Klar for mørketid

Nå er huset klart for mørketid og vinter. I dag kom jeg i mål med det siste gardinskiftet, men jammen tok det tid=/ Mats har vært i barnehagen og kost seg der så jeg skulle få holde på i fred og ro. Men jeg glemte å ta med i beregningen at det er høstferie og jeg har 4 barn til hjemme…. Det ble stadig små avbrytelser og da går tiden fort. Jeg rakk akkurat å bli ferdig til Mats skulle hentes i barnehagen. Men da hadde jeg fått vasket opp diverse nedstøvede lyssestaker og annet småtterier også. Jammen blir ting fint og flott når det er nyvasket…… 

I dag er det mandag og det er jo en typisk reklamedag. Postkasse inneholdt reklame fra både Kid og Princess. Jeg var fornøyd med stua mi etter gardinskiftet helt frem til jeg så gjennom reklamen….. Der fant jeg gardiner duker, puter og pledd som jeg gjerne skulle kjøpt=/ Jeg ser for meg grå tapet på veggene og tilbehør i gråtoner….. Vi må bare få pusset opp snart…. Nye hvite møbler og en ny sofa ønsker jeg meg også. Det er bare å drømme seg bort;)

Nå faller høstferieuka på plass her. Mann har booket seg inn på to feriedager og dette ble nok den eneste dagen Mats skulle i barnehagen:) På onsdag får vi besøk og på fredag har vi fri alle mann. Vi vet ikke helt hva vi skal finne på, men kanskje det bare blir en gåtur i høstværet?? Kanskje med noen grillpølser og kakao i sekken;) Det hadde vært koselig.


Mats i farta i barnehagen:)

En kveldstur ble det i dag også for vi gikk for å hente Elias i kveld også:)

Abligøyer på sykkelen;)

Så var dagen over……

Jeg sitter og kjenner at en liten forkjølelse sniker seg frem i kroppen min…. Foreløpig så sitter det bare litt i nesa, jeg håper at det er en slik “snill” variant som ikke ødelegger formen fullstendig. Vill absolutt ikke bli i dårlig form akkuart nå. Da kommer jeg til å legge inn en kraftig protest! I morgen skal vi (det vil si jeg) roe litt ned igjen. I dag gikk dagen i ett. Elias får besøk i morgen og gleder seg til det. Høsten viser seg fra sin beste side om dagen og det er bare helt fantastisk at vi  får så mange fine dager uten regn. Vi må bare nyte det så lenge det varer. Kommer høststormene nå så er jeg redd at løpet er kjørt. En gang må vi jo få igjen for at vi har hatt så mye fint vær….. Men nå er været tipp topp og i morgen skal det nytes, håper jeg da;)

Deilig høstluft

Roen senker seg og det er deilig at jeg ikke må finne frem skolesekker og klær til i morgen tidlig:) Mats skal få gå i barnehagen og leke med vennene sine. Det er liksom ikke nødvendig at han går her hjemme og “plager” de andre når han har mulighet til å leke og kose seg i barnehagen. Ole skal jobbe som vanlig, vi har ingen andre planer enn at vi får besøk på onsdag. Vi har snakket om at Ole skal ta seg en fridag, men vi har enda inge konkrete planer. Så da koker det vel bort tenker jeg=/ Men det er greit å spare fridager til vi har planer om å finne på noe:)

I dag har jeg bare surret rundt uten å få gjort noe fornuftig=/ Joda, det er deilig med slike dager, men jeg blir fort rastøs….. Sander og Ole fant ut at vaffler var fint å lage til lunch. Og etter det skulle jeg egentlig gått i gang med å bytte gardinene i stua, men Ole mente at vi skulle gå en tur. Han skulle bare vaske ferdig vinduene, han hadde bare et par igjen før han var ferdig. Jaja, jeg ryddet kjøkken og satt meg godt til rette i sofaen….. *snooork* Hehe, det gikk som det måtte gå….. Og da jeg våknet så hadde Ole beveget seg ned i garasjen og holdt på der=/ Hva skjedde med gåturen vår da???? Nei, jeg sov jo så da kunne vi jo ikke gå…..?? What liksom???? Jaja, da ble det ingen gardinskifte i dag, så det får jeg ta i morgen. Det kommer jo en dag da også;)


I dag var Mats sååå trøtt etter luren sin=/ I går droppet vi luren og det gikk fint, men i dag var han trøtt og han fikk en times lur i vogna. Deilig=)

Ole og jeg gikk en liten tur for å hente Elias. Han har vært på besøk hos en kamerat som bor oppe ved skolen i hele dag og da var det en grei liten gåtur for å hente han hjem igjen. Det er deilig høstluft ute og selv om ikke solen skinner fra skyfri himmel så er det deilig allikevel:) Elias hadde kost seg på besøk og det hadde kommet enda en klassekamerat siden Sander hadde sendt han videre dit da han var her for å spørre å leke med Elias. Det er så fint at de leker sammen flere enn bare to. At de ikke låser seg og sier nei til flere…..


Fint å ha en stor gutt som hjelper til;)

På vei for å hente storebror;)

Nå har vi sett på tv og kost oss med andre runde med raclette. Det er så deilig at det alltid er rester til dagen etter når man ordner i stand til det:) Og enda så er det mer til i morgen…. Ole skal jobbe overtid så vi andre får klare oss selv=/ Kim-Andrè har blitt forkjøla og jeg vet ikke om det blir noe trening på han…. Jeg ser at det kan bli en lang dag hvis ungene ikke finner på noe=/ Det er jo så mange som drar bort i ferien…. Hvordan får de til å få så mye fri fra jobben lurer jeg litt på…. Det virker jo som om folk reiser bort i både vinterferie, påske, sommer og høst…… Og enda så tar mange seg fri i jula??? Hmmm, det får ikke vi til. Nå tok vi fire ukers ferie i sommer og da er det ikke så mye igjen. Men en ekstra dag fri til litt ekstra kos kan vi kanskje få til;) Men bare kanskje….. Vi tar det som det kommer;)

Shoppingterapi

Jeg føler at jeg har landet skikkelig etter sommeren og helgene har blitt litt tomme og rare siden det ikke er noen båtturer på gang lenger=/ Hva skal man finne på da mon tro….. Bortsett fra kjedelige ting??? I dag skulle mannen vaske huset utvendig, det mente han var på høy tid. Det stemmer nok det, men slike detaljer legger ikke jeg merke til. Men det var visst møkkete både her og der. Så han og Mats kledde på seg etter frokosten og snek seg ut. Og jeg satt igjen inne og visste ikke helt hva jeg skulle finne på. Det er liksom litt tidlig å begynne med julevasken….. Da er det jo like møkkete til jul igjen=/


Far og sønn koser seg med en rolig morgenstund:)

Etter litt generell rydding her og der (noe som alltid trengs) så spiste vi lunch sammen. Så tok jeg med meg Karina på shopping;) Det er terapi for meg. Humøret mitt har vært litt labert de siste dagene og hva hjelper vel bedre enn shopping;) Karina trengte noen tykkere gansere nå som det er kaldere dager. Skolen hun går på er gammel og kald så nå var det på høy tid å få kjøpt inn litt varmere plagg. 4 gensere ble det på henne og hun var fornøyd med kjøpene. Og det var godt å få litt tid borte fra huslige oppgaver uten å løpe om kapp med klokka;) Jeg kjøpte meg til og med en bukse på B Young. Det er ikke så ofte jeg skeier ut og handler så “dyre” plagg til meg selv, men i dag ble det en bukse på mor også, jippi. Noen ganger må man bare dra kortet og lukke øynene for beløpet=)


Full fart i gata;)

Litt kaldt har det vært i dag og da var det godt å ha på seg den nye dressen fra Name It=)

Da Karina og jeg kom hjem så var huset ferdig vasket og det var på tide å komme seg inn. Elias har både vært ute og lekt med kamerater og han har hatt besøk av en klassekamerat. Han fikk være her og spise sammen med Elias og det var stas. Mats tar jo helt av når vi har andre sina barn rundt middagsbordet, men det får bare være…. Nå er alle barn i seng og vi synker ned i sofaen etter å ha spist deilig raclette:) Det er lenge siden sist vi hadde, raclette hører liksom til innekos. Snart skal jeg snoke litt i skapet etter godis, må for all del trøkke nedpå litt til…. Erre lørdag så erre lørdag;)

Litt mimring…..

Nuh er det så og si høstferie. Lekser er unnagjort og aktiviteter har tatt ferie….. Nå snakker vi;) Jeg og Mats har stullet rundt her hjemme i dag og gjort litt klart til helgen. Nå gjenstår det bare å handle inn litt i morgen og det gjør jeg da Mats er i barnehagen. Jeg og mamma var en tur på shopping i stad. Det er nattåpent på Mossepoten i dag og da er det alltid masse fine tilbud. Da er det kipt å være blakk i grunnen=/ Men vi tittet litt og handlet litt. Mats hadde en body fra Name it som var feilvare og jeg fikk byttet den i en supertøff snekkerbukse:) Sander og Elias fikk også litt klær. Det var -30% i mange butikker og jeg kunne ha handlet mye mer. Ikke det at de treger så veldig mye da, men shopping er alltid gøy:)

Ekstra deilig var det å komme seg litt ut i dag uten å gå etter klokka hele tiden. Ole var hjemme og tok seg av kveldsrutinene i dag. Jeg føler at jeg aldri er ute lenger uten å være på foreldremøter eller handler inn til helgen. Det har vært utrolig hektisk siden skolen begynte igjen etter ferien. Det sier seg jo selv når Ole jobber kvelden to ganger i uken og det i snitt har vært to møter i uken den siste tiden. Det blir ikke så veldig mye tid til andre ting da. Og så er jeg jo støttekontakt en gang i uke også….

Jeg gleder meg til den dagen hvor jeg kan gå ut av døre og dra på jobb uten å bekymre meg for om alle har det bra selv om jeg ikke er hjemme….. Jeg føler oftere og oftere på at jeg lengter litt etter å komme meg ut i jobb. Jeg klager ikke, vi er heldige som har mulighet til at jeg er hjemme. Men jeg holder øyne og ører oppe og dukker det opp en jobb som skulle passe inn i hverdagen her så kommer jeg til å prøve å få det til. Nå merker jeg at jeg nærmer meg et liv etter små barn…. Det er sikkert derfor jeg begynner å lengte litt….. For jeg vet at ting blir lettere fremover. Nå pakker jeg stadig bort “liten-gutt-ting” og erstatter det med “stor-gutt-ting” Hihi, minsten blir stadig større:) Og godt er det….. Jeg ser frem til å kunne være mer sosial igjen;)

I slutten av november skal mann og jeg på tur sammen med et vennepar. Jeg gleder meg som en unge…. Bare vi voksne på tur:) Jeg vet at vi kommer til å kose oss. Vi har vært på tur sammen før vi, og det er like hyggelig hver gang:) I høstferien får vi forresten besøk fra Kongsberg:) Det blir hyggelig. Vi møttes her inne på bloggen og har sett hverandre en gang og nå skal vi få besøk av de:) Jeg håper på fint vær slik at ungene kan kose seg litt ute også. Jeg gleder meg uansett vær og vind:) Litt skravletid er ikke feil…..

Det ble ingen bilder i dag, men da må jeg mimre litt i stedet…. Jeg synes selv at det er veldig hyggelig med bilder på blogger jeg leser og da må jeg lete litt tilbake i tid. For på denne tiden for 7 år siden så hentet vi disse to nydelige skapningene:


Chanel til venstre og Shari til høyre<3 Kim-Andrè og Karina var superstolte over pusene vi hentet hjem:)

Hihi, så søte små:) Jeg savner fortsatt Chanel og synes at det er så trist at hun ikke skulle få leve mer enn 1 år:`(


Se på lille Elias da…. Så liten og søt:)

Hihi, man blir jo litt babysyk av slike bilder….. Det er litt rart det der, jeg ønsker meg overhode ikke flere barn. Men når jeg ser sliek bilder….. Det er rart å tenke på at jeg har hatt 5 slike små søte babyer, og nå er alle blitt store. Ja ganske store iallfall;) Og glad er jeg for det;)

Man føler seg ikke akkurat mye verdt…

Vips så er det lillelørdag og greier:) Snart helg igjen….. Og nå har mannen i huset kommet hjem fra ukens forhåpentligvis siste overtidsdag;) Så nå skal vi bare seile i medvind frem mot helgen;)


I dag fant Mats ut at han skulle ha på seg pannebånd da han spiste frokost. Riktignok så har det vært bikkjekaldt her i dag, men inne har det egentlig ikke vært behov for pannebånd….. Men det har vært huskaldt i dag også. Jeg har funnet frem både varmere dyne til vogna til Mats og litt varmere klær i dag. Vi måtte faktisk hjem å hente vanter og votter etter Mats var levert i barnehagen. De skulle ut på formiddagen og Mats frøs på hendene sine. Og siden det var litt kaotiske tilstander med få ansatte i barnehagen så fikk han være med hjem og finne frem vanter:) Det er godt at vi bor i nærheten av barnehagen:)

Mats tullet litt i natt og han har ligget mellom Ole og meg. Han er så til de grader pappagutt om dagen og våknet opp da Ole sto opp klokka 0530 i dag og ble sinna for at han ikke fikk være med på badet…. Men så fort Ole var ferdig i dusjen så var det opp=/ Kan ikke gå glipp av tid sammen med pappa’n sin….. Herremin, jeg betyr jo ingenting når Ole er hjemme=/ Man føler seg ikke akkurat så mye verdt da…. Men det er vel fordi Ole har vært mye borte i det siste. Jeg får trøste meg med det.


Elias skulle trene etter middag i dag og ville sykle dit. Det ble en meget kald opplevelse=/ Mats fikk på seg sin nye deilige softshelldress og holdt nok varmen, men jeg var ikke så fink til å kle på meg selv….. Fingrene mine var nesten blå da vi kom hjem igjen….. Jammen ble det brått og brutalt kaldt=/ Det er faktisk ikke så lenge siden vi badet….. Men vi fikk ha sommer og varme lenge;) Nå er det høst, ingen tvil om det! Men høsten er fin den også, bare ikke regnet plasker ned døgnet rundt;)

Det var den dagen….

Da var vi endelig i mål på denne tirsdagen:) Puh, det ble et pusslespill….. For her skulle Karina på Pilgrimsferd, Sander skulle spille kamp og så var det to foreldremøter=/ Vi hadde booket inn farmor og farfar som skulle ta med seg Sander, Elias og Mats til Sander sin fotballkamp. Men så synes jeg at Mats virket litt varm da jeg tok han opp fra luren sin og han var sutrete….. Great, akkurat det vi trengte nå=/ Men til slutt så ble dagen slik:

Jeg laget middagen ekstra tidlig i dag slik at jeg skulle rekke å kjøre Karina til utgangspunktet til Pilgrimsferden. Hun skulle møte allerede 1630 og gjett hvem som ikke kom rett hjem fra jobben i dag!! Joda, det var jo Ole det….. Men litt mer kaos spiller vel ingen rolle=/ Mats ble hjemme sammen de andre mens jeg kjørte Karina. Jeg måtte snakke litt med presten for å høre når de regnet med  være ferdige i dag slik at jeg fikk på pass hvem som skulle hente henne i kirken etter turen.

Farmor og farfar kom og i løpet av ettermiddagen og da virket Mats litt i form igjen. Og etter noen runder så ble vi enige om at han skulle være med på kampen slik at farmor slapp og bli igjen her hjemme med han. For hvis Karina ble tidligere ferdig og skulle bli hentet i kirken så hadde det jo blitt litt dumt hvis farfar måtte dra ifra kampen om den snart var ferdig. For da hadde Sander stått der alene…. Mye som skulle stemme i dag…. Men farmor og farfar tok bilen min slik at vi ikke måtte bytte over setet til Mats. Det var med nød og neppe at Mats ville være med for Ole klarte å komme rett før de skulle dra. Og Mats er en pappagutt og ble såååå glad for å se han siden de ikke fikk være sammen i går på grunn av overtid=/ Kjempebra timing av Ole….. *sukk*

Men de kom seg av sted og avtalen var at de skulle plukke opp Karina på vei hjem fra kampen. Det skulle passe ganske bra. Men Karina skulle sende meg en meldign om det ble forandringer i opplegget hennes og jeg hadde mamma og pappa på vent i tilfelle at de måtte hente henne. Men so far, so good:)

Ole og Kim-Andrè tok bilen til farmor og farfar og kjørte av sted til foreldremøte. Det vil si, Kim-Andrè kjørte så han fikk en øvelsestur. To fluer i en smekk er helt greit;) Og det var ikke tilfeldig at det var de som kjørte med bilen til farmor og farfar, neida, mor hadde tenkt ut at foreldremøtet til Kim-Andrè ikke kom til å ta så lang tid som det foreldremøtet jeg skulle på kom til å ta. Og da kunne jo farmor og farfar dra hjem i stedet for å vente på meg;) Hehe, ho mor tenker på alt, ja noen ganger da…… Kim-Andrè skulle forresten være med på foreldremøte fordi det var et informasjonsmøte om Berlin turen han skal på etter høstferien;)

Jeg dro på foreldremøte på skolen til Karina. Vi har jo allerede vært på ett foreldremøte på den nye skolen hun skal gå på neste år siden hennes skole skal rives og det skal bygges en ny storskole her i kommunen. Denne gangen skulle vi ha et vanlig foreldremøte og så skulle vi diskutere Polen tur. For her er det vanlig at tiende trinn drar med de hvite bussene og besøker konsentrasjonsleire og saltgruver. Men neste år går de på en ny skole og de pleier ikke å dra på en slik tur…. Så da må vi ta den et år tidligere=/ Og etter mye om og men så har skolen trukket seg ut av det prosjektet fordi det ikke ble slik det pleier å være. De må følge gratis skole regelen og slik blir det ikke med denne turen. Men nå har vi diskutert og det ser ut som om det blir tur. Og lærerne på trinnet har sagt at de vil være med, uten at de får overtidsbetalt. Og det er jo så fint. Hvis ikke de ville være med så hadde det ikke blitt noe tur i det hele tatt. Det er jo de som kjenner klassene best, og jeg ville ikke ha sendt Karina på tur med bare foreldre=/ Det er godt å ha med noen myndige personer som vet hva de har og hanskes med på turen;)

Sander sitt lag vant en spennende kamp i dag, Karina ble plukket opp på veien hjem og alt gikk fint i dag:) Nå puster jeg litt lettet ut for dette var de to siste møtene på en stund…… Puh, det ble en hektisk ettermiddag=/ Mats var visst i fin form helt frem til kvelden, da ble han grinete igjen…. Så jeg får bare se hvordan han er i morgen før jeg sender han i barnehagen. Men nå virker alt fredelig i heimen:) Enn så lenge…..

I morgen tenker jeg at Ole jobber litt overtid igjen……. Elias skal trene og Kim-Andrè skal se på kamp i hallen han trener i. Bare noen dager igjen til ferie;) Jeg gleder meg…..


Mogenkos sammen med storebror;)

Full rulle på sparkesykkelen=)

Tøffe gutten:)

Det var den dagen, det er bare å legge seg på lading slik at men blir klar for en ny dag i morgen;)

Nytt er gøy

musicnodes
Ask Embla: Fathers Eyes
 
Nye ting må prøves ut:) Nå oppdaget jeg at nye ikoner har dukket opp på bloggen siden sist. Morro, morro:) Så da tenkte jeg at dere kan høre på denne herlige sangen som jeg har dilla på om dagen mens dere leser her på bloggen min;) Fantastisk morro med nye ting;) Hmmm, men jeg ser at det dukker opp reklame i stedet for videoen….. Burde skjønt at det var en hake=/ Jaja, men nyt sangen og lukk øynene for reklamen=)
 
Det er ikke all verden å melde herfra….. Mats koser seg i barnehagen og han er så i farta når jeg henter han. Det er godt å se=) Jeg har fått holde på helt i fred og ro her hjemme i dag og jeg merker at jeg ikke alltid er like effektiv når jeg burde være det=/ Men jeg har nå fått unna dagens klasvask, og alle gardinene som jeg skiftet ut i går er brettet sammen og lagt bort i påvente av at sommeren skal dukke opp igjen. Det er så fint vær om dagen og det er godt å få hengt tøyet til tørk ute. Jeg merker at jeg fort kommer litt bakpå når det gjelder klesvask for jeg kan ikke sette på en ny maskin før tøyet på tørkestativet er tørt….. Og det tar jo den tiden det tar det….. Jeg skulle hatt et stoooort vaskerom. Der bommet vi da vi bygde huset=/ For dere som tror at vaskerom ikke bør være stort….. Det er heeelt feil;) Det kommer jo litt an på hvor stor familie man har da…… Men vaskerommet er et rom man bruker mye, slik er det bare;)
 

Full fart på hengebrua i barnehagen:)

Klar for sykkelturen hjem:) Og ja, hjelmen kom på hodet før vi syklet;)

 
Vi startet uken med overtid=/ Ole har akkurat kommet hjem. I morgen er det en fullbooket dag og hjelp er hentet inn. Hele dagen er ikke ferdig planlagt enda, jeg må se litt på noen klokkeslett før jeg stuper i seng. Så får jeg ta finplanleggingen før jeg sovner…. I morgen skal vi på de to siste foreldremøtene, det har blitt i overkant stor møteaktivitet nå i det siste=/ Vi må jo bare få med oss alt….. Vi er vel ikke akkurat kjent for å snike oss unna møter iallfall. Det skal vi ha;) Men nå venter en uke med litt roligere dager. Jeg har lyst til å reise bort, men mannen i huset jobber jo=/ Så vi blir nok her hjemme. Men vi koser oss nok litt ekstra med roligere dager. Mats skal i barnehagen, han kommer bare til å irritere og ødelegge for Sander og Elias hvis han får være hjemme…. Og han har jo fri tirsdag og torsdag. Kanskje jeg kan få lurt Ole til å ta en dag fri fra jobben….. Jeg kjenner meg selv så godt at jeg vat at jeg fort kjeder meg=/ Og dagene kan bli litt lange hvis vi bare skal være hjemme….. Jeg krysser fingrene for at høstværet blir fint slik at vi kan være mye ute;) Det hadde vært deilig;) Men aller hels skulle jeg vært på fjellet og kost meg med flotte høstfarger der……. *sukk*
 
Likte du sangen?

Snart tid for å roe ned

For en fin høstdag dette ble:) Her startet dagen med regnvær, men skyene forsvant og det ble en flott dag etter hvert. Ole skulle på dugnad i barnehagen og så ikke så lyst på å jobbe der i 4 timer i regnvær….. Men regnværet ga seg i det dugnaden begynte:) Dagens opptur;) Mens Ole var borte så holdt jeg på her inne og Elias og Mats lekte litt sammen og jeg fikk det for meg at det var på tide å bytte ut sommergardinene med vintergardiner og gjerne i hele huset på en dag=/ Og vi har alt for mange vinduer……

Som dere sikkert skjønner så ble dette en veldig kjedelig dag for min del. Jeg har vasket vinduer, strøket gardiner og hengt opp i vinduene. Ole snakker om å vaske huset utvendig neste helg så jeg slapp unna med å vaske vinduene innvendig i dag;)  Nå er det gardiner til tørk i hele huset…..Jeg fikk byttet gardiner i alle rommene unntatt stuen. Det rakk jeg ikke, og så lurer vi litt på å pusse opp stuen da…… Vet ikke helt om vi får det til enda=/  Kjenner jeg meg selv så ryker sommergardinene i stua også om kort tid.

I dag har båten blitt tømt og Ole har fått inn alt som skal lagres inne. Så nå er båten klar for å pakkes bort:) Mats fikk hjelpe pappa med å pakke ut av båten. Elias var ute sammen med kamerater:) Vips så var det bare ett barn hjemme:) Det merkes godt at ungene er opptatte. Da blir det mer tid til å få unna ting uten avbrytelser=) De to neste helgene blir vel viet til husvask og bortpakking av båt. Så skulle vi bestilt mer ved…. Hmmm, så mye som skulle vært gjort før vinteren kommer da=/ Vi får bare håpe på solrike helger fremover;) Det blir liksom ikke det samme å holde på ute i regnvær.

Nå er hele familien samlet igjen og kaoset er komplett:) Hehe, man merker godt at ting fort blir mer hektisk etter hvert som ungene kommer hjem. Sander kom hjem i dag med vondt i hodet så han har ikke fått gjort noen lekser i helgen. Det betyr at uken som kommer blir hektisk=/ Ole skal jobbe overtid i morgen og tirsdagen er fullbooket og vel så det. Vi må nok legge en plan for hvordan vi skal få den dagen til å gå opp. Det er ikke umulig at vi må hente inn hjelp fra både foreldre og svigerforeldre. Men nå går vi inn i siste uke før høstferie. Skulle ønske at vi skulle bort, men vi blir nok hjemme=/ Ååååhr, jeg har så lyst på en liten tur på fjellet….. *drømme, drømme* Men vi skal i det minste roe helt ned i ferien, og det skal bli så deilig=)


Siden det har vært så varmt i dag så dampet det fra bakken da sola gikk ned. Burde gått meg en tur med kameraet, men det ble det ikke tid til=/

 Veldig trollsk;)

Har noen av mine lesere begynt med høstferien sin? Den er vel delt i tre, er den ikke??

Veldig stille…..

Det er ikke så galt å få deilig sol på en lørdag som vi skulle tilbringe utendørs:) Vi skulle på avslutningsturnering i dag med Elias og det var bare å komme seg opp og få i seg en kjapp frokost før vi dro av sted. Det så ikke akkurat ut som om det skulle bli så fint vær, men solen tittet frem akkurat da Elias sitt lag skulle begynne å spille kamper. Det var godt og varmt i sola, men man merker at det er høst. I skyggen er det ikke så varmt i grunnen og jeg var faktisk litt kald da vi satt oss inn i bilen etter turneringen var ferdig. Men vi var veldig heldige med været, for da vi var ferdig så kom skyene igjen.  


Elias og det som en gang var bestekameraten ligger og venter på å spille kamp:) De er så utrolig like…..

I dag ble det en seier, en uavgjort og ett tap:) Ganske jevnt fordelt;)

Elias i farta;)

Resten av dagen her har vært ganske stille. Vi har faktisk sittet i sofaen før det ble kveld i dag:) Karina og Kim-Andrè er jo på fjellet og man merker at det er ganske stille og rolig her. Ikke det at de gjør så mye ut av seg når de er hjemme, men allikevel så er det merkbart roligere i huset når de er borte….. Etter hvert dro Sander til en kamerat hvor han skal sove i natt. Så her har vi bare de to minste hjemme. Det er jo de to som krever mest, men allikevel så er det veldig stille her…..

Det var mye igjen av dagen da turneringen var over og far i huset har svingt seg med gulvmoppen mens jeg har pusslet litt ute. Hekken har fått en trim og noen krukker med sommerblomster har blitt kastet. Nå er det bare å gjøre seg klare for vinteren. Men jeg hadde faktisk ikke hjerte til å tømme ut blomsterkassene som henger utenfor verandaen enda. De ser ganske fine ut enda så de får henge en uke til:) Men da er det vel på tide å få ryddet bort møblene på verandaen så da tømmer jeg ut resten tenker jeg:)


Mats ble så fornøyd da jeg satte på Postmann Pat og fant frem litt lørdagsgodt til han. Det er faktisk første gang han får sitte slik å kose seg foran tv’n på en lørdag. Hihi, slik er det jo når han ikke har vært så flink til å sitte rolig å se på tv. Men nå koser han seg med Postmann Pat i det minste. Men andre filmer blir ikke godtatt….. Jeg prøver å finne Thomas toget på dvd i butikker, men finner ingen….??? Tog er jo veldig populært og det hadde vært fint med litt variasjon…… Men vi får prøve å øve på å se andre filmer vi har her hjemme;)

I morgen er det dugnad som står på programmet og lista over ting som skal gjøres er lang som et vondt år…. Så det er vel ikke noe håp om å få mannen hjem før tiden=/ Men vi har ingen andre ting på planen i morgen. Men det dukker vel opp noe tenker jeg;)