Endelig ferdig

Etter noen lange og hektiske dager er jeg endelig i mål. Nå er pakkekalendene ferdige, julekort og årskalender er bestilt og adventstjener og lys har funnet veien til vinduene igjen. Huset er shinet opp og nå føler jeg at det meste er på stell:) Her snakker vi godfølelse i stor skala. Og nå har jeg kommet til gulroten som jeg har snakket om. For i helgen skal mann og jeg på tur. Vi skal ti lGøteborg sammen med et vennepar og vi drar i morgen formidag. Jeg gleder meg så mye at jeg ikke kan få sagt det….. Det skal bli så deilig….. En hel helg….Bare oss voksne….. Aaaaah, jeg gleder meg som en unge=D.

Nå står koffertene til ungene ferdig pakket og alt er klart. Noen skal være borte og noen skal ha barnevakt hjemme. Det er deilig at huset ikke står tomt for da slipper jeg å tenke på at katta også må ha barnevakt. For hun må jo få litt mat og kos da vi er borte. Godt og varmt hus kommer vi også hjem til, snakk om luksus:) Det er jammen ikke ofte vi stikker av sted slik vi gjør i helgen. Jeg tror ikke at vi har vært borte fra Mats hele helgen noen gang. Det blir litt rart, men det går helt sikkert bra.

Planen er å kose oss mest mulig, noe som kommer til å gå helt greit. Så skal vi shoppe julegaver og kanskje det blir en tur til Liseberg. Det kommer til å bli såååååå deilig med en slik helg:) Nå har det blitt alt for sene kvelde på meg i det siste og nå er det virkelig på tide å roe litt ned. Vi var jo på julebord forrige helg, og det var gøy det, men det ble mye “ball” for et halvt døgn på hotell. Men denne helgen blir det tid til masse kos. Vi tar dagene som de kommer og legger planer underveis. Hovedformålet med turen er å roe ned og slappe av. Det trenger vi virkelig nå…..

Jeg vet ikke om jeg tar pc’en min med på tur. Men mobilen er alltid med så det kommer nok innlegg undrveis.

Happy weekend;)

Hei hopp

Dagene går i ett og tiden strekker ikke til…. I dag har dagen gått med til å lage julekort og årskalender. Og det er en vanvittig jobb. Jeg aner ikke hvor mange timer jeg har sittet og holdt på=/ Men det er jo meg i et nøtteskall at jeg ikke tar den letteste løsningen. Nei her skal det i tradisjonens tro lages tre forskjellige varianter av julekort og kalenderen skal ha bilder av bursdagsbarn i ruten for datoen sin. Det er ganske greit med ungene her i huset, men når det kommer til bilder at foreldre, svigerforeldre og søsken/tanter så er det værre….. Og når det skal letes gjennom tusenvis av bilder så tar det tid, for ikke å snakke om vanvittig tid=/ Men nå er kortene og kalenderen laget og bestilt:) Hurra for det sier jeg bare;)

Nå skal jeg pakke inn to pakkekalendere før dagen er over….. Hei hopp hvor det går. Men nå vet jeg at rolige dager er innen rekkevidde. Ja da snakker jeg ikke om rolige dager som å ligge på sofaen, men roligere dager i min skala;)

Tidenes kjappeste innlegg ble bare tull og tøys. Opplasting av bilder har jo klikka helt…. Nå får jeg svinge meg og pakke kalendergaver. Jeg kommer sterkere tilake;)

Ting går så sent noen ganger

Det er liksom ingenting som skal gå som planlagt…. I går kveld holdt jeg på alt for lenge=/ Men tre kalendere ble så og si ferdige:) Men da jeg var ferdige med de så var både oppvaskmaskin, tørketrommel og vaskemaskin ferdig. Baaah, da ble klokka 0230 før jeg kom meg i seng. Jeg er ikke den som lar ting være til dagen etter heller….. Da blir jo dagen fort fylt opp med ting jeg skulle gjørt dagen før=/ Og det går jo ikke;)

Planen for dagen i dag vår å ta det litt rolig innimellom. Yeah, akkurat som jeg får til det. I kjent stil så lå jeg så lenge jeg kunne på morgenen, jeg spratt ikke opp i dag heller. Så rart….. Da jeg endelig kommer meg i dusjen så var klokka allerede blitt kvart over åtte. Og da jeg snakker med Karina mens jeg ordner meg så sier ho at vi må dra senest ti over halv ni…. Takk for den liksom. Det var liksom ikke tid til å stå foran speilet å dille noe særlig. Men jeg rakk faktisk å ordne både meg og Mats slik at vi kunne dra videre etter Karina var levert.Ingen kan si at ikke jeg kan være kjapp på morgenen;)

Mats og jeg tok turen til byen for å ordne småting. Det tar tid det også…. Vel hjemme igjen så står “hundre” ting og venter og tiden frem mot lunch går alt for fort. Planen var å få Mats til å kose seg litt på sofaen etter lunch så mor fikk seg 5 minutter på øyet så hun skulle holde resten av dagen. Men nei, det var ikke aktuelt i dag. Så det var bare å få rumpa opp fra sofaen og få gjort noe fornuftig i steder for å slappe av=/ Men da fikk jeg byttet gardinene på kjøkkenet og en ting til på lista over “Things to do” lista kunne krysses av.

Frøken M har vært her i dag og Sander har vært på avslutning med fotballen i ettermiddag. Kim-Andrè var med og kjørte da frøkena skulle hjem og Sander skulle hentes. Så fikk han øvelseskjørt litt med det samme. Planen for kvelden i dag gikk rett i vasken. Julekort skulle bestilles, men jeg hadde jo ikke overført bilder til Fotoknudsen på nesten et år…. Jeg blir like overrasket hvert år. For å få laget julekort så må bildene ligge inne hos Fotoknudsen. Andre steder jeg ser på julekort så kan man bare hente bilder fra pc’en sin. Men det får jeg ikke til hos Fotokundsen. Og siden det er der jeg er mest kjent med hvordan jeg kan forandre på julekortene og tilsette de ting så julekortet mitt blir unikt, så vil jeg bestille der. 

Så da gikk hele kvelden med til å “mikke” med bilder….. Ting går jo ikke av seg selv….. Men det hadde jo vært fint om det kunne gått litt smidig da…. Men neida, her kløner ting seg til=/ Men nå står pc’n til Ole og overfører bilder. For når vi først skulle overføre bilder så kunne vi jo føre over alle bildene som skulle over og ikke bare de jeg har tatt til julekort. Men da fikk jeg ikke laget julekort i dag, så det får bli i morgen. Da skal Mats i barnehagen og jeg skal hjem og lage julekort!!! Og kanskje en årskalender…. Hvis jeg får tid da:) Så får jeg heller pakke til krampa tar meg i morgen kveld igjen. Jeg fikk laget en invitasjon til juleavslutningen til trinnet til Elias da, det skulle gjøres det også. En ting mindre å tenke på……

Det ligger en gulrot der fremme og det er vel den som holder meg gående nå. I går kveld så synes jeg at jeg fikk gjort sååå mye og jeg så veldig positivt på fremdriften. I dag er det helt motsatt….. Men jeg holder meg til planen for i morgen og håper for en gangs skyld at ting går som planlagt. Det vil si julekort og kanskje årskalender skal bli ferdig før jeg henter på skoler og barnehage i morgen og pakkekalender skal være ferdig før jeg legger meg i morgen kveld. Jeg er alene i hele morgen og da får jeg ikke gjort så mye annet en å holde på med unger fra ettermiddagen og frem til de er i seng.

På torsdag er det rengjøring og handling som står på programmet. Da blir det ikke tid til så mye annet…. Men da skal det meste være ferdig. Planen om å være ferdig med julevasken før 1. desember gikk nesten. Det er litt igjen, men ikke mye. Bare jeg blir ferdig med julekalendere og julekort nå så blir det mer tid til småpussling igjen. Og det er ingenting som ikke kan vente til etter jul heller, jeg må bare lære meg at ting kan vente….. Der er ikke jeg noe god, hihi.

Er du travelt opptatt med juleforbredelser om dagen? 

Travelt

Det er travle dager her om dagen. Jeg begynte på et innlegg i går, men så er det ikke så mye å fortelle…. Jeg prøver å bli ferdig med det jeg har planlagt før 1. desember og nå nærmer jo den datoen seg. I går var det kjøkkenet som fikk gjennomgå, og det trengtes…. Samtidig som vi vasket og ordnet så har vi hatt misfornøyde unger som legger null godvilje til for å få ting til å gå sånn nogenlunde greit=/ Og de skal ihvertfall ikke ta hensyn til mamma sine ønsker. Nei, det driter de i=/ Hmfr, unger altså. Jeg har vel fått erfare at det å være mamma kan være en særdeles utaknemlig jobb. Og da blir humøret mitt dertil…. I går var jeg på nippet til å klikke fullstendig. Noen ganger får man bare nok. Bortskjemte unger…… Det er jo vi foreldre som skjemmer de bort og da får man bare ta konsekvensen av det. Det er på tide med noen forandringer!!

I dag var planen å hive seg over pakkingen av kalendergavene rett etter jeg hadde levert Mats i barnehagen. Men så hadde jeg endelig fått tak en en sort chinos til Elias som jeg kjøpte her om dagen, og da jeg prøver den på han så passet den selvfølgelig ikke=/ Så da ville jeg ikke vente med å bytte den for da hadde den vel blitt utsolgt. Så da måtte jeg ned å bytte den i byen i dag. Og da jeg endelig er hjemme igjen så ringer telefonen to ganger….. Og det blir nesten litt for dumt om man ikke skal ta seg tid til å snakke litt i telefonen….. Så da gikk tiden da=/ Jeg fikk begynt å legge ut gavene til de tre minste før jeg måtte ut for å kjøre Karina til tannlegen. Og etter det så var jo ungene hjemme.

Nå er det endelig stille i huset igjen og jeg skal få pakket inn litt utover nå. Jeg vil pakke inn til Sander, Elias og Mats samtidig så de får nogenlunde like gaver der det er mulig. I det minste godteri på de samme dagene. Så de får jeg ta først. I morgen har Mats fri så da får jeg jo ikke pakket noe på dagen. Så da tror jeg nesten at jeg svinger meg og får hengt opp julegardinene på kjøkkenet i morgen slik at jeg kan pakke litt til onsdag igjen. Onsdag er siste “deadline” for kalenderene her. Da må de bli ferdig! Julekort må jeg også lage og det tenker jeg at jeg kan holde litt på med i morgen på dagen hvis jeg får tid. Siste innspurt nå før desember…. Men i desember skal det bli mer tid til hgge og kos. Det er guleroten jeg strekker meg etter nå for jeg begynner å bli litt sliten…… Jeg havnet litt nedi en dal nå i helgen=/ Det er bare å få stablet seg på beina og krabbe opp igjen. Så får jeg bare speide etter lyset i tunellen.  Jeg kan snart skimte det…. Litt lenger fremme venter det deilige dager. Men mer om det senere, nå er det pakking som gjelder;)

 

Julebord

Jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde vært et A menneske. Men som noen kanskje har fått med seg så er jeg til de grader B menneske….. Det vil si at jeg kommer meg alt for sent i seng på kvelden og for sent opp av sengen på morgenen=/ Da jeg ikke kommer meg opp før klokka er 08 og Karina skal være på skolen klokka 09 så blir det travelt. Jeg kan liksom ikke bare slenge meg i dusjen da jeg står opp heller…. Da følger jeg ungene ned og passer på at de får på seg passende klær før de går til skolen. Mats skal ha morgenstellet og jeg hiver meg som regel i dusjen da klokka nærmer seg halv ni….

I går visste jeg at jeg skulle ut å farte litt rett etter jeg hadde levert i barnehagen og da tok jeg meg tid til å hive i meg en brødskive mens jeg ordnet et knekkebrød som Mats skulle ha meg seg i barnehagen. Og da var klokka gått fra meg for lengst…..Jeg løp ned trappen mens jeg satte i øredobbene mens jeg bannet over at jeg har hele tre hull i hvert øre…. Hihi, den som hadde vært en morgenfugl sier jeg bare:)

 Det ble alt for lite søvn gjennom denne uken og det har gått i hundre hver dag. Og i går var det tid for julebord med jobben til Ole. Formiddagen gikk til å handle inn til helgen og kjøpe inn det siste jeg trengte til julebordsantrekket. Vel hjemme igjen så tar jeg meg selv i å gjøre masse ting som egentlig kunne ventet…. Typisk meg, skal bare og skal bare=/ To telefoner kom også rett etterhverandre og tiden tikket og gikk og jeg begynnte å få dårlig tid. Pakke til Mats gjorde jeg natt til fredag før jeg la meg, og da var det bare to til å pakke til. Men det er ikke så lett å tenke klart når man begynner å få dårlig tid=/

En kort lunch ble det tid til før jeg måtte samle inn noen barn igjen. Det kjedet jeg hadde kjøpt tidligere på dagen passet selvfølgelig ikke til kjolen så jeg måtte en kjapp tur innom butikken der jeg kjøpte det for å bytte…..Det skal liksom ikke gå av seg selv=/ Da vi kommer hjem igjen så topper det seg litt. Farmor og farfar kommer for å hente Elias og Mats akkurat i det vi kommer hjem. Elias kommer med Kurioen sin (nettbrett for barn for de som ikke vet hva kurio er) og den viser feil klokkeslett (natt-tid faktisk) og da låser maskinen seg. Og jeg har ikke greie på slike ting… Men etter litt hjelp fra Ole gjennom telefon så fikk jeg stilt klokka og Elias kunne dra av sted til overnatting hos farmor og farfar. Men oppi alt kaos med en Matsemann som ikke ville være med, unger overalt, og en stressa mamma så måtte jo noe gå galt. Jeg hadde fått Karina til å hente koffertene til Mats og Elias ned i gangen så farfar fikk tatt de med ut i bilen. Men hun hadde hentet Sander sin også…. Så etter jeg endelig hadde vinket hade til ungene så småløp jeg opp for å hive meg i dusjen. Og da ser jeg at kofferten til Sander er borte…. What the hell…… Faenihelvette, Kaaaaariiiinnnnnnaaaaaaaa, tok du med alle koffertene ned???? Joda, det hadde hun gjort=/

Oooohhhrrrr, er det virkelig mulig?? Men da er det godt at det finnes mobiltelefoner, eller ikke…. Ingen tok telefonen og jeg måtte bare gå i dusjen for jeg visste at mormor og morfar snart skulle komme for å hente Sander. Man blir liksom ikke mindre stressa….. Men jeg satte Sander på saken og etter litt mer ringing så får vi endelig tak i farfar og han fikk bare snu og komme tilbake med en koffert. Farfar kom samtidig med mormor og morfar og poden ble regelrett kastet inn i bilen og sendt av gårde. Pjuh, alt blir så mye mer kontrollert når det er 3 barn mindre rundt seg….

Karina og Kim-Andrè valgte å være hjemme alene denne gangen. Karina skulle ha besøk av venninnen sin og vi bestilte pizza til de og resten ordnet de selv:) Ole og jeg føk av sted og endelig så skulle vi slappe litt av. Vi skulle ikke langt for julebordet var rett nedi gata her. Vi skulle på Støtvig hotel, bare 10 minutter unna her vi bor. Hotellet er helt nytt og det sies at det er landets fineste hotel. Og vi ble virkelig imponert. Rommet var suverent fint. Det var stort og fint med både sittegruppe og spisebord. Utsikt til havet hadde vi også. Badet var stooort og fint og jeg skulle ønske at vi skulle være der lenger. Nå hadde riktignok Ole og jeg fått et oppgradert rom, men alle de andre som var der bare skrøt av rommene og hotellet de også:)

Vi spiste god mat og koste oss med god drikke:) Maten var virkelig nydelig og de ansatte var både hygglige og arbeidsomme. Etter et deilig måltid beveget vi oss ned i baren og der festen fortsatte. Jeg var i grunnen ganske så sliten med jeg holdt ut en god stund. Det ble noen cider for å si det slik….. Men hvor ofte er jeg er på fest da? Man må jo benytte seg av muligheten når man får den;) Det var utrolig mange koselige ansatte og ektefeller/samboere. Noen ble fullere enn andre for å si det mildt. Mange av oss har vel hatt en litt tung dag i dag;) Men det var fint å kunne bli litt mer kjent med de Ole jobber med hver dag. Og alle jeg snakket med hadde bare gode ting å si om servicesjefen sin. Og det er jo godt å høre:)

Ole og jeg utnyttet tiden når vi først hadde ungene borte og vi har både fått kjøpt oss en ny ventilator til kjøkkenet (som vi skulle gjort lenge) og vi har fåt handlet inn en julegave og litt småtterier som jeg trengte til kalenderne til ungene. Litt tungt har det vært i dag, det fristet virkelig mer med en sofadag i dag. Men det er ikke ofte vi kan ordne ting uten barn på slep så da måtte vi bare benytte oss av muligheten. Unger ble henet hjem da vi var ferdige og vel hjemme så skulle Karina bake boller igjen for nå til tirsdag skal hun ha bolleprøve. Ikke noe sofakos på mor nei, her skulle det bakes….. Å være fyllesyk er liksom ikke det samme etter man får barn…. Høhø;)


Rommet vårt:)

Dør ut til en liten veranda og utsikt til havet<3

Ikke noe å si på plassen;)

En småsliten mamma som gledet seg til en natt fri fra unger;)

Skal du på julebord i år?

Hvor blir timene av?

Det skal bli godt med helg igjen nå ja:) Jeg synes at dagene går i ett og jeg får jo ikke satt meg ned i 5 minutter engang før det er noe mer jeg skulle gjort….. Hvordan klarer folk full jobb ved siden av barn??? De skal jo hit og dit hele tiden og jeg synes at jeg er på en evigvarende taxirunde om dagen=/ I dag startet dagen med å kjøre Karina til skolen. Så var det hjem og hive seg over vaskebøtta og forte seg for å rekke en kjapp tur ned til byen for å bytte en penbukse til Mats og snuse litt rundt etter et julebordantrekk.


Dagens lunch ble en bolle og en drikke i bilen……

Det ble ikke mye tid før vi måtte haste hjem for å rekke og komme hjem til Elias sluttet på skolen. En kjapp lunch ble inntatt og en telefon ble tatt for å gjøre noen avtaler, og vips så var det tid for å hente Karina og Kim-Andrè på skolen. Og plutselig så var ale ungene i hus igjen…. Hvor blir timene av?? Jeg synes ikke at jeg får gjort noen ting mens ungene er ute av huset…… Og i dag har jaggu Elias og Mats vært i krigshumør….. Baaaah, gi meg litt styrke sier jeg bare…… Mats og Elias er en dårlig kombinasjon sammen om dagen=/

Etter en meget hektisk middag (mann ristet på hodet da jeg spiste, tok bilder av solnedgang, så på kjolen som Karina fikk i dag og kjeftet på kranglete unger……) så føk jeg ut for å levere Sander på trening. Så var det bare å ta turen hjem for å plukke opp Karina som skulle på førjulssamling i kirken i dag. Så var det endelig tid til en aldri så liten runde for å få handlet inn dette berømte julebordsantrekket…. Litt titting her og der og vips så hadde jeg funnet meg mye fint jeg, bare ikke julebordsantrekk….. Hihi, det skal ikke være så lett. Men et “frokostantrekk” fant jeg meg;)

Etter en liten handlerunde i matbutikken så farte jeg videre til Amfi i byen. De hadde oppe lenge i dag og jeg fikk kjøpt meg julebordskjole som jeg fikk hele -40% på. Og jaggu var det prosenter på skobutikken også. Ikke galt;) Nå er antrekket under kontroll og jeg må bare finne meg et kjede. Men det er jo ingen hast, nå føler jeg at jeg har kontroll;) Tre julegaver er også i boks;) Her er det bare å ta med seg ting på veien;) Nå er det jo i grunnen ingenting å vente med…..

På vei hjem fra byen plukket jeg med meg Kim-Andrè (som Ole hadde levert på trening) og Karina før jeg endelig kunne erklære dagen for vel gjennomført;) Eller i det minste gjennomført……

Nå burde jeg selvfølgelig kommet meg i seng siden det har blitt alt for lite søvn de siste nettene, men så er det mye deiligere å synke ned i sofaen….. Så det blir nok til at jeg stuller rundt her i natt og rydder ut av oppvaskmaskin, bretter tøyet som er tørt i tørketrommelen og finner frem klær som ungene skal ha på seg i morgen…. Visse ting forandrer seg aldri=/

Julebordsantrekk?

I dag skulle jeg ut på shopping og antrekk til julebord sto på handlelista. Tror dere jeg kom hjem med et antrekk da???? Nix, det fant jeg ikke….. Søren altså=/ I år som jeg endelig skal på julebord så finner jeg ingenting….. Men noe jeg ha, for klesskapet mitt har ingen julebordantrekk. Jeg har jo ikke vært så mye på slike ting de siste årene. Hva har man på seg på julebord da? Har alle på seg glitrende antrekk?? Og stilettheler???

Jeg fant en ganske fin bluse med leopardmønster og tenkte kanskje et trangt sort skjørt, og noen fine sko….. Men er det fint nok da? Hmmm, jeg må ta en tur ut i morgen ettermiddag også. I morgen har jo Mats fri fra barnehagen så da kommer jeg meg ikke ut på shopping på dagen. Men jeg har jo god tid….. *kremt*

Nå har det blitt kaldt hos oss. Syklene til ungene er parkert for vinteren nå tror jeg. Karina har blitt bortskjemt og har blitt kjørt frem og tilbake til skolen i det siste. Jeg skal jo uansett ut for å hente Kim-Andrè på skolen så da kan jeg like godt kjøre henne i stedet for å kjøpe månedskort til bussen. Men et klippekort bør vi vel skaffe oss. For det blir mye kjøring for meg om dagen. I dag skulle Sander, Elias og Kim-Andrè klippe seg. Sander og Elias sluttet tidlig på skolen i dag så vi dro og hentet Kim-Andrè som sluttet 1410, og så hadde de klippetime 1415…. Ikke spesielt god tid nei…. Og Karina skulle hentes klokka 1430=/ Hihi, det er godt at ungene er så store at de kan være alene hos frisøren:) Karina ble med tilbake til frisøren og da var alle tre ferdig klippet og jeg kunne bare betale og så var vi på farten igjen. Mats ble hentet på vei hjem og han hadde akkurat hatt et uhell….. Han hadde tyligvis ikke tisset på veldig lenge (aarg) for han var så bløt at jeg kunne vri opp tøyet hans=/

Nå er mor litt sliten og trøtt. Det ble visst alt for sent i går og når det går i 100 hele dagen så blir det ikke så mye tid til å hente seg inn igjen. Ole har akkurat kommet seg hjem fra jobb nå og da er det alltids noen ting og tang som skal diskuteres. I dag har vi fått forslag til Polentur for Karina sitt trinn og den må svares på innen ettermiddagen i morgen….. Over 5000 kroner skal visst moroa koste og selvfølgelig så må et depositum betalen omgående….. Jeg burde også sendt en mail til den andre foreldrekontakten på trinnet til Elias….. Men jeg tror det blir en annen dag. Det er vel helt greit å logge av nå vel;) Det kommer en dag i morgen også:)


Denne gutten har virkelig fått øynene opp for iPad

Nyklippet og fin og med et kult kjede han fikk til bursdagen sin;)

Kosestund=)

Skal du på julebord i år og hva skal du ha på deg?

Snakk om å være online

I dag er det bare 5 uker til jul…. 5 uker går fort…… 5 uker er jo ingenting=/ Jeg blir litt stressa da jeg tenker på det jeg….. Men slik er det vel hvert år. I morgen skal jeg ut for å se om jeg finner meg et juleantrekk og da får jeg se å bli ferdig med pakkekalenderne til ungene også. De har jeg under kontroll, men jeg har noe mer jeg skal kjøpe inn. Jeg har begynt å tenke litt på julegaver også og jeg begynner nok kanskje litt på de i morgen også hvis jeg får tid. Jeg har begynt å tenke litt på hva jeg skal kjøpe. Mann og jeg skal jo snike oss en tur til Gøteborg en helg før jul for å handle julegaver, men jeg tenker at jo fler gaver jeg er ferdig med, jo mer tid blir det til kos;)

Karina ønsket seg kjole fra Nelly.com og vi har tittet litt der i kveld. Og jeg må si at det å kjøpe kjole til datteren sin i disse dager er ikke helt det samme som det en dag var….. Tidligere har vi gått og tittet litt i butikker og handlet, men i dag…… Uff, for et styr. Vi finner en kjole og Karina bestemmer seg for den. Men selvfølgelig så har de ikke størrelsen hun må ha=/ Så jeg skriver en mail og spør om de får inn flere før jul. Så får vi bare vente på svar. Jeg har i det siste lagt merke til en kjole som har blitt reklamert for på fb og viser den til Karina. Joda, den var fin, men ikke til julaften, men til ballet etter jul…. Javel, kan det ikke være samme kjole til jul og skoleball?? Jaudå, hun vil gjerne ha den og jeg fyller ut de punktene jeg må og skal til å trykke på fullfør. Jeg bare spør henne kjapt før jeg trykker, om jeg skal fullføre og da får jeg beskjed om å vente…..

X antall personer har blitt kontaktet av Karina på Snap Chat med spørsmål om de har bestilt kjole til ballet. Og selvfølgelig så vil alle se kjolen Karina lurer på å bestille…. Så Karina tar bilde av den med mobilen og svarene renner inn om hvor fin den var og vips så kan mor få lov til å fullføre. Vi lever i en veldig online verden om dagen…… Men kjolen ble bestilt og jammen har jeg allerede fått en bekreftelse fra Nelly om at mailen min er mottatt og den ligger på vent for å bli besvart. Det tar nok ikke så lang tid før jeg får en ny mail med et svar;)

Ellers så gikk dagen til masse masse kjøring i dag også. Jeg gleder meg veldig til ferie igjen….. Jeg synes ikke at jeg gjør annet enn å kjøre rundt på ungene om dagen=/ Innimellom kjøringen så har jeg prøvd å ta bilder til årets julekort. Og jeg har sååååå lyst på nytt kamera og så vil jeg ha mitt eget lille fotostudio…. Men lys og fin bakgrunn…. Det hadde vært noe;) Det er ikke lett å ta bilder av ungene synes jeg, det blir nok ihvertfall en runde til med bilder….

Vips så var det natt igjen…. Hei hvor det går;)

En hviledag

I dag var planen å roe litt ned. Nå har det vært litt småhektisk i det siste og jeg kjenner at jeg er litt sliten. Og da er det greit å roe litt ned da det er mulighet for det. Så etter en kjørerunde for å levere unger her og der så tok jeg turen hjem og spiste frokost helt i fred og ro:) Det er ikke ofte jeg får tid til å lese avisa lenger, men i dag fikk jeg tatt meg en rolig frokost med p4 summende i bakgrunnen og avisa på bordet. Heaven…..

Jeg fikk etter hvert gått litt gjennom kalendergavene og tror at jeg har god kontroll. Snart er det bare å pakke de inn….. Oh lord….. Det tar litt tid det også=/ Juleantrekkene har jeg også fått litt oversikt over. Her går jo klær i arv og det er jo kjekt å vite hva de kan arve og hva de trenger nytt. Da går det mye greiere når jeg er på handletur. Nå står lista klar over hva hver og enkelt trenger på mobilen min og da er det bare å nappe med seg ting når jeg er ute på shopping;) Hehe, det hørtes veldig enkelt og greit ut….. Jaja, vi får se da, jeg må jo finne det vi trenger også:) Og penga flyr….

Da hjelper det litt at salget på Finn har gått strålende. Nå er vi kvitt to bilseter, to sportstriller, et saueskinn, en dundyne og 4 sengesett. Det var 4000 kroner det;) Ja, vi kjøpte riktignok en brukt bilstol for 500 kroner så da er vi nede i 3500 kroner. Bare så synd at pengene flyr rett ut igjen…. Menmen, nå er vi kvitt masse utstyr og det betyr frigjøring av plass her hjemme. Nå har vi bare igjen en reisetrille og den kan jo være kjek å ha i tilfelle vi skulle havne i syden neste år også. Ikke det at jeg tror det, men hvis jeg ikke får noen henvendelser på reisetrilla så blir den her til neste sommer. Jeg setter den i bilen og der står den jo ikke i veien for noen ting. Hihi, kjekt med stor bil;)

I morgen skal jeg prøve å leke litt fotograf igjen. Jeg har snakket med Mats om at vi skal finne frem en nisselue og ta noen bilder. Jeg håper at han er i godlune…. Hvis ikke så får jeg kjøpe han med en liten godtebit;) Det er jo på høy tid å få bestilt noen julekort hvis man skal få de på tilbud. Er det noen som har noen gode forslag på hvor jeg kan bestille fine julekort? I fjor bestilte jeg fra Fotoknudsen og jeg ble litt skuffet over kvalteten på bildene. Jeg synes de var litt kornete….. Men jeg er prikete da=/ Men forslag tas imot med stooor takk;) Jeg får titte litt rundt også tenker jeg;)

I dag ble det bare svada bilder….. Ikke noe å vise frem i grunnen=/ Men jeg kan jo fortella og vise hva Karina og jeg hentet på posten i dag:


Ekte UGG’s….. Her skal det ikke være noe tull nei….=/ Det er ikke ofte jeg kjøper så dyre ting som er så stygge….. Men så er jeg ikke noe ungdom lenger da=/ De er vistnok veldig fine;)

Nå skal mor synke ned i sofaen igjen og man skal ikke se bort ifra at jeg får besøk av en kosesyk liten pus i dag også:)


En deilig kosestund på fanget til ho mor;)

Send meg gjerne en kommentar om hvor du bestiller julekortene dine;)

I mål

Da var årets siste bursdagsfeiring over og det var godt å sette seg ned i dag. Her har det gått i hundre fra morgen til kveld. Tusen ting måtte gjøres før gjestene skulle komme og jeg måtte pynte en marsipankake i dag, noe som jeg alltid pleier  gjøre dagen før. Det tar jo litt tid, og jeg er helt tom i hodet når det gjelder pynting av marispankake. Jeg har jo pyntet noen marsipankaker opp gjennom tidene og det er ikke så lett å pynte forskjellig hver gang. Tror jeg trenger litt inspirasjon….. Baaah, jeg sto der og hadde ikke peiling på hvordan jeg ville pynte…. Og jeg er ikke akkurat så tålmodig=/ Lunta blir ganske så kort når jeg er midt oppi pyntingen. Søk dekning sier jeg bare;)


Slik ble årets siste marsipankake:)

Karina skal ha bolleprøve neste tirsdag og ville øve litt til den i helgen så hun har laget deilige boller og skolebrød i dag, så laget jeg kanelsnurrer. Det er godt med fersk gjærbakst. Det siste brettet tok vi ut av ovnen da gjestene kom. Noe ferskere enn det får vi ikke til;) Karina vil gjerne øve en gang til så her blir det flere runder med boller. Neste gang hun skal øve får bli på en litt roligere dag uten så mye mas og kjas. Jeg har vel løpt litt frem og tilbake i dag og da blir det ikke samme roen rundt bolleprosjektet….. Men bollene slo godt an og jeg har akkurat kost meg med et skolebrød til;)

Jeg skulle også hente frøken M i dag og plutselig så var klokka gått ifra meg og jeg måtte bare løpe ut for å hente henne. Nå er hun levert hjem igjen og unger er puttet i seng. Vi kom oss gjennom denne helgen også, men jammen ble det hektisk. Men nå er vi i mål og vi har ikke bursdag i hus før neste år:)


Tre fine gutter;)

Gaver er gøy:)

Ida-mor=)

Vans utejakke ble tatt godt imot ja:)

11 lys måtte vi ha på kaka;)

Og fruzzer må vi også ha;)

Mats synes at fruzzer er gøy å se på:)

En fornøyd gutt som måtte telle pengene sine;)

Nå er det julen som står i fokus fremover. Gaver skal kjøpes inn og julevasken er snart ferdig. Litt baking må jo også til……. Julebord skal vi jo også på og så skal vi en tur til Gøteborg. Jeg skal vel få ukene til å gå:) Men tiden fremover nå blir nok koselig. Nå meldes det om litt kaldere værtype og jeg håper at det kommer litt snø. Da blir det julestemning….. I år skal vi voksne få tid til å kose oss litt i desember vi også! Det har jeg bestemt;)