Bortkastet arbeid

Det ble en typisk hektisk dag i dag=) Full fart fra morgen til kveld. Mats har vært i barnehagen og de har kost seg på tur. Jeg fikk gått meg en tur før solen varmet for mye, og jeg var helt “kake” da jeg kom hjem. Kan ikke skryte av at kondisen er på topp, men jeg merker at det hjelper når jeg er flink til å gå turer:) Tiden frem til ungene kom hjem fra skolen går utrolig fort da jeg går meg en tur etter levering i barnehage. Vi er jo ikke akkurat først ute i barnehagen heller så formiddagen går fort. En dusj og litt lunch etter gå-turen og vips så var Elias hjemme:)

I dag har det vært nydelig vær her hos oss. Grillmat sto på menyen i dag. Jeg fant ut at jeg skulle lage foccacia og da manglet jeg soltørkede tomater….. Så jeg føk en kjapp tur til butikken før jeg skulle hente Mats. Pollenstøv lå som et teppe på verandaen i dag enda Ole spylte den i går=/ Jeg har ikke sett på makan=/ Det er jo gult over alt jo…. Det er godt at jeg har en mann som jobber i Nilfisk-Alto for da har man nemlig diverse utvalg av høyttrykkspylere og støvsugere i garasjen=)


Så i dag ble verandagulvet støvsuget;) Det er ikke ofte vi gjør;)

To muntre barn som ikke dukker opp så veldig ofte her på bloggen;)

Og leksene er selvfølgelig med ut på en solfylt fredags ettermiddag……

Far og sønn:) Jeg lurer på om det er noe de ikke skjønner sammen, høhø:)

Vi fikk hyggelig besøk på verandaen i dag. Mamma og pappa kom syklende i varmen:) Det ble ikke så god tid til skravling for jeg måtte kjøre far i huset til byen. Han skulle ut å ta seg en øl (eller to???) sammen med kamerater. Far ble levert til byen, turbo Mats ble lagt, kjøkkenet ryddet, huset ble støvsugd, klær som jeg hadde vært så lur og hengt ut i dag ble vasket igjen og hengt opp. Snakk om bortkastet arbeid da=/ Hele klesstativet var helt gult av pollen…. Nå blir klesvasken tørket inne frem til pollensesongen er over;) Nå er to barn til i seng, katta er gredd og plukket fri for flått, blomster har fått vann og det har blitt utøvd livreddende tiltak på en del av de siden lille bøllefrø har druknet de i sand for så å prøve og grave de fri igjen…..

Så sitter jeg her i mørket alene da….. Nå skal mor snoke litt i skapet, jeg har vært nazi med meg selv i det siste og jeg har ikke spist godteri siden forrige helg;) Jeg har god underholdning fra naboen for gutten i huset der har bursdag i dag. 18 år og greier:) De synger så fint og har det gøy. *Sukk* jeg synes ikke det er lenge siden jeg var der selv….. Da Ole og jeg flyttet sammen så var det en del fester i leiligheten vår=/ Men det var før barna kom og andre ting ble prioritert;) De får kose seg mens de kan, hverdagen henter nok de inn også med tid og stunder=)

GOD HELG<3  

Lille rømling

Selvfølgelig så stakk Mats ut i dag også…. Lille rømlingen. Det var to sekunder som jeg ikke var oppmerksom og vips så satt han på sykkelen sin og kjørte rundt i regnet=/ Den ungen altså…… Jeg blir helt nervøs av å ta meg en dusj mens han er hjemme. Mats får lett opp låsen på verandadørene og de er det jo nooen av i huset her…. Så han kommer seg helt fint ut om han vil. Ikke får jeg stengt slik at han ikke kommer til dørene heller=/ I stad da jeg dusjet så ropte jeg på han, og ingen svarte=/ Skal si dere at jeg fikk opp dampen. Det ble ingen lang og god dusj nei=/ Men har var bare oppe og snoket på rommet til Sander og Elias. Ungangskråke!!!


Hva skal man si….. Rakkerunge…..=)

Mats og jeg holdt på inne mens det regnet ute. Det er jo alltid godt å få unna litt husarbeid mens det er dårlig vær:) Tiden frem til lunch går alltid fort og vips så var det tid for litt mat og soving på Mats. Og mens det er rolig i huset så har jeg en folig stund hvor jeg spiser maten min helt i fred og ro. Det er deilig det;)

Da Mats våknet så var han ikke sen med å finne skoene sine, nå var han helt klar for litt utetid. Kan ikke være inne når det er opphold ute. Nå har det regnet ganske mye i det siste så det er bare å komme seg ut mens det er opphold. Jeg hadde lyst til å ta bilder av Mats slik som jeg gjorde i går, bare med speilreflekskameraet. Da blir bildene litt bedre ihvertfall….. Kameraet på mobilen er ikke mye å skryte av=/

Nå er vi klare for helg igjen. Bare tre uker til ferie…. Det går nesten litt for fort nå synes jeg. Ikke har jeg handlet inn noe særlig sommertøy til noen av ungene heller=/ Når man skal være borte i 14 dager så trenger ihvertfall Mats en del sommertøy…. Det er jo masse fint, så jeg får se om jeg får luftet meg en tur snart;) Jeg burde vel hatt litt nytt jeg også…. *sukk* Jaja, jeg finner vel noe …. Kanskje…..

I dag fikk vi litt tordenvær, men det er nok mer i vente kan det se ut som. Men i morgen sier yr at solen skal titte frem igjen:) Vi skal på fotballcup på lørdag så det hadde vært fint om go-været kunne komme i helgen også:) Da blir det mye kosligere å se på. Så skulle vi absolutt vært en tur i Sverige…. Vi er helt tom for flåttmiddel til Shari og det får man jo reseptfritt i Sverige og da synes jeg at det er greit å hamstre inn litt der samtidig som vi handler inn litt mat:) Shari er en skikkelig flåttmagnet og hun må bli dryppet gjennom hele sommeren. I dag så tok jeg en flått på Sander også=/ Æsj, det liker jeg ikke. Men den hadde nesten ikke festet seg, så det går vel helst bra. Bakdelen med sommeren er flått og brunsnegler=/ Men brunsneglene fikk seg en hard vinter og det merkes godt her omkring. Jeg har nesten ikke sett noen av disse slimete skapningene og godt er det:) Så vi fikk da noe ut av den knallharde vinteren vi har lagt bak oss. Aldri så galt at det ikke er godt for noe=)

Har du husdyr, og er de plaget med flått?

Så idyllisk atte

Det er ikke så greit å holde tritt med Mats om dagen. Jeg trenger bare å snu ryggen til i noen sekunder og vips så er han et helt annet sted enn der jeg så han sist. Nå står sykkelen hans på verandaen og den er skikkelig populær om dagen. Og i dag så kunne jeg plutselig se Mats syklende rundt da jeg tittet ut vinduet….. Den ungen altså….. I går så fant jeg han i boden utenfor kjøkkenet hvor han satt og knasket på tørrfòret til Shari=/


I farta på sykkelen i bare pyjamasen sin;)


I dag har det vært overskyet og veldig klamt og lommert. Men tordenvær får vi jo ikke=/ Synes i grunnen at det hadde vært på tide at vi hadde fått renset litt opp i luften her nå:) Da vi gikk til barnehagen i dag så hang store stygge skyer rundt omkring, men regnet holdt seg unna en stund iallfall=) Mats var jo så søt der han sto i blomsterenga, eller løvetannenga var vel det mer riktige ordet her;)

I dag møtte jeg et rådyr da jeg gikk tur. Hihi, det er så idyllisk her på landet atte=) Det sto s fint og spiste i veikanten da jeg farte forbi i full fart, høhø. Jeg måtte jo bare stoppe å ta bilde da, men med bare mobilen tilgjengelig så blir jo bildene så som så…


Senere på turen min så møtte jeg gjessene som bor på en gård jeg går gjennom på turen min og i dag så var det to stoooore hunder som sto i bånd utenfor huset der også. Jeg skvatt litt for jeg så ikke om de sto i bånd med en gang, men det gjorde de heldigvis:) Gjessene må som vanlig jage meg litt mens de freser til meg og de fikk jo følge at to hunder som også ville vise seg litt. Men da hundene bjeffet på meg og løp så langt lina rakk så snudde den ene gåsa seg og løp etter hundene. Og jammen så løp hunden tilbake på plassen sin med halen mellom bena….. Hehe, respekt kalles det=)


Etter middag i dag så skulle både Elias og Kim-Andrè på trening. Og da blir det jo travelt når far i huset jobber overtid. Men vi kom oss ut av huset og Elias ble levert på trening og Kim-Andrè ble kjørt videre til sin trening. Og da rakk jeg tilbake slik at jeg fikk sett på en del av Elias sin trening, i sprutregn….. Hva er det med disse onsdags ettermiddagene??? Jeg tror ikke at jeg har vært på en eneste trening med Elias uten at det har regnet…..

Mats hoppet seg gjennom alle vanndammene på vei til Elias sin trening;)

I morgen skal Sander ha prøve i Islam og så skal han ha gloseprøve….. Så det tok litt tid i kveld til å høre han i det=/ Og midt i kveldsstellet så skulle Kim-Andrè hentets…. Det er travelt med slike dager, men da er det ekstra godt å sette seg ned i sofaen. Bare så dumt at jeg her en maskin med tøy som skal henges opp….. Gaaah, jeg lurer på hvor mange sene kvelder jeg står på vaskerommet og henger opp tøy….. Jeg skulle fått overtidsbetalt…… Da hadde jeg vært rik;)

Full i magen

Det ble en fin dag etter hvert i dag også. Regn på formiddagen og sol på ettermiddagen, det er blitt den nye trenden nå tror jeg. Mats og jeg har hatt en rolig formiddag. Formen min har ikke akkurat vært så god og da var det i grunnen helt greit at han sovnet på fanget mitt mens vi tittet litt på barnetv. Vi øver fortsatt på å sitte rolig foran tv’n….. Hihi, Mats er nok ikke skapt for å sitte rolig;)


Lille trøttingen sovnet før lunch i dag:) Helt greit for da kunne mor også slappe av og prøve å sove bort noen vondter. Uten hell vel og merke=/

Da vi gikk ut i halv to tiden så tok jeg på Mats dress og gummistøvler, men etter bare noen minutter så sprakk skydekket opp og det ble en slik stikkende varme. Mats var nede på veien med sparkesykkelen sin og det rant svette ned i ansiktet hans=/ Vips så var det shorts og t-shirt som gjaldt liksom…. Her skifter det fort kan man si:) Det er meldt tordenvær, men det kommer liksom aldri…. Men lommert er det!!!


Hihi, løvetann har vi nok av om dagen og den måtte luktes på=)

Store gutten trenger ikke noe babyhuske lenger nei:)

Jæj bæje pajkesykkel jæj, åååååh, tæjk dutt:) Hihi, det er jo så gøy når de lærer seg å snakke:)

Mats har ikke helt fått til å tråkke helt rundt på pedalene på den store sykkelen sin, men i dag så har vi øvet litt og nå fyker han rundt på verandaen her med sykkelen sin. Full kontroll og han har lært seg å bremse til og med:) Han lærer så fort, han kaster vel snart støttehjulene tenker jeg, hihi:)

Møkkete og blid:)

Luringen:)

Åååå, så gøy det er å sykle;)

Resten av dagen gikk med til utelek. Sander har spilt kamp i dag, men siden far i huset har jobbet overtid så fikk han sitte på med noen andre. Det hadde blitt alt for sent for Mats å kjøre bil, da hadde han garantert sovent på vei hjem fra kampen=/ Så vi holdt oss rundt dørene her og Mats og Elias har lekt med et vanngevær som Elias kjøpte seg etter bursdagen sin. De ble selvfølgelig bløte fra topp til tå og de hadde det kjempegøy:)

Ikke så mye annet å fortelle herfra, jeg føler at dagene går unna, samtidig så er jeg inne i en periode hvor jeg kjeder meg litt når ungene er borte….. Det begynner nok å bli på tide og komme seg ut i jobb snart…..

I dag var det veldig varmt da ungene spiste kveldsmat og Mats spratt ned fra stolen sin og løp ut på verandaen da han var ferdig å spise. Jeg spør han om han er mett og da svarer han ja. Hva sier man da spør jeg og venter meg “takk for maten”…… “Full i magen” svarer han så kjekt og løper videre. Så det så;)

Det blir liksom ikke det samme…..

Det blir liksom ikke det samme å våkne opp til regn som å våkne opp til sol og sommer=/ Guuud, jeg blir så passiv så jeg burde gitt meg selv et spark i ræva…. Hehe, men jeg fikk endelig testet ut Zumbaen som vi låner at svigerinnen min, eller Karina lånte den for en god stund siden….. *kremt* Vi brude kanskje hørt om hun savnet den…. Jaja, vi får vel høre det;) Men Zumba var virkelig ikke tingen for mag!! Hehe, jeg måtte le når jeg tenkte på hvor dum jeg måtte se ut=D Så da var den prøvd ut og jeg vet at selv om det regner ute så har jeg antagelig mer nytte av en rask gå tur enn å stå der og drive med ting jeg ikke kan=/

Heldigvis så klarnet været opp og vi fikk nydelig sol på ettermiddagen i dag. Jeg hentet frøken M i dag igjen siden det er full fart og noe som skjer nesten hver dag resten av uka. Elias skulle spille kamp i dag og det var hjemmekamp:) Og det er jo bare koselig å stå der å se på kamp i solskinn:) Kakesalg har vi også på hjemmekampene og da er det jo ekstra stas for ungene å være med=)


Det ble godt og varmt etter Mats kom hjem fra barnehagen og buksen ble visst igjen inne etter bleieskift;)

Lille krølltopp:) I dette fuktige været så krøller håret seg masse masse<3

Elias og Sharis koser seg<3

I farta=D

Her sitter jeg nå i stua mo spik alene igjen=/ Ole hjelper Karina med å oversette engelsk….. Det har han gjort leeeeenge nå. Det var visst en latterlig vanskelig tekst:( Jeg kjenner jeg blir litt matt når jeg ser at teksten er vanskelig selv for Ole=/ Men Ole har et program på sin pc med ordbok og den har de brukt flittig tror jeg. I morgen har Karina tentamen og da skulle hun oversette noen tekster for å forbrede seg. Hva gjør de barna som ikke har foreldre som kan hjelpe seg lurer jeg på….

Ole blir nok glad når han kommer ned og oppdager at tv’n ikke virker=/ Den bare blinker når jeg setter den på….. Morro=/ Så har sitter jeg da og vet at siste episode av en ting jeg har fulgt med på går nå, og det hadde passet perfekt om jeg hadde fått sett den episoden mens Ole holdt på med noe annet for han har ikke fulgt med på den serien….. Hurra for ting som ikke virker sier jeg bare=/ Jeg kaster snart kameraet mitt i bakken også, for det blir så mange uklare bilder…. Det ser dere jo på bildene over=/ Det er så irriterende med slike ting altså…. Jeg som elsker å ta bilder…. *sukk* Det blir mindre bilder om dagen for å si det slik=/

Hva skal man finne på i morgen da tro?? Ole blir borte fra morgen til kveld og jeg ser at det er mer regn i vente=/ Bake gidder jeg jo ikke for jeg skal jo ikke ha slike ting nå som det nærmer seg sydentur….. Noen som har noen goode forslag??

Ikke helt som planlagt

Dagen ble ikke helt som planlagt. Vi hadde vel forestilt oss en tur ut i Vansjø hvor vi skulle kose oss litt i solen før vi skulle kjøre innom svigers på veien hjem igjen. Men slik ble det ikke=/ Lekser tok sin tid og tiden fløy litt fra oss og vips så var det for sent. Så da ble det bare tid til å kjøre båt opp til svigers. Altså ikke noe kosetur opp i Sunda i dag=/ Men siden vi ikke dro på noe tur før besøket så ble Karina med oss. Og med frøken M med også så ble båten full;)

Og jammen er det mye vann i Vansjø nå….. På de trange stedene så måtte kapteinen gi ganske mye gass for at båten skulle klare å bevege seg fremover når vi hadde motstrøm. Så mye strøm har vi aldri kjørt i. Og på veien hjem igjen så fløt båten bortover som en tømmerstokk…. Det var i grunnen godt at vi ikke møtte noen båter på det smaleste for da hadde ikke kapteinen full kontroll på styringen;)

Hos svigers så koste vi oss i solen:) Det var godt og varmt og det var bare deilig. Det blåste litt på båtturen da vi kjørte til de, men på vien hjem så var det vindstille og solen varmet godt. Det merkes at varmen har slått til nå for pollensesongen er i full gang nå ser jeg. Det er jo helt gult på verandagulvet, enda det ble spylt av i går kveld… Stakkars de som sliter med pollenalergi=/ Heldigvis så reagerer ingen av oss på det og jeg tørker klærne ute om dagen selv om det er mye pollen i lufta. Det er jo så fin tørk nå:) Det passet jo perfekt at vi fikk sommer både forrige helg og denne helgen. I morgen er det meldt regn igjen=/


Gårsdagens blomsterfangst;)

Vi har jo hatt en fin dag i dag, men jeg må si at humøret blir nok så som så hos både liten og stor når en flott søndag må brukes til lekser for at vi skal kunne komme oss gjennom uken uten å stresse oss i hjel…. Men nå er det fire uker igjen til skoleferie, jeg må si jeg gleder meg;) Da blir det mer tid til familiekos igjen<3 Og det liker vi jo;)

I morgen så skal Elias spille fotballkamp igjen. Denne gangen er det hjemmekamp og både Ole og jeg skal se på:) Frøken M skal til oss i morgen også for hun ville være med å se på kamp;)


<3<3

Lille blidfisen=D

En liten vannpytt som Mats vasker bilen sin i:) Som dere kanskje ser så har Mats lånt croggs av storebror;)

Det blir en del mobilbilder om dagen=/ Jeg merker at jeg savner et kamera med stor linse…. Nå har jeg den minste linsen på for å se om bildene blir bedre, men jeg merkerat jeg blir dårligere til å ta bilder når jeg ikke har skikkelig kamera lenger….. Tror at jeg får levere en lottokupong så jeg kan vinne penger til nytt kamera;)

Har du hatt fint vær i helgen?

Nydelig sommerdag

Det er deilig med sol og sommer…. I dag har vi kost oss masse masse=D Karina har vært sammen med en venninne helde dagen, De har vært på shopping og kost seg sammen helt frem til kvelden:) Sander har vært sammen med kamerater og de har vært på sykkeltur litt lenger enn det mamma er vandt til….. Litt skummelt, men nå begynner han jo å bli stor gutt…. De har syklet opp til en kiosk og kjøpt seg is og kost seg med den i varmen. Hihi, det var stort for Sander å få lov til å sykle så langt=)  Kim-Andrè har vært å sett på fotballkamp på Ullevål og jeg har sluppet han løs i hovedstade alene for første gang. Litt skummelt det også….. Men det hadde gått så greit og de fant frem på trikken og greier. Hihi, jeg har aldri tatt trikken jeg=/ Farmog og farfar kom hjem fra sydens varme land i dag og det passet slik at flyet deres landet slik at de bare kunne plukke gutta med seg på veien hjem. Veldig bra=D

Det har vært dugnad i barnehagen i dag så far i huset har vært på den. Og så fikk han jammen lov til å klippe gresset når han kom hjem igjen;) Hihi, det er hardt å være mann=/ Jeg fartet ut for å kjøpe inn litt blomster sammen med mamma. Her var det ganske så stusselig uten en eneste uteblomst=/ Men nå er det så fint med blomster både her og der. Det eneste dumme er jo at vi er 1500 kroner fattigere….. Men pyttsann, det tenker vi ikke på nå;) Det ble så fint atte. Jeg klarte selvffølgelig ikke å vente med å plante blomstene der de skulle være og jeg holdt på til sene kvelden. Å vente er noe dritt…..


Vi har hatt en skikkelig utedag i dag og vi har knapt vært innenfor dørene:) Bare frokosten ble fortært inne:) Det er så deilig med slike dager. Mats og Elias har lekt (les, kranglet) sammen mye i dag siden Sander har vært borte nesten hele dagen;) Elias blir litt rastløs når storebror ikke er hjemme…..

Lunch:) Den smaker ekstra godt ute;)

Blid gutt som vat at en is venter bare lillebror legger seg i vognen sin for å sove;)

Lillebror som er like blid uviten om at han er i ferd med å gå glipp av en is…..

Sharipusen og Sander koser seg<3

I morgen så drar vi ut med båten en tur. Men på grunn av at Karian har masse masse lekser og hun trenger litt hjelp så får vi ikke dratt ut før etter Mats har sovet luren sin. Og så må jeg kjøre henne opp til farmor og farfar så hun kan sitte der å gjøre lekser mens vi andre er ute og koser oss på tur….. Er det rart at vi foreldre blir litt lei av lekser av lekser?? Det er ikke greit at vi ikke får ha med oss datteren vår på tur fordi det er så mye lekser!!! Hun får rett og slett ikke tid til alt i ukedagene og det er veldig vanlig at hun sitter med lekser enten lørdag eller søndag. Og siden hun har kost seg sammen med en venninne i dag så må lekser prioriteres i morgen=/ Vi skal innom farmor og farfar mens vi er på båttur siden farmor har hatt bursdag i dag. Da må vi jo levere bursdagspresang;) Så da går jo ikke Karina glipp av hele morroa. Det hadde ikke vært så greit å dra fra henne en hel dag mens hun satt hjemme alene i varmen og gjorde lekser…. Jeg kjenner at det skal bli deilig med sommerferie=)

En veldig fornyøyd gutt

I dag har det vært Elias sin dag tror jeg. Han hadde med seg kameraten sin hjem fra skolen og de har lekt og kost seg hele dagen. De har syklet, hoppet, lekt i sandkassa og tullet og tøyset 🙂 Vi har grillet middag i dag, det vil si at gutta har fått pølser som er favoritt maten:) I dag har det også vært Åpent hus på skolen og de har vært der og lekt sammen med klassekamerater. Og da vi kjørte hjem kameraten så måtte jo mammaene skravle litt og da fortsatte gutta å tulle og tøyse:) Elias fikk også være med Ole da han syklet opp for å hente Sander da han var ferdig på åpent hus. En liten tur på trampolina ble det også før han løp innom dusjen før det var natt:) Nå er han nok langt inn i drømmeland, det var en sliten og fornøyd gutt som la seg;)

Det er jo så deilig med slike fine sommerdager. Alt går mye lettere og alle er for det meste fornøyde:) Mats har vært i barnehagen i dag og de skulle på sykkeltur. Det er jo stas. Jeg gikk meg en tur og jeg hørte at de syklet bortover gaten på andre siden av bonden sitt jorde. Hihi, jeg hørte bare Maaaats, nå må du sykle på siden, Håkoooooon, vent på oss…… Hihi, jeg tenker at de hadde nok å følge med på en stund;) Jeg fikk endelig trimmet meg en tur i dag, det er alt for lenge siden sist…. Godt og varmt var det i dag og jeg gikk til og med uten jakke, enda det var tidlig på dagen. Men da Ole dro på jobb så var det bare to små grader=/ Det har jo vært litt småkaldt i luften i dag også, men det skal visst bli varmere:)


Sandkassen er “lekbar” igjen etter den lokale flommen der;)

Mats i farta på sparkesykkelen:) Han fyker bortover veien her og jeg har hjertet litt i halsen for han har ikke lært seg å bremse enda…… Men det er fantastisk gøy å se den lille gutten ha slik balanse=)

Nyskjerrig liten gutt som ser en motorsykkel:)

I morgen er det dugnad i barnehagen og Ole må dit en tur=/ Skikkelig nedtur på en lørdag med fint vær…. Men må man så må man, så enkelt er det. Hvis han blir litt tidlig ferdig så kanskje vi rekker en tur ut med båten. Vi får se hva vi gidder, det hadde jo vært litt deilig å roe helt ned på verandaen også…. Det er jammen ikke ofte vi gjør;) Kim-Andrè og en kamerat skal til Ullevål for å se Vålerenga spille mot  Rosenborg, og de heier på hvert sitt lag. Vi får håpe at de er like gode venner på hjemturen….. Vi får satse på uavgjort;)


Skoene til Mats;) Skikkelig blå og kule;)

Har du mange planer i helgen?

Pappagutt og utegutt

Jippi, solen tittet innom oss igjen:) Det har riktignok vært en iskald vind ute, men da tørker det i det minste fort opp igjen:) For hos oss har vi “bare” fått en vanlig regnskyll, ingen hus står under vann. Stakkars de som sitter midt oppi en flom…. Tenk på den jobben det blir å rydde opp=/ Nei huff, vi er heldige som ikke bor midt oppi det…


Mats koste seg på morgenen i dag med musikkboka si og smokken;)

I dag har jeg vært og kjøpt ny caps til Mats, så nå er det vel ikke lenge før den gamle dukker opp….. Mats og jeg var og handlet litt etter middagen i dag og han var så fin der han gikk og fant seg fine capser og solbriller;)


Tøffen med sobriller og caps;)

Handlevogna var tung i dag……

Mats var sliten og lei i ettermiddag, han ville heller være hjemme sammen med pappa’n sin i stedet for å bli med meg på handletur=/ Men Ole skulle svinge seg og shine opp gulvene hjemme og da er det ikke bare bare å ha Mats hjemme….. Så han fikk pent bli med meg. Men før vi gikk inn i matbutikken så gikk vi ut i bilen og hentet støydemperen (smokken) for den var god å ha i dag;) Ikke ofte han får ha den annet enn når han sover, litt på morgenen og når ha sover luren sin. Men i dag var jeg faktisk glad for at han bruker smokk, for da ble det stille så fort han fikk smokken i munnen og jeg fikk handlet uten å bli jaget ut av butikken på grunn av støy….


Mats ville ut så fort han våknet opp etter luren sin i dag. På formiddagen var vi inne og shinet huset før helgen og det var kjedelig. Han er så utegutt som han kan bli tror jeg;) Selvfølgelig så fant han en vanndam han kunne kjøre i….. Det har jo regnet i bøtter og spann det siste døgnet så vanndammer har vi nok av;)

Hihi, Mats valgte seg en ny caps helt selv i dag:) Han stor så fint forans speilen og så så fin han var:) Lille lykketrollet mitt<3

En sommerhatt er greit å ha så man får beskyttet ørene også når vi er i syden:)

Nye sko fikk Mats også:) Tøffe “converse” sko som var lette å få av og på:) Hva skulle man gjort uten H&M…?? Tøffe knallblå sko til hundrelappen er ikke galt. Jeg ville egnetlig hatt de i grå, men det var visst flere enn meg som synes at de skoene var tøffe…. Jeg hadde vel flaks at det var sko igjen i Mats sin størrelse. Når jeg tenker meg om så har jeg lyst på til Elias også…. Det finnes så mange slike sko som er vanskelig å få av og på, men disse hadde borrelås øverst og strikkelisser:) Genialt;) Nå har jeg skryti så mye av skoene så jeg burde vel slengt med et bilde…. Ja, det får jeg i tilfelle legge på senere. Da må jeg ta bilde først;)

Har du hatt en fin dag?

Pokker så irriterende

I dag har jeg vært på leting…. Jeg mangler en caps som jeg kjøpte til  til Mats før 17. mai. Jeg husker at jeg pakket den ut her hjemme, men så er den forduftet. Guuuuud, så irriterende…… Jeg har sett gjennom klesskap, skuffer, vogn, bil og overalt jeg kan tenke meg at den har gjemt seg unna, men borte er den. Ikke det at den var dyr eller noe, jeg kan jo bare kjøpe en ny. Meeeen, det er jo så vanvittig irriterende. Ikke har jeg et spesielt rotete hus heller, her er det meste på stell….. Men borte er den og får den bare ikke ut av hodet….. Gaaaah, jeg blir smårar. Jeg kommer vel til å drømme om den i natt=/

Ellers så kan jeg bare fortelle at det har regnet i dag, som det sikkert har gjort de fleste andre steder=/ Bøttet ned er vel den riktige beskrivelsen…. Mats har vært i barnehagen og det var veldig godt for liten og stor at han skulle dit i dag:) Nå har det blitt ganske mange fridager på han i mai. Men nå er visst neste fridag (utenom ferie) i forbindelse med julen…. Men andre ord, leeeenge til=/


På vei til barnehagen=)

Godt og bløtt i dag…..

Etter middag i dag så åpnet himmelen seg igjen=/ Elias var med kameraten sin hjem fra skolen i dag og planen var at jeg og Mats skulle dra til treningen for å se på, ja jeg lekte til og med med tanken om jeg skulle ta han med på sykkelen og sykle dit…… I think not! I stedet så ble Mats hjemme sammen med Karina mens jeg fortet meg å kjøre for og hente Elias. Og Mats var selvfølgelig ikke så veldig enig at han skulle være hjemme. Han ville ut…..


Kveldsmaten i dag, frosne tropiske bær, blåbær og litt havregryn blandet med tropisk nektar;) 

Nok en kjedelig dag her i heimen…. Mann har jobbet overtid og han har jeg ikke sett siden han dro på morgenen i dag=/ Ute mørkner det til igjen og det kommer vel mer regn….. Akkuart som om vi ikke har fått nok…. Yeah yeah, det blir i det minste grønt ute:)