Sinnatagg

Da var den dagen unnagjort og glad er jeg for det. Jeg føler at noen har kjørt over meg med lastebil…. Den siste runden her tok jammen på=/ Men nå har jeg vært gjennom en del runder, og det er ikke bare bare for en sliten fembarnsmamma…. Jeg stoppet å kaste opp i går kveld og jeg tror at kroppen er ganske tom nå…. Jeg håper nok en gang at dette var siste runde. Men runden er ikke over enda føler jeg, for jeg er så slapp som jeg kan bli. Bare det å finne frem klær til ungene var en skikkelig kraftanstrengelse i kveld… Hjertet dunker så jeg skulle tro at jeg hadde løpt maraton uten en eneste pause….
 
Jeg håper virkelig at formen er tilbake i morgen. Jeg har fått i meg en bolle i kveld og da bør det vel hjelpe etter hvert. Ole har vært hjemme i dag siden Mats har hatt fri fra barnehagen. Jeg hadde ikke maktet et lite turbotroll alene i dag=/ For han har virkelig fått opp tempoet igjen.
 
Mens Mats var syk så fikk han ha smokken sin ganske mye, noe som egentlig er forbudt her i huset. Den er til soving og bilturer. Så var det bare det å avvenne han med å gå rundt med den hele dagen da….. Og slik går det:
 
video:img8461
 
Jeg vet det er dårlig kvalitet på videoen, men jeg måtte bare vise raserianfallet til Mats. Slik holdt han på en gooooood stund. Det er da du gleder deg til du kan være syk og bare ligge på sofaen i fred og ro….
 
I dag har jo Kim-Andrè hatt bursdag:) Far i huset har hatt sitt svare strev med å komme seg gjennom dagene selv siden har har blitt forkjølet. Og da han kom og la seg i går kveld så begynte jeg å kvikne til og da fant vi jo ut at ingen ting var ordenet til bursdagsbarnet neste dag=/ Uffameg, ikke godt for meg å være syk oppi slike dager…. Men jeg fikk kreket meg opp og ordnet med noen ballonger og drikkekopp med sugerør så fikk det bli morgenes markering. Middagen i dag ble mækkermat etter bursdagsbarnets ønske. Jeg for min del satt og så på for det meste. Ingenting fristet…. I kveld ble det brownies og siden han bare ønsker seg penger så har han fått det overført på kontoen sin. En stusselig feiring i mine øyne, men planen er at vi skal ha selskap på søndag. Om formen min bedrer seg da….
 
I morgen er det Karina sin tur. Hele 14 år blir hun:) Hun har jo fått bursdagspresangen sin og jeg synes i grunnen det er litt kjedelig… Men slik er det:) I morgen er det Karina som bestemmer middag og kake og da blir det taco og cupcakes. Vi skal nok kose oss. Det blir en hektisk dag for meg i morgen for alt jeg ikke har fått gjort mens jeg har vært syk, må gjøres i morgen=/ Lucky me;) Men Mats har dag i barnehagen så da får jeg holdt på litt i fred og ro;)


Elias fikk ny fotballdrakt på treningen på onsdag er er klar for å spille i serien til våren;) En stolt gutt som kom hjem med den=)

Bursdagsgutten vår<3

I dag fikk jeg smokkene jeg bestilte for litt siden og jeg må si det ble noen dyre smokker…. 600 kroner ble sluttsummen (tror jeg da) for 9 smokker….. Men seks av de har navnet “turbo Mats” på og de kostet jo litt for å få navnet hans på…. Den siste smokken i rekka er en slik selvlysende smokk og de er jo også litt dyrere=) Smokken med navn på skal være med i barnehagen siden det er kjekt å vite hvem eieren er:) Tror ikke det er så mange som har smokk som er lik Mats sin;)

Så fredfull liten turbo Mats….. Ikke mye som minner om gutten i videoen….

Så må jeg bare vise dere dette bildet selv om det er både dårlig kavlitet og røde øyne (som var helt umulig å fjerne…) Pappa og Mats skulle ut for å kjøpe mækkermat og Mats hyler og gaper “kjajer selv” , og paps skjønner ikke helt hva han mener. Det merkes hvem som går mest hjemme med han og har lært seg språket:) Mats ville jo bare ta på seg luren selv… Han dro den på seg og da jeg sa hvor flink han var så sier han så kjekt “vet det” Høhø,det er lille flinke gutten vår det:) Ole har vært litt oppgitt i dag over at han ikke helt har klart å tyde språket…. Da har det vært greit å ha ho mor som tolk liggene på sofaen;)

 
Det var dagens oppdatering fra meg:) Nå er det litt mer avslapping på sofaen før sengen roper:) Det har blitt noen timer med sofasliting det siste døgnet…. Begynner å bli lei nå……

Hurra for Kim-André

På denne dag så vår førstefødte dagens lys for første gang<3 Etter 12 dager på overtid så bestemte han seg plutselig for at han ville ut i den store verden:) Den kommende mamma våknet av at vannet gikk klokka 0330 og vi pakket det siste og kjørte i rolig tempo til sykehuset. Og klokka 0747 var hemmeligheten avslørt. Det var en stor fin gutt som kom til oss:) Fødselshistorien finner du på sidemenyen under "fødselshistorier"
Tenk at det allerede har gått 17 år…. 1 år til myndighetsdagen…. Tiden flyr fort… Jeg synes ikke det er lenge siden jeg gikk mange lange turer og koste meg glugg. Jeg var veldig bevisst på at det var første og eneste gang jeg kunne legge opp dagen bare etter Kim-André om mitt behov og ønsker. Far selv jobbet da på Fornebu som flymekaniker og hadde ganske lange dager. Det ble mange gå turer og jeg virkelig nøt den nye tilværelsen:) Nå har det gått 17 år og lille pluggen vår har fremtidsplanene klare. Flyverleder eller noe innen økonomi står på ønskelisten. Flyverleder er ganske vanskelig å klare, men er det noe han passer til så er det det:) Han elsker fly, akkurat som pappaen sin;)
I dag blir det en bitteliten markering av dagen og til søndag skal vi ha hovedfeiringen i og med at far selv hadde bursdag for to uker siden og Karina fyller år i morgen. Tre fluer i en smekk;) Jeg håper bare at formen min er tilbake da, for akkurat nå er den ganske laber=

Hurra for Kim-André

Ny runde

Mats er i form igjen, men før han ble bra så leverte han faenskapen til meg igjen:( Nå er jeg seriøst på randen av sammenbrudd… I dag har jeg kastet opp og sittet på do…. Og gjort rent mellom det= Flott dag…. Not
Nå er det en stund siden jeg kastet opp og mor måtte stå opp for å ordne diverse ting til i morgen. Det merkes når husmora ikke gjør “pliktene” sine for å si det slik. Det jeg gjør hver dag er ganske usynlig, med det merkes veldig godt når det ikke blir gjort….
I morgen fyller Kim-André 17 år. Jeg håper at formen min er litt bedre til da.
Nuh venter senga igjen, det har blitt noen timer der i dag for å si det slik…
Trøsteord og klemmer mottas med stor takk<3

Jeg håper og tror

I dag så synes jeg at jeg har sett at formen til Mats har gått oppover. Han har drukket mer og fått i seg mer mat enn i går iallefall. Men han leverte en skikkelig bleie på morgenen i dag=/ Men det har ikke kommet mer, enda han har spist…. Jeg tar det som et godt tegn:) I kveld så spiste han til og med litt kveldsmat:) Det er lenge siden sist…. Jeg er veldig usikker på om jeg sender han i barnehagen i morgen eller ikke…. Han er jo i farta, han mangler liksom bare turbofarta, og den så jeg komme så smått tilbake utover ettermiddagen i dag. Han har lekt mer og spist mer….. Men så var det den bleia på morgenen i dag da….. Hmmm, hva synes dere? Han savner alle barna nå, i morgen er det 1 uke siden han var i barnehagen sist=/ Jeg kunne trengt litt tid hvor jeg kan holde på uten å bli avbrutt hele tiden også…. Je merker at han har gått i bena mine lenge nå…. Og i morgen skal huset shines og det hadde vært utrolig godt å få holde på i fred og ro….


Skolegutt i pyjamas:)

I dag har alt vært lov når det gjelder spising/drikking. O’boy har blitt servert og Mats har fått grise med skje oppi der, drikke med og uten sugerør har blitt hentet. Kjeks, havregrøt og sjokolade har blitt hentet frem og litt har funnet veien ned i magen. Ja, i dag har jeg vært fornøyd bare han har fått noe ned i magen, “ja-mat” eller ikke, det har jeg ikke brydd meg om. Og i kveld så sto jeg nesten og jublet da jeg så at han tok brødskiva opp og inn i munnen sin:) Små hverdagsgleder……


Her er forresten koppen jeg bestilte på Fotoknudsen for litt siden:) Mats synes at det er gøy å drikke av kopp med bilder av kjente fjes:)

Jeg merker at det har tatt på å gå hjemme med sykt barn så lenge…. Humøret er langt ifra på topp og ungene har fått passet sitt påskrevet alle sammen i dag=/ Ole er selvfølgelig på jobb…. Jeg er lei av overtid også….. Men det må til, slik er det bare=/ Mats sto opp tidlig i dag og etter ungene var sendt av gårde til skolen så sovnet han like godt i senga vår…. Sliten liten gutt…. Så luren på dagen i dag ble bare en liten time, jeg orket ikke tanken på at han ikke ville legge seg i dag=/ Mens Mats sov luren sin så fikk jeg ryddet ferdig på rommet til Karina og loftstuen. Så nå er alt som var i pc bordet flyttet over til andre steder (det var visst ikke så mye lagringsplass i skrivepulten…..) og nå er det bare å bære det to etg ned…. Og det tror jeg gutta får ta seg av:)

Og slik ble rommet til Karina:


Der hvor skrivepulten hennes sto er det nå et sminkebord. Og skrivepulten står rett utenfor rommet hennes og det ble en fin liten leksekrok. Pc bordet var bare et stort møbel som sto der og støvet ned. Noe stasjonær pc har vi ikke lenger, bare bærbare. Og de trenger vi jo ikke noe pc bord til;) Rammen som henger til venstre for sminkebordet kjøpte vi på Ikea og det er liksom en filmrull fom bølger seg nedover. Den var stilig synes jeg, men det kom ikke så fint frem på bildet….. Jeg må fremkalle noen bilder snart så vi får fylt den opp med fine bilder:) Vi mangler tre bilder, men det er mulig noen av mine naturbilder blir byttet ut;)

Og slik er tv kroken hennes:) Sengen var jo ny i sommer og den er vi kjempefornøyd med. For de som tenker på å kjøpe sovesofa så er det virkelig nødvendig å kjøpe en som koster litt. Denne kostet mer enn det vi hadde tenkt (omtrent det dobbelte) men den er god å sove i. Karina har venninner som har fått sovesofa som ikke har vært mulig å sove fast på….. Bordet er fra Ikea og det er helt greit til den prisen (under 400 kroner) Ved siden av sengen henger en fin liten sak til å ha blader i:) Den er fra kremmerhuset;) Bare så dere vet det=)

Slik er det med den saken:) Nå er det tv tid for min del;)

Ryddemani

I dag ble det hjemmedag for Mats og meg. Matlysten hans er fremdeles helt fraværende og det er ikke mye mat som har funnet veien ned i magen hans…. Jeg veide han i stad og nå veier han 13.7 kg. Han har nok gått ned litt for på 2-års kontrollen så veide han rundt 14 kg, og det er jo en stund siden. Men så lenge det kommer litt mat i magen så er det vel greit. Det er værre at han nesten ikke drikker heller….. Han får lov til å velge seg hva han vil i kjøleskapet, men ingenting faller i smak=/ Ikke drikke med sugerør en gang….. Bleiene hans er laaaangt fra fulle når jeg skifter de. Men han har ikke levert noe jucie bleie i dag da:) Men det er vel bare fordi han ikke har noe mat i magen…..


Shari kjeder seg om dagen og det blir mange timer i sofakroken på henne. Jeg tror jammen ikke ho er helt i form heller, for nå har hun kastet opp ofte i det siste…. Og det er ikke hårballer som kommer opp…. Jeg tor at hun lengter like mye ettter våren som jeg gjør;)


Litt blek om nebbet….

Ikke veldig spennende dag her i huset. Dagen starte rolig for jeg var trøtt… Jeg klarte å la være og sette på en siste maskin med tøy i går kveld, men jeg fant på mye annet…… Etter litt avslapping i sofaen og det egentlig var på høy tid å finne senga så ryddet jeg ut av oppvaskmaskinen, hang opp tøy og ryddet i gangen nede… Der nede lå det “hundre” par med ullsokker + luer hansker, skøyter og alt mulig som vi hadde lagt utover til tørk. Og da jeg gikk ned for å se til Mats før jeg la meg så klarte jeg rett og slett ikke å lukke øynene for rotet…. Ja, jeg er et ordensmenneske. Det er ikke mye rot her, og er det det så tar det ikke så lang tid før rotet blir ryddet opp;) Rotet ble ryddet opp og da ble klokka 0130 da før jeg var i seng…. Da var det godt at Mats og jeg bare kunne vinke hade til Sander og Elias da jeg sendte de av gårde til skolen. Og Mats og jeg krøp opp i senga og koste litt igjen på morgenkvisten:) Slike morgener er i grunnen ganske deilig:) Mats snek seg faktisk inn i stuen og satt litt foran tv’n og jeg slappet av enda litt til=D

Ellers så har jeg ryddet litt oppe i loftstua og jeg og Karina har fått skrivepulten hennes ut av rommet hennes. Vi skal kaste ut et gammelt pc bord fra loftstua og sette skrivepulten der i stedet. Så nå er rommet til Karina ferdig med sminkebord og greier. Det ble så fint. Nå må jeg bare henge opp noen bilder og flytte ting fra pc bordet og over til skrivepulten:) Jeg kan ta noen bilder fra rommet til Karina i morgen hvis noen har lyst til å se;)So much to do, so little time….

I dag gikk dagen fort. Det ble noen timer på isen i dag og siden vi skulle være noen timer ute så gikk formiddagen med til å pakke med seg omtrent hele huset føler jeg….. Hva vi fikk pakket med oss på kort tid….. Pølser med tilbehør, grill, grullkull, tennvæske, varm drikke, kald drikke, 7 par skøyter, to par ski, skisko, hockeykølle, pukker, akebrett, ekstra votter, jakker, ullsokker, ja det meste ble pakket ned. Vogn og ting og tang til minsten måtte også med. Og i dag måtte vi kjøre to biler siden frøken M også skulle være med. Det ble ingen rolig morgen i dag….. Men vi rakk å være på plass til klokka 12 slik at Mats fikk sove luren sin i vogna si=)

Ungene akte og koste seg en stund før skøytene kom på:) Vi fikk besøk av kameraten til Elias og foreldrene hans og så kom tante. Egentlig så var Elias og Sander bedt i bursdag i dag, men det hadde blitt for dumt at de ikke ble med oss siden vi allerede hadde avtale med frøken M og kameraten til Elias….. Det ble veldig dumt, men man kan ikke gjøre om når man allerede har avtale med så mange mennesker. Noen ganger så kunne man ønske at man kunne gjøre alle til lags…. Det gikk ikke denne gangen, men ungene har kost seg masse på isen i dag og vi var ute i hele fire timer før vi tok turen hjem igjen;)


Sander i farta ned bakken stående på akebrettet sitt;)

Ole og Kim-Andrè måkte en bane på isen så vi kunne gå uten å ha snø opp til leggene….

I farta, juuuhuuuuu:)

Det gikk kanskje ikke så fort med Karina…..

Skøyteløp:)

Lunch:)

Endelig våken, men ikke helt i slaget…..

En liten tur på sparken:)

Det har snødd i nesten hele dag og nå har vi fått masse snø:) Det blir så mye koseligere ute når det er så hvitt og fint ute. Men jeg skulle ønske at snøen ventet er par dager før den kom så vi kunne stått på skøyter uten å måke en bane. Det er så gøy å kunne gå litt lengre avstander og ikke bare på en bane…. Men det ble en helt superduper dag og vi voksne har skravlet og barna har virkelig fått kjørt seg ute i dag:)

Mats er enda ikke helt i form…. Han har absolutt ikke noe matlyst og det er ikke mye mat han har fått i seg i dag=/ Ikke drikke heller *sukk* Han var ikke noe fornøyd etter han våknet fra luren sin og ville bare bli bært rundt på. Den eneste gangen han svarte “ja” på et spørsmål var da vi spurte om vi skulle dra hjem…. Og Mats er vanligvis veldig glad i å være ute=/ Da vi kom hjem leverte han nok en bløt bleie…. Jeg kan liksom ikke helt skjønne hvor den leveringen kommer fra… Han spiser jo ingenting om dagen=/ Så det blir ikke noe barnehage på han i morgen heller=/ Jeg er bare så utrolig lei av oppkast og diarè….. Skikkelig drittlei for å si det mildt…..

Neste uke er planlagt og vi vet nøyaktig hva vi skal gjøre fra mandag til søndag….. Planer hver dag…. Godt vi har lagt en lat helg bak oss…… Ops, nei det har vi jo ikke gjort….. Etter vi kom hjem i dag (og vi kom hjem egentlig alt for sent….) så måtte Ole måke snø, og så skulle han skru sammen møblene til Karina. Jeg pakket ut, og pakket ut…. og pakket ut, før jeg ryddet på plass så godt jeg kunne. Sander trengte hjelp til lekser og Mats var sutrete…. Og mat skulle lages…. Det var ikke tid til å sette seg ned i sofaen før klokka nærmet seg 2130. Og nå vasker jeg tøy for harde livet. Det er rart med slike bløre bleier…. Mats klarte å grise til så jeg må få vasket kokevask, mørkvask og ullvask på den ene bleia….. Og jeg klarte å ordne til slik at jeg må vaske en lysvask…. Saus på duken på stuebordet ordnet den saken….. Kokvasken er i trommelen og mørkvasken er satt på. Jeg hadde håpet å få satt på ullvask også, men da blir det sent før jeg får lagt meg ser jeg….. Må kanskje bare overtale meg selv til at den må vente….. I dag ble det hektisk…. So much to do, so little time…. Noen ganger blir jeg litt frustrert når tiden ikke strekker til….. Men vi koste oss ute i dag og da får det bare være med at jeg ikke rakk alt jeg skulle gjøre hjemme i dag;) Det kommer en dag i morgen også;)

Latterbombe

Jeg var på Rema på og kjøpte en sekk hundemat til hunden min, da ei dame bak meg i køen spurte om jeg hadde hund. Hvorfor skulle jeg ellers kjøpe hundemat ???!!!

Så impulsivt sa jeg at: Nei, jeg har ikke hund, jeg skal begynne på min Pedigree diet igjen. Jeg burde kanskje ikke, siden jeg havna på sykehuset sist gang, men jeg gikk ned 25 kg før jeg våkna på intensiven med masse slanger, nåler og næring intravenøst i begge armene.

Jeg fortalte at det egentlig var en perfekt kost, og at alt du trengeer å gjøre er å fylle opp lommene med hundemat og helt enkelt spise en eller to når du kjenner deg sulten. Maten er næringsrik, og det funker bra, så jeg har tenkt å prøve igjen. (Nå må jeg fortelle at på dette tidspunktet lyttet ALLE i køen lattermildt til historien min).

Skrekkslagen spurte hun meg om jeg hadde havna på intensiven fordi jeg hadde blitt forgiftet av hundematen…. Nei, sa jeg. Jeg gikk ned av fortauskanten for å lukte en puddel i rumpa og ble påkjørt av en bil! Jeg trodde mannen bak henne skulle få hjerteinnfarkt. Han lo så han skrek.

Tenk over hva du spør meg om, og vær forberedt på svaret, for jeg har all verdens tid på å tenke ut ting å svaret…..

Når du nå har lest det her, så må jeg innrømme at jeg har kopiert dette fra noen andre ;)))

Kopier den du òg, og gjør noen glad i dag 😉Ikea-tur

I dag hadde jeg Ikea-tur i tankene. Karina har bursdag til fredag og ønsket seg et sminkebord fra Ikea og siden neste uke er full så var dette eneste mulighet før bursdagen hennes. Jeg hadde nevnt det for Ole, men jeg ville ikke si noe til Karina, for vi måtte se an formen til Mats. Og jeg må si at mannen jublet ikke akkurat når han hørte at jeg ville på Ikea på en lørdag…. Hihi, men formen til Mats virket fin i dag, ja kanskje litt for fin…. For han startet dagen klokka 4 i natt og sprellet rundt i sengen vår helt til far og sønn sto opp i åtte tiden:) Og formiddagen brukte han til å hoppe og sprette rundt omkring. Gutten har ikke spist på to døgn, og så løper han rundt i turbo-tempo??? Ikke skjønner jeg hvor han har gjemt unna ekstra energi, men energi hadde han:) Han har spist dårlig (nesten ignenting) i dag og han leverte også en ganske bløt bleie på morgenen i dag. Og hvor den leveringen kom fra aner ikke jeg…. Null mat i magen på lange tider og den leveringen…. *rister på hodet*

Men nok om det. Siden Sander skulle trene i dag så roet vi ned et par hakk og lot Mats sove i vognen sin før vi dro og leverte de tre minste til farmor og farfar. Så satte  Karina, Ole og jeg kursen mot Ikea på Furuset:) Det har snødd i hele dag, men snøen er ganske så fin-kornet og det gikk greit og kjøre:) Vi fant det vi skulle, og mer til, og kom oss hjemover igjen. Karina kjøpte seg et bord og en stol, og vi kjøpte sminkebord til henne:) Mor fikk plukket med seg noen småting og alle var fornøyde, Karina for at hun fikk det hun ønsket seg, jeg for at jeg fikk plukket med meg noe småting og Ole for at vi skulle hjem, høhø:) Vi stoppet innom Mc Donalds på veien hjem og fikk oss litt mat i sultne mager:)

Vi hadde en fin tur sammen med Karina, de tre minste hadde kost seg hos farmor og farfar og Kim-Andrè og Shari hadde kost seg hjemme i fred og ro, så jeg tror at vi alle har hatt en fin dag<3 Deilig;)


Klar for avreise til barnevakten i ullsett som farmor strikket til Kim-Andrè=)

Mats hadde selvølgelig kastet opp en gang mens vi var borte…. typisk=/ Men han var nok sulten og det ble nok litt mye i magen på kort tid, så det kom like fort opp igjen=/ Men det var full fart på han etter han kastet opp, så jeg regner oss for ferdig…. igjen…… *jeg-krysser-det-jeg-kan-krysse-for-nå-orker-jeg-ikke-mer* Og jeg håper at han sover i sengen sin frem til i morgen tidlig. Nå har vi hatt et par netter hvor Mats har kommet opp midt på natten, og han ligger ikke akkurat rolig…. Det hadde vært deilig med en rolig natt igjen;)


Lille røveren klar for senga;)

I morgen skal vi jo egentlig stå på skøyter på Vansjø, men jeg vet ikke helt om det blir noe nå som det har kommet litt snø. Men snøen er fin-kornet og lett, så kanskje vi måker oss en bane….. Vi får se an været i morgen. Jeg hadde i grunnen gledet meg til å gå litt lenger jeg da. Det er jo det som er så gøy med å stå på skøyter på Vansjø, at man kan gå litt lenger enn bare rundt og rundt… Men vi må finne på noe uteaktiviteter i morgen. Jeg skal hente frøken M også, og ute er det jo kommet snø, så enten blir det skøyter eller så blir det aking tenker jeg;)

Har dere hatt en fin dag?

Besøk og feber

I dag måtte jo Mats være hjemme fra barnehagen siden han kastet opp i går. Men han hadde uansett ikke vært i form til å gå i barnehagen for feberen har satt seg i kroppen=/ Stakkars lille, han har vært varm i hele dag. I kveld var feberen oppe i 40…. Så da fikk han paracet før han la seg. Dagen har stort sett gått med til å ha Mats på fanget. Det er ikke ofte han ber om å få sitte og kose på fanget, men i dag så har han sittet på et fang hele tiden. Og klokka var ikke mer enn 1030 før han ba om å få legge seg ut i vognen. Jeg prøvde meg på å legge han inne, men det var ikke snakk om at han ville så da pakket jeg han inn i varme klær og la han ut;)


Det har blitt mye tid i sofaen i dag=/

Shari slo følge med Mats og la seg til i sofaen og koste seg der;)

Og i dag skulle jeg få besøk….. Jeg var litt redd for at Mats skulle våkne akkurat i det besøket kom, men han sov helt til jeg vekket han. Noen lurte på om dette besøket hadde noe med en “hemmelighet” som jeg fortalte dere om for en liten stund siden. Men det har det ikke. Men jeg kan jo avsløre litt der også siden jeg først er i gang. Jeg fikk en mail om jeg ville være med i et program på tv2 hvor de skulle følge et morgenstell her hjemme sammen men den kjendis som venter barn. Men før jeg rakk å få snakket med de andre i familien her så var det en annen som hadde meldt sin interesse så da ble ikke det noe av. Men hun som kontaktet meg sa at de skulle lage et annet program senere og spurte om hun kunne videresende mailadressen min og det takket jeg ja til. Jeg har ikke hørt noe mer, så jeg regner nesten med at det ikke ble noe av det heller=/

Men i dag har Moss Avis vært her og de skal presentere lokale bloggere i avisen og da lurte de på om de kunne komme hit for å snakke med meg:) Så i dag har jeg hatt besøk av en søt og grei damen og vi har snakket om bloggen og hvorfor jeg blogger. Hun har også tatt noen bilder av meg og tre av ungene. Jeg tror at det kommer ut på nettavisen neste lørdag og da skal jeg gi dere en link;) Jeg vet foreløpig ikke om det kommer ut i papirutgaven.Men blir jo spennende å se når det kommer ut i nettavisen:)

Og hurra hurra, bloggen er faktisk hele 2 år i dag=) Tenk at jeg har blogget så lenge alt… Jeg hadde vel ikke sett for meg at jog kom til å sitte her med lokalavisen på 2-års dagen til bloggen. Vi har jo fått være med på flere ting fordi jeg blogger og det er bare morro;)

Og slik var nå dagen min:) Deler av den iallefall…. Jeg har vært en kjapp tur ute og kjøpt inn skøyter til de to eldste barna slik at vi er klare for en utedag til søndag, og så har jeg vært en kjapp tur og byttet et par ting på Mosseporten. Det var godt å få luftet seg litt:) Og helt på tampen av dagen har jeg fått en “overhøvling” av storebror. Hihi, men det går bra å få litt konstruktiv kritikk og jeg tar det til meg og smiler likevel=) Det er greit å ha en storebror som sier ifra;)

Nå er vi klare for helg og jeg håper at Mats er ferdig med feber i morgen. Jeg merker at jeg er type lei av syke barn…. Litt utetid i morgen hadde gjort seg:) Men jeg innstiller meg på sykt barn, så blir jeg ikke så forferdelig skuffet…..

Har du blogget lenge?

Så var vi i gang igjen da…..

I dag hadde Mats fri fra barnehagen og vi skulle kose oss hjemme…… Jepp, det ble kosen sin det. Jeg merket at humøret mitt ikke var på topp etter kvelden i går.Jeg er så utrolig lei av drittslenging,,,,, Men man kommer ingen vei med å sutre så det var bare å komme seg opp og starte dagen. Mats koste seg faktisk foran tv’n og jeg benyttet meg av muligheten og vasket et par bad. Jeg ble nesten helt fasinert over at han faktisk satt rolig foran tv’n…. Forklaringen kom litt senere=/ For etter jeg hadde lagt han ut og han hadde sovet en stund så hørte jeg at han gråt. Og da jeg tittet opp i vogna, ja hva tror dere jeg ser??? SPY!!!!! Overalt….. *sukk* Jeg trodde virkelig at vi var ferdige nå…..

Men så var vi i gang igjen da=/ Blæææææ, jeg hater omgangssyke…. Vi blir liksom ikke ferdige med denne faenskapen denne vinteren=/ Faen altså…. Jeg er såååå grusomt lei….. Mats har kastet opp mange ganger i dag. Vaskemaskinen går nesten varm…… Han har spydd ned sofa, klær, tepper, handlkler og vognposen sin…. Og vognposen…… *sukk* den var jo et helvete å få vasket. Den er jo sydd privat og den er verdens varmeste og mykeste…. Men den var jo for stor å få vasket ren i vaskemaskinen. I og med at det er ull i den så fikk jeg jo ikke vasket den på mer enn 40 grader. Og da vasket jeg den to ganger siden jeg har lest at man skal gjøre det for å få bort mest muling bakterier. Og da jeg tok den ut av vaskemaskinen og tittet på den så lå det spy i tykke lag inne i den….. Jævelig bra…..=/

Heldigvis så kom Ole hjem til normal tid i dag og Mats fikk gå til han mens jeg dro med meg vognposen i dusjen og spylte av så godt jeg kunne. Jeg måtte uansett dusje vekk spylukt av meg selv  før jeg måtte ut for å kjøre Karina til Spenst. Jeg løp ut av huset mens Ole fikk dyttet posen inn i maskinen slik at vi fikk sentrifugert den. Og enda så var den ikke ren….  Så jeg måtte ta den med ned i badekaret. Herremin så mye jobb for å få en vognpose ren….. Men etter en runde i badekaret og ny sentrifugering så har den tørket og nå ligger den i fryseren så vi får tatt knekken på resten av faenskapen som kravler rundt inni den….


Rolig mellom slagene…..

Det ble val fire runder innom dusjen….

Ikke i form…..

Mats ba nesten om å få legge seg i stad. Stakkars lille, han har hatt en tøff dag. Så det blir jo ikke noe barnehage på han i morgen. Det blir nok en rolig dag på han i stedet. I morgen skal jeg få besøk. Og planen var da at han skulle være i barnehagen. Men slik blir det jo ikke. Det skal nok gå bra allikevel. Og hvem jeg får besøk av skal jeg fortelle dere i morgen. Men jeg kan jo si så mye at jeg kjenner egentlig ikke denne personen….. Bare for å gjøre dere nyskjerrige;)

Nå har mor og far fått seg litt mat i magen. Det er ikke “bare” å ta seg noe mat selv når de søte små er dårlige…. Magen min var minst like tom som Mats sin er=/ Men nå er vi vel i rute igjen. Den siste maskinen med spy-tøy er satt på og tørketrommelen går for fullt:) Mats sover og har ikke kastet opp siden klokka 19. Nå sover han og jeg ber til de høyere makter om at vi nå er ferdige. Nå orker jeg ikke mer altså=/ Jeg er sliiiiiteeeeen….. Og dritt lei:) Men jeg er spent på morgendagen da=) Hihi