Aktiv dag

Det ble en travel dag…. Her startet dagen klokka 0800=/ Aaaaalt for tidlig på en lørdags morgen!!!! Men vi skulle møte opp klokka 930 for å se på Elias spille cup i dag:) Vi våknet opp til tunge skyer i dag, og noen drypp kom det også mens vi heiet, men det ble ikke noe store greier:) Så vi har kost oss og sett på 6 fotballkamper. Og slike arrangement er jo veldig sosiale også. Jeg har skravlet med både den ene og den andre og kost meg skikkelig. Jeg møtte til og med kjentfolk som jeg ikke har snakket med på lenge. Veldig koselig;) Jeg krysser fingrene for at vi blir mamma i samme klasse siden de skal se på hus her i området i morgen:) Det blir spennende å se om det går slik vi håper;)

Elias sitt lag var delt i to i dag og de spilte tre kamper hver. Og de vant alle kampene unntatt en kamp:) Flinke gutta. Elias scoret to fine mål og han var storfornøyd med dagen. Jeg er glad for at vi droppet treningen til Sander slik at både Ole og jeg kunne dra og se på Elias spille i dag:) Ja, Mats og Sander var også med;) En veldig hyggelig dag med både spenning og skravling.


Heiagjengen=)

En stolt gutt med pokal og greier;)

Etter Elias var ferdig med å spille kamper så tok vi turen videre for å finne innesko til skolen. Nå er det vel snart slutt på sol og fine dager og da må de ha på seg innesko slik at de ikke tråkker i vann og søle når de skal inn i klasserommene. Men det var jammen ikke så lett å finne innesko nå. Sommeren har vært lang og god og da var det meste utsolgt. Og det er jammen ikke bare bare å ha med seg tre gutter inn i butikk etter butikk for å se etter sko…. Så til slutt så ga vi opp og dro hjem=/

Da er det faktisk bedre å ta turen ut alene. Så jeg var bare hjemom og hev i meg noe mat før jeg tok turen ut igjen. Jeg endte opp med å finne slippers til Sander på Obs og så tror jeg at Elias kan overta Sander sine croggs som har blitt for små til han:) Og siden jeg først var ute alene så tittet jeg litt rundt. Jeg skulle hatt en genser til Mats som passer til en militærgrønn bukse jeg har kjøpt til han. Det var jammen ikke lett å finne noe som passet til den=/ Men jeg fant til slutt en som jeg tror blir fin:) Lyng fikk jeg også kjøpt meg, nå er høsten her…..

Siden det er skogsti på skolen i morgen så har jeg sagt at jeg kunne bake en kake, så det var bare å hive seg over kakebakeprosjekt da jeg kom hjem fra handleturen min. Og så skulle vi spise litt middag…. Kvelden gikk fort og endelig så har dumpet vi ned i sofaen. Mats fikk ikke tid til å sove luren sin i dag og det har faktisk gått veldig bra. Det hadde vært deilig å bli ferdig med den sovingen på dagen;) En ting mindre å ta hensyn til;) Og han sovnet godt da vi la han i dag.  Nå skal vi kose oss med Fleksnes og le litt:) Man må jo bare le av den mannen;)


Bare tull og tøys:)

Is må man ha….. Man heter ikke Kristiansen for ingenting. Alle Kristianser liker iiiiiiissssss!!!!!! Ihvertfall våre Kristiansener;)

Titt titt, her er vi;)

Dårlig mobilkamera da, men det får gå…..

Det var den dagen;) Har du hatt en fin dag?Jeg lever i håpet

Hvor deilig er det ikke å sette seg ned på fredagskvelden når man endelig er i mål med ukas oppgaver;) Hihi, det er deilig det! Jeg kom meg i mål i dag også og vi har faktisk hatt en veldig rolig ettermiddag. Jeg rakk å handle inn resten til helgen etter jeg hadde levert Mats i barnehagen og før jeg skulle hente Karina:) Det gikk akkurat, eller jeg fikk tittet litt i noen klesbutikker også. Bare en kjapp tur siden det er så lenge siden jeg har gått og tittet på hva som har kommet inn til høsten. Jeg kjørte ut av parkeringsplassen 1 minutt etter skjemaet. Ikke dårlig da når man handler inn for en uke;)

Karina hadde hatt en fin overnattingstur med trinnet sitt og var nokså trøtt da vi kom hjem. Det tyder vel på at de har hatt det gøy;) Det ble veeeeldig stille på rommet hennes en laaaaaang stund;) ZZZzzzzzzzzz=) Det var faktisk stille helt frem til jeg ropte at middagen var ferdig klokka halv fem….. Så hun er vel uthvilt igjen nå tenker jeg og ho finner vel ikke sengen igjen før det har blitt alt for sent igjen….. Menmen, det skjer ikke så mye for de to eldste i helgen så de får bare sove utover dagen. Vi andre skal på fotballturnering i morgen. Det blir spennende;)

Både Sander og Elias har lekt med kamerater i dag og jeg gikk for å hente Elias da det nærmet seg kveld. Han koser seg veldig da han kan bevege seg litt og oppsøke venner. Jeg liker ikke helt at de mørke kveldene nærmer seg med stormskritt, da må vi vel følge han til venner igjen. Liker ikka at han skal gå ute alene i mørket=/


Mats hadde kost seg i barnehagen i dag og det går bra når jeg går ifra han ved levering:)

Elias og jeg syklet og hentet Mats i dag og Elias måtte prøve barnehagens sparkesykkel en tur;)

Mats koser seg med voooogurt (yoghurt) på verandaen i dag;)

 
Jeg tror nesten at Mats er inne i en vokseperiode nå for han forlanger mat nesten hele dagen….. Han spiser og spiser…. Ikke rart at gutten blir stoooor;) Hihi, det sies jo at barn vokser litt i rykk og napp. Jeg pakker bort klær hele tiden synes jeg=/ Og nå som vi ikke har brukt bukser hele sommeren så merker jeg nok fremover at det er mye som har blitt for lite….. Jeg  får ta et skikkelig tak og få litt oversikt, må bare vente til høststormene setter inn;)


Mats har et stikk som er litt rødt og hovent og da hjelper det selvfølgelig med plaster;)

Den nye hushjelpen vår=)

Da krysser jeg fingrene for at regnet holder seg borte i morgen også. Vi skal se på fotball fra klokka halv ti til klokka ett, da bør det være opphold!!!! Men det er mange skyer som er litt vel truende=/ Men jeg lever i håpet;) 

Det er litt rart….

Jaggu er det snart helg igjen:) Hihi, det er ikke bare de som jobber som gleder seg til helgen, jeg ser frem til helgen hver uke jeg;) Da er det tid til litt mer kos enn det man har tid til i uken. Og dagene flyr unna når det er mye som skjer. I dag har Mats fått være på besøk hos farmor og farfar og han gledet seg veldig til det. Det er som regel storesøsknene som får være med på turer og diverse annet mens han må stå igjen og vinke når de drar…. Ikke gøy for en liten pjokk som gjerne vil være med=/ Men i dag var det hans tur og han har kost seg veldig på besøk hos farmor og farfar. Han kom hjem blid som en sol i kveld;)

I dag skulle trinnet til Karina overnatte i telt og jeg leverte henne klokka 12. Det har vært mange truende skyer rundt omkring i dag, men heldigvis så har regnet holdt seg unna. Nå er det lenge siden vi har hatt en regnværsdag og det hadde vært så typisk om regnet kom akkurat i dag som de skulle sove i telt=/ Men so far, so good. Jeg håper at regnet holder seg unna noen dager til for i helgen skal vi være ute begge dagene…. Det frister ikke noe særlig å stå ute i regnvær å se på fotballkamper=/ Det frister heller ikke å gå tur i skogen med 4 barn i regnvær…… Nei, jeg krysser fingrene for fint vær en stund til. Men nå begynner det å bli gradvis å bli kjøligere selv om solen skinner fra skyfri himmel. Både Sander og Elias har hatt på seg shots hver dag på skolen, men nå blir det nok bukser fremover. Det er kaldt på morgenen og selv om solen skinner så er det ikke så varmt at man ha på seg kort….. Bladene på trærne begynner også å bli gule nå….. Man må nok bare innese at høsten er godt i gang.

Men det skal vel bli litt godt med mer innevær også. Nå har jeg nesten ikke samvittighet til å holde på inne når solen skinner så fint ute. Man vet jo aldri når høststormene plutselig slår inn over oss og da vil man jo benytte seg av de fine dagene vi har. For tenk om jeg holdt på inne på en solskinnsdag og det regnet dagen etter….. Kriiiiise, høhø=) Nei, det kan man ikke ha noe av;)

 I dag har både Sander og Kim-Andrè vært på trening. Jeg har kjørt litt frem og tilbake og Elias har vært borti gata og lekt med klassekamerater. I dag så sa jeg faktisk bare til han at jeg skulle kjøre Kim-Andrè til trening og hvis han kom hjem til låst dør så var jeg hjemme igjen om bare noen få minutter. Og det var helt greit for han. Men merker at man får store barn. Det er så deillig når han leker med barn uten at jeg må kjøre han hit og dit.

Etter Mats og jeg kom hjem etter vi hadde kjørt Kim-Andrè på trening så gikk vi bort for å møte Elias. Han hadde fått beskjed om å komme hjem til klokka syv og da kom han sparkende på sparkesykkelen sin. Mats løp nesten hele veien, han er en travel gutt. Sparkesykkelen til storebror fikk han også lov til å låne litt. Mats har stålkontroll på sparkesykkene og det er så gøy å se på han. Han begynner å få fart på sparkesykkelen også…. Svosj, så er han langt foran oss;) Lille skøyeren vår begynner faktisk å bli stor gutt han også;) Det er litt rart….. Det er deilig at de små klarer seg itt mer selv, men denne tiden hvor de er små går jo så fort….. Noen ganger så synes jeg at det går for fort, men samtidig så er jeg såååå glad for at minsten bare blir større og at jeg aldri skal rykke tilbake til startstreken igjen. Synes at jeg har hatt små barn lenge nok nå…. 18 år er lenge med små barn…… Da ser men kanskje litt mer frem til å få store barn enn de som for eksempel “bare” har to barn:) Slik er det bare! Jeg har rykket tilbake til startstreken for siste gang, og glad er jeg for det;)

Trygt og godt

Da sitter jeg her og blomstrer helt alene i sofaen. Mannen er på vei hjem fra jobb og her har roen senket seg. Jeg startet dagen i dag med en time for å nappe og farge brynene mine. Jeg har blitt helt avhengig…. Må bare gjøre det her 5. uke. Det er ikke mye dill jeg unner meg selv og dette vil jeg unne meg;) En liten skravlestund blir det jo også siden jeg kjenner henne jeg går hos;)

Mats gråt ikke da jeg gikk fra han i barnehagen i dag:) Det var godt å gå fra han uten hyl og grin. Men jeg så at han krøp godt inntil avdelingslederen sitt fang. Det var nok trygt og godt. Jeg merker at både han og jeg har funnet oss godt til rette nå. Både Mats og jeg har nok blitt trygge på de som jobber på avdelingen nå. Bare hyggelige mennesker:) Det er godt å levere Mats til mennesker jeg stoler på.

Det er ikka all verden å skrive om i dag…. Jeg har tyvstartet på ukeshandelen denne uken siden det er litt travelt i morgen og fredag. I morgen skal Mats få være sammen med farmor og farfar og de skal hente han på formiddagen. Karina skal på telt tur sammen med trinnet sitt i morgen og jeg skal kjøre henne dit klokka 12. Heldigvis så er det meldt fint vær de to neste dagene:) Det blir liksom ikke det samme å sove i telt i regnvær…..


En liten is til dessert etter middagen er lov nå som vi har så fint vær;)

Både Elias og Kim-Andrè skulle trene i dag så jeg har kjørt litt frem og tilbake etter middagen i dag. Ole skal ta med Kim-Andrè hjem fra trening nå. De har sene treninger….. Men så er de store gutter også da;) Jeg har ordnet litt med skoleting og fisket etter om noen kan bake kaker til skogstien til søndag. Det er ikke vanskelig å være klassekontakt i en slik klasse som Elias går i. Det er mange snille og hjelpsomme foreldre på trinnet. Tror at jobben som klassekontakt kommer til å nesten gå av seg selv;)  

Nå skal jeg krype sammen i sofaen og se på et par opptak. Jeg får nesten ikke sett på tv om dagen og jeg kan bare glemme å se ting “direkte”….. Her er det meste ferdig når jeg endelig dumper ned i sofaen=/ Jeg får se om jeg får med meg en time med et tv program før øynene lukker seg. Høhø, sjansen er vel stor for at jeg sovner før jeg er ferdig med å se programmet, men det er lov å prøve seg. Merker at øyelokkene er tunge allerede nå…..

Hender det at du sovner foran tv’n?

Litt frustrert

I dag ligger frustrasjonen i tykke lag…. Det er så mye som skjer hver dag nå og jeg får ikke timeplanen helt til å gå opp slik jeg vil at den skal=/ I dag har Ole vært på foreldremøte og jeg har vært med Sander på kamp. Han skulle jo spille en ekstra kamp i dag og da ble det til at vi delte oss i dag også. Denne kampen var mer spennende enn den i går og det endte med uavgjort kamp. Sander hadde litt mer krutt i bena i dag og scorte to mål og hadde ett målgivende:) Da er det jo gøy å se på! Litt kaldt ble det å stå der, man merker at høsten sniker seg mer og mer innpå oss…. Selv om solen skinner så er det egentlig ganske kaldt i luften=/

Siden Sander skulle spille kamp og Ole skulle på foreldremøte så ble Elias og Mats med meg og så på kamp. De lekte litt på lekeplassen og jeg fikk stå å se ganske mye uten alt for mye mas:) Det er veldig greit at det er litt tumle plass så de små er opptatte med andre ting enn å mase på meg;) Det var godt å komme seg inn fra vind og få igjen litt varme da kampen var ferdig. For vi niholder på sommeren og kler oss i kortbukser og t-shirts enda;) Man vil jo ikke innse at høsten er her enda. Det er godt og varmt på dagtid når solen skinner, men på ettermiddagen blir det fort kaldt=/


Litt lek mens vi venter på Sander skal bli ferdig med kampen;)

Slik huske er veldig populær;)

Det ble en sen kveld igjen, selv om skolen har begynt igjen… Elias bør jo komme seg i seng ikke alt for sent nå som det er skole, men kampen i dag var ganske sen og da blir det bare slik=/ Oppturen i dag var at såret hans har lukket seg helt:) Endelig….. Og fingeren som var hoven i går var fin igjen i dag:) Nå går ting fremover igjen.


Nå går det endelig fremover med fingeren=) Nesten god som ny igjen;)

Så var det frustrasjonen min da…. For nå har det gått to dager av uka og Ole har ikke hatt tid til å jobbe overtid=/ Og jeg blir litt stressa….. I morgen er det mammakveld i klassen til Elias og jeg aldri vært med på noen av de….. Men så bør Ole jobbe litt overtid da….. Jeg kunne jo hyret inn barnevakt, men så skal Elias og Kim-Andrè skal på trening…… Og da er det jo ikke “bare” å hyre inn barnevakt=/ Så mammakvelden utgår for min del…… igjen……=/ Men det er så mye som skjer nå i førsten av skoleåret. Det er foreldremøter og så skal Karina begynne på konfirmantundervisning og det har blitt litt ekstra der også. Og så er jeg foreldrerepresentant i år og til søndag skal vi arrangere skogdag og da blir det litt ekstra der også. I og med at jeg begynner som foreldrerepresentant i år så er jo alt nytt for meg….. Ikke har jeg noe mail liste for hele klassen heller og det må jeg få på plass slik at jeg kan få sendt ut felles mailer til alle sammen. Men det er på gang nå=)

På torsdag blir det nok en overtidsdag til på Ole. Mats skal til farmor og farfar og da skulle man tro at jeg kunne få unna uksehandel på dagen. Men neida, da skal Karina på telttur sammen med trinnet sitt på skolen og de skal selvfølgelig dra midt på dagen….. Skjer med det’a. Skulle tro at de kunne dra enten på morgenen eller ettermiddagen slik at foreldre kunne kjøre de enten før jobb eller etter jobb, men neida, de skal dra midt på dagen……??? Og etter jeg har kjørt henne så kommer straks Elias hjem fra skolen=/ Han slutter 1255 hver dag og jeg rekker jo ikke snu meg rundt engang før han kommer hjem. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor han slutter så tidlig hver dag, for i fjor så hadde han to langdager i uka før jul og tre etter jul hvor han sluttet 1410. Så han har færre timer i år enn han hadde i fjor….. Hmmmmm??? Skjer med det da tro……

På torsdag kveld er det to treninger og Ole er ikke hjemme, så ukeshandelen utår visst da også=/ Men da tenkte jeg fredag formiddag, da kunne jeg jo handle inn:) Men neida, da skal Karina hjem fra telttur…..Jeg kan kanskje rekke å handle inn før jeg henter henne, men det er et stykke å kjøre dit hvor de skal være og jeg rekker ikke og både handle inn og pakket ut før jeg skal hente henne. Jeg handler jo tross alt inn en god del……  Og siden det er så mye fint vær om dagen så er det jo dumt å kjøre rundt med bilen full av kjølevarer…… Og det er her frustrasjonene min begynner å boble litt=/  eg får liksom ikke dagene helt til å gå opp=/

Men i dag har det vært en rolig dag….. Alt for rolig…. Mats og jeg har holdt på her hjemme, jeg har faktisk begynt å kaste sommerblomster=/ Det liker jeg ikke…. Ellers så har mye av dagen gått med til krangling=/ Mats og Elias sammen er et maretitt noen ganger=/ Jeg skulle egenltig ha gjort masse småting, men så går jeg bare rundt og megler mellom de to. Baaah!!!!! Mer frustrasjon….. Men jeg fikk tatt noen fine bilder at Mats mens det ikke var noen fler hjemme å krangle med;)


Leter etter blåbær……

Lyketrollet mitt;)

Litt undrende……

Litt furten?

Titt titt, her er vi;)

Og i kveld så oppdaget jeg en flott solnedgang:)

Og med den fine solnedgangen så ønsker jeg alle en god natt;) I morgen skal jeg faktisk ha en liten halvtime med selvpleie før jeg må handle inn til teltturen til Karina. Og vips så er Elias hjemme fra skoledagen sin igjen…. Ikke rart at dagene flyr fra meg=/

Er det ikke det ene så er det det andre…

I dag startet vi dagen med et tannlegebesøk. Elias fikk ny time etter at jeg tok feil av dagene på forrige time han fikk….. Rotehue=/ Men i dag klarte jeg å møte til riktig dag;) Og det var null hull i dag og det er jo fint. Mats ble levert i barnehagen før vi skulle til tannlegen og Elias ble levert rett til skolen etter tannlegetimen og jeg dro hjem til litt husarbeid…. Blir aldri ferdig med slike ting=/ Men nå har jeg erklært huset for lusefritt og alle sengene ble skiftet på. Jippijaaaa, endelig så går ting tilbake til normalen igjen)

Mats gråt selvfølgelig da jeg skulle gå ifra han i barnehagen i dag også=/ Han klamer seg fast til meg og jeg må “bikke” han løs for å la en assistent ta han:( Men det tok ikke lang tid før jeg fikk en sms om at han var i full lek og tårer var tørket bort:) Han var blid og fornøyd da jeg hentet han og har leker jo så fint. Så han koser seg jo….. Tror han bare vil demonstrere litt=/ Og jeg lar meg jo lure. Han hadde ikke sovet i barnehagen i dag. Om det var for at han ikke hadde tid til å legge seg i vognen eller om han ikke sovnet vet jeg ikke. Jeg tipper at han ikke la seg i vognen i det hele tatt for han var oppe klokka 6 i dag og sovnet sent i går kveld så jeg tipper at han hadde sovnet ganske fort om han hadde blitt lagt….. Men siden han ikke sov i barnehagen så ble resultatet slik:


Mats sovnet ved middagsbordet…. Han la seg ned for å trasse litt da jeg sa nei til is, og noen sekunder senere så sov han=/

En liten powernap:)

Vi hadde det ganske travelt etter middagen i dag siden både Sander og Elias skulle spille fotballkamp. Og innimellom der så skulle Kim-Andrè på trening. Han har faktisk vært på trening i 4 timer i dag. En pause har han riktignok hatt midt i treningen, men jeg tipper at han er sliten nå ja. Han kom akkurat hjem nå;)

 I dag ble jeg med Sander og Ole ble med Elias på kamp. Det er viktig å bytte på, hehe:) Sander sitt lag gikk på et nytt tap, og laget til Elias spilte uavgjort i dag igjen;) I dag så fikk Elias en hard ball på handa si=/ Såret har fotsatt ikke grodd helt sammen, men det var ikke den fingeren som han fikk vondt i…. Det var fingeren ved siden av….. Gosjameg, er det ikke det ene så er det det andre sier jeg=/ Nå er langefingeren hoven….. Og da vi skulle bytte stripsen i kveld så fikk han vondt fordi jeg beveget på den hovne fingeren….. Err’e mulig liksom? Men såret på fingeren er i det minste i ferd med å lukke seg. Nå har det snart gått to uker siden han fikk kuttet så det har tatt tid. Men det var dypt og siden det ikke ble sydd så tar det lengre tid på å gro. Såret er nærme nederste ledd på fingeren så det blir jo bevegelse rundt såret hele tiden. Jeg stripser det sammen så godt jeg kan, men ting tar tid….. Men nå er det snart lukket og godt er det;) Så får vi se i morgen da om langefingeren er hoven enda…..

I morgen er det ny kamp på Sander og foreldremøte som står på programmet. Man blir ikke arbeidsledig nå som skole og aktiviterer har begynt igjen etter ferien. Det er bare å henge med så godt vi kan;)

Siste tur for i år

I dag har vi vært på det som antagelig er årets siste båttur. Solen har skint og vi har kost oss på favorittplassen vår. Et skår i gleden var at Karina måtte ha med seg lekser som hun måtte ha hjelp til=/ Uken som kommer er nokså fullbooket, tannlegetime, fotballkamper, treninger, foreldremøte, overtid og mye skal gjøres innimellom. Man blir jo litt oppgitt når man starter året med å føle at man allerede er litt bakpå….. Men Karina fikk hjelp til lekser ute på tur og Sander fikk litt hjelp i kveld etter vi hadde kommet hjem. Så får vi bare ta en dag av gangen så kommer vi oss gjennom uka. Bare så synd at vi ikke kunne avslutte sommeren med en tur uten lekser liksom….. Men nå er skolen i gang og den tar mye av tiden vår. Slik er det bare;)


Lekser på gang…..

Storebror kjedet seg litt og måtte akrivisere seg selv med å kaste stooore stener i vannet, til Mats og Elias sin store glede;)

Kjekken:)

Storebror og lillebror på jekt etter flere stener;)

“Pjopp” sier stenen, hihi=)

I dag grillet ungene marshmallows på grillen;)

Kos i vannkanten:)

Sjefen sjøl…..

Litt fisking er gøy….

Men det nappet ikke noe i dag=/

På vei hjem så stoppet vi for Karina ville bade fra båten. Og da slang Kim-Andrè og Sander seg med også. Det er fortsatt 20 grader i vannet. Utrolig deilig:)

Vi koste oss masse på tur i dag. Litt trist er det at vi antagelig ikke skal på tur før neste sommer….. Men slik er det. Det er meldt knallvær til uka også, men det blir ikke tid til noe ettermiddagsturer heller nå som det er så mye annet som skjer. Vi får bare være glade for at vi har fått brukt båten såpass mye i år, ja vi har faktisk brukt den rekordmye denne sommeren;) Aldri har vi vært på så mange turer med båten. Skulle gjerne hatt enda flere…..

Turen hjem satt han Mats stopper for kosen. Rett før vi skulle kjøre hjem etter å ha tatt opp båten så datt han og da ville han ikke slutte å sutre…. Han slo seg ikke akkurat, men har survet hele veien hjem. Og da vi kom hjem så hadde jeg fått sånn passe nok av tull og tøys og gikk rett på badet med han. Og han fikk ikke smokken siden han ikke ville høre på meg på veien hjem. Og da klikket han i vinkel…… Herremin, han hylte og skrek så hele nabolaget må ha hørt han=/ Men jeg ga meg ikke og han fikk ikke smokken før han hadde foet seg helt ned. Gosjameg, for en unge…. Vi er vel like sta begge to…… Det er ingenting å si på utholdenheten til den ungen=/ Håper han at får brukt staheten sin til noe positivt etter hvert;)

Kaptein Sabeltann

Endelig helg og vi våknet opp til sol og sommer. Mannen i huset var ivrig og klarte å dra hele gjengen ut av sengene så vi kom oss av sted før klokka var 12 i dag:) Det er jo litt som skal pakkes og ordnes når vi blir ute hele dagen og det tar jo litt tid. Når 5 barn og to voksne skal ha med seg ting og tang så må man holde hodene litt kalde så man får med seg alt. Som regel så glemmer vi noe, men i dag fikk vi med oss alt:)


Klar for å dra på tur;) Ja, nesten da…..


Elias hjelper til med å sette ut båten;)


Kim-Andrè sitter og venter på at båten skal komme seg på vannet=)


Vi har hatt drømmevær i dag og jeg har ligget og slikket sol (som dere kanskje har fått med dere på innlegget under?) Jeg nyter hver eneste lille solstråle vi får nå. Neste helg er fullbooket så dette er kanskje den siste helgen med fint sommervær som vi får brukt båten. Og da må man jo bare nyte:) Vi har badet, spist niste, fisket, spilt musikk og grillet. En perfekt dag som jeg ikke ville at skulle ta slutt.

På vei oppover til Storefjorden så møtte vi selveste Sabeltann og han var skikkelig munter til at det var så tidlig på dagen….. Trodde slike skumle menn var litt gretne i humøret jeg…. Hihi, han hadde overnattet og startet nok dagen med noen brune energidrikker:) Hehe, noen vet å kose seg;)

På vei hjemover igjen så møtte vi kapteinen igjen og jeg ble overrasket over hvor fin formen var enda. Hadde kanskje forestilt meg at han kom til å komme krabbende….. Høhø, men formen var fortsatt fin og han var klar for en flaske rom…. Jeg kan se for meg at de får en våt kveld…. Og med det så tenker jeg ikke på bading;) Jeg kan ikke si at jeg hadde så særlig lyst til å reise fra de og komme hjem til utpakking og mas i grunnen=/ Det hadde vært helt greit å satt seg ned og tatt en kald en sammen med de….. Kanskje neste år;)


I dag havnet vi på et sted vi ikke har vært på før. Favorittplassen var opptatt i dag=/ Men vi fant en liten vik og fant oss godt til rette der. Det er så deilig å ha et eget lite sted man får være for seg selv:) Litt fjell og litt strand, helt perfekt. Og ikke har det blåst i dag heller;)

Snakk om å kose seg:)

Full fart i vannet, ikke noe pinglete han Mats nei:)

Tid for litt kos;)

Nammis, litt kos må man ha med på tur;)

Gutten med de mange uttrykkene……

Grilling på svaberget<3

Litt fisk til grillen kanskje???

Det blir nok en tur ut i morgen også. En siste tur for i år?? Det er nok det er jeg redd…. Vi får dra oppover i morgen også og se om det er liv i Sabeltann. Hehe, helt om natten, helt om dagen?? Man får det ikke mer morro enn det man lager selv;) Kjenner at jeg hadde vært klar for litt morro selv jeg…..

Ligger rett ut

Dette er virkelig livet….. En egen liten vik som bare vi koser oss ved, sol, sommer og kos:) Man kan nesten ikke ha det bedre. Nå må siste rest av sommer virkelig nytes! Og nyte, ja det gjør jeg nå. Mats sover og gutta fisker. Karina styrer musikken fra sin mobil. Og jeg ligger rett ut og soler meg=) Dette er det gode liv….

Snørr og tårer…..

Jammen flyr dagene av sted i et tempo man kan bli skremt av=/ Dagen i dag har gått i ett og da går jo tiden fort…. Mats gråt da jeg skulle gå ifra han i barnehagen i dag også=/ Jeg må si at jeg er ikke så langt unna noen tårer jeg heller…. Det er ikke noe gøy å gå ifra han da han er så lei seg. Alt er jo nytt for han og de som jobber på avdelingen er jo nye for han de også. Ja, for meg også….. Det er bare en av de som jeg kjenner til fra før, alle de andre har vært på andre avdelinger enn det jeg har hatt barn på. Men avdelingslederen jobbet på den avdelingen da Elias gikk der også. Og det er litt godt for meg nå. Det er en person jeg stoler på og som jeg liker godt. Jeg har ikke noe vondt å si om de andre, de er sååå hyggelige og imøtekommende, men jeg kjenner de bare ikke så godt enda. Og så er det bare det at det er litt rart å levere fra meg Mats til mennesker jeg ikke kjenner….. Det er nok en like stor overgang for meg….. Hehe, hønemor;) Jeg håper at det går lettere å levere Mats til uka, for det tærer litt på=/ Men jeg hører jo at han har det fint etter han har roet seg:)


Klar for barnehagen=)

Vi har jo så flott sensommer i år. Ja solen skinner hver eneste dag og i morgen pakker vi og drar ut med båten. Jeg gleder meg, det er jo meldt sommertemperatur og null vind i morgen. Da skal vi bare kooooose oss. Kanskje det går an å legge seg ned og få noen solstråler på kroppen også:) Det hadde vært deilig…. Kjenne solen varme….. Ååååhr, jeg gleder meg;)

Jeg er helt tom i hodet i dag…. Ikke så mye mer å skrive om i grunnen=/ Jeg får ta det igjen;) Nå skal jeg bare nyte resten av kvelden og det er så delilit å tenke på at det er helg:) En liten pustepause……