litt bilder i morgen også for resten av uka blir det nok ikke så mye tid til det=/ Torsdag er det jo rengjøring som står for tur og fredag skal jeg hente frøken M. Lørdag så skal vi jo bort (hvis vi kommer oss av gårde da…) Og da kommer vi jo ikke hjem før på søndags ettermiddag/kveld og vips så var det mandag igjen=/ Dagene går….


Mats fikk en presang i dag også og pakket ivrig opp:) Inne i pakken var det ballonger, bok , bukse ,genser og reflekser:) Ballongene var mest stas…..

Og her har vi lille syklingen vår=/ Jeg håper at han blir fort bra;)

Og her sitter jeg da, sulten og tørst…. De som mener at de som er hjemme med barna sine ikke jobber vet virkelig ikke hva de snakker om…. Jeg har vel gjort mer enn en vanlig arbeider har gjort i løpet av dagen i dag.Ikke har jeg fått spist noe særlig heller=/ Middagen min besto i grøt som Mats bestemte seg for at han ville ha, så da ble det ikke middag i dag…. Hver gang jeg skulle ta litt grøt inn i min munn så satt han bare og hylte=/ Takk for maten liksom. Og nå frister det liksom ikke å ta seg noe mat når Elias ligger der og er syk….

Noen dager gleder jeg meg veldig til ungene er store og klarer seg selv….

Nå ynker Elias seg og det er nok oppkast på gang, og Mats gråter….. Må løpe!!!!

Jeg gjorde det

Atter en hektisk dag er over og mor har endelig funnet sofaen:) I dag har jeg fått unne litt småting. Jeg har blandt annet fått hørt hva en ramme til 1-års bildene kan komme til å koste. Og den kommer nok på litt over 3000 kroner…. Jeg ble ikke overrasket over prisen, men det er jo mange penger=/

Rammer står også i fokus her om dagen. For nå venter jeg jo på førsteklassebildet av Elias og selvfølgelig så har de ikke den rammen jeg har til de tre andre lenger=/ Jeg hadde håpet at jeg kunne få bestille den, men neida, det gikk selvfølgelig ikke=/ Så da burde jeg byttet ut de rammene da… Det er jo ikke noe fint om vi ikke får like rammer=/ Men jeg har en ramme som er neeeesten lik og det kan godt hende at jeg bruker den frem til vi får vår siste førsteklassing. Og da lager vi kanskje en felles ramme som vi har alle førsteklassebildene i…. Hadde ikke det blitt fint da???

Det er ikke bare bare når man har fem barn….. Det har blitt byttet ut en del rammer her i huset siden de rammene jeg allerede har til eldre søsknene har gått ut av produksjon innen jeg har kjøpt inn ramme til alle ungene. Nyfødtrammer, 4-mnd rammer, barnehagebilderammer osv osv har blitt byttet ut. Og nå har jeg fått det for meg at jeg har lyst på alle ungene sitt første barnehage/park bilde i rammer på soverommet vårt. De fleste bildene har fått plass i album etter hvert som de har tatt nye, men det er litt spesielt med det første da….. Guuuud, jeg får noen ideer altså;) Mannen og jeg må legge en plan, bare han kommer hjem fra jobb da…. Han jobber selvfølgelig overtid i dag og har enda ikke kommet hjem=/


Og siden jeg har styrt skuta i dag så er det jeg som fikk “æren” av å lose Sander gjennom leksene i dag=/ Jeg skulle gjerne hatt besøk av den som bestemmer lekser når vi holder på her hjemme…. Da hadde de kanskje kommet på andre tanker=/ Ikke noe hyggestund akkurat…. Lekser tar snat livet av meg:(

Elias har en akseptabel mengde lekser:) Og når de får lekser som de skjønner så går alt mye lettere;) Det er nemlig slik at vi må sitte med Sander når han gjør lekser fordi han trenger så mye hjelp….. Og jeg personlig synes at ungene må lære ting de ikke er klare for…. Det er skyhøye forventninger til våre håpefulle og her hjemme så slår det negativt ut…..

Mats må også gjøre lekser:)

Og i dag så gjorde jeg det…. Endelig så tok jeg steget og bestilte klippetime:) Og jammen så kunne jeg få time i dag=) Så da fikk jeg meg en etterlengtet klippetime;)


Og slik ble resultatet:) Myyye kortere og jeg er vel ganske fornøyd;) Tror jeg da…..

Og i dag så hadde jeg samtaletime i barnehagen:) Og ting var vel omtrent som jeg trodde. Mats er kjempeglad i å være ute og han ligger veldig godt an motorisk. Og det var jeg jo ikke i tvil om…. Gutten er jo over alt og det er ikke mye som stopper han…. Inne så er Mats stort sett snill og grei og han sover som en sten når de legger han ut:) Jeg fikk inntrykk av at de var godt fornøyde med han og det er godt å høre.Og henne jeg hadde samtale med er så snill og god:) Jeg er i grunnen veldig fornøyd med avdelingen og de som jobber der;) Mats trives og da er jeg veldig glad og fornøyd;)

Siden jeg har fartet så mye i dag og har vært alene med ungene i ettermiddag så ble det null tid til å lime inn bilder i album i dag=/ Og da mener jeg null tid=/ Men jeg får ta igjen det tapte i morgen. Da har Mats fri fra barnehagen og etter jeg har levert på skolen så skal vi hjem å jobbe!!! Hvis Mats er i god-lune da…….