Båtpuss på timeplanen

Dette ble en dag hvor man skjønner hvor heldig man egentlig er….. Når man begynner dagen med å lese om en gutt på alderen til min eldset sønn er død, ja da flyr mine tanker. Det blir så nært på en måte….. Selv om jeg ikke kjente han, ja så har han vært der mine barn har vært. På skolen, på idrettsbanen, ja rundt omkring der mine barn også er. Han gikk i pararellklassen til Kim-Andrè, og nå er han ikke mer…. Tenk så rart….. Nytt innlegg med noen tanker rundt dette er postet på min andre blogg;) For de som følger meg der;)

I dag har det jammen blåst igjen. Sander har spilt kamp og jeg har hatt med meg Elias og Mats for å se og heie. Sander scoret mål og var veldig fornøyd med det. Det ble nesten ett mål til, men stangen sto i veien;) Hihi, man blir så egnasjert når man står der på sidelinjen og heier…. Skulle nesten vært utpå der selv og fått den ballen inn i mål;) Nå begynner jo Sander sitt lag å bli store og jammen har de blitt flinke. Og de er veldig flinke til å gi hverandre ros, og det er så godt å se:) Store flinke gutter=)

Men jeg var egentlig ganske glad da dommeren blåste av kampen, for den vinden gikk gjennom marg og bein. Jeg var så kald at jeg sto og varmet hendene mine på oppvaksen som var ferdig da jeg kom hjem….. Haha, der sto jeg og holdt rundt glassene før jeg satt de inn i skapet for å få igjen varmen:) Sankk om å være kald da=/ Det hjelper liksom ikke at solen skinner når isvinden herjer ute=/ Men man får bare vente å være tålmodig, så kommer det vel litt varme til oss snart;)


Ikke så lett å få to kjappe gutter på ett bilde….

en fornøyd gutt etter kampen i dag;)

I morgen har vi fri:) Jippi, det er ikke galt. Vi skal hente båten vår for vi hører rykter om at sommeren er på vei…. Og da må jo båten være klar til nye turer. For det er bare å bruke de mulighetene man får. I fjor så var jo, som noen kanskje husker, sommeren ganske kald…. Så hvis det blir litt varmt og godt utover så er det bare å benytte seg av det å dra på tur. Vi koser oss jo masse på tur alle sammen:) Jeg gleder meg og krysser fingrene for at vi er så heldige at vi får mange fine opplevelser og mange gode minner å ta med oss inn i en ny høst og vinter. Vi trenger det for å komme oss gjennom mørketiden;) Men først så er det båtpussen…. Men såååå er vi klare for å skape minner, og ta de med oss hjem;)

Fra den ene til den andre….

Så var det Karina sin tur=/ Hun kom ned til morgenen i dag tett i nesa og varm i pappen….. Nå er det vel bare Kim-Andrè som ikke har vært inno denne runden med forkjølelse. Ellers så har vi vel hatt rennende neser noen og enhver. Ole er vel over det verste, og det er vel Karina og jeg som står for snørring nå. Jeg merker at formen min er på vei til normalen igjen, men det sitter i bihulene og det er et mareritt å bøye seg fremover, for eksempel rydde leker på gulvet=/ Men jeg merker at det går fremover;) Karina har vært hjemme fra skolen i dag, men jeg håper at ho er klar i morgen igjen…. Men jeg har ikke noe tro på det=/

I dag har vi ikke gjort så veldig mye i grunnen. Mats har hatt fri fra barnehagen og vi har vært inne i “høstværet”. For været har minnet mer om høst enn vår i dag. Det har blåst og regnet og det er jo så man skulle tro at man har sovet seg gjennom sommeren og våknet opp godt utpå høsten…. Heldigvis så lettet været litt og vi fikk opphold utover dagen. Vi skulle jo stå å selge kaffe, kake og saft under kampen til Elias i dag og da var det i grunnen greit at det var opphold:) Jeg har bakt krydderkake i dag som jeg skulle ha med meg og det ble bare med tre biter hjem igjen…. Hihi, jeg hadde nesten håpet på at salget ikke skulle gå så bra for jeg er skikkelig fysen om dagen…. Det gikk masse kaffe i dag og det var nok fordi det var så kaldt. Og da var det nok mange som tok med seg kakestykke også;) Vi får kanskje satse på kalde kampdager i fremtiden, høhø=D Men heldigvis så ble det noen få kakestykker igjen:)


Sjefen spiser lunch=)

Selv om det var sol under kampen så var det jammen kaldt å stå ute=/ Jeg sto jo og solgte kake og kaffe og da kunne jeg jo ikke ha på meg vanter heller. Og jeg ble iskald på hendene. Mats var også kald da vi satt oss i bilen og han hadde løpt rundt hele tiden…. Vi har ikke akkurat blitt bortskjemte med varme i det siste=/ Men jeg leste faktisk at de spår opp imot 20 grader til helgen=) Tenk det da…… 20 deilige varmegrader…. Det hadde vært noe det;) Og siden sommeren er i anmars så får jeg forte meg å ta det siste kakestykket da…. *kremt*


Lille mister snakke-fra-morgen-til-kveld har tatt seg en aldri så liten pause;) Jeg merker at ørene mine trengte den pausen nå……

Under samme tak igjen

Da var alle barn under samme tak igjen:) Det har vært veldig stille og rolig her mens ungene har vært borte. Jeg har sittet hele dagen med bilder og Ole har ordnet litt her og der. Kim-Andrè og Karina ser vi i grunnen ikke så mye til….. Så det var jammen ikke mye som har skjedd her i dag. Men jeg er ferdig med å lime inn bilder=) Yuuuuhuuu, alle bildene er ferdig limt inn i album!!! Nå har jeg bare igjen å pynte med litt klistremerker;) Over 400 bilder har jeg limt i dag. Hihi, så alt annet har blitt satt på vent i dag;)


Dagens store prosjekt:)

Jeg var faktisk så opptatt med å lime inn bilder at jeg ikke ble med for å hente ungene hos farmor og farfar…. Jeg blir litt hekta når jeg holder på med noe=/ Må liksom bare bli ferdig…. Men det var godt å få de inn i album så jeg fikk ryddet litt opp i rotet mitt:) I morgen har Mats fri fra barnehagen og da er det greit at jeg ble ferdig med prosjekt bilder=) Det er planleggingsdag i barnehagen både mandag og tirsdag og onsdag er det jo 1. mai. Så Mats skal ikke i barnehagen før til fredag. Det blir mange dager hjemme….. Men er vi heldige så bedrer været seg så vi kan være litt ute å kose oss:) I dag har det blåst noe grusomt og det har vært alt for kaldt=/ Tenk, til onsdag så er vi i mai…. Og løvet har enda ikke begynt å vise seg=/ Akkurat nå ser det ut som en skikkelig ruskete høststorm farer forbi ute….


Etter alle ungene var hentet hjem så var det tid for å gjøre seg klare for uken som kommer. Og det betyr lekser=/ Så gøy å drive med på en søndag liksom….. Men for at vi ikke skal stresse oss ihjel så er det nødvendig. I morgen skal Elias spille fotballkamp og vi skal stå kioskvakt og stille med kake, saft og kaffe allrede klokka 17. Det bedtyr at vi får det travelt med middagen i morgen=/ Og det blir ikke noe overtid på Ole heller…. Jeg kan ikke ha med meg Mats samtidig som jeg skal selge kaffe og kaker liksom….

Jeg synes at dette bildet ble så mystisk og fint etter redigering….. Litt mørkt og dystert, men så ser man håpet i midten….. La oss håpe at det er muligheter for litt sol og varme i uken som kommer. Det hadde vært deilig=)

Årets første bad unnagjort

Da var det stille og rolig her i huset. Bare Kim-Andrè og Karina er hjemme, Elias og Mats koser seg hos farmor og farfar og Sander overnatter hos en klassekamerat:) Og de to eldste lager ikke akkurat så mye liv og røre her i huset. Og det er deilig for en gangs skyld å få roet helt ned, uten at det skjer et eller annet:)

Dagen her startet ganske tidlig, selvfølgelig så våknet Mats før fuglene i dag og forlangte å stå opp=/ Og siden Elias skulle spille turnering i dag så var det ikke så lenge vi kunne sove allikevel. Ole og Elias var ute av døren før klokka var ni i dag tidlig og jeg og Mats fulgte rett etter, jeg måtte bare få av sted Sander til trening først. Men Mats og jeg fikk med oss to kamper som Elias spilte før vi tok turen hjem igjen for da var det en liten trøtting som lengtet etter å få sove litt i vognen sin. Jeg angret litt for at jeg ikke tok vognen med, men jeg trodde ikke at det var noe problem å drøye luren litt. Så feil kan en mamma ta…..


Full fart;)


En fornøyd liten kar med diplom og pokal=)

Selvfølgelig så sovnet Mats i bilen på vei hjem, og da jeg la han over i vognen så våknet han og skulle ihvertfall ikke ligge der….. Men etter litt rugging så sovnet han igjen:) Og da var det bare  svinge seg rundt å få pakket og gjort klart for vi ville være fremme hos farmog og farfar før farmor skulle dra på et møte. Det er ikke akkurat så veldig ofte jeg leverer fra meg minstemann til overnattingsbesøk og jeg må bare gi beskjeder slik at jeg vet at alt går “riktig” for seg, høhø=)

Og siden farmor og farfar bor rett ved vannet så måtte Mats ned å kaste sten og alt mulig annet i vannet. Og sta som Mats er så skal ha alltid gjøre motsatt av det vi sier til han og vips så lå han uti vannet og kavet…… Jeg satt rett ved siden av han og klarte ikke å forhindre at han falt uti….. Gaaah, det måtte bare skje=/ Mats ble veldig forskrekket og hylte og skrek=/ Det var ikke dypt der, men nok vann til at han ble bløt over hele seg….. Og isen forsvant visst i går….. Jeg synes jeg hører Mats si “jo takk for at du ikke passet på meg mamma”…… Men der ser man at ting skjer rimelig fort med disse små. Jeg satt altså rett ved siden av han fordi vi var redde for at han skulle falle uti….. Jepp, det hjalp mye. Not!!!

Så da var det bare å vrenge av han klærne å få på han nye…. Det var godt jeg hadde pakket med et ekstra skift:) Jeg hadde til og med pakket med et ekstra par med sko, for man vet jo aldri hva skom skjer med disse små…. At han skulle falle uti vannet var ikke akkurat det jeg tenkte på da men…. Jaja, gjort er gjort, men jeg håper virkelig at han ble litt skremt så han holder seg ltt mer inn på kanten neste gang han skal ned dit;) Og jeg lærte at jeg faktisk må holde på han for at jeg skal kunne forhindre slike ting:) Men vi kan nå skryte av at badesesongen offisielt har startet;)

Etter vi kom hjem igjen så har jeg egentlig ikke fått gjort noe fornuftig:) Bare surr og rør, men det er jo hyggelig å bare gjøre ingenting også:) I kveld så har vi kost oss med loff og reker:) Jeg skulle gjerne tatt meg en cider til, men så var jeg veldig usikker på om Mats ville roe seg for kvelden hos farmor og farfar. Det er tross alt ikke så ofte han er på overnattingsbesøk. Og han er ganske bestemt når ha først bestemmer seg;) Men han hadde sovnet som en sten og jeg håper at natten går bra:) Det er veldig rart at han ikke sover i sengen sin….

Og før jeg legger meg godt til rette i sofaen (og antagelig sovner….) så vil jeg bare nevne en ting for dere som legger igjen kommentarer her. Dere må gjerne tolke innleggene mine som dere vil, men den tolkningen får dere gjerne ha for dere selv. Jeg liker ikke at andre tolker ting hit og dit og kommer med kritikk for sin tolkning….. Jeg er et ærlig menneske og skriver og står for mine meninger. Men selv om noen kanskje tolker et innlegg på sin måte så betyr ikke det at det stemmer over ens med det jeg mener. Noen ganger er fakta bare en fakta, og ikke noe mer….. Så det så;) Men spør meg gjerne om dere er usikre=)

Tid for å roe ned

Det er tungt å starte dagen når formen er bånn i bøtta=/ Denne forkjølelsen satt godt i og jeg er fortsatt ikke i form….. Og dagen i dag var egentlig fullbooket. Da er det ekstra tungt å stå opp=/ Men det hjelper at solen skinner og man kan høre fuglekvitter utefor vinduet:) Og når man først kommer seg opp så går det jo greit:) Det er utrolig hva et par paracet og litt nesespray gjør med deg:) Hihi, det er ikke fte jeg tyr til slike tiltak, men i dag så måtte det til for å få meg gjennom dagen….


Mats og jeg tok det litt rolig på morgenen og han var ikke i barnehagen før klokka var halv ti;) Ja, vi har jo egentlig ganske mange slike morgener. Og det er såååå deilig, jeg er så glad for at jeg slipper å stresse ut før frokosten er godt plassert i magen;)

Etter Mats var levert så fartet jeg videre og fikk handlet inn det siste til helgen. Og nå er vi faktisk kommet dit hvor det er alt for varmt å sette seg inn i bilen etter den har stått i solen en stund…. Jeg hater å sette meg inn i varm bil=/ Og nå som bihulene plager meg litt så blir ikke akkurat hodepinen bedre av å sette seg inn i en alt for varm bil=/ Jeg takker de høyere makter for at airkondition er oppfunnet:) Men jeg måtte nok bare legge meg ned på sofaen etter jeg kom hjem igjen…. Skulle gjerne satt meg ned med bilder, men så måtte jeg tenke på at jeg skulle komme meg gjennom resten av dagen også.

Frøken M skulle hentes i dag, Sander skulle møte opp på klubbhuset til fotballen for å ta bilde klokka 17 og Ole skulle jobbe litt overtid….. Så da ble det litt for hektisk en stund=/ Det gikk unna med henting av både frøken M og Mats, middag skulle lages og ryddes og Mats leverte selvfølgelig en bæsjebleie….. Vi kom vel ikke akkurat først til klubbhuset….. Kanskje sist….. Hehe, det passer liskom ikke akkurat med en bæsjebleie når man har det travelt=/ Men vi kom oss frem og bilder ble tatt:)

Mats, frøken M og Elias var med til klubbhuset og de lekte der mens vi ventet på at gutta skulle bli ferdig med fotograferingen:) Det er deilig i sola, men fremdeles kaldt i skyggen=/

Siden det er sol så må man ha solbriller=)

Nå er heldigvis kvelden her og det er tid for voksentid igjen:) Det er jammen ikke mye tid Ole og jeg har hatt sammen denne uka… Men i morgen så er planen at Elias skal spille fotballturnering, Sander skal trene og så skal unger leveres hit og dit:) Sander skal sove hos en kamerat og Elias og Mats skal sove hos farmor og farfar:) Og daaaaa er det tid for å roe ned:) Ja, ihvertfall gjøre ting i fred og ro;) For Ole hadde selvfølgelig den smørbrødlista over “things to do”….. Gaaaah, jeg håper nesten på regn så vi bare kan pakke oss inn i et pledd og la smørbrødlisten ligger der;) Men det er selvfølgelig deilig å gjøre ting i fred og ro også, og jeg gleder meg til et døgn hvor vi rett og slett kan fokusere på det vi skal gjøre og ikke gjøre tusen andre ting innimellom;) Det blir så deilig atte=)

GOD HELG, NYT I FULLE DRAG, DEN KOMMER ALDRI TILBAKE;)

Pliktoppfyllende barn

Endelig så fikk vi en deilig vårdag:) I dag har det ikke blåst så mye og temperaturen har vært deilig:) Så etter mor var ferdig med dagens gjøremål så gikk vi ut en tur. Og det var deilig….. Jeg frøs ikke, jeg synes i grunnen at det var varmt…. For en fantastisk følelse:) Mats koste seg i sandkassa som har dukket opp under all isen som har ligget på den i vinter. Trampolinen blir flittig brukt og Mats begir seg også ut på små utflukter bak i skogen:) Og shari følger med hakk i hel=) De er så søte der de går:)


Endelig noen muligheter for lek ute igjen=)

Det er deilig å lufte krøllene sine litt igjen;)

Sand er gøy:)

Full fart på trampolina;)

Det er så deilig med slike dager. Dette er vel den første deilige vårdagen hvor vi har hatt det godt og varmt. Det var nesten så jeg trodde at jeg hørte lyden av nye skudd på trærne som “poppet” ut, men så var det bare katta som knakset og koste seg med fangsten sin….. Så det var nok bare lyden av ben som kankk=/ Snakk om nedtur….. Jaja, det er deilig for henne med vår igjen etter mange timer med “kjedesøvn” på sofaen. Det har jo vært så kaldt at hun ikke har vært noe særlig ute i vinter=/ Ungene er også mye mer ute med venner nå og jeg ser de jo nesten ikke…… Vi fortjener en fin og varm vår nå…. Jeg håper at den har kommet for å bli;) Akkurat nå regner det, men yr lover sol i morgen også:)

Nå gleder jeg meg til helgen. Det ble en hektisk uke…. Men nå er vi klare for helg og til lørdag skal Elias spille turnering. Det blir stas:) Og senere skal han og Mats få sove over hos farmor og farfar. Dere husker kanskje at Mats skulle sove der i påsken…?? Men så ble han syk….=/ Nå skal vi prøve igjen. Må si jeg er litt spent, for Mats er ikke akkurat vandt til å være borte bortsett fra da han er i barnehagen. Og så har han ikke sett farmor eller farfar på tre uker…. Jaaaaa, jeg vet at det går bra. Men jeg er ikke vandt til  sende har bort heller…. Det er ikke akkurat det presset fra besteforeldre som det var da vi fikk førstemann for å si det slik…… Og da er det jo en høy terskel å gå over når Mats skal leveres til overnatting….. Skummelt=/

Hihi, så glemte jeg å fortelle om en artig liten samtale Kim-Andrè og jeg hadde når jeg hadde hentet han fra trening i går kveld. Vi snakker om litt svada og så går samtalen slik:

Meg: Ja, da er det prøve i morgen da…..?

Kim-Andrè: Jaaaa

Meg: Hjem å lese nå da??

Kim-Andrè: Njaaaaaa……..

Meg: Ja, du må jo lese, jeg forventer en 5’er….. (høhø, jeg føølte jeg tok litt i….)

Kim-Andrè: 5’er???? Faen jeg skal da ha en 6’er!!!! Det er jo naturfag det er snakk om og da skal jeg ha 6!!!!!!

Meg: *smiler fornøyd*

Slik var det med den saken;)

Nattinatt;)

Vi blåser nesten bort

Formen er ikke akkurat noe å rope hurra for om dagen=/ Jeg er potte tett i bihulene og formen er vel ikke så veldig bra. Da var det godt at Ole kom rett hjem fra jobben i dag=) Det hjelper jo mye og mine oppgaver halveres:) Ikke dumt når formen er skranten….

Og siden formen ikke er så god så skjer det ikke all verden her om dagen. Etter jeg hadde levert Mats i dag så tusslet jeg hjem og la meg godt til rette på sofaen og skulle bare ligge bittelitt før jeg skulle gå løs på bildene mine…. Men bittelitt ble jaggu til en hel time=/ Uff, tiden flyr når man koser seg:) Men det skal sies at jeg fikk en telefor fra selveste mannen i huset og da gikk det noen minutter der også;) Men jeg kom i gang med bilder og i dag har jeg fått unna en god del. Alle bildene er klippet og klare for å bli limt inn i album og en liten bunke fant også veien inn i albumet;) Det er veldig greit når de er klare til å bli limt inn for da får jeg limt inn litt når jeg har noen ledige minutter;) Så nå ser jeg enden på prosjekt bilder igjen:) Nå har jeg kommet helt frem til slutten av januar og ligger bare 2 1/2 mnd etter der vi er i dag:) Not bad;)

Mats har kost seg i barnehagen i dag og de har vært mye ute, noe som passer han bra. Vi hadde ikke mer en akkurat kommet oss inn etter jeg hadde hentet han før han maste på å få gå ut igjen. Ingen tvil om at han liker seg ute;) Og siden han ikke fikk gå ut før middagen var spist så ble det sure miner og sutring på høyt nivå…. Gaaaah, mas mas mas=/ Og siden Kim-Andrè skulle trene ekstra tidlig i dag så måtte jeg komme fort i gang med middagen. Og da middagen var ferdig så fikk jeg vite at han ikke skulle trene før senere allikevel=/ Der hadde jeg hentet tidligere i barnehagen, begynt tidligere på middag og Ole kom seg litt tidligere hjem fra jobben slik at han skulle rekke å kjøre Kim-Andrè til trening…… Så får Kim-Andrè vite under 1 time før treningen egentlig skal begynne at den er utsatt 1 time. Flott!!! Takk for den liksom=/


Mats er i ferd med å knekke “tråkke-koden” på sykkelen;)

Ser etter fly på himmelen;)

Og selvfølgelig så har det blåst i dag også=/ Jeg går og spenner meg når jeg er ute fordi jeg fryser og nå har jeg seriøst fått vondt i nakken. Eller jeg er konstant sliten i nakken og klarer liksom ikke å slappe av….. Det er vel dårlig kombinasjon med at jeg sitter lenge og limer og klipper bilder=/ Det var godt når kvelden kom i dag også;) Men før det var leggetid i dag så holdt Kim-Andrè og Mats et skikkelig rabalder her…. De tuller og tøyser og man kan se at Mats ser veldig opp til storebror:) I dag har de konkurrert om hvem som kan hyle høyest…. Herregud jeg lo så tårene trillet. Men til slutt så ble jeg nesten litt bekymret for hva naboene hørte…. Hehe, det var vel nesten at de ringte politiet på grunn av husbråk….. Hehe, Kim-Andrè har jo en ganske kraftig stemme…..

Men nå ligger de minste på lading og det er så deilig at lydnivået synker noen hakk. Man kan igjen høre hva de sier på tv’n og til og med vinden har stilnet nå:) Den tar seg vel bare en liten pause før den smeller til i morgen igjen vel….. Jeg skal være inne å vaske så det spiller vel ikke så stor rolle om hvordan været ute er. Men jeg håper jo på sol og fint vårvær. Da går jo alt så mye lettere;)

Ikke mye å skryte av…

Formen min har ikke akkurat vært noe å skryte av i dag=/ Jeg håpet at jeg bare hadde fått et snev av en forkjølelse, men det skulle vise seg at jeg ikke slapp så billig unna=/ Nå er jeg på det stadiet hvor nesa er tett og renner om hverandre, jeg nyser, alt er slitsomt og formen er egentlig rett og slett ræva dårlig…. Jepp, det er vel ikke noe vits å pynte på det=/ Og siden Ole er borte så er det val bare for mor å stable seg på bena og komme seg gjennom dagen. Ole har forresten vært ute på tur med RIB i ettermiddag sammen med arbeidskollegaer. Det hadde visst vært en heftig tur. Det er jo ikke akkurat vindstille her i dag så de har nok fått rister litt løs der ute tenker jeg.

Vi her hjemme har ikke akkurat hatt det veldig lystig i dag=/ Mats har vært vrang og gnålete i hele dag. Enten har han sutret, eller så har han mast på ett eller annet. Takk og lov for at han sover en lur i løpet av dagen;) Det var en etterlengtet pause for meg i dag. Bare så dumt at den timen går så fort…..


Sovetid<3

Etter middagen i dag var det trening på Sander og det var vår tur til å kjøre i dag (vi samkjører for de som ikke vet det) Da blir det ganske hektisk her med middag og dårlig tid, men vi rakk det akkurat i dag også;) Og mens Sander sitt lag trente så var Mats, Elias og jeg ute å så på litt og lekte på lekeplassen i nærheten. Men jammen var det bikkjekaldt i dag også=/ Det blåser jo friskt her om dagen og enda vi var i sola så var det kaldt. Jeg hadde på meg tykk jakke og skjerf så jeg hadde på meg godt med klær…. Det ble lenge å være ute i halvannen time=/ Og vi nærmer oss mai liksom…. Jeg har enda ikke fått igjen varmen i kroppen enda jeg har løpt rundt her=/ Makan!!!!

Gutta koser seg på lekeplassen;) De er ikke frysepinner slik som mamman deres er…..


Slapper av;)

Nå er det jammen ikke lenge til jeg skal finne sengen. Det ble en slitsom dag og jeg føler jeg har vært våken i to døgn…. I morgen så skulle vi egentlig ha kioskevakt, men det ble utsatt:) Yeeey, det passe bra;) Så får vi se da om Ole da benytter seg av muligheten til å jobbe overtid, eller om han kommer hjem…. Ole er mye borte om dagen og det merkes godt på de minste ungene. I natt våknet Mats og han forlangte å få ligge under dynen til Ole, det er jo bare da han får kose med han….. Uff, det skal ikke være så greit=/ Jeg skulle gjerne vært foruten den overtiden, men det er nødventig=/ Og denne uken var det jo denne sosiale sammenkomsten også, så da ble det en ekstra dag som han ikke kom hjemm etter endt arbeidstid. Og det merkes godt. Noen ganger føler jeg meg som alenemor….. Jeg er jo alene fra morgen til kveld, så kommer han bare hjem og sover og drar igjen=/ Men det kommer vel bedre tider en gang vel;)

Happyface

Formen min er så som så i dag=/ Litt småsnufsete og det er nok en forkjølelse som melder sin ankomst… Sander er også smådårlig form, litt vondt hals og snufsete. Og Ole er jo, som noen av dere kanskje har fått med dere, forkjøla så det holder=/ Formen min er jo ikke bånn i bøtta, men allikevel så er alt slitsomt…. Så i dag utgikk gåturen min som jeg prøver å gå etter jeg leverer Mats i barnehagen. Turen gikk i stedet hjem til bildene mine:) Og i dag har jeg fått unna ganske mange bilder, men jeg blir hele tiden avbrutt. Kim-Andrè skulle hentes tidlig i dag og vips så var det tid for lunch. Etter en liten matibit så var jeg i gang igjen:) Da klokka nærmet seg 14 så fikk jeg telefon fra fotografen om at bildet jeg hadde bestilt var ferdig. Og da var jo ikke jeg sen til å dra og hente det:)

Jeg slang på meg sko og jakke og dro og hentet bildet. 430 kroner takk….. For et bilde som er 10×12 cm stort….. Ganske stiv pris spør du meg=/ Siden jeg først var ute og kjørte så dro jeg innom fotobutikken hvor jeg skulle bestille rammen min. Hvis jeg ikke hadde fått gjort det i dag så hadde jeg ikke fått gjort det før til onsdag igjen. For dette er ikke noe jeg kan ha med meg Mats på. Han forholder seg i grunnen ikke i ro så lenge når vi er i butikker….. Men nå er rammen bestilt, juuuhuuuu:) *Happy face* Og ekstra flaks hadde jeg i dag for de skulle bestille rammer i dag og da fikk de med bestillingen min=) Så om ca to uker så har jeg den=) *hopper og og ned av begeistring*

Det passet akkurat slik at jeg plukket med meg Mats hjem fra barnehagen på veien hjem. Og da var det bare å svinge seg rundt å få unna noen lekser og lage en kjapp middag. Jeg hadde nemlig planer om å ta med meg gutta for å kjøpe sko i dag. Sandre måtte ha joggesko, Elias trengte fotballsko og gummistøvler, Kim-Andrè sine joggesko var modne for utskiftning og Mats måtte ha joggesko…. Og dette var eneste kvelden som alle var ledige samtidig…. Så da dro jeg og gutta på handletur. Jeg må si at jeg så ikke så veldig frem til den handleturen, gutter er jo ikke verdens mest tålmodige i butikker, men det gikk veldig fint. Jeg “kjøpte” Mats med smokken og fikk han til å sitte ganske rolig i vognen sin. Det er ikke ofte jeg får til det i grunnen….


Full fart i barnehagen og de har vært mye ute i dag=) Mats er utegutt!!!!

Sko ble det og man kan jo bli blakk av mindre=/ Elias hadde fått penger til bursdagen sin som han skulle kjøpe fotballsko for og det hjelper jo litt;)


Noen par med sko…..

Det var mandagen her. Ganske hektisk, men slik blir det resten av uka også. Ole har akkurat kommet hjem og han skal på tur i morgen=/ Og da blir han borte frem til onsdag. Og siden vi er så veldig heldige, så skal vi stå kioskevakt på onsdag og da skal vi (det vil si Ole) ha med seg vaffelrøre. Det blir vel jeg som får æren av å lage den tenker jeg=/ Elias og Kim-Andrè skal begge to trene den dagen, så den dagen kommer vel til å gå unna den også. Torsdag er det rengjøring og fredag er det kanskje mer overtid på Ole….. Og lørdag er det fotballturnering på Elias… Og så skal vi vel hente frøken M en dag også….. Tja, vi skal vel ikke sitte å tromme fingre i bordet denne uka heller=/


Litt leketid ute ble det tid til før det var tid for kveldsmat;)

Ute uler vinden nå og jammen har det vært kaldt i dag også=/ Det var deilig på dagen i dag, men så ble det overskyet og kaldt…. Vi var ute godt under 1 time etter vi hadde handlet sko i stad og jeg holdt på å fryse ihjel… Hvor pokker blir det av den deilige våren vi har drømt om i hele vinter da?? Jeg bare lurer…..

Sikre vårtegn

I dag har vi kost oss masse ute. Solen har skint og det begynner å ligne på vår. Men det er kaldt enda…. Da er det godt med strålende sol så man merker at våren faktisk er her:) Og i dag har vi sett to sikre vårtegn. Vi har nemlig satt opp trampolina og det er et sikkert vårtegn. Og så har jeg tatt årets første flått på Shari=/ Jeg håper at vinterkulden har satt sine spor i årets bestand, men jeg har mine tvil=/ Det virker jo som om disse små krypene overlever det meste=/

Ungene har hoppet og kost seg i dag;) Endelig så kom trampolina opp. Elias har mast en stund nå. Frøken M har også vært her i dag så det har vært full fart her i hele dag. Og utover dagen så kom kameraten til Elias også. Det blir fullt rundt middagsbordet når man blir så mange, så det ble to bordsettinger i dag. Vi har faktisk grillet middag i dag, hehe det er vel nesten årets første sommertegn det…. Men jeg føler vel ikke at sommeren er rett rundt hjørnet liksom=/ For det er virkelig kaldt om dagen… Så fort solen forsvinner bak en sky, så er det kaldt=/ Jeg er vel ganske lei av å fryse nå…. Jeg bommer hver gang jeg skal ut, for jeg ser ut og da ser det så deilig ut, men ute så merker jeg fort at den jakken jeg tok på meg egentlig var litt for tynn=/ Snakk om å gå fem på gang på gang….

Nå i kveld så kom tåken hit. Den lå og lurte en stund og man merket at luften var rå og kald, og så kom den veltende inn, tykk som graut=/ Vi får satse på at den er borte til i morgen. Og så sier jeg ikke nei takk til litt mer varme… Har jeg nevnt at jeg er lei av å fryse??? Gaaaah, jeg er så lei…..

Neste uke blir hektisk, med kioskvakt, overtid og treninger. Så skal Ole ut å more seg med jobben sin og blir borte fra tirsdag til onsdag. Jeg ser sommerferien vinke til meg i det fjerne…. Vi skal ha tidlig ferie i år og da er det faktisk ikke så forferdelig lenge til. Ukene flyr jo av sted og vips så er vi der. Jeg gleder meg;) Jeg er litt småsliten og lei om dagen….. Det tar på når Ole er så mye borte som han er=/ Da er det godt å tenke på at vi skal til syden å kose oss i to hele uker til sommeren:) Da skal vi kose oss vanvittig mye=) Jeg tror at vi gleder oss like mye alle sammen;) Måtte ukene frem til avreise gå fort og knirkefritt!! Men vi får vel ta fatt på neste ukes utfordringer først…..