Det å få seg en på trynet…..

Hei og hopp, nå har man jammen kommet seg ned på jorden igjen etter ferien…. Mann og sønn har jobbet fra morgen til kveld og jeg har holdt kontrollen her hjemme. Elias skulle i bursdag i dag og jeg hadde egentlig gardert meg med Karina som barnepike i tilfelle Mats sov akkurat da jeg skulle hente i bursdagen. Men så ble det slik at Karina og Sander la sine egne planer og de skulle på besøk til et søskenpar i dag. Jeg kjørte Elias til bursdagen og Sander og Karina til vennene sine på samme tur. Så var det bare å komme seg hjem så Mats fikk i seg litt mat før han rakk en bitteliten lur før det var på tide å hente i burdagen igjen…. Det gikk forresten greit å sette fra seg bilen bortsett fra at jeg sto i veien uansett hvor langt ut på siden jeg fikk lurt bilen…. Menmen, slik er det når man har bil som det er litt størrelse på;)

Så var det overskriften da…. Gaaah, jeg fikk meg vel en real på trynet i dag:( Ikke alle forstår hva det vil si å ha 5 barn…. Må si jeg ble både skuffet og en smule irritert i dag=/ Og kanskje litt lei meg….. Men det går vel over det også. Skulle ønske at det stoppet der, men ikke alt er rosenrødt om dagen=/ Skulle ønske at jeg var flinkere til og bare gi f***, men det klarer jeg liksom ikke….. Jeg tror at jeg bare får la være å tenke så mye og så er jeg vel der at jeg bare har lyst til å gi opp visse ting. Noen ganger så må man vel bare innse at man ikke passer inn og har vel heller aldri gjort det=/ Hvorfor prøve på noe som er dødfødt til å begynne med???


I dag har det vært godt og varmt, men så kom det skyer og tordenvær og tok over….. Og så må jeg skryte litt av at denne flotte blomsten var en bitteliten blomst da jeg kjøpte den;) Her snakker man grønne fingre, hihi. (Eller en ekstremt villig blomst….)

Vi som ikke var på jobb eller besøk hos venner tok oss en tur ut til mormor og morfar for å slå ihjel litt tid:) Det er ikke all verden å finne på her hjemme når huset nesten er tomt….. Og selvfølgelig så kom mormor med is til ungene og de sier jo ikke nei takk til det:)

Tullekopp:)

Dette er gutten som elsker is, akkurat som pappaen sin;)

Litt skravling ble det da vi hentet Sander og Karina også og det ble visst sent på ungene i dag også. Trøsten er at de sover lenge i morgen tidlig;) Det er dæli det, som Mats sier;)

Kjedelig…..

Nå merker jeg at vi egentlig har blitt nokså bortskjemte med sol og sommer i det siste….. For da jeg våknet opp til regnvær i dag så be jeg bare såååå skuffa=/ Regn liksom?? Yr meldte ikke noe om det i går…. Det er noe med at jeg var innstilt på at det skulle bli ganske bra vær også da….. Og så ble det ikke det….. Og hva finner man på i regnvær liksom? Det er jo ikke bare å finne på noe heller når man har en liten en som skal ha luren sin i løpet av dagen heller. I dag var jeg helt blank og klarte ikke finne på noe…. Jeg vet at det antagelig er 1000 ting jeg kunne fiunnet på, men så blir jeg så giddalaus når det regner. Så i dag har dagen bare gått.

Vi er jo ikke de kjappeste ut av loppekassa heller, så dagen går jo ganske fort frem til Ole og Kim-Andrè kommer hjem. Ungene leke og så litt på tv oppe og det var overraskende lite krangling i dag faktisk. Og i dag fikk Karina endelig viljen sin og det ble taco til middag. På en helt vanlig tirsdag:) Men det er jo litt ferie enda da;) Etter middagen så tok jeg med meg Elias for han skal i bursdag i morgen og vi måtte kjøpe en bursdagspresang. Vi fikk kjøpt det og så fant vi sekk og penal til han:) Det var godt å få unna, tiden går jo så fort frem til skolestart igjen nå;)


Klar til skolestart med ny sekk og nytt penal;)

Skatersekk fra Beckmann=)

Ny drikkeflaske ble det også;) Jeg ville hatt en til Mats og en til Elias, men de hadde bare denne igjen så de får dele på den frem til de får inn fler;)

Da vi kom hjem fra handleturen så tok jeg av bleia til Mats litt for å se om han er noe i nærheten av klar for bleieslutt. Han er ikke noe ssærlig villig til å tisse på do så jeg tenkte kanskje at han ville si ifra om han ikke hadde bleien på. Jeg gjorde han oppmerksom på at han ikke hadde bleie på mange ganger og han ble faktisk med inn og satt seg på do. Men ingenting kom og etter noen minutter så tisset han midt på gulvet….. Hehe, han ble litt overrasket der ja;) Men jeg får prøve igjen på fine dager hvor vi er mye ute;) Kanskje han blir mer oppmerksom på når han tisser og blir flink til å kjenne tegnene på at han må på do;) Det hadde vært deilig å bli ferdig med bleiebarn…. Har hatt bleiebarn i mer eller mindre 17 år nå….. Det er lenge det=/ 


Lille sniken fikk is nummer to i dag….. Han vet hvordan han skal ordne seg;)

Og etter isen og dusj så slukte han to knekkebrød:) Ikke noe i veien med matlysten om dagen. Jordbær han han også funnet ut at er godt og mumser og spiser så fort han ser at vi har de i hus;) Gutten vet å kose seg;)

I morgen så skal Elias i bursdag. Jeg gruer meg litt til å levere han for det er så grusomt trangt i gaten der denne gutten bor…… Og der kommer jeg i en Caravelle liksom….. Og i bursdagsselskap så kommer det et og annet barn (gjerne i biler) samtidig=/ Gaaaah, det skulle vært ulovelig å lage så smale veier i et boligfelt. Alle eier ikke en liten fjert av en bil liksom=/  Jeg geder meg til vi en gang i fremtiden kan gå et hakk ned i størrelsen på bilen vår….. Menmen, jeg kommer vel frem. Jeg har jo kjørt bilen en stund og har aldri kjørt meg fast. Men en gang må jo være den første;) Kanskje det blir i morgen, jeg hadde ikke blitt overrasket;)

Stille og rolig

Nok en fantastisk fin sommerdag er over….. Sommeren i år har jo tatt seg opp ganske bra:) Og det er meldes om mere sol<3 Me like;) Mats, Karina og jeg har vært hjemme i hele dag. Gutta dro rett på fotballkamp rett etter jobben. Farfar tok med seg Sander og Elias og møtte Ole og Kim-Andrè når de var ferdig på jobb. Så her hjemme har det vært stille og rolig i dag. Mats og jeg gikk, eller han syklet og jeg gikk, bort til barnehagen en tur i stad. Han har jo fri på den 6. uken nå og jeg lurte litt på om han skulle få gå en liten tur i barnehagen hvis vi fikk en overskyet dag. Men det blir det nok ikke noe av denne uken for det er visst ingen fra avdelingen hans som jobber denne uken. Så da blir det ikke noe før neste uke eventuet.


Klar for sykkeltur;)

Da vi kom tilbake fra turen vår så ser jeg at Sander har skrevet og tegnet dette på gata utenfor oss:) Hihi, så søtt;)

Det har vært så stille og rolig her hjemme i dag….. Karina gjør ikke så mye av seg, bare Mats som har virret rundt omkring…. Ikke mye mas da nei:) Jeg har solt meg litt og Mats fikk bade i badebalja si ute mens jeg så på:) Han løp og hoppet i vannet og storkoste seg lenge. Til slutt så ble han litt kald og krøp inn i handlket sitt og varmet seg i noen sekunder før han var klar igjen….. 


Deilig med utebad på verandaen:)

Det var bare å rydde unna ting som ikke skulle bli bløtt…..

Søtnosen min=)

Nå har gutta akkurat kommet seg hjem. Det var en spennende kamp med mange mål og Vålerenga vant kampen. Været har vært fint og de har kost seg. Det eneste minuset var at Sander ble litt dårlig og måtte løpe på do og kaste opp….. Det ble med den ene gangen så vi lurer litt på hva det kom av…. Jeg krysser fingrene for at det ikke blir noe mer ut av det;)


Klar for kamp=)

Ikke så mye mer å fortelle om denne dagen. Dagene går og det går fort til skolestart igjen…. Vi må nok få tatt en tur for å titte på skolesekk til Elias snart. Han har jo hatt en slik førsteklassesekk og nå som han begynner i 2. klasse så får han velge seg en sekk han vil ha. Det blir nok veldig stas tenker jeg. Jeg har tittet litt og må si at det er mye tøft der ute. Kanskje litt tøft etter min smak da men….. Og til jentene finnes det selvfølgelig masse søtt i mange fine duse farger…. Skulle ønske at det fantes flere farger til gutter også. Ikke bare sort og blått liksom….. Men vi finner nok en som Elias blir fornøyd med og det er jo det viktigste;) Det blir nok spennende med skolestart igjen om tre uker;) Tiden går alt for fort…..

Man ser tegnene

I dag har vi hatt en gårværsdag. Men det har vært varmt, så det har ikke gjort noe egentlig. Vi har kost oss på verandaen og ikke gjort all verden. Eneste plan for dagen i dag var egentlig å dra innom plantasjen for å kjøpe 4 nye puter til utestolene. Ungene har lekt fint i hele dag, det hjelper å ha besøk. Da er de som regel opptatte;)

I dag ble det faktisk årets første utendørs frokost:) Det var så godt og varmt og helt vindstille da vi spiste frokost og det var så deilig å sitte og spise frokosten utendørs:) Ikke mange slike dager vi har i løpet av sommeren….. Og her ser dere det gamle bordet vårt. Ikke viste jeg da jeg tok bildet at vi skulle bytte det ut i løpet av dagen:)

Mats fikk sin første tatovering i dag og var så fornøyd med bilen som han fikk på armen:) Elias skulle ha en tatovering og da hang Mats seg på:)

Ida og Mats i solstolen:) Ikke mye sol  dag da men….=/

Vi kom oss omsider av sted til plantasjen og fikk sett på puter som var satt ned 50%. Men så var det jo så mange andre tilbud også….. Så i stedet for 4 puter så gikk vi ut fra butikken med 6 puter, 6 stoler og et bord….. Hehe, fort gjort altså. Eller fort gjort var det heller ikke, men vi fikk til slutt bestemt oss for hva vi ville ha. Da hadde Mats vært mer enn tålmodig synes jeg. Sulten og trøtt begynte han  bli, men han bare tusslet rundt mens mor og far tittet og lurte fælt om vi skulle handle mye eller lite.

Det nye bordet er vedlikeholdsfritt og det er et stort pluss. Det som sto der før måtte vi pusse ned bordplaten hvert år og sette den inn med olje=/ Men bordet havnet bak huset og da må vi jo fortsatt pusse det ned til våren igjen……. Det nye bordet er lengre enn det gamle og har plass til tre stoler på hver side og det er jo veldig bra for da får vi plass til alle rundt bordet uten av vi sitter oppå hverandre:) Vi ble veldig fornøyde;)


Mats og Elias synes pappen var stas å leke i. Hvorfor kjøper man egentlig dyre leker når man bare kan hente en pappeske til de??

Da vi skulle levere tilbake hengeren vi lånte på Plantasjen så sovnet selvfølgelig Mats på turen. I dag ble det ikke tid til noe lur og vi tenkte at vi skulle prøve å droppe den siden han sover så lenge på morgenen. Men det gikk ikke så bra i og med at vi skulle ut å kjøre bil…. Menmen, det ble bare noen minutter og så var han klar igjen;)

Og da var han i full fart igjen. Han var helt våt i håret etter han hadde løpt rundt. Men i dag har det vært veldig klamt ute. Det burde egentlig ha kommet et tordenvær så vi hadde fått renset opp litt, men uværet som de meldte er plutselig avlyst=/ Og i morgen så meldes det om sol og fint vær igjen;) Gutta her i huset skal på fotballkamp i morgen kveld så da passer det fint med oppholdsvær;) De skal se på Vålerenga spille kamp i morgen og gleder seg til det. Jeg tror at Sarpsborg er motstanderen og det er jo nesten så jeg heier på de, men det er ikke lov her i huset, hihi:)

Det ble grilling i kveld også…. Hehe, vi griller masse nå på sommeren. Men nå ser jeg mange tegn på at høsten nærmer seg. Kveldene er mørkere, det er veldig fuktig på kveldene, kornet til bonden begynner å bli gult og butikkene har salg på alle sommervarer…… Kan ikke si jeg liker den tanken enda, men er vi heldige så får vi flere fine sommerdager før høsten for alvor kommer over oss igjen. Det er jo det jeg håper på iallfall;)

Og i dag fikk jeg hevnet vepseangrepet i går;) Spray ble kjøpt på plantasjen og vepsebolet ble sprayet og tatt ned. Jeg fikk studert hva som foregår inni et vepsebol og jeg kan ikke si at det var så veldig pent syn…. Mange små larver som lå der og “sprellet”: Usj, jeg liker ikke slike småkryp….. Grøsser bare jeg tenker på de….. Men nå er det borte og godt er det. Det hadde nok blitt mange vepser av alle de larvene og det er godt at vi tok knekken på de:) Vi har nok sprt oss selv for et vepsestikk eller to tenker jeg;) Og godt er jammen det for det klør noe helt forferdelig det jeg fikk utdelt i går. Kan se for meg at jeg kommer til å bruke litt tid i natt på å klø….. Baaaah=/ Det er en ting med sommeren jeg ikke kommer til å savne;)

Hevnen er søt

Man må vel bare innes at været har blitt av det mer ustabile om dagen=/ I dag våknet vi opp til tett skydekke og det varte og det rakk før det sprakk opp og den nydelige solen viste seg. Og da det skjedde så kom vinden….. Så vi ble hjemme i dag. Men vi har da kost oss. Ida kom til oss i dag for hun ville være med på båttur. Men de har lekt og kost seg her hjemme i stedet:) Og mor og far har faktisk fått seg litt tid på verandaen i dag også. Jeg har kost meg i sola og det er bare sååååå utrolig deilig. Siden temperaturen ikke er så veldig høy lenger og det har blåst så har det gått helt fint å sole seg på verandaen;) Det var akkurat passe varmt;)

Når vi er hjemme hele dagen slik vi har vært i dag så blir det jo avslapning for mor og far også. Når vi er ute med båten så blir det jo mer kjør på oss som må pakke og ordne både før og etter turen. Men i dag har vi bare surret rundt uten å stresse. Boller og jordbær ble det også på oss i dag. Og i kveld har vi grillet og kost oss. Vinden løyet og i kveld har vi bare kost oss ute på verandaen. I morgen meldes det om uvær så det er bare å nyte de fine kveldene vi får;)

Det blir sene kvelder på ungene om dagen. Først nå er Ida, Sander og Elias i seng…. Mats la seg da klokka var nesten halv ti. Men det er jo ferie på de enda og når kveldene er fine så blir det sent på de=)


Mats koser seg med luren sin på dagtid. Den blir senere enn vanlig den også…..

Flinke gutten vanner blomster for mamma’n sin med vannkanna han fikk av naboen;)

Bøtte og spade fikk han også og det måtte prøves ut med en gang;)

Storebror “låner” stolen til Mats. Den kjøpte vi til Kim-Andrè når han var liten gutt og alle 5 har brukt den:) Den er fullt brukenes enda, men man ser jo at den er godt brukt=)

Og i dag fik jeg jammen vepsestikk=/ Dere har kanskje lest om vepsebolet vi har fått under verandaen og som jeg lurte på om bare skulle få være der? Det skal bort for å si det slik….. For i stad så gikk jeg bare der og snakket i telefonen og plutselig så surrer det en veps rundt omkring. Den flyr rundt og jeg burde ha oppfattet at dette var en sinna veps. Plutselig så setter den seg plutselig på leggen min og stikker meg og flyr av sted igen….????? WTF??? Jeg har aldri opplevd at en veps flyr rundt for så å sette seg ned og stikke…… Det gikk jo så fort så jeg rakk ikke å reagere før den stakk og fløy videre….. Faens skapning altså….. Men da har jeg fått en oversikt over hvordan jeg reagerer på vepsestikk hvertfall:) Og det kan virke som om jeg ikke reagerer så veldig på vepsestikk lenger. Før hovnet jeg veldig opp, men det virker som om det ikke skjer nå:) Men det kjennes ut som om noen har slått meg med et balltre der da….. Den vepsen skal få igjen, bare jeg får kjøpt en slik spray som jeg kan drepe de med så skal bolet vekk;) Hevnen er søt;)

Sjelefred

I dag skulle Sander, Elias og Mats få være med mormor og morfar på åpen bondegård=) Vi rakk bare å spise frokost og gjøre oss klare så var mormor og morfar på plass. Og været har vært nydelig i dag også, nesten så man ikke kan tro hvor flotte dager vi har om dagen…. Mormor og morfar dro av sted med ungene og huset var plutselig helt tomt. Bare meg igjen. Ååååå, stillhet<3 Jeg var ganske kjapp med å gjøre unna noen småting som jeg skulle ha gjort og så slang jeg meg ned på solstolen min og nøt i det minste en en liten halvtime i helt fred og ro:)

For jeg hadde selvfølgelig avtalt å hente frøken M i dag og det passet jo ikke så bra i og med at jeg endelig hadde litt barnefri selv…. Det fristet veeeeldig å ligge pal og nyte sol og stillhet helt tid ungene kom hjem igjen….. Men jeg hadde nå avtalt å hente frøkena så det ble med den lille stunden, og så var det bare å farte ut og hente inn et ekstra barn. Sander, Elias og Mats kom ikke så veldig lenge etter at vi hadde kommet hjem og det var jo greit.

Jeg hadde lovet ungene at vi skulle bruke båten i dag om været holdt seg, og i ettermiddag har solen skint fra skyfri himmel. Så da tok vi turen opp til Sunda i Vansjø. Og det var bare sååååå nydelig i dag. Helt vindstille, deilig sol og stillhet…. Sjelefred<3 Det er virkelig avkobling å sitte på et fjell og bare kose seg:) Skikkelig deilig….


I dag fikk vi besøk av en svane som sikkert ville ha litt mat. Men vi hadde ikke med annet enn vann i dag……

Den var ganske så tam og var veldig nærme oss:)

Mats brydde seg ikke så mye om svanefar….. Men svanefar freste til Mats hvis han kom for nære=/

Utsikten min fra strandstolen<3

Hopp og sprett:)

Full fart på vei hjem igjen;)

Bondegårdstur=)

Kooooos<3

I morgen skal vi ut med båten igjen, hvis ikke været blir dårlig da….. Jeg håper at vi får beholde solen hele helgen, men det meldes om mer uvær i løpet av helgen=/ Ida skal få være med på tur i morgen og det er jo stas. Så da krysser jeg alt jeg har for at vi får nok en deilig sommerdag i morgen;)

Bulder og brak

Dagen i dag startet med at sea kingen fra Rygge flystasjon kom dundrende rett over hustaket vårt. Det så ikke ut som om den var på oppdrag, men kanskje den bare var ute på en liten prøvetur siden den bare fløy litt rundt før den forsvant igjen:) Stilig å se på var det jo:)

I dag var det rengjøring som sto på programmet her. Jeg hadde store planer om å bli ferdig før finværet kom tilbake igjen, men jeg var ikke akkurat oppe før hanen gol i dag heller….. I går natt kom det et heidundrende tordenvær rett over her og vi sto ute og tittet på det. Det lynet og tordnet hele tiden og det var litt av et show:) Og himmelen åpnet alle sluser og regnet bare dett ned….. Det var lommert hele dagen i går og jeg trodde at det ville bli litt friskere luft etter tordenværet, men i dag har det vært så klamt=/ Jeg har svettet bare jeg har beveget meg og det har vært så varmt. Planen var å ta en ettermiddagstur med båten i dag, men jammen kom det ikke et voldsomt tordenvær rett over hustaket i dag også. Det buldret og braket godt en stund og det regnet. Men så klarnet det opp og solen skinte igjen:)

Karina skal være med en venninne på hyttetur i helgen og jeg skulle kjøre henne til venninnen i dag. De skal på tur opp på fjellet i morgen og de skal kjøre bobil dit:) Det blir nok veldig stas. Jeg fikk hilst på foreldrene hennes for første gang også og det var jo litt greit i og med at hun skal være med de på tur. Dette er en ny venninne hun har fått etter hun har begynt på ungdomsskolen sammen med elever fra en annen skole og de foreldrene kjenner vi ikke noe særlig til. Men jeg visste hvem pappaen var og de virker veldig hyggelige begge to og de får det nok fint på tur:)

Jeg rakk akkurat å handle inn til helgen igjen før butikkene stengte. Jeg synes ikke jeg gjør annet enn å handle mat om dagen jeg….. Den største utgiftsposten vi har er vel mat tror jeg=/ Men mat må man ha så det er bare å lukke øynene for mye det koster=/ Nå er huset rent og kjøleskapet fullt igjen og da krysser vi fingrene for fint vær i helgen:) Jeg vil ha mer sol!! Hihi, ja jeg er ganske kravstor…….


Mats “slapper” av i solstolen min:)

Og så har vi oppdaget ubudne gjester under verandagulvet=/

Vepsebolet var ikke så veldig stort så jeg tror at det bare skal få være der frem til beboerene har flyttet ut. Eller de gjør kanskje ikke det??? Noen som vet om det er trygt å ta det bort når høsten kommer? Det var Sander og Elias som oppdaget det. Det er som sagt under verandagulvet bak huset så jeg tror ikke at de er til noe sjenanse der…. Jeg er overhode ikke noe glad i veps for jeg hovner så veldig opp om jeg blir stukket=/ Så de får holde seg borte fra meg!


Antrekket på Mats er veldig enkelt om dagen. Bleie holder lenge;)

Arbeideren har fått på seg en shorts;)

Da har vi jammen snart jobbet en hel uke etter ferien, eller mann og sønn har jobbet. Det skal bli godt med helg igjen og i morgen så vil jeg ut med båten! Jeg skal hente frøken M og da er det greit å ha noen planer. Mamma og pappa skal ha med seg gutta en tur på en bondegård i morgen. Disse planene har kommet på etter jeg har avtalt å hente frøkena, og jeg er litt usikker på hva bare vi to kan finne på….. Jeg ville ikke si nei til mamma da hun sprute om de kunne ha med seg ungene til en åpen bondegård, for mine planer skal ikke stå i veien for slike ting. Men vi har uansett planer om en båttur så da kommer de jo ikke hjem så lenge etter jeg har henta frøkena=) Jeg får finpusse planene i morgen når alt er avtalt og tider er på plass;)

Har det buldret og braket hos deg i det siste?

Regn da eller???

I dag våknet vi opp til overskyet vær=/ Yr meldte at været skulle bli bra i dag og vi hadde planlagt en ettermiddagstur med båten. Men det har småregnet til og fra i dag og på ettermiddagen så tettet skyene seg på og det har buldret litt ute nå=/ Småkaldt er det også:( Jeg merker at jeg overhode ikke er mett på sol enda for jeg har savnet solen i hele dag….. Jeg håper at den dukker opp i morgen igjen;)

Siden været ikke var så bra i dag så dro jeg jo ut på en shoppingtur med ungene som dere kanskje har sett på innelgget under. Og etter middag så snek jeg meg ut en tur til uten barn. Det er ikke bare bare å ha med seg tre gutter på shopping selv når de oppfører seg ganske bra. Man får liksom ikke roen over seg….. Så jeg måtte titte litt mer. Og noe fikk bli med hjem, men ikke så mye. Det ble mest titting og avslapping:) Og siden været ikke var så bra i dag så tok jammen mannen og vasket gulvene her så vi kan ta en ettermiddagstur i morgen. Jeg får shine opp resten av huset i morgen før middag;) Yr melder regn helt frem til 12 så da får jeg unna en del før solen forhåpentligvis dukker opp igjen;)


Elias elsker jordbær og koser seg veldig da han får det:)

Det blir sene kvelder og morgener her i huset om dagen og jeg synes at dagene bare flyr unna. Karina har sovet hos tante i natt og har kommet hjem igjen i dag. I morgen drar hun av gårde igjen og skal være med en venninne på fjellet. Ikke mye jeg ser til henne om dagen…. Men hun koser seg når det skjer noe og det er bra at hun har planer;) Kim-Andrè jobber jo og det er ikke stort som skjer her om dagen som dere kanskje har merket=/ Man kan si at vi har landet litt etter en meget hektisk ferie….. Jeg bare håper at været bedrer seg til helgen slik at vi kan nyte solrike fridager sammen igjen. Er man solavhengig så er man solavhengig;)

Skjer når det plutselig er 4 barn i stua mi da???? Trodde det var natta for søte små jeg….. Ikke så lett å få noe alenetid om dagen=/ Jaja, får vel hive de i seng da så mor og far kan snike seg til litt is til jordbærene:) Hihi 

I mangel av noe mer fornuftig…..

Dagene går og det er ikke all verden å fortelle om. I går var Mats med meg da jeg skulle fikse brynene mine. Jeg skulle være der klokka 10 og det er litt tidlig for oss som fortsatt er i feriemodus…. Ungene her sover helt frem til klokka er både 930 og 10:) Men for en gangs skyld så kom jeg meg ut av døra så vi ihvertfall ikke hadde kjempedårlig tid. Og det varte helt til jeg så at jeg ikke hadde veska mi i bilen= Da hadde jeg kjørt et godt stykke på vei…. Så da fikk jeg ikke bare dårlig tid, men rett og slett for dårlig tid=| Menmen, det gikk greit og brynene bli så fine atte;)
Det ble en litt spontan shoppingtur på oss i går ettermiddag. Jeg skulle ha byttet er par sko som jeg hadde kjøpt til Sander til en størrelse mindre. Han er ikke den største gutten…. Jeg la merke til at en gutt i klassen hadde de samme skoene bare i voksenstørrelse og siden jeg akkurat hadde kjøpt like til Sander så ble jeg nyskjerrig og tittet på hvilken størrelse han hadde og de var i størrelse 41. Djiiisess, disse ungene vokser jo som ugress…. 10/11 år og størrelse 41 i sko??? Jeg hadde kjøpt størrelse 35 til Sander og de var for store….. Hihi, men han er en av de minste i klassen da;) Han som vi var sammen med i syden som var på alder med Sander er også mye større enn Sander. Han er oppe i voksenstørrelse i både klær og sko. Men han Sander gror vel til etter hvert han også;)
Nå var det slik at de ikke hadde skoene til Sander i riktig størrelse= Og så ga de ikke tilgodelapper…. Og egentlig så var det ingen av oss som fant noen sko. Da måtte mor vise ansvar og vi kom ut av butikken med nye sko til meg:) Jakke og fleecegenser fant jeg også. Det viste seg at jakken jeg har siklet på siden i våres var satt ned til halv pris, og da bare måtte jeg ha den;)
Jeg har handlet litt på salg i det siste og i mangel på noe mer fornuftig å blogge om så tenkte jeg at dere kunne få se;) I dag er det overskyet her og det regner nå og da så jeg dro med meg de tre minste gutta og tittet litt i et par sportsbutikker. Ikke det smarteste å ta med seg tre gutter på en slik aktivitet, men på den ene butikken så var det en liten lekekrok og så var det gratis is til alle barna da vi kom til kassen. Så da var de fornøyde:) Jeg fant selvfølgelig ikke det jeg så etter til meg, men man finner alltid noe til ungene:)

Skoene til meg:) De blir nok brukt mye fremover;)

Så fant jeg slike sko som jeg leverte tilbake til Sander QuickSilver sko til 200 er vel et godt kjøp:)

Hettejakke og tilhørende bukse til Sander. Bare 280 kroner:)

Hettegenser til Elias til 150 kroner:)

Vind- og vannavstøtende jakke fra Skogstad. 850 kroner kostet den nå;)

Og så ble det en slik tynn fleece genser til meg. 150 kroner på Skogstad:)

Og jammen så ble det en pen skjorte på mannen også. Det er mye halv pris på Jean Paul nå og da må man passe på å kjøpe inn;)

Badebukse til Elias fra Cubus;)

Shorts til Elias fra Cubus;)

Grå bukse (fargen lyger litt på bildet, men den er grå men søm som er lik som fargen til hettejakken og t-skjorta) og hettejakke og t-skjorte:) Dette kjøpte jeg til Elias og Mats. Det var bare buksa som var på salg;)

Shorts til Mats (nesten like farger som Elias sin)

Badebukse til Mats:) Den har jeg kjøpt litt stor så den passer til neste år. Det er greit å handle inn litt på salg så de har til neste år synes jeg:)

Shorts i deilig stoff til Mats fra H&M

Joggebukse til Elias fra H&M

Alt jeg har vist dere her er kjøpt på salg. Noe har jeg kjøpt så de har til neste sommer og noe er til høsten. Jeg er veldig fornøyd med kjøpene. Salg er jo gøy;)

Bedagelig dag

Dette ble en relativt bedagelig dag. Vi har vært hjemme hele dagen og jeg har vel gjort litt mer eller mindre hele dagen, men alt har gått rolig for seg. Det har vært litt rart at Ole og Kim-Andrè ikke har vært hjemme, men dagen gikk fort og vips så var de hjemme igjen og vi grillet og koste oss:) Det er jo så deilig vær om dagen og jeg virkelig nyter slike dager. Sander, Ida, Elias og Mats har holdt på ute mer eller mindre hele dagen og vannsprederen har vært under trampolina og de har hoppet og kost seg. Det har riktignok ikke vært så hett som det var i går, men det har vært deilig.

Etter middag i dag så lurte vi på å ta med ungene en tur på stranda, men det var så stille og rolig og ungene holdt på med sitt så da bare nøt vi det å få sitte på verandaen en deilig og varm sommer ettermiddag. Det er faktisk første gang i år som vi har sittet slik og bare gjort ingenting…. Nydelig:) Etter hvert så fikk vi flyttet trampolinen og ungene var storfornøyde med det:) Jeg også for den saks skyld, moooahahahahahah=D


Ungene var kjempefornøyde med den nye plasseringen av trampolinen;)

Blidfis=)

Nå er det så tørt her at vi satt på vannsprederen slik at gresset ikke svir helt bort:)

Elias og Mats benyttet seg av muligheten og snek seg til en runde eller to under vannsprederen og det var jammen gøy:) Men litt kaldt ble det etter hvert siden solen var på vei ned=/ Men det var gøy så lenge det varte;) Mats løp og gjorde akkurat som storebror og det er så gøy å se hvordan han strekker seg etter de store:)


Weeeee:) Det ble visst mindre og mindre klær på de….

Elias ble ganske tøff etter noen nølende runder:)

De siste solstrålene for dagen;)

I morgen så skal jeg ned og ordne brrynene mine og jammen må jeg komme meg opp av loppekasse tidligere enn jeg pleier….. Jeg har time allerede klokka 10 og må ta med meg Mats. Nå har jeg hatt rolige morgener i hele ferien så det blir spennende å se hvor tidlig vi kommer oss opp. I dag sto Mats opp 930….. Men han sover luren sin sent om dagen og legger seg dertil senere på kvelden. Err’e sommer så err’e sommer!